Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Czy przypadkiem ŁKS nie powinien zostac ukarany za brak kibiców gości.
Taka zajebista ekipa jakosciowa sztywna etc.a policja robi u nich co chce ?
Taka zajebista ekipa jakosciowa sztywna etc.a policja robi u nich co chce ?
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
Oj tomaszku. Zrozumcie wreszcie, że nie chodzi co robi klub, co robią psy czy jakiś wojewoda. Dopóki będzie jedna trybuna to raczej marne szanse na wejście jakiejkolwiek grupy oficjalnie. Była Polonia i psy się obsrały i jest jak jest. Bo wejścia są blisko siebie i trzeba by było robić bufory itp. A końcowe poprawki nowej hali czyli rzekomy plac budowy jak to zwinnie nazwali to jedynie dobry pretekst. Tak jak brak dojścia, bo krzaki bo coś tam kiedyś u Was. Z tą różnicą, że Wy mieliście wtedy stadion z sektorem gości z prawdziwego zdarzenia, u Nas póki co nie ma takowego bo A1 ciężko Nim nazwać. Gdybyście spojrzeli na ten Nasz obiekt tak bez animozji klubowych i chęci durnego krzyczenia w internecie to na chłopski rozum byście ogarnęli ocb.
-
Przecież nie byłoby problemu z utworzeniem buforów, skoro nawet jednej trybuny nie potraficie zapełnić, więc gdzie leży problem?
-
Ty widzę parchu masz takie samo pojęcie o warzeniu piwa jak ja. Różnica jest tylko taka że ja zadałem sobie troszkę trudu i poczytałem o produktach chmielowych czy o cukrze w piwie. I ani jedn ani drugie nie jest czymś niespotykanym w piwowarstwie. Produktem chmielowym jest np sprasowana szyszka chmielu. Jest to pełnowartościowy chmiel który jest sprasowany aby mógł być łatwiej przechowywany. Dla twojej wiedzy zawartość chmielu czy produktów chmielowych w piwie to niewielki procent dodatków.DK08 pisze: ↑26.07.2018, 22:02Poziom wysoki w c***... Rozlewane przez masowy koncern, z dodatkiem cukru i uwaga (!) PRODUKTÓW CHMIELOWYCH.ldzwdz1910 pisze: ↑26.07.2018, 21:55Chodzi o jakoś spożywanych trunków. Wy kupujecie flachy z mety w cenie jednego naszego piwka, które stoi na bardzo wysokim poziomie.TERROR_EUDEZET pisze: ↑26.07.2018, 21:5150 tysięcy butelek... Czyli wychodzi na to, że to Wy jesteście menelami z bramy :D
Reanimacyjnych hipokrytów warto poczytać dla humoru. :)
No ale c*** ważne że wy parchy macie kraftowe piwo z mega browaru rzemieślniczego za 5 pln dostępne w kilkunastu lokalizacjach w Łodzi i województwie. Które schodzi w przeciętnych ilościach co nawet ten wasz piwowar z bierhale twierdzi.
Sie ku*** "koneserzy" znaleźli wychowani na jabcokach i nafcie z mety
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
"Produkt chmielowy" to po prostu chmiel - szyszka lub granulat.
[link]
[link]
-
Naszego piwka jescze nie pilem i się nie wpowiadam. Harnaś to był mega syf...kilka razy dla dobra klubu napilem sie, ale nie dawalem rady.....natomiast w tamtych czasach moje zdziwienie wzbudzała ilość mieszkancow Starego Polesia z puchą Harnasia w grabie:):)

-
A widziałeś pedofilu taki skład w dobrej jakości piwach? Jak zwykle robią was w c****, srają wam na ryj, a wy mówicie że pada śnieg. Stosowanie cukru jest popularne w najtańszych piwach jak Karpackie, czy inne Rompery, a o produktach chmielowych nie wspominając.teofil pisze: ↑27.07.2018, 08:59Ty widzę parchu masz takie samo pojęcie o warzeniu piwa jak ja. Różnica jest tylko taka że ja zadałem sobie troszkę trudu i poczytałem o produktach chmielowych czy o cukrze w piwie. I ani jedn ani drugie nie jest czymś niespotykanym w piwowarstwie. Produktem chmielowym jest np sprasowana szyszka chmielu. Jest to pełnowartościowy chmiel który jest sprasowany aby mógł być łatwiej przechowywany. Dla twojej wiedzy zawartość chmielu czy produktów chmielowych w piwie to niewielki procent dodatków.DK08 pisze: ↑26.07.2018, 22:02Poziom wysoki w c***... Rozlewane przez masowy koncern, z dodatkiem cukru i uwaga (!) PRODUKTÓW CHMIELOWYCH.ldzwdz1910 pisze: ↑26.07.2018, 21:55
Chodzi o jakoś spożywanych trunków. Wy kupujecie flachy z mety w cenie jednego naszego piwka, które stoi na bardzo wysokim poziomie.
Reanimacyjnych hipokrytów warto poczytać dla humoru. :)
No ale c*** ważne że wy parchy macie kraftowe piwo z mega browaru rzemieślniczego za 5 pln dostępne w kilkunastu lokalizacjach w Łodzi i województwie. Które schodzi w przeciętnych ilościach co nawet ten wasz piwowar z bierhale twierdzi.
Sie ku*** "koneserzy" znaleźli wychowani na jabcokach i nafcie z mety
-
myślałem ze mnie juz nic na tym forum nie zdziwi ;-))
Ciekawe czy jak z chmielem i cukrem skończą zaczną sie o kłócić które piwo ma ładniejszy kapsel, a które etykietę
Ciekawe czy jak z chmielem i cukrem skończą zaczną sie o kłócić które piwo ma ładniejszy kapsel, a które etykietę
-
Jest i woźny. Słuchaj no gamoniu. Średnia to 4200, gdyby odjąc od dostępnych miejsc bufor plus sektor a1 zostałoby sporo poniżej 4000. Sorry, taki mamy klimat. Niestety, władza Nam zgotowała to co zgotowała i na chwilę obecną jest jak jest. Dziwo mnie tylko, że piszę o tym gość z ekipy, która wiadomo jak to miała z przyjmowaniem gości. Widzisz gamoniu, mamy póki co taki wpływ na to jaki wy mieliście za cyca. My z powodu stadionu, wy z powodu cyca i psów. Co zrobiliście jak już możecie przyjmować gości to inna bajka. Będzie stadion, będą goście. W większości klubów to norma:)
-
To jest ciagla walka na wszystkich frontach heMaster2000 pisze: ↑27.07.2018, 10:46myślałem ze mnie juz nic na tym forum nie zdziwi ;-))
-
Jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje. Jednak ponizsze oceny jasno okreslaja kotre z piw ocenione zostalo jako ''szczyny''.
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Przeciez te oceny wpisuja widzewiaki i ełkaesiaki :D W c*** obiektywne osoby :Dkot.w.butach pisze: ↑27.07.2018, 12:16Jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje. Jednak ponizsze oceny jasno okreslaja kotre z piw ocenione zostalo jako ''szczyny''.
[link]
[link]
-
Obiektywne czy nie ważne że nasze na górzeOsiedlowy Wataszka pisze: ↑27.07.2018, 12:24Przeciez te oceny wpisuja widzewiaki i ełkaesiaki :D W c*** obiektywne osoby :Dkot.w.butach pisze: ↑27.07.2018, 12:16Jak to mowia o gustach sie nie dyskutuje. Jednak ponizsze oceny jasno okreslaja kotre z piw ocenione zostalo jako ''szczyny''.
[link]
[link]
-
Posłuchaj mnie, prostytuto. Fakty są takie, że jesteście bitymi dziwkami, które każdy krzywdzi. Mało co wam się udaje. I twoje wysrywane tłumaczenia nie zmienią faktu, że rodowity klub z 700 000 tysięcznego miasta + kilka rodowitych fanclubów nie potrafi zapełnić jednej żałosnej trybuny. Ale taka prostytuta jak ty wszystko obróci na swoją modłę. Taka już twoja natura.UW1908 pisze: ↑27.07.2018, 10:54Jest i woźny. Słuchaj no gamoniu. Średnia to 4200, gdyby odjąc od dostępnych miejsc bufor plus sektor a1 zostałoby sporo poniżej 4000. Sorry, taki mamy klimat. Niestety, władza Nam zgotowała to co zgotowała i na chwilę obecną jest jak jest. Dziwo mnie tylko, że piszę o tym gość z ekipy, która wiadomo jak to miała z przyjmowaniem gości. Widzisz gamoniu, mamy póki co taki wpływ na to jaki wy mieliście za cyca. My z powodu stadionu, wy z powodu cyca i psów. Co zrobiliście jak już możecie przyjmować gości to inna bajka. Będzie stadion, będą goście. W większości klubów to norma:)
-
Jest tylko jedno wyjscie z problemu piwnego. Trzeba zrobić sparing piwny, kto pierwszy zwróci ten przegrywa 
-
Skoro wiesz lepiej dozorco z dziada pradziada to na c*** się tutaj prujesz? Odpowiem. Po to żeby się pruć. Wy nieskazitelni włascy świata obsrani żeby wpuścić derbowego rywala bo vlepki nakleją i spalą flagi. Się ku*** narobiło modern ultrasowska suko. Nara.mądrala pisze: ↑27.07.2018, 17:13Posłuchaj mnie, prostytuto. Fakty są takie, że jesteście bitymi dziwkami, które każdy krzywdzi. Mało co wam się udaje. I twoje wysrywane tłumaczenia nie zmienią faktu, że rodowity klub z 700 000 tysięcznego miasta + kilka rodowitych fanclubów nie potrafi zapełnić jednej żałosnej trybuny. Ale taka prostytuta jak ty wszystko obróci na swoją modłę. Taka już twoja natura.UW1908 pisze: ↑27.07.2018, 10:54Jest i woźny. Słuchaj no gamoniu. Średnia to 4200, gdyby odjąc od dostępnych miejsc bufor plus sektor a1 zostałoby sporo poniżej 4000. Sorry, taki mamy klimat. Niestety, władza Nam zgotowała to co zgotowała i na chwilę obecną jest jak jest. Dziwo mnie tylko, że piszę o tym gość z ekipy, która wiadomo jak to miała z przyjmowaniem gości. Widzisz gamoniu, mamy póki co taki wpływ na to jaki wy mieliście za cyca. My z powodu stadionu, wy z powodu cyca i psów. Co zrobiliście jak już możecie przyjmować gości to inna bajka. Będzie stadion, będą goście. W większości klubów to norma:)
-
Hehe, jednak zabolało :D Miało boleć, prostytuto. Wy się ku*** macie właśnie za władców świata... nas nie ma w Łodzi, a tu psikus, defendorsi nawet jednej trybuny zapełnić nie mogą :)
No nara.
No nara.
-
Mnie to ciekawi czy u was to sami Łodziacy na tych meczach... ale śmiem wątpić a czy chociaż połowa będzie?
j**** zydzew stara k****!
-
***1908*** pisze: ↑27.07.2018, 18:48Mnie to ciekawi czy u was to sami Łodziacy na tych meczach... ale śmiem wątpić a czy chociaż połowa będzie?
A u Was sami ??
Człowieku przecież to tylko wy macie problem z kibicami z FC. W całej Polsce fan-cluby to powód do dumy tylko nie u was. A może jednak u was też ??
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
Co może zaboleć mnie u upośledzonego dziecka? Jedynie mi przykro, że jesteś chory. Normalnie było tłumaczone ku*** co i jak z sektorem gości to nie, ty ku*** wiesz lepiej? To na c*** piłujesz klawiaturę tutaj skoro i tak masz swoje jedyne słuszne zdanie? My to przynajmniej nie mamy warunków dla gości, wy natomiast zwyczajnie się ich baliście. Koniec pa miłego weekendu.
-
MAdrala napisałeś ze mało nam sie udaje ? A gdzie masz flagi frajeze z dziada pradziada ? Bita korwe to nasz w kuchni przy garach wiejski pomiocie , tak jest nas mało piszesz a na derby obsraliscie zbroje nas wpuścić i patrzeć jak szmata awanturników płonie
-
Burek z AZS-u aż piany na pysku dostał.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Teraz sobie wyobraź jaka wy byście dostali na widok płonącej szmaty , ale niestety u was juz bundesliga kiłbaski folwark i piwo
-
Pytanie zadałem jak nie potrafisz na nie normalnie odpisać to się ciagnij i nie odpisuj. Pewnie że więcej ale co to zmienia? Jesteście znowu jeszcze "lepsiejsi" i jeszcze "wieksjesi" i c*** tam jeszcze wie co bo nie wiem?Chomik666 pisze: ↑27.07.2018, 19:40Banda dzieciaków z jednej i drugiej strony takiego chłamu dawno nie było w tym temacie :)
***1908*** chyba dziś wygrałeś- " ... sami Łodziacy na tych meczach... ale śmiem wątpić a czy chociaż połowa będzie? " nawet jak by ich 1/3 była z miasta a reszta dojeżdżała ze wsi,to nadal ta 1/3 to więcej niż was na meczach.Dorównujesz do poziomu weterana i charakteru.
-
I znowu temat szopka ja jebe
-
[link]
Może trochę nie na kibicowsko...ale skoro poruszony temat piwa . Warto przeczytać co zawierają koncernowe piwa w składzie...którego nie maja obowiązku podawać i nie podają...
Może trochę nie na kibicowsko...ale skoro poruszony temat piwa . Warto przeczytać co zawierają koncernowe piwa w składzie...którego nie maja obowiązku podawać i nie podają...

-
Pijesz do mnie skoro tak to ci odpisze nic się nie zaoralem nikogo wyższości nie potwierdzam w naszym mieście pewne sprawy są na remis a porównywanie frekwencji to już wogole żenada skoro my mamy stadion a oni trybunie co nie zmienia faktu że ŁKS zawsze odstawał od nas w tym aspekcie a co do piwa to już wogole jakiś skład tu piszą jedni i drudzy jednym smakuje innym nie i tyle resztę sam osobiście oceniam pozytywnie ale mogłoby być lepiej i sami to wiemy cieszy pełny stadion atmosfera odbudowano się H po jedrasie tylko to jest Łódź i nigdy nikt nie przejmie tego miasta nawet jak jedni albo drudzy będą grali w B klasie a tyle lat już tu przeżyłem i nie jedno widziałem poprostu patrzę na to obiektywnie można kogoś nienawidzić ale sorry za długo tu żyje żeby nie wiedzieć jak jest
-
Chyba znów ktoś z teo w mordę dostał, pechowe te ostatnie dni dla pedo gangu :D
-
Gdybys wyskoczyl z kapci i wyszedl z pokoju na miasto to moze bysmy mieli okazje twoja morde obic...
Koledzy z Grabowej zdazyli sie juz pozalic czy nadal o niczym nie wiesz??
ŁKS ŁÓDŹ
-
Internetowe szczury co siedzą 24h na dobę w necie, każą komuś wyjść na dwór hehehehe hit :D
łks teofilów sialalala
łks teofilów sialalala
-
Porownaj sobie daty rejestracji, ilosc postow i powtorz teze o internetowych szczurach...
ŁKS ŁÓDŹ
-
Faktycznie, moja ilość postów jest zabójcza hahaha :)
-
Ile to miałeś na pierwszym koncie mms? A ile na drugim hWŁ? No właśnie panie deciojersie:) mms, hwł sialalala
-
U nas przed wybudowaniem stadionu to ciagle komplet byl? Wy to macie zdrowie zeby sie w necie ciagle cisnac.
Biały front
-
Dal na przyklad lodzki Widzew
Jak z Katowicami walczyc mamy
Jak z Katowicami walczyc mamy
-
Zamiast śledzić swój mecz wielki Widzewek oglądał mecz ŁKS-u kabaret... Dla jasności widzów 5008.
-
A skad czwiesz czy nie ogladal? Mecz Widzewa w internecie, a wasz w tv.
Lepiej chyba tego nie mozna ujac
-
Po to żeby był wystarczy taka odp.?
-
Mozna gdzies zobaczyc jakies zdjecia z meczu?Łksdbwa1908 pisze: ↑28.07.2018, 20:00Zamiast śledzić swój mecz wielki Widzewek oglądał mecz ŁKS-u kabaret... Dla jasności widzów 5008.
-
Będzie kilka relacji, ale nie 1-2h po meczu...WM'87 pisze: ↑28.07.2018, 22:35Mozna gdzies zobaczyc jakies zdjecia z meczu?Łksdbwa1908 pisze: ↑28.07.2018, 20:00Zamiast śledzić swój mecz wielki Widzewek oglądał mecz ŁKS-u kabaret... Dla jasności widzów 5008.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!