Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
UW1908

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: UW1908 » 17.06.2018, 16:02

NoMatterWhat pisze:
17.06.2018, 15:36
Dramaturgia awansu jaka zgotowal Klub to niezly thriller gdzie glowny Bohater wychodzi zwyciesko.

Widzewski charkter - walczyc do konca.

Na koniec opowiem calkiem swietny zart:

UW i znajomi.
Widzewski charakter, dobre sobie. I to te gwiazdy takie charakterne? Dopiero połowa była jebana jak psy i mieli lecieć na ryj z klubu i teraz są charakterni, nieźle. Wiem, że musi boleć jak mama nie pozwala nawet pod stadion pojechać, przykro mi. UW i znajomi mieli beke z wczorajszych ochlejusów w zarzyganych barwach na Pietrynie. FETA! żegnam

iparts.pl
Cees

Post autor: Cees » 17.06.2018, 16:20

UW1908 pisze:
17.06.2018, 15:29
Pique pisze:
17.06.2018, 15:11
UW1908 pisze:
17.06.2018, 14:05
...
Wyj k**** wyj :)
Wyje...ze śmiechu i wielkości Widzewa. Liga rozjebana w pył i do tego 3tysiące wyglądające na kilkaset osób. No ale karnety...Nie nazywaj mnie swoim pseudonimem tak na przyszłość. Żegnam dowódcę dhw.
Rozjebana czy nie rozjebana ale na pewno nie kupiona (np. w Nowym Mieście).

UW1908

Post autor: UW1908 » 17.06.2018, 16:39

Cees pisze:
17.06.2018, 16:20
UW1908 pisze:
Pique pisze:

Wyje...ze śmiechu i wielkości Widzewa. Liga rozjebana w pył i do tego 3tysiące wyglądające na kilkaset osób. No ale karnety...Nie nazywaj mnie swoim pseudonimem tak na przyszłość. Żegnam dowódcę dhw.
Rozjebana czy nie rozjebana ale na pewno nie kupiona (np. w Nowym Mieście).
Z Nowym Miastem to wy macie doświadczenia w dopingowaniu ich, prawda?:)Ale kto Ci powiedział o kupnie? Mroczkowski? No tak, on wiele mówi, ostatnio Nam i Realowi odmówił. Baj adwokacie pierwszego kibola na Widzewie.

Notis

Post autor: Notis » 17.06.2018, 17:06

UW1908 pisze:
Pique pisze:
UW1908 pisze:
17.06.2018, 14:05
...
Syfiarzu milcz już
Wisła Kraków fan club Łódż

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 17.06.2018, 17:54

na spokojnie pisze:
17.06.2018, 13:47
ZamknijDrzwi pisze:
17.06.2018, 12:36

I tym pokazujesz,ze jesteś zwykłym pionkiem w Widzewie.
Natomiast oczywiście temat smarowidła jakie pojawiło się w Nowym Mieście Lubawskim w zeszłym sezonie to temat całkowicie ci obcy, prawda?

Mi temat nie jest obcy i nie będę zaprzeczał. KMWTW.

Jak to jest,ze piszecie ze na powitaniu było Was 3 tysiące,a na relacji napisaliście ze tysiak?

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 17.06.2018, 18:10

Kto z Widzewa pisała że było 3 tyś pod stadionem ??? Pokaż to info post co kolwiek . Dla wszystkich blaznow z opery kaliskiej info o 3 tyś padło w ekspresie ilustrowanym a wy he powielacie jak stado debilow z totalnej opozycji . 3 tys liczba z d*** i tyle !

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 17.06.2018, 18:14

Jak to jest,ze piszecie ze na powitaniu było Was 3 tysiące,a na relacji napisaliście ze tysiak?
Nie umiesz dostrzec subtelnej różnicy między tym co piszą pismaki ,a OFICJALNĄ relacją kibiców? Przykro nam że po ostatnim wyjazdowym meczu nie zrobiliśmy głośnej fety o 3 w nocy na Pietrynie. Taka feta jaka miała być już się nie wydarzy, a śmiem twierdzić że nakryli byśmy was czapkami , ale tego się już nie dowiemy, taki zbieg okoliczności . Sezon zamknięty cieszymy się i wy i my, teraz mamy inne piłkarskie święto, i cieszmy się nim. Zobaczmy, bo to ciekawe jak obrońcy Europy wraz całą świtą zaprezentują się na tej imprezie tak przystało na obrońców.
https://t.me/pump_upp

Zawilina

Post autor: Zawilina » 17.06.2018, 18:28

Byłem wczoraj na meczu Widzewa w Ostródzie,tak dla zabicia czasu. moje prywatne spostrzeżenia - niepotrzebnie nabiliście sobie kilkaset zakazów za damski c***. ja rozumiem,że radość z awansu ale wystawiliście się psiarni jak na tacy. rozpierdalacze płotu zero maskowania,potem staliście na tym płocie podobnie jak Piast na meczu z Górnikiem. płoty leżą,jest luka między ochroniarkami a wy stoicie jak byście nie wiedzieli po co ten płot padł. po długim namyśle wkońcu nastąpił "wjazd" na murawe i zabawa z grajkami. tam to już poszedł hurt twarzówek. ale ok,szał radości to się nie myśli racjonalnie.
podczas bluzgania milicji która wjechała pod płot bardzo nieładnie zachowywał się jeden z waszych - rzucał w psy flagami na kijach. ku***,już pomijam to,że taka flaga jak i rurka pcv może faktycznie "zabić" ale rzucać swoimi barwami? dziwne ...
a co z zawiniętymi? jak wychodziłem to akurat ich kipiszowali pod suką i jakiś ważniacha darł jape o wypuszczaniu rano.
no i słowo o miejscowych KYBOLACH. dawno nie miałem takiej beki na meczu. ćwok na ćwoku. torebka to u facetów w ostódzie chyba obowiązkowy atrybut. z całej trybuny torebki nie miało może ze trzech.Resovia by się mogła wiele od nich nauczyć. doping zwalał z nóg,pieśni to chyba pisał jakiś poeta pokroju Sławomira czy też Martyniuka. w pewnym momencie mówie do kumpla - idź na młyn i zarzuć "hej sokoły" (zapomniałem że miejscowa drużyna nazywa się sokół). dwie minuty później młynowy jak by mnie słyszał ...
na koniec,jak już psiarnia zagoniła Widzewiaków na sektor to wychodzący hools z Ostródy,oprócz zostaw kibica,krzyczeli też "piłka nożna dla kibiców". troche byłem zdziwiony bo Widzew już był na sektorze. zresztą nie tylko ja,Widzewiacy będący na sektorze miejscowych też patrzyli nie wiedząć o co kaman.
i tylko słówko o aspekcie piłkarskim - jeżeli twierdzicie,że to nie sędzia wygrał wczoraj to chyba byliśmy na innym meczu.

fasci_nation

Post autor: fasci_nation » 17.06.2018, 18:35

A tam, Resovia. Torebunie noszą dziś wszyscy, od Gdańska po Przemyśl :)

Zawilina

Post autor: Zawilina » 17.06.2018, 18:43

no w Gdańsku (na Lechii) byś się zdziwił

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 17.06.2018, 19:02

No i relacja "postronnego" obserwatora rozwiała wszelaki e wątpliwości, mecz był sprzedany!! I jeszcze to element choreografii porównywany z barwami, dodajmy machajka bez herbu i wogóle bez żadnych emblematów, użyta przeciwko policji, nosz to ku*** skandal, jeszcze jakieś ciekawe spostrzeżenia macie? Sporo emocji budzi Widzew, dziękujemy.

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 17.06.2018, 19:40

Fjk pisze:
17.06.2018, 15:31
3 tysiace jak wtedy na pomniku 6 tysiecy gdzie nie ma zadnej roznicy miedzy naszymi 2,5 tys. ile razy te wasze kłamstwa były weryfikowane i dalej to samo zejdzcie na ziemie :)
ku*** wy parchy lks skoro nie widzicie różnicy z naszej fety wcześniej a waszej do bujajcie dalej w obłokach nasza liczba pod stadionem koło 1000 może więcej dla was i tak nie osiągalny poziom życie dalej swoją fantazja w c*** was wbijamy

Fjk

Post autor: Fjk » 17.06.2018, 19:47

nie unoś się bo Ci żyłka pęknie placku :) ktoś tu od was wklejał zdjecie waszej fety wczesniej i ja nie widze róznicy zadnej a co dopiero 2-3 krotnej wiekszej ilosci

Harry12

Post autor: Harry12 » 17.06.2018, 20:01

o czym wy w ogóle piszecie? my wczoraj nie robiliśmy w Łodzi fety tylko ludzie zebrali się spontanicznie pod stadionem, choćby się zebrało ich 100 osób nie mamy się czego wstydzić. powiedzcie kiedy ostatnio i ile takich wyjazdów dalej niż do Bełchatowa w ostatnich latach mieliście w podobnej liczbie jak ta nasza ze wczoraj? jeśli nie zechcecie odpowiedzieć to skończcie się pruć.

raadek

Post autor: raadek » 17.06.2018, 20:03

Esgrts przeciwz sam napisals megalomanie, ze bylo was 3 tys. A tak ogolnie to nadal nad wami:)
ŁKS ŁÓDŹ

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 17.06.2018, 20:11

nie unoś się bo Ci żyłka pęknie placku :) ktoś tu od was wklejał zdjecie waszej fety wczesniej i ja nie widze róznicy zadnej a co dopiero 2-3 krotnej wiekszej ilosci
Mogłeś widzieć nawet garbate aniołki, tylko kogo to interesi. Wystarczy tych dysput, zacznijcie pisać o I wojnie światowej, chociaż człowiek się czegoś ciekawego dowie, z serii sensacje XXwieku.

Zawilina

Post autor: Zawilina » 17.06.2018, 20:19

Panie Charyzma - chyba nie zrozumiałeś mojego postu i musiałeś trysnąć na ekran. ale w sumie się nie dziwie. to u Ciebie żadna nowość.
jeżeli machajka w barwach klubowych,użyta jako oprawa "na czesć" swojego klubu jest dla Ciebie jakimś tam przedmiotem to ok,Twoja sprawa. już inna rzecz,że rzucając w psy tą machajką zrobił im taką krzywde,że chyba 7 w szpitalu w tym 2 stan krytyczny. to pewnie ktoś ważny z DHW,ten co rzucał?
co do sędziego to nawet nie wiem co mam Ci napisać.ja rozumiem,że się cieszysz z awansu ale troche obiektywizmu. zresztą co ja p******* - obiektywny Widzewiak - poniosło mnie ...

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 17.06.2018, 20:28

czy wam się to podoba czy nie AWASOWALIŚMY
Z piekła do nieba ! W przenośni taką drogę pokonaliśmy wczoraj w Ostródzie, gdzie byliśmy świadkami piłkarskiego horroru, ale od początku. Z samego rana w kierunku Warmii i mazUR ruszył trzynasto wagonowy specjal na ostatni mecz tego sezonu, w którym wszystko miało się rozstrzygnąć. Kilkugodzinną podróż ubarwiło spontaniczne spotkanie z kibicami Elany na dworcu głównym w Toruniu, którzy wybierali się na swój wyjazd - również o wszystko, do Solca. Postój przedłużył się o kilka kwadransów, a wspólne śpiewy niosły się głośno po peronowych okolicach. W końcu przyszło nam ruszyć w swoich kierunkach umawiając się na wspólne świętowanie na powrocie w razie wygranych spotkań. Do Ostródy docieramy lekko spóźnieni na godzinę przed pierwszym gwizdkiem. Przemarsz przez miasto wywołał niemałe zamieszanie wśród lokalnej społeczności oraz turystów spacerujących promenadą przy malowniczym jeziorze Drwęckim. Niewątpliwie przyjazd Czerwonej Armii był największą atrakcją tego czerwcowego weekendu. Po dość sprawnym wpuszczaniu, meldujemy się wszyscy na sektorze ok 15 minuty i ruszamy z głośnym dopingiem w asyście dwóch bębnów. Tego dnia na przeznaczonej dla nas trybunie meldujemy się w 1200 osób. Razem z nami około 50 kibiców Ruchu,a także delegacje KKSu Kalisz i toruńskiej Elany. Dobrze oflagowujemy sektor wieszając 7 flag - 1910, herb, Fanatics, UN ŚP Herman, Red Gladiators, Duma Polski Widzew Łódź oraz Władcy Miasta Włókniarzy. Po pierwszej połowie piłkarze schodzą do szatni przegrywając z walczącym o utrzymanie Sokołem 1-0, a część siedzących w klatce łódzkich kiboli zaczęło wątpić w upragniony awans. Tuż po rozpoczęciu drugiej połowy sędzia dyktuje rzut karny dla drużyny trenera Mroczkowskiego, który zastąpił na trenerskiej ławce Franciszka Smudę kilka dni wcześniej. Do piłki podchodzi Mateusz Michalski i mamy 1-1 ! W tym momencie w sektorze przyjezdnych wybucha istny szał radości, odpalone zostają spontaniczne race i wracają nadzieje. 20 minut później sektor gości wybucha po raz drugi. W 77 minucie Daniel Świderski strzela bramkę na 1-2 ! Ultrasi szybko roznoszą zabrane chorągiewki, odpalone zostają kolejne race, a doping wznosi się na wyżyny naszych umiejętności. I chyba nikt już nie myślał o zmianie wyniku, który gwarantował nam pierwsze miejsce w tabeli, aż do minuty 88... W momencie strzelenia swojej drugiej bramki przez Świdra, a trzeciej dla Widzewa to co działo się na stadionie Sokoła jest nie do opisania. To trzeba było przeżyć na własnej skórze, gdyż żadne słowa nie odzwierciedlą szaleństwa, jakie opanowało widzewską dzicz ! Gniew i irytacja z pierwszej połowy przerodziły się w stan błogostanu i zachwytu. I choć do ostatnich doliczonych minut trwała nerwówka, szczególnie po trafieniu na 2-3 dla gospodarzy w 92 min, batalia o drugą ligę zakończyła się szczęśliwie dla nas. Wspólna zabawa z piłkarzami miała niesamowity smak. Głośnie ' AWANS JEST NASZ ' niosło się niczym w transie po całej Ostródzie. Nie wytrzymało ogrodzenie sektora, przez które na murawę wysypało się kilka setek fanatyków chcących razem z grajkami świętować na murawie wywalczone mistrzostwo trzeciej ligi. Pomysł ten nie spodobał się milicjantom, którzy zagazowując towarzystwo z powrotem zagonili wszystkich na trybuny zawijając kilka osób. Kiedy wszystko się uspokaja powoli ruszamy w kierunku dworca PKP i z głośnym śpiewem na ustach wywołujemy jeszcze większe zamieszanie na ulicach. Na pokładzie pociągu specjalnego w drodze powrotnej rozpoczęła się gruba impreza. W Toruniu zgodnie z obietnicą około godziny 23, na dworcu czekała na nas spora grupa Elanowców, z którymi wspólnie balowaliśmy przez dobrą godzinę. W Łodzi jesteśmy dopiero około 3 nad ranem. Warto wspomnieć, że pod stadionem około północy zebrało się blisko tysiąc osób, którzy powitali w blasku rac autokar z piłkarzami.

To by było na tyle jeśli chodzi o wczorajszy wyjazd. Kto nie był ma na prawdę czego żałować. Warto było czekać na awans do ostatniej kolejki i świętować go na wyjeździe :) Teraz kilka tygodni przerwy. Zbierajcie siły bo druga liga zapowiada się niezwykle ciekawie.

NIGDY WIĘCEJ III LIGI !!!
galerie:

http://stadionowioprawcy.net/galeria/so ... 2018/?pg=1
http://www.widzewtomy.net/sokol-widzew-foto-cz-i/
http://www.widzewtomy.net/sokol-widzew-foto-cz-ii-3/

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 17.06.2018, 20:31

UW1908 pisze:
17.06.2018, 16:39
Z Nowym Miastem to wy macie doświadczenia w dopingowaniu ich, prawda?:)Ale kto Ci powiedział o kupnie? Mroczkowski? No tak, on wiele mówi, ostatnio Nam i Realowi odmówił. Baj adwokacie pierwszego kibola na Widzewie.
Przejdź się na Pietrynę ze znajomymi ale tym razem bez telefonu.Panowie z Łks dziwi mnie że tolerujecie tą parówę.Przecież typ jest zwykłym czosnkiem a pierdoli tutaj jakby nie wiadomo kim był.
1910

UW1908

Post autor: UW1908 » 17.06.2018, 20:47

rozpierdol pisze:
17.06.2018, 20:31
UW1908 pisze:
17.06.2018, 16:39
Przejdź się na Pietrynę ze znajomymi ale tym razem bez telefonu.Panowie z Łks dziwi mnie że tolerujecie tą parówę.Przecież typ jest zwykłym czosnkiem a pierdoli tutaj jakby nie wiadomo kim był.
Nie płacz, ciesz się awansem Waszych gwiazd.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 17.06.2018, 20:52

Cieszę się. Bez odbioru leszczu.
1910

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 17.06.2018, 21:18

co do sędziego to nawet nie wiem co mam Ci napisać.ja rozumiem,że się cieszysz z awansu ale troche obiektywizmu. zresztą co ja p******* - obiektywny Widzewiak - poniosło mnie ...
Od ciebie obiektywizmem wieje na kilometr (a może to ryba), powtarzam ci że machajka została rzucona w zomo, w takich sytuacjach, napierdala się czym kto ma pod ręką, aż dziw bierze (choć w twoim przypadku nie) że takie rzeczy nie są dla ciebie oczywiste. Jeśli kawałek materiału u stanowiący element oprawy, jest tożsamy z barwami tzn szalikiem,koszulką,flagą, czapką etc. Toś bardzo obiektywny...głupek.

Zawilina

Post autor: Zawilina » 17.06.2018, 21:42

oj panie Charyzma,nie pogadamy sobie,nie ten poziom. a i nerw ci już puszcza i zaczynasz ubliżać. tak że dla świętego spokoju napisze : akcja z machajką kozak,macie zajoba na konkret jatke.

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 17.06.2018, 22:27

raadek pisze:
17.06.2018, 20:03
Esgrts przeciwz sam napisals megalomanie, ze bylo was 3 tys. A tak ogolnie to nadal nad wami:)
Ty idioto tylko wkleiłem info z gazety

serce miasta

Post autor: serce miasta » 17.06.2018, 22:36

Zawilina pisze:
17.06.2018, 21:42
oj panie Charyzma,nie pogadamy sobie,nie ten poziom. a i nerw ci już puszcza i zaczynasz ubliżać. tak że dla świętego spokoju napisze : akcja z machajką kozak,macie zajoba na konkret jatke.
obiektywnie jak Twoim zdaniem pokazał sie wczoraj Widzew?

teofil

Post autor: teofil » 17.06.2018, 23:00

serce miasta pisze:
17.06.2018, 22:36
Zawilina pisze:
17.06.2018, 21:42
obiektywnie jak Twoim zdaniem pokazał sie wczoraj Widzew?

Po c*** go pytasz, ta cwelinina jest tak obiektywna jak obiektywnie na temat Widzewa wypowiada się kibic Łks-u i odwrotnie.
Dajcie spokój.
Najlepszy jest ten parch UW1909 który zamiast ze znajomymi balować na Pietrynie siedzi na kamerkach ToyaGo i kropkuje kibiców pod stadionem.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!

Ineder56

Post autor: Ineder56 » 17.06.2018, 23:41

esgrts1 pisze:
17.06.2018, 22:27
raadek pisze:
17.06.2018, 20:03
Ty idioto tylko wkleiłem info z gazety
To na c*** idioto wklejasz kłamstwa?

AntyGKS

Post autor: AntyGKS » 18.06.2018, 00:46

Czerwone parchy honoru nie macie,z Niebieskimi zaganiaRami nadal trzymacie.

Zawilina

Post autor: Zawilina » 18.06.2018, 08:03

serce miasta - moim zdaniem pokazał się dobrze. choć z racami jak zwykle nie przegieliście. no i te zakazy które na bank się posypią. ale to już wasza sprawa.
teofil czy tam pedofil - cwelina to któreś z twoich rodziców. tylko musisz jeszcze ustalić które. zanim się znowu sprujesz jak dzicko to zauważ że się pierwsza spierdoliłaś. w ogóle Widzewiacy chyba najbardziej nie trzymają ciśnienia. wystarczy mała uwaga w waszą strone i rzucacie cwelami i frjerami. a komu jak komu ale wam używać słowa c*** (Madryt) czy frajer (zgoda z PF) raczej nie przystoi.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 18.06.2018, 08:07

Masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, trochę nieobiektywnie, co masz na myśli pisząc o konkret jatce, rozumiem że twoja ekipa zrobiła by tam kipisz z psami, szkoda że nie podzieliłeś się swoimi uwagami z widzewiakami zasiadającymi zapewne obok ciebie na tej samej trybunie. Uwierz mi "nerw" mi nie puszcza, wręcz przeciwnie jestem w sielskim nastroju, wystarczy tej jałowej gadki, tu masz racje nie pogadamy sobie.

maxforte

Post autor: maxforte » 18.06.2018, 08:55

Zawilina pisze:
18.06.2018, 08:03
serce miasta - moim zdaniem pokazał się dobrze. choć z racami jak zwykle nie przegieliście. no i te zakazy które na bank się posypią. ale to już wasza sprawa.
teofil czy tam pedofil - cwelina to któreś z twoich rodziców. tylko musisz jeszcze ustalić które. zanim się znowu sprujesz jak dzicko to zauważ że się pierwsza spierdoliłaś. w ogóle Widzewiacy chyba najbardziej nie trzymają ciśnienia. wystarczy mała uwaga w waszą strone i rzucacie cwelami i frjerami. a komu jak komu ale wam używać słowa c*** (Madryt)
a co takiego przydazylo ci sie w madrycie ze takie zle skojarzenia?

Spy

Post autor: Spy » 18.06.2018, 17:45

Zawilina pisze:
18.06.2018, 08:03
teofil czy tam pedofil - cwelina to któreś z twoich rodziców. tylko musisz jeszcze ustalić które. zanim się znowu sprujesz jak dzicko to zauważ że się pierwsza spierdoliłaś. w ogóle Widzewiacy chyba najbardziej nie trzymają ciśnienia. wystarczy mała uwaga w waszą strone i rzucacie cwelami i frjerami. a komu jak komu ale wam używać słowa c*** (Madryt) czy frajer (zgoda z PF) raczej nie przystoi.
kto nie wytrzymuje cisnienia ?? poczytaj low kicka, nikodema , insidera , uw i innych i wtedy ocen obiektywnie :)
masz racje bardziej stosowne byloby gdyby koledzy uzywali slow : pedal i spierdalacz ;)

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 20.06.2018, 11:24

Obrońcy europy czy macie nowy uklad z czrnuchami teraz po Żydach i ciapakach niezły kocioł tam macie

Nocnik

Post autor: Nocnik » 20.06.2018, 11:56

esgrts1 pisze:
20.06.2018, 11:24
Obrońcy europy czy macie nowy uklad z czrnuchami teraz po Żydach i ciapakach niezły kocioł tam macie
A jak tam podmiejski który został zgwałcony przez kilku z cska

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 20.06.2018, 13:53

popopopopopopo pisze:
20.06.2018, 12:49
esgrts1 pisze:
20.06.2018, 11:24

Kocioł to ty masz w bani po dwóch piwach gimnazjalisto pierdolony.
No może i mam tylko ja te piwka spijam w Moskwie i widziałem waszych pewnie pikoli bo u was zawsze jak coś nie tak to pikle co robili wczoraj a ty trzepiesz konia w kanzasie

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 20.06.2018, 14:46

Zabawny moment na koniec meczu , jak gość z uniesionym szalem ŁKS Łódź Polska tańcuje z czarnuchami i akurat pech chciał , że kamera go chwyciła. żydy,ciapaki teraz czarnuchy. Słabo defenders .

Daan

Post autor: Daan » 20.06.2018, 15:07

To już wiemy skąd nazwa Crazy Canibals:)

TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET » 20.06.2018, 16:27

Oho, już widzewioczki podjarane bo ktoś akurat stał obok czarnuchów. Tasowanie się nad tym do pierwszego ligowego meczu uważam za otwarte.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI

Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK » 20.06.2018, 16:34

ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ

ODPOWIEDZ