Portugalia-Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
ŚMIESZNE !!
Portugalscy kibice nie różnią się niczym od kibiców z Kazachstanu !!! (vide mecz Polski z Kazachami !!!)
Ja słyszałem albo NASZYCH kibiców albo gwizdy "fanów" Portugalii...
A jak strzeliliśmy na 1:0 i 2:2 to uciszałem kumpli żeby razem pośpiewać z NASZYMI !!
SZACUNEK DLA WSZYSTKICH KTÓRZY BYLI W LIZBONIE I DLA TYCH KTÓRZY WIERZYLI !!
POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!
Portugalscy kibice nie różnią się niczym od kibiców z Kazachstanu !!! (vide mecz Polski z Kazachami !!!)
Ja słyszałem albo NASZYCH kibiców albo gwizdy "fanów" Portugalii...
A jak strzeliliśmy na 1:0 i 2:2 to uciszałem kumpli żeby razem pośpiewać z NASZYMI !!
SZACUNEK DLA WSZYSTKICH KTÓRZY BYLI W LIZBONIE I DLA TYCH KTÓRZY WIERZYLI !!
POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!
-
Doping bardzo dobry. Portugalia na taką liczbę to nic nie zrobiła oprócz gwizdania i czasami krzyknięcia "portugal".
Świetnie słyszalne - "gramy u siebie", "kto nie skacze", hymn pod koniec meczu, wtedy pomyślałem, że żal przegrać... a tu Krzynio
Wielki Szacunek dla tego piłkarza! Powinno się go bardziej doceniać!
Świetnie słyszalne - "gramy u siebie", "kto nie skacze", hymn pod koniec meczu, wtedy pomyślałem, że żal przegrać... a tu Krzynio

-
-
Niestety nie bylem na meczu ale w TV bardzo ladnie brzmial doping Polakow . Portugalczycy ograniczyli sie do gwizdania podczas naszego dopingu , tylko po drugiej bramce cos glosniej krzykneli . Kiedy Polacy strzelili na 2:2 zaczalem robic przemeblowanie w domu.. i stwierdzilem , ze jak utrzymaja ten wynik to w niedziele pojde do kosciola i bede dziekowac za to Bogu.. obietnice trzeba wypelnic
Pozdrowienia dla wszystkich , którzy byli w Portugali
mam nadzieje , ze w Serbii bede mogl wspomoc Polakow .

Pozdrowienia dla wszystkich , którzy byli w Portugali

I Am Energy !
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Doping zajebisty gra tez dobra ogolnie mecz na duzy + Brawo Polacy

Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
-
i pomyslec, ze gdyby wygrali z Armenia to bym tam byl
baaardzo zaluje ze nie pojechalem, ale co zrobic....co do dopingu nie podobalo mi sie ze ustalismy z nim po strzelonej bramce dla Portugalczykow, ale i tak wieeelki plus ze 7 tys Polakow potrafilo przekrzyczec 50 tys gospodarzy... jak wrazenia na mecz, czy Lizoba rzeczywiscie byla bialo-czerwona? kto wroci nie wrzuca fotki 

Wierny Po Porażce, Dumny Po Zwycięstwie!
[link]
[link]
-
- ostatnie ostrzeżenie
Wielki kibic się znalazł, który ma wspaniałe pojęcie o SCENIE KIBICOWSKIEJ. Dobry nick masz bo śmieszą mnie właśnie tacy ludzie.śmieszek pisze:PROSZE KTOREGOS MODA O OGARNIECIE TEMATU![]()
ku*** to jest dział KIBICOWSKI a nie pilkarski po co wklejacie linki do bramek , wpisujecie wynik czy komentujecie gre pilkarzy![]()
wyjazd na jakies pokemonowe forum sportowe jak nie macie pojecia o SCENIE KIBICOWSKIEJ.
obejrzy jeden z drugim mecz w TV i jacy to oni znawcy , a jak gosc wpisal jakie flagi byly na meczu (czyli kto pojechal!!) to sie pytaja CO Z TEGO ?
smiech. mam nadziej ze wylapiecie po banie
ban
1920 pomysłów na życie....(J)
-
-
- ban
-
Na meczu 17 osób z Petrochemii z flagą Petra biało czerwoną 

Ostatnio zmieniony 09.09.2007, 18:19 przez PetrocHemia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tak na szybko, nas mysle okolo 6 tysiecy, nie wiem, ile pojemnosci mial caly nasz sektor, ale bylo spro wolnych miejsc jak i tez flag na krzeselkach, szczegolnie w prawym narozniku, gdzie przyszlo mi stac. Oprocz tego kilka grupek w innej czesci stadionu
Co do naszego dopingu, to nie byl porywajacy, ale ok, natomiast Portugalia calkowicie zawiodla, typowy piknik, generalnie chyba raz krzykneli tak, iz bylo widac iz graja u siebie. Jedyne co im wychodzlo to gwizdy przy naszej zabawie
Co do naszego dopingu, to nie byl porywajacy, ale ok, natomiast Portugalia calkowicie zawiodla, typowy piknik, generalnie chyba raz krzykneli tak, iz bylo widac iz graja u siebie. Jedyne co im wychodzlo to gwizdy przy naszej zabawie
-

Ostatnio zmieniony 11.09.2007, 19:20 przez Michal_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
Z CKS-u Czeladź sztuk 1 z flaga oczywiscie, razem ze mna 1 gosc z Zaglebia Sosnowiec.
Jesli ktos ma ochote narazie dwa filmiki, po golu na 2:2 i jakis smieszny doping Porugalczykow.
http://pl.youtube.com/watch?v=FEd-hJC4DYY
http://pl.youtube.com/watch?v=qEOM04sOmRs
A było tak 
Nas około 5 tysięcy, sporo wolnych miejsc na naszych sektorach, ale też grupki w innych miejscach stadionu. Portugalczyków moze z 40-45 tysięcy bo była kupa wolnych miejsc na górnych trybunach.
My w pierwszej połowie nieźle dopingujemy aczkolwiek repertuar bardzooooo ograniczony i brakuje kogoś kto by wziął towarzystwo za ryj i pociągnął doping. W drugiej połowie prawie cisza z nielicznymi przebłyskami dopingu, każdy rząd spiewa co chce. Ożywienie po bramce Jacka i to na tyle. Szkoda że na mieście lepiej dopingowaliśmy niż na meczu. Po mecvzu powinno być święto a .... 95 % rozjechało się po hotelach. Około 100 osobowa grupa świętowała na ulicy tam gdzie poprzedniej nocy (piwo 2L za 12 eur
)
Portugalce pokazali że futbol świętością dla nich nie jest. W mieście brak atmosfery meczu. Ich doping ojraniczał się do okrzyków Portugal i to tylko wówczas gdy pociągnął ich spiker (czego uefa zabrania). Przy każdej ich lepszej akcji tłum się zrywał ale przypominało to bardziej kwiczenie nastolatek na widok jakiegoś piosenkarza. Ponadto pięknie gwiżdżą
W drugiej połowie jak wyszli na 2-1 trochę pośpiewali.
Po meczu nas 40 minut na sektorze przetrzymali.

Nas około 5 tysięcy, sporo wolnych miejsc na naszych sektorach, ale też grupki w innych miejscach stadionu. Portugalczyków moze z 40-45 tysięcy bo była kupa wolnych miejsc na górnych trybunach.
My w pierwszej połowie nieźle dopingujemy aczkolwiek repertuar bardzooooo ograniczony i brakuje kogoś kto by wziął towarzystwo za ryj i pociągnął doping. W drugiej połowie prawie cisza z nielicznymi przebłyskami dopingu, każdy rząd spiewa co chce. Ożywienie po bramce Jacka i to na tyle. Szkoda że na mieście lepiej dopingowaliśmy niż na meczu. Po mecvzu powinno być święto a .... 95 % rozjechało się po hotelach. Około 100 osobowa grupa świętowała na ulicy tam gdzie poprzedniej nocy (piwo 2L za 12 eur

Portugalce pokazali że futbol świętością dla nich nie jest. W mieście brak atmosfery meczu. Ich doping ojraniczał się do okrzyków Portugal i to tylko wówczas gdy pociągnął ich spiker (czego uefa zabrania). Przy każdej ich lepszej akcji tłum się zrywał ale przypominało to bardziej kwiczenie nastolatek na widok jakiegoś piosenkarza. Ponadto pięknie gwiżdżą

Po meczu nas 40 minut na sektorze przetrzymali.
-
5 - ciu kibiców Igloopolu w Lizbonie
"Cała Lizbona jest dzisiaj biało-czerwona" to chyba najlepszy komentarz do wizyty Polaków w Lizbonie. Całkowicie zdominowaliśmy przed meczem miasto, na stadionie też było całkiem nieźle. Szkoda, że nie ma grupy, która poprowadziła by nasz doping. Dla mnie najlepszym momentem było gdy po starcie bramki na 2:1 nasz doping wciąż trwał a w chwili gdy śpiewaliśmy "gramy do końca" Jacek strzelił bramkę.
Rozmawiałem z Portugalcami po meczu i powiedzieli, że nie licząc Euro byliśmy najlepszą ekipą (liczbowo i dopingowo) jaka się u nich pojawiła od 1990 roku. Wkurwiali się, że było słychać non-stop Polska, Polska a przed meczem cała TV i prasa trąbiły, że publiczność będzie ich 12-stym zawodnikiem

"Cała Lizbona jest dzisiaj biało-czerwona" to chyba najlepszy komentarz do wizyty Polaków w Lizbonie. Całkowicie zdominowaliśmy przed meczem miasto, na stadionie też było całkiem nieźle. Szkoda, że nie ma grupy, która poprowadziła by nasz doping. Dla mnie najlepszym momentem było gdy po starcie bramki na 2:1 nasz doping wciąż trwał a w chwili gdy śpiewaliśmy "gramy do końca" Jacek strzelił bramkę.
Rozmawiałem z Portugalcami po meczu i powiedzieli, że nie licząc Euro byliśmy najlepszą ekipą (liczbowo i dopingowo) jaka się u nich pojawiła od 1990 roku. Wkurwiali się, że było słychać non-stop Polska, Polska a przed meczem cała TV i prasa trąbiły, że publiczność będzie ich 12-stym zawodnikiem

-