Komentarze-27-30 lipca !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Stanisław_Anioł

Re: Komentarze-27-30 lipca !

Post autor: Stanisław_Anioł »

Sami sie rozbijacie,mając w huju zasady,robiąc interesy i zgody pod nie.Bawicie sie w gangsterke,a później lecicie w 60-tke.
iparts.pl
gulik1977

Post autor: gulik1977 »

Jaga obecna w Gdyni?
VAL0

Post autor: VAL0 »

stary zgred pisze: 29.07.2018, 19:25 A zaczęlosie to wszystko od przyznania nam euro ,poszła kasa na policję i teraz są efekty, permanentna inwigilacja środowiska sprawia ,że bycie aktywnym kibolem jest ryzykowne i niektorzy nie wytrzymują ciśnienia.
Ryzyko ryzykiem,ale ile osób odbiło bo poszło nie na jakość a ilość?
stary zgred

Post autor: stary zgred »

To chyba nie czas na takie dysputy
schwere krawalle

Post autor: schwere krawalle »

Śląsk Wrocław pozazdrościł paznokci Rucholom ?

Obrazek
Cuchulainn

Post autor: Cuchulainn »

schwere krawalle pisze: 29.07.2018, 20:51 Śląsk Wrocław pozazdrościł paznokci Rucholom ?

Obrazek
O c*** ci się rozchodzi
Popeyee

Post autor: Popeyee »

Ludzie co z wami?pojebało was juz całkiem?
Kefirjagodowy

Post autor: Kefirjagodowy »

ku***, co wy wszyscy tacy pospinani tu jesteście, pitbulle wam jajka gniotą? ciągle jakieś spiny.

A z paznokciami to racja, można zapierdzielać 10 godzin na warsztacie i mieć ręce jak człowiek, wystarczy je umyć, przecież to na zdjęciu to brud a nie jakaś oznaka ciężkiej pracy. Sam jestem mechanikiem i po skończonej robocie myje ręce, już c*** z wyglądem ale po to żeby chociaż potem bułkę zjeść czystymi łapami albo złapać się za c**** przy szczaniu i nie skończyć z wysypką, elo
czeko1

Post autor: czeko1 »

Widzew byl obecny w Katowicach na Rozwoju?
Łódź-Andrzejów

Post autor: Łódź-Andrzejów »

czeko1 pisze: 29.07.2018, 23:32 Widzew byl obecny w Katowicach na Rozwoju?
Ta, trochę osób incognito.
czeko1

Post autor: czeko1 »

Łódź-Andrzejów pisze: 29.07.2018, 23:34
Mieliscie zakaz?
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

czeko1 pisze: 29.07.2018, 23:55
Łódź-Andrzejów pisze: 29.07.2018, 23:34
Mieliscie zakaz?
tak, na dwa mecze (Rozwój i Stalowa Wola)
Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC »

Anglii od 10 lat, jak nie 15 nie ma.
srututu

Post autor: srututu »

info z TMK pisze: 29.07.2018, 10:47 Myślę, że mało kogo z reszty Polski interesują wasze Łódzkie przepychanki o takie bzdury, wracajcie do swojego tematu.
Wracając do aktualnej kolejki, to Siarka Tarnobrzeg obecna w Bełchatowie czy 0? To samo pytanie o ROW Rybnik w Stargardzie? I ile Legii w Kielcach? Ma ktoś zdjęcie Radomiaka w Chorzowie? Z góry dzięki.
ROW Rybnik grał w Wejherowie nie Stargardzie kolego - ale obecne 79 osoby, w tym 9 osób z KSG i 2 z GKS-u. W Bełchatowie sektor gości zamknięty. Legii 500 osób w Kielcach.
bercik RTS

Post autor: bercik RTS »

Czy na swoich wyjazdach byli kibice Pogoni Siedlce, Błękitnych Stargard oraz Siarki Tarnobrzeg?
pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow »

Lecimy dalej - skoro Wisła jest taka słaba, i nie chce się z Wami ustawiać, to jaki problem zabrać swoich wafli z Lublina i z Legnicy i na ostro dojebać Wisłę? Z Wrocka do Krk ile jest? 4h autostradą + po tylu latach sztamy dokładnie wiecie o osobach najbardziej się udzielających, po jakich terenach najwięcej wiary śmiga w barwach oraz kto wozi fany - krakowskie jak i fc? Noo nie do wiary, mógłbym sporo kwiatków powyciągać, bo najwięcej co jeździłem to do Wrocławia, ale sobie oszczędzę. Jeszcze do tego KŁ98 - w większości ekip tak jest - do kogoś ktoś ma zatarg w obrębie jednej ekipy, jednak nie pisz że na Reymonta to nagminne - u ziomków Twoich legnickich na otwarciu stadionu też widziałem, jak młodziak z ekipy leje pikola zgreda, to dajcie spokój z propagandami!
Proof

Post autor: Proof »

Legia vs Slovan 18x18 wygrana Legii potwierdzi ktoś?
qweasd

Post autor: qweasd »

Proof pisze: 30.07.2018, 22:40 Legia vs Slovan 18x18 wygrana Legii potwierdzi ktoś?
Tak, bez ograniczeń wiekowych
Bączyński

Post autor: Bączyński »

To jest transparent Miedzi nie Śląska.
Czapka

Post autor: Czapka »

Górnik wywiesza do góry kołami flagę Wisły Płock. Obie ekipy wyzywają się od k****. Skąd takie ciśnienie między tymi ekipami? Jakieś 10 lat temu mieli zgode, a teraz napinka. Ja wiem, że to było dawno i że przykład Śląska z Wisłą pokazuje, że taki obrót spraw jest możliwy, ale to zupełnie inny przypadek. To tak samo jakby Lech z Zagłębiem L cisneli po sobie i wieszali zdobyte fanty na meczach. Zgoda padła w 2009 a nadal jest szacunek i pozytywne relacje. Co jest powodem zgrzytów na linii Górnik - Wisła P?
Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 »

Czapka pisze: 31.07.2018, 13:01 Górnik wywiesza do góry kołami flagę Wisły Płock. Obie ekipy wyzywają się od k****. Skąd takie ciśnienie między tymi ekipami? Jakieś 10 lat temu mieli zgode, a teraz napinka. Ja wiem, że to było dawno i że przykład Śląska z Wisłą pokazuje, że taki obrót spraw jest możliwy, ale to zupełnie inny przypadek. To tak samo jakby Lech z Zagłębiem L cisneli po sobie i wieszali zdobyte fanty na meczach. Zgoda padła w 2009 a nadal jest szacunek i pozytywne relacje. Co jest powodem zgrzytów na linii Górnik - Wisła P?
Stomil+Lechia
OKSpsycho

Post autor: OKSpsycho »

Jeszcze wiosną 2016 10 osób z Górnika było gościnnie na
wyjeździe Petry do Bełchatowa a teraz wielka napinka. Śmiech na sali ;)

Swiatowid pisze: 31.07.2018, 14:40
Czapka pisze: 31.07.2018, 13:01 Górnik wywiesza do góry kołami flagę Wisły Płock. Obie ekipy wyzywają się od k****. Skąd takie ciśnienie między tymi ekipami? Jakieś 10 lat temu mieli zgode, a teraz napinka. Ja wiem, że to było dawno i że przykład Śląska z Wisłą pokazuje, że taki obrót spraw jest możliwy, ale to zupełnie inny przypadek. To tak samo jakby Lech z Zagłębiem L cisneli po sobie i wieszali zdobyte fanty na meczach. Zgoda padła w 2009 a nadal jest szacunek i pozytywne relacje. Co jest powodem zgrzytów na linii Górnik - Wisła P?
Jakies zdjecie tej fany ?
Abrakadabra1410

Post autor: Abrakadabra1410 »

Oberschlesien14 pisze: 31.07.2018, 14:19
Stomil+Lechia
Plus w******* zebrany przez Zaboli z okazji meczu ze Stomilem pod wlasnymi kasami. Petra podobno tez tam byla...
onlyZKS

Post autor: onlyZKS »

Gwoli ścisłości: flaga reprezentacyjna stracona przez kibiców sekcji ręcznej na rzecz Hajduka Split ponad pół roku temu podczas wyjazdu do Zagrzebia. Sposób stracenia znacząco odbiegający od polskich standardów. Strata jest jednak faktem i to sie liczy. Inna rzecz że Górnik niema z tym nic wspólnego, a tym bardziej Petra (w tym momencie nic, łącznie z herbami używanymi na trybunach co widać po fladze, fanów ze stadionu nie łączy z tymi z hali)
mloduksg1

Post autor: mloduksg1 »

onlyZKS pisze: 31.07.2018, 17:19 Gwoli ścisłości: flaga reprezentacyjna stracona przez kibiców sekcji ręcznej na rzecz Hajduka Split ponad pół roku temu podczas wyjazdu do Zagrzebia. Sposób stracenia znacząco odbiegający od polskich standardów. Strata jest jednak faktem i to sie liczy. Inna rzecz że Górnik niema z tym nic wspólnego, a tym bardziej Petra (w tym momencie nic, łącznie z herbami używanymi na trybunach co widać po fladze, fanów ze stadionu nie łączy z tymi z hali)
Zawsze tam gdzie Wisła gra
Słabe hasło jak na reprezentacyjną flagę
Sam Fisher

Post autor: Sam Fisher »

Szacunek za brak części z Orłem Białym do góry nogami, tylko wycięcie części klubowej
Pastelowy

Post autor: Pastelowy »

Serio ta Wisła taka święta? Więc ze swojego życia powiem coś. Nie lubiłem nigdy Wisły, laliśmy się jak nie było zgody i tak została we mnie nienawiść do wroga że nawet zgoda która była latami nie zmieniła nastawienia. Szanowałem ich bo byli później zgoda, taką decyzję podjęli starsi kibole, ja nie miałem nic do gadania, po prostu ich nie lubiłem. Teraz do rzeczy, odnowiona zgoda i byłem na męczu w Krakowie nawet nie wiem co za mecz Wisła z kimś i co? Panowie nieskazitelnie czysci z Wisły zaprosili do knajpy postawili browary a na koniec dostałem w ryj, zabrali szalik, portfel i koszulkę Śląska. Tylko niech nikt pisze że to nie Wisła bo koleś miał na ramieniu dziarę herbu Wisły.
kimbol

Post autor: kimbol »

Jakby niektórzy wiedzieli jakie były napięte relacje z Lechią chwilę przed upadkiem zgody z Wisłą, by potem znowu stać się właściwie wzorowe to by z krzesła przed komputerem spadli. Ciekawe czy w przypadku upadku zgody wtedy też czytalibyśmy historie jak to źle było i kto kogo nienawidził i tylko udawał, że lubi, bo mu kazali.
Nie piję do nikogo konkretnego tylko do zjawiska, które od 2 lat nie może ustąpić.
Czapka

kimbol pisze: 31.07.2018, 20:37 Jakby niektórzy wiedzieli jakie były napięte relacje z Lechią chwilę przed upadkiem zgody z Wisłą, by potem znowu stać się właściwie wzorowe to by z krzesła przed komputerem spadli. Ciekawe czy w przypadku upadku zgody wtedy też czytalibyśmy historie jak to źle było i kto kogo nienawidził i tylko udawał, że lubi, bo mu kazali.
Nie piję do nikogo konkretnego tylko do zjawiska, które od 2 lat nie może ustąpić.
Można odnieść wrażenie, że te ,,kontrowersyjne" decyzje WSH związane z Ruchem i Widzewem, przybliżyły do siebie Gdańszczan i Wrocławian. Gdyby Wisła i Śląsk rozstali się w innych okolicznościach to Lechia poszłaby za Wisłą. Jak ktoś jest z Lechii to niech sam sobie odpowie z kim mieliście lepszą zgodę?! Moim zdaniem w TKWM Śląsk był tam z przyzwyczajenia, na dobitkę
htsk4

Post autor: htsk4 »

Czapka pisze: 31.07.2018, 21:06
kimbol pisze: 31.07.2018, 20:37 Jakby niektórzy wiedzieli jakie były napięte relacje z Lechią chwilę przed upadkiem zgody z Wisłą, by potem znowu stać się właściwie wzorowe to by z krzesła przed komputerem spadli. Ciekawe czy w przypadku upadku zgody wtedy też czytalibyśmy historie jak to źle było i kto kogo nienawidził i tylko udawał, że lubi, bo mu kazali.
Można odnieść wrażenie, że te ,,kontrowersyjne" decyzje WSH związane z Ruchem i Widzewem, przybliżyły do siebie Gdańszczan i Wrocławian. Gdyby Wisła i Śląsk rozstali się w innych okolicznościach to Lechia poszłaby za Wisłą. Jak ktoś jest z Lechii to niech sam sobie odpowie z kim mieliście lepszą zgodę?! Moim zdaniem w TKWM Śląsk był tam z przyzwyczajenia, na dobitkę
Jak czytam niektóre komentarze, jak to jedni nie lubili drugich,to ręce opadają.Gdzie wy wszyscy byliście,jak była zgoda?Sląsk w Gdańsku był i jest postrzegany jako taka druga Lechia,tyle,że dalej położona.I nie są tego w stanie zmienić nawet solówki między nami.Wks to po prostu brat.A Wisła?Też nie ma co opowiadać głupot,Wisła była w Gdańsku kochana.Taka druga połowa,jak żona.Stąd pewnie te trwające żale,jak to bywa w małżeństwach po rozwodzie.
r-m

Post autor: r-m »

htsk4 pisze: 31.07.2018, 21:39
Jak czytam niektóre komentarze, jak to jedni nie lubili drugich,to ręce opadają.Gdzie wy wszyscy byliście,jak była zgoda?Sląsk w Gdańsku był i jest postrzegany jako taka druga Lechia,tyle,że dalej położona.I nie są tego w stanie zmienić nawet solówki między nami.Wks to po prostu brat.A Wisła?Też nie ma co opowiadać głupot,Wisła była w Gdańsku kochana.Taka druga połowa,jak żona.Stąd pewnie te trwające żale,jak to bywa w małżeństwach po rozwodzie.
Może dla 3/4 WKS-u to obojętne A nawet moze wywoła uśmiech na twarzy ale dużo części ludzi z Krakowa żal tego wszystkiego dużo wspomniej i pięknych lat. Tak jak napisałeś dyskusja trwa i trwać będzie bo dla części jest to rozpad coś w stylu rodziny i to dosłownie i dlatego ten temat powraca szybko na tablicę gdy go tylko ktoś zacznie i Tak pewnie będzie jeszcze długo póki nasze pokolenie nie odejdzie na emeryturę i młodsi wezmą prym który już nie będą pamiętać A ktoś kto nie był w "środku " tego nie zrozumie i będzie dla niego śmiesznym obrzucanien win. A krzywe akcje znajdą się wszędzie wszak ludzie są różni Ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora bo wielu z Wisły i także ze Śląska oddalo by wtedy wiele! Także chciarz dla nich nie rzucajmy tu mięsem w siebie. Sory Ale musiałem to napisac.
PCHLG

Post autor: PCHLG »

r-m pisze: 01.08.2018, 02:44
htsk4 pisze: 31.07.2018, 21:39

Może dla 3/4 WKS-u to obojętne A nawet moze wywoła uśmiech na twarzy ale dużo części ludzi z Krakowa żal tego wszystkiego dużo wspomniej i pięknych lat. Tak jak napisałeś dyskusja trwa i trwać będzie bo dla części jest to rozpad coś w stylu rodziny i to dosłownie i dlatego ten temat powraca szybko na tablicę gdy go tylko ktoś zacznie i Tak pewnie będzie jeszcze długo póki nasze pokolenie nie odejdzie na emeryturę i młodsi wezmą prym który już nie będą pamiętać A ktoś kto nie był w "środku " tego nie zrozumie i będzie dla niego śmiesznym obrzucanien win. A krzywe akcje znajdą się wszędzie wszak ludzie są różni Ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora bo wielu z Wisły i także ze Śląska oddalo by wtedy wiele! Także chciarz dla nich nie rzucajmy tu mięsem w siebie. Sory Ale musiałem to napisac.
I tym jakże trafnym postem, proponowałbym zakończyć tą dyskusję...
na_chwile

Post autor: na_chwile »

Takie wydarzenie a kibice.net milczy :O :O :O NIEBYWAŁEEEEEE !
<OB>

Post autor: <OB> »

na_chwile pisze: 01.08.2018, 12:06 Takie wydarzenie a kibice.net milczy :O :O :O NIEBYWAŁEEEEEE !
Milczy i Ty też zamilcz jak masz tak pisać, to nie pisz w ogóle.
Czapka

Zgoda Lechia - Śląsk jest podobna do Arka - Lech. Tylko, że w pierwszym przypadku chodzi o Motor, a w drugim o ŁKS...
john22

Post autor: john22 »

Pastelowy pisze: 31.07.2018, 20:24 Serio ta Wisła taka święta? Więc ze swojego życia powiem coś. Nie lubiłem nigdy Wisły, laliśmy się jak nie było zgody i tak została we mnie nienawiść do wroga że nawet zgoda która była latami nie zmieniła nastawienia. Szanowałem ich bo byli później zgoda, taką decyzję podjęli starsi kibole, ja nie miałem nic do gadania, po prostu ich nie lubiłem. Teraz do rzeczy, odnowiona zgoda i byłem na męczu w Krakowie nawet nie wiem co za mecz Wisła z kimś i co? Panowie nieskazitelnie czysci z Wisły zaprosili do knajpy postawili browary a na koniec dostałem w ryj, zabrali szalik, portfel i koszulkę Śląska. Tylko niech nikt pisze że to nie Wisła bo koleś miał na ramieniu dziarę herbu Wisły.
A w tej bajce były smoki ?
Pastelowy

Post autor: Pastelowy »

Tak był, stał za Toba, zgadnij w jakim celu
1.3.1.2. 100%

Post autor: 1.3.1.2. 100% »

Wiem że to nie temat kolejki,ale przerwie Wam w obrzucaniu się gównem.
CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!
gulik1977

Post autor: gulik1977 »

CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM!
ODPOWIEDZ