http://www.eurogift.com.pl/Żurek pisze:PODBIJAM
Gdzie polecicie mi zrobić smycze!?
[email protected]

cos takiego, juz z otwieraczem
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
http://www.eurogift.com.pl/Żurek pisze:PODBIJAM
Gdzie polecicie mi zrobić smycze!?

moje zdanie jest takie że flagi drukowane to zwykłe ceraty. a czy blakną, czy nabierają kolorów - tego nie wiem, bo nie mam nic wspólnego z ceratami w barwachagent 007 pisze:A ja mam pytanie czy polecacie flagi z Wawy?? I mam pytanie co sądzicie o flagach drukowanych... Czy to prawda żę po pewnym czasi blakną??
Pozdro
www.centrumpodszewki.plUltrasowski pisze:GDZIE MOGE ZAMÓWIC BIAŁĄ POSZEWKE??? PILNE!!!
albo jakis inny tani biały materiał
z teg co sie orientuje flagi z warszawy tez robia na flagowym materiale wiec nie rób im antyreklamy.pozatym jak mozesz m,owic ze farba nie zejdzie skoro Szulcu, Ty i Michał robice toz 3 miesiace, no max pol roku. zobaczymy jak flagi u Was robione beda wygladac za rok, poltora (moze sie myle, czas pokaze)Marnas pisze:jasne ale na flagi z warszawy robia na ceracie , a na www.szaliki.com flagi sa drukowane na materiale flagowym i nic nie schodzi wiec flaga drukowana nie jest równa fladze drukowanej poprostu zalezy gdzie ja sie robi.
Wypowiem sie jako osoba ktora miala do czynienia z fanami z wwa.index pisze:z teg co sie orientuje flagi z warszawy tez robia na flagowym materiale wiec nie rób im antyreklamyMarnas pisze:jasne ale na flagi z warszawy robia na ceracie , a na www.szaliki.com flagi sa drukowane na materiale flagowym i nic nie schodzi wiec flaga drukowana nie jest równa fladze drukowanej poprostu zalezy gdzie ja sie robi.
To jest baner wykonany nie tyle co na materiale włókiennym, stilonowym, płóciennym itd. co na plandece dlatego właśnie farba się tak na niej zużyła i zaczęła odpadać, przecierać się na zgięciach gdy ją składano po meczu. Flaga produkowana ponad 15 lat temu. Dziś już inaczej się troche wykonuje takie rzeczy.index pisze:Ktoś już wcześniej pisal o tym, ale jeśli się komuś niechce szukać to proszę.agent 007 pisze:A ja mam pytanie czy polecacie flagi z Wawy?? I mam pytanie co sądzicie o flagach drukowanych... Czy to prawda żę po pewnym czasi blakną??
Pozdro
Efekt użytkowania flagi drukowanej