Mistrzostwa Świata 2018 w Rosji (kibicowsko)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Mistrzostwa Świata 2018 w Rosji (kibicowsko)
Flaga "Bydgoszcz" w angielskich barwach za bramką czy coś źle widziałem?
https://m.sportowefakty.wp.pl/ms-2018/w ... l-zadnego-Boni8 pisze: 03.07.2018, 21:52 Flaga "Bydgoszcz" w angielskich barwach za bramką czy coś źle widziałem?
-
LunaticFringe
Jest gość, który jest zapisany w ich oficjalnym klubie kibica i jeździ za reprezentacją Anglii.

ax88 po co piszesz z drugiego konta? Ogólnie anglicy dość słabo liczbowo. Na pierwszym meczu ich coś ponad 5k, na drugim podobnie, z Belgią tak samo. Widać że propaganda BBC o złych rosyjskich chuliganach zrobiła swoje.LunaticFringe pisze: 03.07.2018, 23:14 Jest gość, który jest zapisany w ich oficjalnym klubie kibica i jeździ za reprezentacją Anglii.
![]()
O tą flagę mi chodziło. Dzięki za wyjaśnienie!
"Gość", dzięki któremu my mieliśmy jeden z najlepszych zinów w Europie kiedyś...nawet znajomek z Mariboru przypadkiem zeskanował mi parę dni recenzję zina tego "gościa" z Supertifo bodajże zima 94 lub wiosna 95.FF1981 pisze: 03.07.2018, 23:09https://m.sportowefakty.wp.pl/ms-2018/w ... l-zadnego-Boni8 pisze: 03.07.2018, 21:52 Flaga "Bydgoszcz" w angielskich barwach za bramką czy coś źle widziałem?
Kiedyś z "Gościem" czytałem wywiad, jakieś dwadzieścia dwa/trzy lat temu, gdzie mówił os woich marzeniach, że chciałby zobaczyć Millwall na żywo i jeździć na Anglię regularnie, spełniło się.
Używam słowa "Gość" bo ostatnio jeden z ministrantów/społeczników wysyłał mnie na komendę z powodu ( o matko) ujawnienia tożsamości "Gościa" , która oczywiście jest powszechnie znana tak czy inaczej.
Pozdro C., może do zobaczenia kiedyś tam na The Den.
TYBET JEST SERBSKI
Hmmmm a moze angole chodzą na mecze oglądać mecz. Jak któryś z nich chce sie bić to idzie na salkę bokserska.Proof pisze: 03.07.2018, 19:51 Szkoda ze tak zajebiscie się nie prezentują u siebie na stadionach... nie wiem czemu każdy się zaczął podniecać Anglikami , popija i fajnie pośpiewają i tyle wcześniej na Euro 2016 we Francji też fajnie spiewali na Ruskich a później musieli biedni spierdalać tyle sobą prezentują
Ale to tylko takie moje przypuszczenie.
A twoja ekipa to ilu juz najebala w Rosji?? Śpiewem i zabawa sie pewnie brzydzisz i na każdym meczu napierdalasz przeciwnika, sędziego i policję :)
c**** się działo na tych MŚ a dzieciaki na forach i na kibice net się spuszczali że to przejdzie do historii że kibole z Rosji gotowi haha najnudniejszy mundial Rosja niby taka mocna a nic nie pokazała, nawalka najgorszy trener wszechczasów jak można przegrać z najsłabszymi drużynami świata grupa śmierci hahaha
Strasznie polaczkowe to, co piszesz. "nawalka najgorszy trener wszechczasów". Jak przez kilka lat miał sukcesy, to był "nasz trenejro, kiedy Panu zrobić laskę?". Jak trzy mecze w d*** to do końca życia polaczki jak ty będą mu pamiętać tylko wtopę.
Nie bronię Nawałki i tej ekipy, bo oczywiście, że są odpowiedzialni za marne wyniki na MŚ. Ściek-media jak zwykle rozdmuchały oczekiwania społeczeństwa do wyżyn niemożliwości, każdy Polak siedział przez telewizorem czekając na wyjście z grupy, bo inaczej nie można przecież, a tu mały c*** wynikł. Ale tylko polaczki widzą te kilka dni MŚ zapominając o latach spuszczania się nad sukcesami Nawałki i repry...
Co do aspektu "sportowego" to masz rację, jaki tu spokój.... Ale znów wychodzi efekt rozdmuchania - e-kibole polscy, ruscy czy wszyscy inni wielkie halo, co to się nie będzie dziać, a tu Putek pewnie jednym gestem dał znać, że ma być spokój - i był spokój.
Nie bronię Nawałki i tej ekipy, bo oczywiście, że są odpowiedzialni za marne wyniki na MŚ. Ściek-media jak zwykle rozdmuchały oczekiwania społeczeństwa do wyżyn niemożliwości, każdy Polak siedział przez telewizorem czekając na wyjście z grupy, bo inaczej nie można przecież, a tu mały c*** wynikł. Ale tylko polaczki widzą te kilka dni MŚ zapominając o latach spuszczania się nad sukcesami Nawałki i repry...
Co do aspektu "sportowego" to masz rację, jaki tu spokój.... Ale znów wychodzi efekt rozdmuchania - e-kibole polscy, ruscy czy wszyscy inni wielkie halo, co to się nie będzie dziać, a tu Putek pewnie jednym gestem dał znać, że ma być spokój - i był spokój.
Rozbieranie się do naga wchodzenie na drzewa czy innnę słupy czy leżenie najebanym na srodku drogi jest twoim zdaniem fajna zabawa to gratulacje , Spiewanie na Ruskich NIemców czy jak we Francji deptanie rzucanie czy wycieranie swoimi brudnymi dupami Polskiej flagi na to tylko ich stać. Nie mamy im czego zazdrościć , oprócz tego ze potrafią melodyjnie pośpiewać.Pazdzierz pisze: 04.07.2018, 09:48Hmmmm a moze angole chodzą na mecze oglądać mecz. Jak któryś z nich chce sie bić to idzie na salkę bokserska.Proof pisze: 03.07.2018, 19:51 Szkoda ze tak zajebiscie się nie prezentują u siebie na stadionach... nie wiem czemu każdy się zaczął podniecać Anglikami , popija i fajnie pośpiewają i tyle wcześniej na Euro 2016 we Francji też fajnie spiewali na Ruskich a później musieli biedni spierdalać tyle sobą prezentują
A twoja ekipa to ilu juz najebala w Rosji?? Śpiewem i zabawa sie pewnie brzydzisz i na każdym meczu napierdalasz przeciwnika, sędziego i policję :)
No tak, bo fajniejsza zabawa sa promocje na stacjach, napinanie bickow w groźnych pitbulowych koszulkach. Odpuść człowieku, kazdy bawi sie jak chce i nie kazdy jedzie na mecz z myślą aby niczym rambo r******* sektory przeciwnika. Angole porobili głupoty, wrócą do domu i beda opowiadać o tych bzdurach w pubach.Proof pisze: 04.07.2018, 11:21Rozbieranie się do naga wchodzenie na drzewa czy innnę słupy czy leżenie najebanym na srodku drogi jest twoim zdaniem fajna zabawa to gratulacje , Spiewanie na Ruskich NIemców czy jak we Francji deptanie rzucanie czy wycieranie swoimi brudnymi dupami Polskiej flagi na to tylko ich stać. Nie mamy im czego zazdrościć , oprócz tego ze potrafią melodyjnie pośpiewać.Pazdzierz pisze: 04.07.2018, 09:48Hmmmm a moze angole chodzą na mecze oglądać mecz. Jak któryś z nich chce sie bić to idzie na salkę bokserska.Proof pisze: 03.07.2018, 19:51 Szkoda ze tak zajebiscie się nie prezentują u siebie na stadionach... nie wiem czemu każdy się zaczął podniecać Anglikami , popija i fajnie pośpiewają i tyle wcześniej na Euro 2016 we Francji też fajnie spiewali na Ruskich a później musieli biedni spierdalać tyle sobą prezentują
A ty co, bedxiesz opowiadał jak to w 30stopniowym upale napinales kark w kominiarce?? Tylko kto to będzie chciał słychać??
-
Doktor P(r)awica
Nie mierz wszystkich swoją miarą.Pazdzierz pisze: 04.07.2018, 11:40
A ty co, bedxiesz opowiadał jak to w 30stopniowym upale napinales kark w kominiarce?? Tylko kto to będzie chciał słychać??
Są tacy, którzy realnie działają i mają do opowiadania zajebiste historie z wyjazdów, melanży, akcji na mieście, awantur itp. Może Twoja ekipa sie napina w komianch w skwarze, ale są jeszcze takie ekipy, które coś działają i my mamy do opowiadania fajne historie. Lepsze niż 'porobienie głupstw' i najebanie się.
są też tacy których nie jarają groźne koszulki i groźne miny tylko chcą się pobawić,poskakać,pośpiewać oczywiście w asyście alko a w razie czego być gotowym dać w ryja i w ryja dostać a czy te historie są gorsze czy lepsze od ''Waszych'' to wiesz kwestia gustu.
-
Doktor P(r)awica
Ale czy ja mówie, ze mnie jarają groźne miny i koszuli? Nie mam ani jednej takie ceraty. Pobawić się, poskakać, itp, ku*** zajebista sprawa. Chyba normalne.kibic871 pisze: 04.07.2018, 14:31 są też tacy których nie jarają groźne koszulki i groźne miny tylko chcą się pobawić,poskakać,pośpiewać oczywiście w asyście alko a w razie czego być gotowym dać w ryja i w ryja dostać a czy te historie są gorsze czy lepsze od ''Waszych'' to wiesz kwestia gustu.
Ale 'angolskie głupoty' do poopowiadania znajomym to nie nasza liga. Taką mamy mentalność, takie mamy zasady.
Prosty przykład. Nasze kontakty z West Hamem upadły dość szybko. Dlaczego? Bo jeden z ich wesołych nie napinających sie kolegów wjechał bez badej do przedziału 'napinających sie z groźnymi minami Polaków'. Niestety dla niego nasze zasady nie akceptują kręcenia kutasem przed kolegami za co dostał smary.
Kolejna przykładowa rzecz zaobserwowana przeze mnie. ku*** striptizerka, która sie przed nami zabawiała szyjką butelki od szampana w klubie, a potem jegomość wesoły angol biorący łyka z tejże butelki. Dla nich hehe zabawa i śmieszna historia do opowiedzenia. Dla mnie prędzej żenada i niesmak.
Pisze o mojej perspektywie. Dla mnie ich zabawa i picie nie są żadną atrakcją i mi nie imponują. Nie sprowadzajcie też nas do tych sztywnych napinających sie smutasów. Może u Was tak jest. W moim otoczeniu jakoś tego nie widze i na kadrze jak jesteśmy jest dobrze i dzieje sie wszystko. Ale mimo picia i awantur można trzymać fason, fason, którego angolom brak.
Mnie tez to średnio bawi, te akcje z kutasami. Jednak angole jeżdżą, bawią sie i to ich sprawa, czy najebani z bebzonami na wierzchu paradują. Siedzę sobie w pubie w uk i nie widze jakichś żenujących postaw. Ot popili, pośpiewali i do domu. Taki maja klimat i nie beda go zmieniać, bo komuś z kibico.netowni nie pasuje.Doktor P(r)awica pisze: 04.07.2018, 18:01Ale czy ja mówie, ze mnie jarają groźne miny i koszuli? Nie mam ani jednej takie ceraty. Pobawić się, poskakać, itp, ku*** zajebista sprawa. Chyba normalne.kibic871 pisze: 04.07.2018, 14:31 są też tacy których nie jarają groźne koszulki i groźne miny tylko chcą się pobawić,poskakać,pośpiewać oczywiście w asyście alko a w razie czego być gotowym dać w ryja i w ryja dostać a czy te historie są gorsze czy lepsze od ''Waszych'' to wiesz kwestia gustu.
Ale 'angolskie głupoty' do poopowiadania znajomym to nie nasza liga. Taką mamy mentalność, takie mamy zasady.
Prosty przykład. Nasze kontakty z West Hamem upadły dość szybko. Dlaczego? Bo jeden z ich wesołych nie napinających sie kolegów wjechał bez badej do przedziału 'napinających sie z groźnymi minami Polaków'. Niestety dla niego nasze zasady nie akceptują kręcenia kutasem przed kolegami za co dostał smary.
Kolejna przykładowa rzecz zaobserwowana przeze mnie. ku*** striptizerka, która sie przed nami zabawiała szyjką butelki od szampana w klubie, a potem jegomość wesoły angol biorący łyka z tejże butelki. Dla nich hehe zabawa i śmieszna historia do opowiedzenia. Dla mnie prędzej żenada i niesmak.
Pisze o mojej perspektywie. Dla mnie ich zabawa i picie nie są żadną atrakcją i mi nie imponują. Nie sprowadzajcie też nas do tych sztywnych napinających sie smutasów. Może u Was tak jest. W moim otoczeniu jakoś tego nie widze i na kadrze jak jesteśmy jest dobrze i dzieje sie wszystko. Ale mimo picia i awantur można trzymać fason, fason, którego angolom brak.
-
Jan_Kowalski
A czy ktos kto ma odmienne zdanie niz ty na temat Angoli w tej dyskusji kazal im sie zmienac? Zrozum ze cale sedno w tym jest takie ze nie kazdemu ich styl zachowywania sie podoba tak jak tobie, bo wcale nie trzeba robic obory po wypiciu wodki zeby sie dobrze bawic i miec co opowiadac i wbrew temu co piszesz nie pozowac na sztywniaka.Pazdzierz pisze: 04.07.2018, 20:27Mnie tez to średnio bawi, te akcje z kutasami. Jednak angole jeżdżą, bawią sie i to ich sprawa, czy najebani z bebzonami na wierzchu paradują. Siedzę sobie w pubie w uk i nie widze jakichś żenujących postaw. Ot popili, pośpiewali i do domu. Taki maja klimat i nie beda go zmieniać, bo komuś z kibico.netowni nie pasuje.Doktor P(r)awica pisze: 04.07.2018, 18:01Ale czy ja mówie, ze mnie jarają groźne miny i koszuli? Nie mam ani jednej takie ceraty. Pobawić się, poskakać, itp, ku*** zajebista sprawa. Chyba normalne.kibic871 pisze: 04.07.2018, 14:31 są też tacy których nie jarają groźne koszulki i groźne miny tylko chcą się pobawić,poskakać,pośpiewać oczywiście w asyście alko a w razie czego być gotowym dać w ryja i w ryja dostać a czy te historie są gorsze czy lepsze od ''Waszych'' to wiesz kwestia gustu.
-
ratujmy trzmiele
Z wypiekami na paździerzowej buzi wysłuchujesz relacji Lecha z Sarajewa,czy Legii z Neapolu,a p********* za przeproszeniem,że aż niesmak budzisz.
Taki maja klimat i nie beda go zmieniać, bo komuś z kibico.netowni nie pasuje
Kolejna bezedura - niby kto tu chce im zmieniać klimat?
Z wypiekami na paździerzowej buzi wysłuchujesz relacji Lecha z Sarajewa,czy Legii z Neapolu,a p********* za przeproszeniem,że aż niesmak budzisz.
-
LucasNovik1973
Ja tam pamietam jak Arkowcy często i gęsto gole d*** pokazywali
-
kitakabana
Co najwyżej Olimpia Elbląg z Legia w Madrycie albo Lech po ostatnim meczu z Legia w Poznaniu to te z tych ostatnich. Przykładów masa. Nie tylko d*** się u nas wystawia. Nie płacz że Cię zgasilem na starcie. Ach ci najebani polacy, w sumie u nas i na trzeźwo się da. Bez napinki.picooligans pisze: 04.07.2018, 22:25 nasza scena to niby z czego czerpała, 90% przyśpiewek pod zachodnie melodie, u nas nikt dup nie wystawia ach ci najebani angole...
Akurat wojaże Lecha i Legii najmniej mnie interesują, także ziomus nie p****** :)ratujmy trzmiele pisze: 04.07.2018, 22:22 A ty co, bedxiesz opowiadał jak to w 30stopniowym upale napinales kark w kominiarce?? Tylko kto to będzie chciał słychać??
No i wytłumaczone, ze gole d*** to nie tylko domena angoli. Ale angielska d*** zła i buractwo, a ta polska to super bo nasza.
a widzisz różnice w pokazaniu d*** do sektora gości, a rozebraniem się i lataniem tak? u nas to się nazywa patologia, a tam zabawa. Wytłumaczone?
Różnica taka,że jak u nas ktoś wystawi dupe to jest to
ŚLĄSK&MOTOR
Niby patologia a tolerowana na sektorach. I dziwne, ze inne patologiczne zachowania sa powodem do dumy. Jak u nas to dobrze, jak w Anglii to juz zle.Suczysko pisze: 05.07.2018, 09:37 a widzisz różnice w pokazaniu d*** do sektora gości, a rozebraniem się i lataniem tak? u nas to się nazywa patologia, a tam zabawa. Wytłumaczone?
To juz wyższy stopień hipokryzji i zaklinania rzeczywistości.
Zaraz beda tłumaczyć, ze polska patologia jest słuszna, a ta angielska juz mniej hehehehe.
Chyba u Ciebie w ekipie taka patologia jest tolerowana na sektorach.
Wcięło mi gdzieś część posta u góry,więc powtórzę:
U nas wystawianie d*** faktycznie występuje, z tym,że zachowania takie są od razu szeroko komentowane, wyśmiewane, uznawane za dojebany numer,u nas w ekipie osoby takie od razu były by wykluczone z życia kibicowskie,natomiast angole się z takich rzeczy cieszą, robią sobie zdjęcia, wystawianie kutasów czy szczanie w towarzystwie to dla nich okazja do pośmiania się i wręcz tym się szczycą i to jest chyba ku*** niesmaczne?Chyba,że kolegę również radują penisy przy jakże pięknym i melodyjnym you'll never walk alone...
Wcięło mi gdzieś część posta u góry,więc powtórzę:
U nas wystawianie d*** faktycznie występuje, z tym,że zachowania takie są od razu szeroko komentowane, wyśmiewane, uznawane za dojebany numer,u nas w ekipie osoby takie od razu były by wykluczone z życia kibicowskie,natomiast angole się z takich rzeczy cieszą, robią sobie zdjęcia, wystawianie kutasów czy szczanie w towarzystwie to dla nich okazja do pośmiania się i wręcz tym się szczycą i to jest chyba ku*** niesmaczne?Chyba,że kolegę również radują penisy przy jakże pięknym i melodyjnym you'll never walk alone...
ŚLĄSK&MOTOR
Chyba wszystko wyjaśniłeśFlorianT pisze: 05.07.2018, 15:33 Kiedys moze i siali terror, bili sie... Teraz to banda pajacy i nie trafia do mnie, ze ich topowe przechuje maja bany i dlatego jest jak jest. Realny swiat angielski to nie green street hooligans, a zwykle pozerstwo i wymachiwanie lapami na odleglosc. Szybki plaski leczy i weryfikuje angielskie checi do bitki. Kto mial do czynienia z dzisiejszymi angolami ten wie, ze gro z nich to pyskate jednostrzalowce i pierdolenie jakichs pazdierzy nie zmieni tej brutalnej prawdy. Bieganie z kutasami na wierzchu to raczej ich mentalnosc. Nie bez powodu juz w XIX w wielu krajach Anglia kojarzyla sie z krajem rudych pedalow.
-
Cuchulainn
Mi się wydaje, że Anglia w XIX wieku kojarzyła się przede wszystkim z najpotężniejszym imperium na kuli ziemskiej. Co do reszty to racja w 100%FlorianT pisze: 05.07.2018, 15:33 Kiedys moze i siali terror, bili sie... Teraz to banda pajacy i nie trafia do mnie, ze ich topowe przechuje maja bany i dlatego jest jak jest. Realny swiat angielski to nie green street hooligans, a zwykle pozerstwo i wymachiwanie lapami na odleglosc. Szybki plaski leczy i weryfikuje angielskie checi do bitki. Kto mial do czynienia z dzisiejszymi angolami ten wie, ze gro z nich to pyskate jednostrzalowce i pierdolenie jakichs pazdierzy nie zmieni tej brutalnej prawdy. Bieganie z kutasami na wierzchu to raczej ich mentalnosc. Nie bez powodu juz w XIX w wielu krajach Anglia kojarzyla sie z krajem rudych pedalow.
"And if we have to go alone
We'll go alone with pride"
We'll go alone with pride"
Generalnie u nas też tak zaczyna wyglądać i nie ma co pierdolić że nie... e-chuliganka, pierdolenie że "zebraliśmy się a ktoś nie odebrał" albo "zawróceni przez tych co zawsze".. tyle że tam mają wyjebane na ubiór i biegaja w hawajskich koszulach lub flaneli albo bez a u Nas jak ktoś myśli że ma czarną koszulę, lub logo "pittbullka" albo inne extrimy-hobby to jest hools i nie podskoczysz...FlorianT pisze: 05.07.2018, 15:33 Kiedys moze i siali terror, bili sie... Teraz to banda pajacy i nie trafia do mnie, ze ich topowe przechuje maja bany i dlatego jest jak jest. Realny swiat angielski to nie green street hooligans, a zwykle pozerstwo i wymachiwanie lapami na odleglosc. Szybki plaski leczy i weryfikuje angielskie checi do bitki. Kto mial do czynienia z dzisiejszymi angolami ten wie, ze gro z nich to pyskate jednostrzalowce i pierdolenie jakichs pazdierzy nie zmieni tej brutalnej prawdy. Bieganie z kutasami na wierzchu to raczej ich mentalnosc. Nie bez powodu juz w XIX w wielu krajach Anglia kojarzyla sie z krajem rudych pedalow.
-
Ojciec dyrektor
Anglicy maja taki styl i raczej maja wywalone na to co ktos mowi o nich a juz napewno gowno ich obchodzi co tam napisze o nich jakis FlorekT z kibice.net ktory nawet nie pojechal do Rosji bo sie bał.
Tak samo jak ekipy z Ameryki Poludniowej maja swoj niepowtarzalny styl a wsrod takich np. ekip brazylisjkich choc tam ''w lasach'' nikt sie nie bije to mysle ze w takiej ekipie jak Flamengo albo Fluminense czy ktoras z ekip z Sao Paulo to mogliby wystawic wiecej ludzi do bicia niz wszystkie topowe ekipy z Polski razem wziete.Bjj albo Capoeira,mówi wam to coś?
Tak samo jak ekipy z Ameryki Poludniowej maja swoj niepowtarzalny styl a wsrod takich np. ekip brazylisjkich choc tam ''w lasach'' nikt sie nie bije to mysle ze w takiej ekipie jak Flamengo albo Fluminense czy ktoras z ekip z Sao Paulo to mogliby wystawic wiecej ludzi do bicia niz wszystkie topowe ekipy z Polski razem wziete.Bjj albo Capoeira,mówi wam to coś?
Ale w koło jest wesoło.
.JaśniePan pisze: 05.07.2018, 18:48Generalnie u nas też tak zaczyna wyglądać i nie ma co pierdolić że nie... e-chuliganka, pierdolenie że "zebraliśmy się a ktoś nie odebrał" albo "zawróceni przez tych co zawsze".. tyle że tam mają wyjebane na ubiór i biegaja w hawajskich koszulach lub flaneli albo bez a u Nas jak ktoś myśli że ma czarną koszulę, lub logo "pittbullka" albo inne extrimy-hobby to jest hools i nie podskoczysz...FlorianT pisze: 05.07.2018, 15:33 Kiedys moze i siali terror, bili sie... Teraz to banda pajacy i nie trafia do mnie, ze ich topowe przechuje maja bany i dlatego jest jak jest. Realny swiat angielski to nie green street hooligans, a zwykle pozerstwo i wymachiwanie lapami na odleglosc. Szybki plaski leczy i weryfikuje angielskie checi do bitki. Kto mial do czynienia z dzisiejszymi angolami ten wie, ze gro z nich to pyskate jednostrzalowce i pierdolenie jakichs pazdierzy nie zmieni tej brutalnej prawdy. Bieganie z kutasami na wierzchu to raczej ich mentalnosc. Nie bez powodu juz w XIX w wielu krajach Anglia kojarzyla sie z krajem rudych pedalow.
Co do hawajskich koszul to mi się przypomniało: mecz Polonia Warszawa - Arka Gdynia. Ostatni za czasów zgodowych u nas. TB nas trafia na Bliskiej przy Sanguszki. Jak dziś pamiętam jak wychodzą z samochodów pod PWPW i największy z nich (wierzcie mi, że był j... y wielki :)) miał na sobie nic innego jak hawajską koszulę. :)
Uuuuu srogo. Jakis typ wyżej tłumaczy co można, a co jest w złym tonie. To jeszcze większa hipokryzja. W temacie łódzkim, krakowskim i śląskim lecą ksywy tolerowanych konfitur i opisane krzywe akcje. Rozjebusy w ekipach, krzywe zagrywki, wypierdalanie swoich, wszystko to Ok, jakis angol z gola d*** i lament, ze moralność jakiegoś hoolsa została urażona buahahaha.
Istny kabaret.
Przez jakiegoś rozjebusa będącego w ekipie ktos idzie do puchy i wszystko gra, gola d*** czy fujara i hurr durr skandal, upadek kibicowskich obyczajów.
Istny kabaret.
Przez jakiegoś rozjebusa będącego w ekipie ktos idzie do puchy i wszystko gra, gola d*** czy fujara i hurr durr skandal, upadek kibicowskich obyczajów.
Rzygać mi się chce jak czytam o Waszych problemach niedojebańcy
-
Seth Gecko
- ostatnie ostrzeżenie
Że c**** wiesz to się wypowiesz.
Równie dobrze możesz iść pod szkołę baletu. Szanse że dostaniesz bęcki w twoim przypadku są podobne."Capoeira jest Afro-Brazylijską sztuką, która łączy elementy walki, tańca, akrobatyki, muzyki i śpiewu. Jest to folklorystyczna gra, w czasie której dwóch graczy Capoeira, tańczy-walczy w środku koła utworzonego zarówno przez uczestników tej gry jak i zwykłych widzów. Ich ruchy wyznaczane są przez rytm tradycyjnej muzyki oraz śpiewane piosenki. W pierwszej kolejności widzom ukazuje się koło utworzone z klaszczących ludzi, śpiewających tradycyjne, portugalskie piosenki "wołania i odzewu". W środku koła "capoeiristas" poruszają się w sposób przypominający rywalizację. Większość ruchów jest improwizowanych a całość zazwyczaj opowiada historię opowiadaną w trakcie śpiewania piosenki. Capoeira jest sposobem na poznanie nowej kultury, języka oraz filozofii życia. Pomaga rozwijać się fizycznie, poprawia samopoczucie psychiczne a także uczy tolerancji i szacunku dla drugiego człowieka. Capoeira jest wspaniala forma spedzania wolnego czasu, poprawienia kondycji fizycznej oraz zdrowia a po krotkim czasie staje sie stylem zycia"
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Aspirant_Wojtek
p********* waść, Eddy w tekkenie był lrzechujem.
Już nieaktywny.
-
Ojciec dyrektor
Dokładnie,Eddy Gordo to był kocur.Często nim grałem także nie pisz mi Seth Grecko czym jest Capoeira.
Ale w koło jest wesoło.
Ojciec dyrektor pisze: 06.07.2018, 21:40 Dokładnie,Eddy Gordo to był kocur.Często nim grałem także nie pisz mi Seth Grecko czym jest Capoeira.
"Dokładnie" to zostałeś zgaszony więc lepiej już zamilcz.
-
Ojciec dyrektor
Mam info że kolumbijscy kibice grożą smiercią swoim piłkarzom.W koncu jakis ciekawy news związany z Mundialem bo nie dzieje się kompletnie nic.
Kiedyś piłkarzom groził Pablo ze swoimi sicarios dziś grożą zwykli kibice.
Kiedyś piłkarzom groził Pablo ze swoimi sicarios dziś grożą zwykli kibice.
Ale w koło jest wesoło.
Nawet w oczach przydupasów PZPN-u wypadliśmy słabo: http://weszlo.com/2018/07/07/wielki-ran ... najlepiej/
Straszne....Tyfus88 pisze: 07.07.2018, 11:27 Nawet w oczach przydupasów PZPN-u wypadliśmy słabo: http://weszlo.com/2018/07/07/wielki-ran ... najlepiej/
-
wichrowe wzgorze