Cz. z ulicy która nazywa się na literę P?Pique pisze: 10.06.2018, 02:19 Jeśli już piszesz o rozjebusach to zacznij od swoich z dobermanem na czele co to tak ładnie pracowali na bramkach dla konfidentów bijaków :) o wycieranie łez też zapytaj przerzuta czache, który nie tak dawno prosił by go nie bić. W sumie pasujecie do siebie z cracovią oba kluby żydowskie, z szeregiem pełnym konfidentów :)
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
kapitan_swir_planeta
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Banda antykomuna!
piqe kurewko jakbys sie dowiedzial kto z Widzewa byl swiadkiem na tym slubie o ktorym z podnieceniem wspominasz to bys sie ku*** zdziwil i przeprosi.
ŁKS ŁÓDŹ
Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Załóżcie sobie frajerzy więcej nicków z naszymi ksywkami :)
-
ZamknijDrzwi
Czekam na wypowiedzi widzewiaków, którzy zapewniali ze ostatni mecz będzie pokazem grupy ultras. Na meczy zaprezentowana jedna średnia oprawa z kilkoma świecący dymnymi. Średnio jak na tak potężna grupę ultras. ;))
-
***1908***
Frajera poszukaj sobie u siebie tego co pod komendę uciekł z czterema innymi kolegamiPique pisze: 10.06.2018, 14:02 Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Załóżcie sobie frajerzy więcej nicków z naszymi ksywkami :)
j**** zydzew stara k****!
d*** boli ? Gościna udana ?Pique pisze: 10.06.2018, 14:02 Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Załóżcie sobie frajerzy więcej nicków z naszymi ksywkami :)
-
TERROR_EUDEZET
Świece akurat fajnie wyszły. Ale nie rozumiem motywu tego napisu na transie, jakieś odniesienie do meczu z Drwęcą? Flagowisko też chyba zbędne przy takim zadymieniu, zresztą flagowiska wyglądają fajnie przy sztucznym oświetleniu podświetlane strobami.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
te całe UR to zwykle pedały, xero kURwy od lania olejem. Oprawy z wkurwioną piłką jakby to był 2008 rok...
sektorówka koszulka... relikt z przeszłosci, chujowo namalowany trans (nauczcie sie k**** malować cienie haha) do tego flagi na kijach i swiece... ku*** malo w tym tej TOPOWEJ ULTRASKI (wróć, HOOLTRASKI) o jakiej pierdoliliscie. macie w c*** warunki, siana tez nie brakuje. jestescie tylko jebanymi nieudacznikami jarajacymi sie zamalowaniem pracek na liniach czy daszku na pietrynie, zresztą tych co są tam po 8 lat (?) nawet nie tkneliscie przez ten czas. Koszulki z racami... pierdolenie wieloletnie ze ŁKS nie odpala albo odpala chujowo albo odpala zeby nie jeździć. Czas pokazał kto i jak odpala... albo próbuje odpalić jak np ławeczka zajączka haha
dawaj odpowiedz coś ty rURo podejźrzon boo przeciez ty jesteś tu kURewskim rzecznikiem waRiacie
sektorówka koszulka... relikt z przeszłosci, chujowo namalowany trans (nauczcie sie k**** malować cienie haha) do tego flagi na kijach i swiece... ku*** malo w tym tej TOPOWEJ ULTRASKI (wróć, HOOLTRASKI) o jakiej pierdoliliscie. macie w c*** warunki, siana tez nie brakuje. jestescie tylko jebanymi nieudacznikami jarajacymi sie zamalowaniem pracek na liniach czy daszku na pietrynie, zresztą tych co są tam po 8 lat (?) nawet nie tkneliscie przez ten czas. Koszulki z racami... pierdolenie wieloletnie ze ŁKS nie odpala albo odpala chujowo albo odpala zeby nie jeździć. Czas pokazał kto i jak odpala... albo próbuje odpalić jak np ławeczka zajączka haha
dawaj odpowiedz coś ty rURo podejźrzon boo przeciez ty jesteś tu kURewskim rzecznikiem waRiacie
Grupy mlodziezowe ktorych Lechia ma troche. Miejscowi ktorza chodza na Lechie i lepszej okazji nie beda mieli zeby zobaczyc stadion i mecz na "szczycie". To chyba jedyny wyjazd Lechii? Nie ma jednak mowy o tym zeby to byla jakas konkurencja dla FC bo innym razem te grupy przyjada (juz byli) razem z FC na mecz Widzewa.Polish Power pisze: 10.06.2018, 05:01 Arcyciekawa będzie ta ostatnia kolejka. Zarówno RTS jak i Lechia zagrają z drużynami bezpośrednio zagrożonymi spadkiem.
Mam pytanie do kogoś z Widzewa, Tomaszów Mazowiecki to wasz silny FC, skąd wiec aż 200 osób z Tomaszowa wczoraj w sektorze gości ???
urzekła nas twoja historia.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Od minionej soboty łączy nas układ z KKS Kalisz.
-
Hustin Doffman
WIDZEWSKI CHARAKTER jak ja zaczynałem śmigać na Widzewek to twój tato dopiero się przymierzał na dupe mamy. Popka szanuje za to co osiągnoł,do konca zycia nie musi pracowac typ ktory nawet podstawowki nie skonczyl a ty po maturze cegły dzwigasz. Ale skoro to dla ciuebie dowod na to ze nie jestem Widzewiakiem tzn ze z tą maturą to ci chyba w c*** posłodziłem.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
Co raz więcej tych przydupasow
Z KKSem to już od kilku lat razem działamy, nawet gdzieś tam się bili w naszych szeregach ;) Teraz tylko zostało to oficjalnie przybite i impreza na pietrynie, niestety bez was internetowi hoolsi :)
-
TERROR_EUDEZET
-
***1908***
Nic nowego Ty pewnie w 1 rzędzie byłeś i roz... wszystkich 1 ciosemPique pisze: 12.06.2018, 12:14 Z KKSem to już od kilku lat razem działamy, nawet gdzieś tam się bili w naszych szeregach ;) Teraz tylko zostało to oficjalnie przybite i impreza na pietrynie, niestety bez was internetowi hoolsi :)
j**** zydzew stara k****!
Panie Pique, mówiąc o imprezie na Piotrkowskiej masz na myśli Kokoo? Bo ponoć zachowanie niektórych tam było poniżej poziomu godności człowieka...
Powiedział kibic klubu macajacego sie ze wszystkimi...
Coś Ci sie pomyliło kolego, z tego co wiem Terroor jest za ŁKSem nie za Widzewem.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
Tak ciekawe na jakiej pietrynie chyba w ZgierzuPique pisze: 12.06.2018, 12:14 Z KKSem to już od kilku lat razem działamy, nawet gdzieś tam się bili w naszych szeregach ;) Teraz tylko zostało to oficjalnie przybite i impreza na pietrynie, niestety bez was internetowi hoolsi :)
-
NoMatterWhat
Ty juz z nocnika wyrosles czy poza Lodz glowki nie wychylasz?
-
PolnocnaStrona
Zgierz się ostatnio koło Kaliskiej dobrze bawił z pół godziny trzeba było wieśków pogonić rodowici panowie
-
TERROR_EUDEZET
A co? Pociąg do Kutna odjechał i trzeba było czekać na ten do Łowicza?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Ciebie to bawi ze Widzew, kolejką aglomeracyjna smiga sobie ze zgierza i radogoszcza przez tereny rodowite ? Przed meczem i po meczu w barwach ?TERROR_EUDEZET pisze: 12.06.2018, 23:22 A co? Pociąg do Kutna odjechał i trzeba było czekać na ten do Łowicza?
A ŁKS nic z tym nie robi?
Wyobrazasz sobie takie podróże Rodowitych z Andrespolów, Bedoniów ?
-
TERROR_EUDEZET
Gdzie śmiga przez tereny rodowite? Już Żabieńca się wypierają, że nie ich, czy oczekujesz, że ktoś zrobi akcję na Kaliskim i ta przejdzie bez echa?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
A co ŁKS ma robić dyżury na pociągi z pod Łodzi na dworcu ? Połowa na PKP druga na PKS ?
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
widzewiak_z_gor
Przecie już tak śmigacie na mecze. Połowa "Rodowitych" na PKP do Wocławka, druga połowa "Rodowitych" na PKS do Piotrkowa.
Wierność - wczoraj wsiok, podmiejski, gorszy kibol, dzisiaj bracie " Rodowity" z FC.
Wierność - wczoraj wsiok, podmiejski, gorszy kibol, dzisiaj bracie " Rodowity" z FC.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
TERROR_EUDEZET
Jeszcze jakby Ci się to rymowało to mógłbyś być z siebie zadowolony.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
ZamknijDrzwi
Wocławek nowe miasto w Polsce?widzewiak_z_gor pisze: 13.06.2018, 12:13 Przecie już tak śmigacie na mecze. Połowa "Rodowitych" na PKP do Wocławka, druga połowa "Rodowitych" na PKS do Piotrkowa.
KKS już się boi na sama myśl, bo Timek na kibice.net tak stwierdził. Rozumiem że będziesz jednym z tych którzy beda chcieli usilnie ich zatrzymac ? . Dobrze ze to tylko internet i na tym sie kończą Twoje wojaże.Timek1950 pisze: 13.06.2018, 16:31Czyli panowie z Kalisza świadomie wykreślili się z udziału w meczach kadry :-) kiedys jeździli No a już nie pojeżdżą :-)
Jeździli i jeździć będą, spokojna Twoja główka
-
TERROR_EUDEZET
Czyli KKS Kalisz to większe kozaki od Elany?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
W przeciwieństwie do Ciebie mają jaja żeby wyjść i coś wyjaśnić jak jest " zapytanie " PRAWDA TERROR ? coś Ci wiadomo na ten temat
-
Weteran1946
Oświeć nas, jakie te wszystkie wasze ukladowicze są mocarne koty
Ja rozumiem że Elena jest notorycznie dojezdzana przez Lech jak i Zawiszę ok wszyscy o tym wiedzą ale dojdzie do tego też i cebulaki heheWeteran1946 pisze: 13.06.2018, 18:11 Oświeć nas, jakie te wszystkie wasze ukladowicze są mocarne koty
-
TERROR_EUDEZET
A po c*** ja mam się z Tobą ciągać po Galeryjkach i Ci mówić co sądzę? Ja nikomu takich ofert nie składam jak ma inne zdanie niż moje. Wyjebane.yurez pisze: 13.06.2018, 18:05W przeciwieństwie do Ciebie mają jaja żeby wyjść i coś wyjaśnić jak jest " zapytanie " PRAWDA TERROR ? coś Ci wiadomo na ten temat
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Mieć inne zdanie a smarować kocopoły to różnica,nie wiem nie głosuje, czaisz łbie ?TERROR_EUDEZET pisze: 13.06.2018, 18:39A po c*** ja mam się z Tobą ciągać po Galeryjkach i Ci mówić co sądzę? Ja nikomu takich ofert nie składam jak ma inne zdanie niż moje. Wyjebane.yurez pisze: 13.06.2018, 18:05W przeciwieństwie do Ciebie mają jaja żeby wyjść i coś wyjaśnić jak jest " zapytanie " PRAWDA TERROR ? coś Ci wiadomo na ten temat
-
TERROR_EUDEZET
Jeszcze więcej tych przecinków. A tam gdzie potrzeba to ich nie ma.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
To na pewno musi być przykre,że mimo wszystko i tak to WY nadal zostajecie wieśniakami.Przyjęło się i c***,nic już z tym nie zrobisz.widzewiak_z_gor pisze: 13.06.2018, 12:13 Przecie już tak śmigacie na mecze. Połowa "Rodowitych" na PKP do Wocławka, druga połowa "Rodowitych" na PKS do Piotrkowa.