Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ok, faktycznie nie było mowy o rozgrywkach ligowych, źle to zrozumiałem. Zastanawiam sie tylko o czym ma swiadczyć ten wasz rozegrany mecz z niemcami? To ze przez okres 1 wojny swiatowej rozegraliscie mecz a Widzew nie czyni was lepszym? To ze my rozegralismy pierwszy mecz w sezonie 1921/1922 świadczy waszym zdaniem ze data zalozenia Widzewa to 1922? Czyli ŁKS skoro nie gral podczas wojny powstal w 1918? Kompletnie nie rozumiem co trzeba mieć w głowie zeby wyciagać takie rzeczy jako argument na wyższosc nad rywalem. Polowa z was nadaje sie do psychiatry.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
ŁKS grał w piłkę z Niemcami, a Widzew dzielnie walczył o Polskę. Ja pierdolę, czego jeszcze nie wymyślicie???
Łódzki Klub Sportowy
-
Przecież Piłsudski wzorował legiony na wzór Widzewa. Normalnie chyba wam się już tak w tych pustych łbach widzewskich popierdolilo że nie odróżniacie Armii Czerwonej od Legionów Polskich. Prędzej wasze grajki z czerwonymi sztandarami latały niż pod Polska flaga.
-
hahahaha ja p******* co za cyrk :) jakiś typek z ŁKS-u wyjechał z tekestem ze Widzew powstal w 1922 roku bo nie grał podczas 1 wojny swiatowej a oni jeden mecz juz w 1918 roku rozegrali wiec oni sie datują na 1908 :),teraz jak okazalo sie ze nie znaja coniektórzy historii własnego kraju to teraz próbują ośmieszyć Widzew ze robimy z naszych piłkarzy c*** wie jakich bohaterów :) jeszcze tylko nie przerobiliscie WIDZEW vs ŁKS na lini zimnej wojny,napoleona,Czyngis-chana,rosyjskiego cara Piotra Wielkiego i Juliusza Cezara :)
-
I co taka cisza panowie z ŁKS murapol został sponsorem strategicznym Mroczek wam odmówił coś nie po waszej myśli jutro awans wywalczymy i widzimy się na mieście 

-
Bo kazdy ma to w huju , ale ty sie podjarales i musiałeś
-
kiedy Mroczkowski odmowił ŁKS? Bo chyba nie piszesz o tych "rewelacjach" w GW, ktore mialy podbic wasze ego przed finalem 3 ligi mistrzow?
reszte mamy w d**** :)
-
A te informacje od samego Mroczka wiesz że nam odmówił? Awans heh dobre sobie
j**** zydzew stara k****!
-
A właśnie od samego Mroczka a co do awansu to spokojnie jutro będziecie mieli okazję się śmiać nam w twarz na piotrkowskiej po meczu jak wam jaja nie zagrają strachu***1908*** pisze: ↑15.06.2018, 15:40A te informacje od samego Mroczka wiesz że nam odmówił? Awans heh dobre sobie![]()
-
Jeśli nie wiesz że wyszliscie z propozycja jako Lks do Mroczkowskiego o trenowanie Waszego zespołu znaczy że jesteś zwykłym gilem i nie masz prawa nic wiedzieć i zapewne wiedzieć nic nie będziesz dalej.esgrts1 pisze: ↑15.06.2018, 21:57A właśnie od samego Mroczka a co do awansu to spokojnie jutro będziecie mieli okazję się śmiać nam w twarz na piotrkowskiej po meczu jak wam jaja nie zagrają strachu***1908*** pisze: ↑15.06.2018, 15:40A te informacje od samego Mroczka wiesz że nam odmówił? Awans heh dobre sobie![]()
Co do całego naszego awansu ,to pierw go wywalczmy dopiero później przekrzykujcie się z obu stron, trochę zimnej wody na głowy.
-
c*** tam z Mroczkowskim. Najbardziej to mi żal, że Smuda Nam odmówił i do Was poszedł i stworzył tam galacticos 3ligi. Ale jeszcze bardziej żal, że Murapol odmówił i poszedł do Was. Jak tam piwerko? Słyszałem, że wszystkie ekstrakty, procenty żywcem wzięte z Naszego. Ciekawe jaki będzie skutek uwarzenia takiego piwa przez typowy koncerniak. A najbardziej mi żal...kolorowych jarmarków!!!
-
Dajcie już se luzu poszło suche info potwierdzone u samego zainteresowanego odmówił wam ale zapewne miał już świadomość i info ze dni smudy są policzone a co do piwa sam jestem trochę zniesmaczony że nie dogadaliśmy się u jakiegoś regionalnego producenta no ale może to kasa nie wiem mam nadzieję że będzie ok nie jak harnas które się kupowali dla klubu a jak simi smakowałUW1908 pisze: ↑15.06.2018, 22:41c*** tam z Mroczkowskim. Najbardziej to mi żal, że Smuda Nam odmówił i do Was poszedł i stworzył tam galacticos 3ligi. Ale jeszcze bardziej żal, że Murapol odmówił i poszedł do Was. Jak tam piwerko? Słyszałem, że wszystkie ekstrakty, procenty żywcem wzięte z Naszego. Ciekawe jaki będzie skutek uwarzenia takiego piwa przez typowy koncerniak. A najbardziej mi żal...kolorowych jarmarków!!!
-
No to jak z taką szycha mam do czynienia który zna trenera to z Frankiem też się znasz? To jak mam tak nie powtarzalna okazję to zapytam Franek po awansie odpuści wam kontrakt i pieniądze które będą mu sie należały ?esgrts1 pisze: ↑15.06.2018, 21:57A właśnie od samego Mroczka a co do awansu to spokojnie jutro będziecie mieli okazję się śmiać nam w twarz na piotrkowskiej po meczu jak wam jaja nie zagrają strachu***1908*** pisze: ↑15.06.2018, 15:40A te informacje od samego Mroczka wiesz że nam odmówił? Awans heh dobre sobie![]()
-
Esgrts to co murapol znowu juz potezna firma, lider developerow, sponsor strategiczny a nie wiecznie najebany druid? :) naprawde poprawiacie mi humor
Aa. No i co z Dyzma. W koncu legenda czy c***?
Aa. No i co z Dyzma. W koncu legenda czy c***?
ŁKS ŁÓDŹ
-
w********** pokemony z obu stron na forum sportowe.
-
Smuda dla starszego pokolenia napewno jest legendom- Liga Mistrzów,Europejskie puchary -stare dobre,fajne czasy którego napewno młodszego pokolenia może już w zyciu nie spotkać,tyczy się to jednej i drugiej strony.
Jutro mecz o awans do drugiej ligi...miejmy nadzieję ze nie spędzimy jak wy radku 3 raz z rzędu-bez obrazy.
Jutro mecz o awans do drugiej ligi...miejmy nadzieję ze nie spędzimy jak wy radku 3 raz z rzędu-bez obrazy.
-
Daja dobra kase a maja dobra reklame. Czy to wazne co kilka osob napisalo na naszym forum? Podziwiam upor z jakim czytacie nasze forum. Jak widac warto w Widzew inwestowac skoro tylu chetnych a budzet ladnie rosnie. Moze ten wasz Salski wcale nie jest taki super skoro nie potrafi sprowadzic wiekszych pieniedzy do klubu?
Smuda zawsze bedzie nasza legenda i tu znowu kilka osob placzacych na forum tego nie zmieni.
-
Michalku, ja jednak mam nadzieje, ze spedzicie :)
Wm, skad czerpiesz informacje, ze nie potrafi? Z waszego forum wedlug ktorego mielismy spierdolic sie z hukiem do 3 ligi?
Wm, skad czerpiesz informacje, ze nie potrafi? Z waszego forum wedlug ktorego mielismy spierdolic sie z hukiem do 3 ligi?
ŁKS ŁÓDŹ
-
Odebrales już kolegów z komendy
-
Pierw to wróćcie z Ostródy, dopiero potem się wybierajcie na Piotrkowską.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Spokojna Twoja mordeczko . Poczekamy do godziny 19
Wtedy będzie obopólny płacz .Nasz ze śmiechu ,wasz ze wstydu i upokorzenia .
-
Ha ha ha :) cały ŁKS :) sami gnili w 3 lidze przez 3 sezony i to nie było nic złego,lecz gdyby nam przyszło spedzić 3 sezony to będą płakali ze śmiechu :)
-
-
Ale nikt tego nie neguje, że gniliśmy tam 3sezony. Chodzi o to jak mieliście rozjebać ligę i te teksty, że reszta to tylko tło dla Waszej drużyny. Zresztą...Piłkarzy macie lepszych, sponsorów lepszych, działaczy naj, trener Mroczkowski Nam odmówił bo chciał do Was iść. Tu nie chodzi o fakt jacy jesteście, tu chodzi o fakt za kogo się macie. Sportowo to po tym co piszecie to aż dziw, że Zidane Wam odmówił. No nic, najwyżej nie wygra znów LM.Hustin Doffman pisze: ↑16.06.2018, 10:53Ha ha ha :) cały ŁKS :) sami gnili w 3 lidze przez 3 sezony i to nie było nic złego,lecz gdyby nam przyszło spedzić 3 sezony to będą płakali ze śmiechu :)
-
i jak tam wasz płacz?
chyba płaczecie że macie w szeregach takiego debila jak tY
Gratulacje awansu dla Widzewa.
Szkoda że nasze rezerwy spadły
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
tak Widzew teleportowal sie na piotrkowska tam czekal ŁKS obecnie obie ekipy morduja sie nawzajem
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
-
Pajac to masz na imie poszukaj sobie kamer z centrum marna prowokatorko
-
Tyle twojego co sie ponapinasz deklu
-
W centrum nie ale przez Aleksandrow w kier A1/A2 przejechala mega wataha kundli na bombach
-
Widzew to się najpierw musi teleportować do sędziego, i mu zapłacić za dobrze wykonaną robotę. Amatorska 4 liga i "Wielki" Widzew musi być ciągnięty za uszy przez sędziów.nowak.tomek pisze: ↑16.06.2018, 20:49tak Widzew teleportowal sie na piotrkowska tam czekal ŁKS obecnie obie ekipy morduja sie nawzajem
-
Widzew wyśmiewał liczbe Łksu na awansie.Wiec licz\b Widz\ewa bedzie oscylować w granicach 10-15 tyś osob na placu w łodzi??Inna liczba bedzie żenujaca i skandaliczna jak na tak wielka ilość fanatycznych fanatyków Widzewa.
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
Przypomnij kundlu ile was świętowało na placu po awansie przy zielonym stoliku do 2 ligi.
A później dopiero szczekaj.
-
Pierw poczekaj na oficjalną fete idioto a wtedy komentuj
-
-
Tłumów to nie ma z tego co widać. Znając życie to jeszcze z 5 fet zrobicie, więc ta dzisiejsza się nie liczy.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
-
Nie jestem z Łksu parchu z pejsami.
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
Ile osób na PW? 10tyś? Na Piotrkowskiej jestem aktualnie ze znajomymi i śmiech na sali z Waszymi najebusami. Przy kobietach nie będziemy kroić obrzygańców. I może też z higieny.Feta jest? Na wschodzie miasta niedostępna.
-
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... dmbviZi7s8
Same Gmochy tu wiec macie skrot od Sokola. Garny ewidentny. Drugi gol widac na naszej powtorce ze nr 17 z lewej strony zlamal linie obronny. Trzeci gol, w momencie podania Fanol byl na swojej polowie a jak za pewne wiecie wtedy nie ma spalonego.
Czerwona karta tez raczej nie nalezala sie za to popchniecie a nie uderzenie jak twierdzicie ;)
Dobranoc spiskowcy.
Same Gmochy tu wiec macie skrot od Sokola. Garny ewidentny. Drugi gol widac na naszej powtorce ze nr 17 z lewej strony zlamal linie obronny. Trzeci gol, w momencie podania Fanol byl na swojej polowie a jak za pewne wiecie wtedy nie ma spalonego.
Czerwona karta tez raczej nie nalezala sie za to popchniecie a nie uderzenie jak twierdzicie ;)
Dobranoc spiskowcy.