kosa
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
mampytanie
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Jakie relacje są na lini - Korona Kielce i Stal Stalowa Wola?
Pozytywne co potwierdza obecność Korony na turnieju Stalówki.
zgoda od lat

Jakie są relacje na liniach?
Resovia- Miedź Legnica
Resovia- Śląsk Wrocław
Resovia- Korona Kielce
Resovia- Miedź Legnica
Resovia- Śląsk Wrocław
Resovia- Korona Kielce
Kosypkaras pisze: 17.07.2018, 14:10 Jakie są relacje na liniach?
Resovia- Miedź Legnica
Resovia- Śląsk Wrocław
Resovia- Korona Kielce
Miedź-Resovia Kiedyś mieli zgode ale czy kosa to wątpię
-
fasci_nation
Resovia i Śląsk. Osobiście nie nazwałbym tego kosą. Była zgoda, która nigdy nie została oficjalnie zerwana, do tego wśród starych wiarusów w obu miastach znać było obustronny szacunek, może nawet i sentyment. Pamiętam wyjazd do Leżajska w 1996, gdzie z resoviakami pojechał (w barwach) gość z Łańcuta, który kibicował Śląskowi (ksywa Grubcio, chyba). Jeszcze na początku tego wieku kilkunastu wrocławian, którzy przyjechali na Resovię wspierać Motor, chodziło sobie dość swobodnie po stadionie i nikt ich nie niepokoił.
Wiadomo jednak, że teraz mamy nowe pokolenie. Nie wiem więc, jak to wygląda u 20-paroletnich fanów. Pewnie nie wygląda wcale :)
Wiadomo jednak, że teraz mamy nowe pokolenie. Nie wiem więc, jak to wygląda u 20-paroletnich fanów. Pewnie nie wygląda wcale :)
-
Lonely Rider
Była (jest?) też grupka z Rzeszowa jeżdżąca na Śląsk. Byli nawet z flaga na nowym stadionie.
No przechuj :)
Przepisał słowo w słowo komentarz kogoś na "fanśląsku" o kibicach z Łańcuta, Rzeszowa i niejakim Grubciu i wstawił jako swój.
Po co typie błaznujesz jak twierdzisz, że nikomu nie kibicujesz w tej Bochni.
Przepisał słowo w słowo komentarz kogoś na "fanśląsku" o kibicach z Łańcuta, Rzeszowa i niejakim Grubciu i wstawił jako swój.
Po co typie błaznujesz jak twierdzisz, że nikomu nie kibicujesz w tej Bochni.
-
fasci_nation
Kto niby przepisał i co? I o co chodzi z jakąś Bochnią?
Znowu mi się pojebało. ..
Pomyliłem cię z użytkownikiem BochniaFascistCrew jakoś tak.
Teraz po postach widzę że jesteś chyba z Rzeszowa.
No cóż wypada przeprosić : -/
Pomyliłem cię z użytkownikiem BochniaFascistCrew jakoś tak.
Teraz po postach widzę że jesteś chyba z Rzeszowa.
No cóż wypada przeprosić : -/
Mam pytanie odnośnie zerwania zgody Korony z Cracovią. Jakie były tego przyczyny? Zgoda upadła naturalnie czy powstały między nimi jakieś zgrzyty?
Jaka ekipa z Podkarpacia ma największe ciśnienie na KSZO?
Stalówka pewnie - krzywa akcja z przeszłości, no i Korona na ostatnim turnieju w Stalowej.
-
WkładDoUbrań
To ciekawe co piszecie o stosunkach Korona - Cracovia. Mam przyjaciela z Kielc i kiedyś wypytywałem go między innymi właśnie o Cracovię. Sam wspominał, że nie wie dokładnie o co chodziło, ale być może po tym co się stało z ŚP Małpą Koroniarze chcieli odciąć się od klimatu ''krakowskiego'' który wiadomo jaki jest (pamiętam, że gdzieś w internecie trafiłem na takie same uzasadnienie upadku zgody GKS Jastrzębie - Hutnik, choć tam nie było takich wydarzeń). Jeśli się mylę to poprawcie.
Skoro jesteśmy przy Koronie, coś się ruszyło w stosunkach z KSG? Bo na razie jakby bliżej Zabrzanom do Kolejorza, który przez KSZO ... wiadomo o co chodzi.
Skoro jesteśmy przy Koronie, coś się ruszyło w stosunkach z KSG? Bo na razie jakby bliżej Zabrzanom do Kolejorza, który przez KSZO ... wiadomo o co chodzi.
-
w miare obiektywny
To Cracovia chciała "zawieszenia" zgody z Koroną i Koroniarze na to nie przystali. Co do Hutnik-Jastrzębie, to ponoć poszło o interesy. Komuś hajs się przestał zgadzać.WkładDoUbrań pisze: 21.07.2018, 22:35 To ciekawe co piszecie o stosunkach Korona - Cracovia. Mam przyjaciela z Kielc i kiedyś wypytywałem go między innymi właśnie o Cracovię. Sam wspominał, że nie wie dokładnie o co chodziło, ale być może po tym co się stało z ŚP Małpą Koroniarze chcieli odciąć się od klimatu ''krakowskiego'' który wiadomo jaki jest (pamiętam, że gdzieś w internecie trafiłem na takie same uzasadnienie upadku zgody GKS Jastrzębie - Hutnik, choć tam nie było takich wydarzeń). Jeśli się mylę to poprawcie.
-
LujanBrychczy
Jak relacje Chrobry- Stilon? Wszystko ok ?
-
patriota85
Tak, to wtedy było.BIV pisze: 21.07.2018, 20:30To nie było wtedy jak Cracovia odpaliła kilka zgód na raz?Kumatyinaczej pisze: 21.07.2018, 17:21 Brak większych kontaktów. My proponowaliśmy zawieszenie zgody, Korona zgodę zerwała. Zgrzytów żadnych nie było.
Tak wszystko jest w porządku wsparliśmy ich ostatnio w liczbie 57 głów.
-
redaktor05
Resovia - Miedź to zgoda zapoczątkowana w 1996 roku zakończona w 2007 lub 2008pkaras pisze: 17.07.2018, 14:10 Jakie są relacje na liniach?
Resovia- Miedź Legnica
Resovia- Śląsk Wrocław
Resovia- Korona Kielce
Resovia - Śląsk jak wyżej ktoś wspomniał również była zgoda, która wygasła śmiercią naturalną, na początku XXI wieku przed renowacjami kamienic w Rzeszowie dało się to tu to tam zobaczyć jeszcze wrzuty pro Śląsk
-
mokry_john
jak już jesteśmy przy Koronie ? to ciekawe czy jej dobre kontakty ze Stalówką nie wpłyną na zgodę z Sandecją.
Pewnie wpłyną, ale wydaje mi się, że Stalówka ma o wiele więcej do zaoferowania Koronie - jeśli chodzi o wsparcie, jak i pod względem H.
jakie relacje Legia - Zawisza? tylko prosze bardziej szczegolowo bo chodza sluchy ze dobre i nawet FC Legii baluja w Bydgoszczy. Podobno do wczoraj pare osob zostalo w WWA nie tylko z Zawiszy..
-
Krzesełko Stadionu
Juz wam się plotki o zgodzie Zawisza-Arka znudziły teraz bedzie Zawisza-Legia.Moze chłopaki z Brodnicy wpadają na dyskoteki do Bydgoszczy kto im zabroni to dosyć blisko a całkiem fajne imprezy są nad Brdąstasiol pisze: 23.07.2018, 13:31 jakie relacje Legia - Zawisza? tylko prosze bardziej szczegolowo bo chodza sluchy ze dobre i nawet FC Legii baluja w Bydgoszczy. Podobno do wczoraj pare osob zostalo w WWA nie tylko z Zawiszy..
-
EMIGRANT_UK
Temat to zgody, kosy uklady , a nie uzywanie sobie , uzalanie, wyzywanie, wylewanie zali.
Kto mam z kim uklad, zgode itp jego sprawa, nie podoba sie to mozna odejsc od monitora i stanac w lesie czy gdzies i pokazas swoje "HULIGANSKIE "ja..... tylko pewnie zabraklo by odwagi,
2 sprawa h** nam do kontaktow zagranicznych ekip z innych krajow, ich podworko ich sprawa, nam nikt nie karze
bratac sie z ruskimi czy slowakami .
proponuje zamkniecie tematu.
albo restrykcja,
0 komentarzy!!!!
Kto mam z kim uklad, zgode itp jego sprawa, nie podoba sie to mozna odejsc od monitora i stanac w lesie czy gdzies i pokazas swoje "HULIGANSKIE "ja..... tylko pewnie zabraklo by odwagi,
2 sprawa h** nam do kontaktow zagranicznych ekip z innych krajow, ich podworko ich sprawa, nam nikt nie karze
bratac sie z ruskimi czy slowakami .
proponuje zamkniecie tematu.
albo restrykcja,
0 komentarzy!!!!
Neutralne,wręcz bym powiedział,że Dobreinfo z TMK pisze: 30.06.2018, 23:31 Jakie obecnie są relacje na linii Legia-BKS Bielsko-Biała po upadku układu? Neutralne?
Nie warto się wypowiadać jeśli się nie ma wiedzy na jakiś temat.PogOshin pisze: 26.07.2018, 15:53Neutralne,wręcz bym powiedział,że Dobreinfo z TMK pisze: 30.06.2018, 23:31 Jakie obecnie są relacje na linii Legia-BKS Bielsko-Biała po upadku układu? Neutralne?
-
LujanBrychczy
Ty masz wiedzę to nasz uświadom. My tej wiedzy nie mamy dlatego fajnie ze się pojawiłeś i nas uświadomiszW.F.H. pisze: 26.07.2018, 16:31Nie warto się wypowiadać jeśli się nie ma wiedzy na jakiś temat.PogOshin pisze: 26.07.2018, 15:53Neutralne,wręcz bym powiedział,że Dobreinfo z TMK pisze: 30.06.2018, 23:31 Jakie obecnie są relacje na linii Legia-BKS Bielsko-Biała po upadku układu? Neutralne?
Nie mam zamiaru "Lujanie".LujanBrychczy pisze: 27.07.2018, 02:30Ty masz wiedzę to nasz uświadom. My tej wiedzy nie mamy dlatego fajnie ze się pojawiłeś i nas uświadomisz
-
ZielonyHulk
Idealnie podsumowuje kto tutaj pyta - ludzie którzy chyba nigdzie nie jeżdżą, nie mają kolegów ani nie interesują się scena kibicowską jeżeli zadają pytania o relacje Legia - BKS. Masakra.
Lujan jakbyś umiał łączyć fakty to byś nie pytał o relacje :)
Piszą kondony z komendy szukając wiedzy, a wy im jeszcze odpowiadacie :)
-
LujanBrychczy
Szydera w pierwszej lini :)ZielonyHulk pisze: 27.07.2018, 11:27 Idealnie podsumowuje kto tutaj pyta - ludzie którzy chyba nigdzie nie jeżdżą, nie mają kolegów ani nie interesują się scena kibicowską jeżeli zadają pytania o relacje Legia - BKS. Masakra.
Nie musze pytac o relacje, ale jak kumacz wiecej próbuje wiedziec od kumajacych to tak bywa :) Pozdrawiam G/J
-
kapitan_swir_planeta
Zagłębie Lubin - Górnik Wałbrzych ?
Resovia-Miedz-na pewno sympatia i szacunek starszyzn obu klubow,chodz nie tylko bo mlodsi Resoviacy tez wiedza ze takie slynne na cala Polske awantury jak 4 minutowe derby RZESZOWA to polaczone sily chuliganow MIEDZIANKI I SOVII rozkrecaly, zgoda byla naprawde swietna i intensywna.redaktor05 pisze: 22.07.2018, 15:57Resovia - Miedź to zgoda zapoczątkowana w 1996 roku zakończona w 2007 lub 2008pkaras pisze: 17.07.2018, 14:10 Jakie są relacje na liniach?
Resovia- Miedź Legnica
Resovia- Śląsk Wrocław
Resovia- Korona Kielce
Resovia - Śląsk jak wyżej ktoś wspomniał również była zgoda, która wygasła śmiercią naturalną, na początku XXI wieku przed renowacjami kamienic w Rzeszowie dało się to tu to tam zobaczyć jeszcze wrzuty pro Śląsk
Resovia-Slask-od zawsze obustronna sympatia i szacunek
Resovia-Korona-od zawsze kosa.
-
LujanBrychczy
Kondomy z komendy nie takie mają informacje i nie muszą wałkować kibice.netGangBang pisze: 27.07.2018, 11:57 Piszą kondony z komendy szukając wiedzy, a wy im jeszcze odpowiadacie :)
PS. Wy .. tak z poszanowania piszemy z Wielkiej litery :)
-
strazaksam
Zebys sie nie zdziwil, dla nich kazde info jest wazne
RESOVIA - MIEDŹ cóż, stare, dobre czasy. Imprezy mocno zakrapiane, wycieczki pociągiem przez pół Polski. Barwy Miedzi leżą w szafie i pewnie już nigdy nie będą widoczne w Rzeszowie. Szkoda, że oba miasta dzieli taka a nie inna odległość, zwłaszcza że w tamtych czasach, będąc dużo młodszym trzeba było się naprawdę postarać by do Legnicy pojechać ( finanse , brak aut , komórek itp. ) Mimo to szacunek dla Miedzi pozostał.
-
szybowiec22
mam pytanie jak LKS zapatruje sie na sztame Lecha z bracmi rozsjanami,tyle opluwal i szmacil kolegow zza miedzy za zgode z ruskimi a tu ich bracia z Leszka wachaja sie i piatki zbijaja z Spartakiem.moze za niedlugo na jednym wyjezdzie sie spotkacie i bedziecie klepac sie po ramieniu