Gazowany - obraziłeś się i nie zakładasz już tematu na zaczynającą się dzisiaj kolejkę??? To już nie jesteś WIERNY w zakładaniu tematów??? :-D :-D :-D
Gazowany jebnął focha jak panienka :-D :-D :-D
ile Ty masz lat? sam zachowujesz sie jak rozwydrzona panienka, to nie pejsbuk
Trzeba żyć teraźniejszościa i nasze drogi się rozeszły i tyle. Zapewne pogłębiając relacje TSW_RTS przerodzi się to w kosę. Widać to już było na ostatnim meczu Wisła Miedź. Dziękuję za uwagę.
Skończcie pierdolic na temat relacji WKS-TSW zgoda była bardzo mocna i hektolitry piwa wspólnie wypite nikt nie zapomni.Trzeba żyć teraźniejszościa i nasze drogi się rozeszły i tyle. Zapewne pogłębiając relacje TSW_RTS przerodzi się to w kosę. Widać to już było na ostatnim meczu Wisła Miedź. Dziękuję za uwagę.
o To mu chodziło tylko i miał racje chłop. Kosa chyba juz jest od zerwania czyli 2 lat
Lecimy dalej - skoro Wisła jest taka słaba, i nie chce się z Wami ustawiać, to jaki problem zabrać swoich wafli z Lublina i z Legnicy i na ostro dojebać Wisłę? Z Wrocka do Krk ile jest?
No to poleciałeś..Śląsk chętny do spotkania na osobności - Wisełka odmawia.
Mogli przecież ustawić się na Was z Motorem i Miedzią...porażka WKS-u.
Ku..wa ,na Was krakusy to nie ma bata w tym kraju normalnie.
Amen
Już tam c*** z tym że do Krakowa nie przyjadą "chętni", ale Śląsk jakbyłby chętny to by się ustawił na trasie już dawno... ku*** słysze o tym Śląsku chętnym już od 2 lat ale tylko z internetowych kont jakichś troli... od 2 lat nie zrobili nic w kierunku spotkania się z Wisłą. ku*** przecież pierdolenie na internecie o telefonach jakichś śmiesznych z d*** wyciągniętych to wiocha jak c*** i fajny obraz sceny kibicowskiej w 2018 roku! Byłem wczoraj pod Wrocławiem sam chciałem banda na bande ze Śląskiem nikt się nie pojawił, moje zwycięstwo. Monty Pyton.
Nie wiem,może masz takie obyczaje godowe,albo przyjechałaś zdobyć trochę pożywienia,w każdym razie mowę mi odjęło po przeczytaniu.Monty Pyton? To za mało - Mumio ,i to w najlepszym wydaniu.Od siebie,to wszysto w tej sprawie.