Lech jakoś nigdy nie miał problemów z byciem "skoszarowanym". Przemarsze, zwiedzanie miasta - to było coś normalnego. Nie wiem skąd czerpiesz informacje, ale na wyjazdy po Europie to ty kolego nie jeździsz.Tyfus88 pisze: 06.08.2018, 18:18 Z tego co czytam Jagiellonia jedzie jedną grupą autokarowo-samochodową do Belgii. Nie wiem czy to dobry pomysł bo zostaną skoszarowani i przetrzymani do meczu przez miejscową psiarnię, która tak jak w innych krajach Beneluxu stosuje takie praktyki. A szkdoa bo fajne miasto gdzie przemarsz na stadion z centrum mógłby wyglądać okazale
Europejskie puchary 2018/2019. Polskie Ekipy
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie puchary 2018/2019. Polskie Ekipy
-
bez-napinki
gość się czepia każdej ekipy na tym forum, więc to jakiś zwykły wafel bez-klubowy.Marceli pisze: 06.08.2018, 21:38Lech jakoś nigdy nie miał problemów z byciem "skoszarowanym". Przemarsze, zwiedzanie miasta - to było coś normalnego. Nie wiem skąd czerpiesz informacje, ale na wyjazdy po Europie to ty kolego nie jeździsz.Tyfus88 pisze: 06.08.2018, 18:18 Z tego co czytam Jagiellonia jedzie jedną grupą autokarowo-samochodową do Belgii. Nie wiem czy to dobry pomysł bo zostaną skoszarowani i przetrzymani do meczu przez miejscową psiarnię, która tak jak w innych krajach Beneluxu stosuje takie praktyki. A szkdoa bo fajne miasto gdzie przemarsz na stadion z centrum mógłby wyglądać okazale
Może nie c*** wie jaka ale akurat Brondby oraz Kopenhagen maja dobre ekipy widać zatrzymałem się w latach 90-tych
Spartak Trnava w Belgradzie .Korona obecna z nimi ?

w serbskiej tv już z 10 razy przeżywali Legię i porażkę ze Słowakami....ehhh jak tak patrzę to krew zalewa że taki mecz koło nosa przeszedł chlopakom z spod Lki
hehe żeby jeszcze nie musieli zaraz przeżywać, że ich Crvena odpadnie a ogóry ze Słowacji zagrają w 4 rundzie z Salzburgiem.
Tu lepsze ujęcie sektora gości ,trzeba przyznać ,że dobra liczba Trnavy ,ale Legia z pewnością zapełniła by sektor w 100 %

Właśnie że w bardzo dobrym tonie komentator wyrażał się o kibicach eLki - nawet wspomniał o oprawach z okazji PW - tu jest "trochę" inny klimat - tv pokazuje oprawy itp.Mich22 pisze: 07.08.2018, 21:40 hehe żeby jeszcze nie musieli zaraz przeżywać, że ich Crvena odpadnie a ogóry ze Słowacji zagrają w 4 rundzie z Salzburgiem.
P.S j**** mnie to kto z kim odpadnie - pisałem o kibolskim klimacie.
-
Patriota1911
Nie bylo zadnego hihi tylko chwalono Polakow za doping itp.kazdy kraj ma wlasna kibolska kulture i historie, na ogol duzo starsza niz nasza i nie potrzebuja tu inspiracji choc te krojenie flag to nie wiem czy nie wyszlo z PL faktycznie.
A ile jest takich ekip co są w stanie pojechać do Belgradu dzień wcześniej ? Pewnie można je policzyć na palcach jednej ręki, no i raczej ekipy Spartaka i Korony się do nich nie zaliczają, co nie zmienia faktu że Słowacy prezentują się konkretnie jak na ich warunki.
-
Artur Polska
Podczas meczu Legia - Spartak Koroniarze przyjechali do Warszawy bez obstawy i chwilę pospacerowali zanim dotarli na sektor gości ;)
Nie wiem ile masz lat i w jaki sposób jesteś zaangażowany w kibicowanie. Wyobraź sobie jednak (o ile jesteś w stanie), że nei każda ekipa każde piernięcie umieszcza w necie. Nie każda ekipa jak się zbierze i jak to wyjdzie albo nie wyjdzie to opisuje to, okrasza 10 zdjęciami i 2 filmikami i wrzuca w neta.Doktor P(r)awica pisze: 08.08.2018, 12:49
I tu moje pytanie? Coś takiego miało miejsce? Nie widziałem zdjęć/filmików itp (jeżeli miało to miejsce to cofam to co piszę), ale skoro w obecnych internetowych czasach o tym nikt nie mówi to raczej strzelam, że nic takiego miejsca nie miało.
Także twoje sugestie takim ekipom będą dalej latały mniej więcej w okolicach krocza.
-
stefan z bazy
Jak czegoś nie ma w internecie, to znaczy, ze to nie istnieje ;)
Z naszych wojaży zagranicznych z przed dwóch lat mogę tylko powiedzieć, co dla niektórych może być szokiem :) że nie o wszystkim się pisało w necie, o telefonach, odmowach, podjazdach innych ekip itd, pomimo chujowych czasów istnieje życie poza Internetem, co akurat może tyko cieszyć.
Grzecznie chłop poprosił o jakieś info i już mu prawilniaki cisną ,jak tu żyć ?
-
Śnieżnobiały
https://www.youtube.com/watch?v=BY5637sGIC4
Spartak Moskwa vs. Uefa Mafia
P.S. Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za mały off top.
Spartak Moskwa vs. Uefa Mafia
P.S. Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa za mały off top.
świeży filmik to to nie jest chyba że mnie coś ominęlo i w Hiszpanii zima nastała
Jakie mecze i ewentualnie na czym są dziś transmitowane? Z góry dzięki za info.
-
Bez Napiny
Legia tvp 2doping pisze: 09.08.2018, 07:18 Jakie mecze i ewentualnie na czym są dziś transmitowane? Z góry dzięki za info.
Lech - Polsat Sport Extradoping pisze: 09.08.2018, 07:18 Jakie mecze i ewentualnie na czym są dziś transmitowane? Z góry dzięki za info.
Jaga - Polsat Sport
Ilu Belgów stawiło się w Białymstoku ??
-
ZywiecZdroj
W jednym z ujęć było widać jakąś garstkę póki co
-
aMlodyKocur
ma ktoś zdjęcie sektora Lecha ?
ale że szymborska...
coś w tym złego?
w Warszawie "mocny mecz" dzisiaj pod każdym względem.
-
Jackdaniels
Szymborska! Chamie.
Skoro napisal "szymborska"to nie znaczy ze jest chamem . dla chlopaka haslo " precz z komuną " to nie jest pusty slogan
-
LujanBrychczy
Wałęsa tez krzyczał PRECZ Z KOMUNA !! Wg Ciebie SZTYWNIAK ???!!! bo nie był to pusty slogan ....yeyo pisze: 09.08.2018, 23:37 Skoro napisal "szymborska"to nie znaczy ze jest chamem . dla chlopaka haslo " precz z komuną " to nie jest pusty slogan
Lech w Genk - 825. Nie doliczamy "januszow z Belgii", których tamtejsza policja na siłę wrzuciła do naszego sektora. Było to około 40 osób.
Czytaj ze zrozumieniem. Szymborska byla zagorzałą komunistką.LujanBrychczy pisze: 10.08.2018, 01:27Wałęsa tez krzyczał PRECZ Z KOMUNA !! Wg Ciebie SZTYWNIAK ???!!! bo nie był to pusty slogan ....yeyo pisze: 09.08.2018, 23:37 Skoro napisal "szymborska"to nie znaczy ze jest chamem . dla chlopaka haslo " precz z komuną " to nie jest pusty slogan
A co to ma do kibicowskiego tematu debilu?
-
bez-napinki
Bońkowe kurwisko tak bardzo aktywne na twitterze, a tutaj od czasu eurowpierdolów cisza na jego tablicy. :)
-
stefan z bazy
Co zarzucano Szymborskiej?
Cała niechęć, jaka zgromadziła się wokół polskiej noblistki, dotyczyła jej „romansu" z komunizmem. W 1953 roku Szymborska wraz z 52 innymi intelektualistami podpisała tzw. Rezolucję Literatów Polskich w Krakowie w sprawie procesu krakowskiego. Owy manifest miał zachęcić władze komunistyczne do przyśpieszenia wyroku na polskich ksieżach kurii krakowskiej, oskarżonych o proamerykańską działalność. Manifest spotkał się z ostą krytyką Kościoła oraz społeczeństwa polskiego. Poetce zarzucono „krew na piórze", uważano że w ten sposób przyczyniła się do zniewolenia naszego kraju.
Jednak to nie tylko sam manisfest wywołal lawinę krytyki pod adresem poetki. Związek z socrrelizmem wpłynął także na wczesną twórczość Szymborskiej. Przywiązanie do leninizmu czy stalinizmu znalazło swoje odbiecie w tomiku „Dlaczego żyjemy", gdzie znalazł się wiersz utożsamiajacy Lenina z „nowym człowieczeństwem Adamem". Sporo zamieszanie wywołał też wiersz napisany po śmierci Stalina, w którym Szymborska słowami „Pod sztandarem rewolucji wzmocnić warty, wzmocnić warty u wszystkich bram" wzywała do poglębienia stalinizmu, a w dalszej części utworu wyraziła swój żal z powodu śmierci dyktatora.
Cała niechęć, jaka zgromadziła się wokół polskiej noblistki, dotyczyła jej „romansu" z komunizmem. W 1953 roku Szymborska wraz z 52 innymi intelektualistami podpisała tzw. Rezolucję Literatów Polskich w Krakowie w sprawie procesu krakowskiego. Owy manifest miał zachęcić władze komunistyczne do przyśpieszenia wyroku na polskich ksieżach kurii krakowskiej, oskarżonych o proamerykańską działalność. Manifest spotkał się z ostą krytyką Kościoła oraz społeczeństwa polskiego. Poetce zarzucono „krew na piórze", uważano że w ten sposób przyczyniła się do zniewolenia naszego kraju.
Jednak to nie tylko sam manisfest wywołal lawinę krytyki pod adresem poetki. Związek z socrrelizmem wpłynął także na wczesną twórczość Szymborskiej. Przywiązanie do leninizmu czy stalinizmu znalazło swoje odbiecie w tomiku „Dlaczego żyjemy", gdzie znalazł się wiersz utożsamiajacy Lenina z „nowym człowieczeństwem Adamem". Sporo zamieszanie wywołał też wiersz napisany po śmierci Stalina, w którym Szymborska słowami „Pod sztandarem rewolucji wzmocnić warty, wzmocnić warty u wszystkich bram" wzywała do poglębienia stalinizmu, a w dalszej części utworu wyraziła swój żal z powodu śmierci dyktatora.
Może trawa była pomalowana albo wirus jeszcze nie minął ;)Bezglutenowe pisze: 10.08.2018, 08:24 Ja p******* najwieksza kompromitacja w dziejach Polskiej Piłki.. przegrać z paziami z Luksemburga.. :D
I tym konstruktywnym wpisem można zakończyć temat tej baby.stefan z bazy pisze: 10.08.2018, 10:07 Co zarzucano Szymborskiej?
-
Artur Polska
Noo w dużym stopniu to tez co napisałeś ale przede wszystkim to że młodzież ma ,,nie dobrze poukładane w głowie" bo mozesz pochodzić nawet z bogatszej rodziny ale jeśli jesteś w miare ułozonym gościem( o to powinni zadbac rodzice, klub i sam zawodnik )to nie ma z tym problemu. Skromność, pokora, charakter ... tego najbardziej brakuje młodemu pokoleniu. Tatuś lub mamusia przywiozą na trening, wypiorą koszuleczke i taki gość ma wszystko i nie musi sie niczym przejmować. Coraz wiecej na poziomie juniorskim takich zawodników cwaniakow co wszystko ma i wszystko mu wolno, kompletny brak szacunku do drugiego i wysokie ego o sobie. To ja jestem tu najważniejszy itp. Coraz bardziej dla tych młodych liczy sie lans !!! Taka ciekawa sytuacja ostatnio miała miejsce w meczu centralnej ligi juniorow u18 gdzie Motor Lublin grał z Legia Warszawa ( 0-2 ). Komentatorzy wychwalali przed meczem napastnika Motoru Szymona Raka że to bardzo dobry zawodnik i defensywa Legii może mieć wielkie problemy z nim. I przez cały mecz ten zawodnik z 69 ( data urodzin pewnie ;) ) numerem na koszulce nie stworzył żadnej dobrej okazji, wiem że to tylko numer ale juz jest lans ... wyróżniam się na boisku i wgl tu troche arogancji i cwaniactwa dołoże kurcze ale bd fajny . Wrażenia to żadnego nie sprawiło na młodych Legionistach i pokazali mu gdzie jest jego miejsce. Spoko... Miej wszystko fajne buty, ubrania, fryzure ale bądź ogarnietym gościem który nie będzie miał siana w głowie tylko bedzie sie kierował pewnymi wartościami, będzie wiedział czego chce i ambitnie do tego dążył. Dzisiaj rozegra gość pare lepszych meczów i juz wielka gwiazda itd kompletnie brak pokory... Świetnie, rozegrałem kilka super meczy ale nadal twardo stąpaj po ziemi a nie chodź z głową w chmurach...Bezglutenowe pisze: 10.08.2018, 10:51Do szkółek nie idzie zdolna młodzież, która zazwyczaj pochodzi z biednych domów.. tylko wiadomo kto trafia dzieci bogatych, które połowe czasu spędzaja przed lustrem z smartfonem a ojciec wszystko załatwi...MENTOL1 pisze: 10.08.2018, 10:45 W czym tkwi problem ze Polska pilka jest tak slaba?? Niby tyle nowych szkółek pilkarskich sporo boisk w calej Polsce a tu prawie nic z tego nie ma.