Ja polecam Ci wziąć koło i pierdolnąć sie w czoło:)wrzucasz filmik z 2011r.masz tego swiadomość?Z tego co sobie przypominam to w tamtym okresie Czerwone Śródmieście mogłoby zebrać sie choćby na wschodniej...miejsce nie miało zadnego znaczenia.TERROR_EUDEZET pisze: ↑06.06.2018, 13:37https://www.youtube.com/watch?v=CFTqK6tyczQ&t=48s :) Polecam nanieść poprawki na mapkach z 2016 roku. Oczywiście Kilińskiego też szliście, w drodze na Fabrycznym, by ciuchcią pojechać przystanek, tego Wam nie odbieram.serce miasta pisze: ↑06.06.2018, 06:04pomyliły Ci sie ulice:)jak już to Kilińskiego a nie Kamińskiego i nie Pomorską a Piotrkowską

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Racja to byl 2003 bo wtedy bylo mocno ciekawie na meczu, Legia sie wtedy konkretnie obsrala ale zaloga ktora przeszla przez murawe od strony trybuny A (sektor dziadow)byla mega konkretna. 15 lat temu jeszcze nie bylo az tylu koksowyvhch dmuchancow.
Pozniej tego samego dnia byla jeszcze akcja z Sp.Rolikiem o ile dobrze pamietam.
-
Przecież Ci misiu nie pisałem, że w 2018 się tam zbieraliście :) To na kozaku jak się mogli zebrać choćby na Wschodniej, wow! :)serce miasta pisze: ↑06.06.2018, 16:49Ja polecam Ci wziąć koło i pierdolnąć sie w czoło:)wrzucasz filmik z 2011r.masz tego swiadomość?Z tego co sobie przypominam to w tamtym okresie Czerwone Śródmieście mogłoby zebrać sie choćby na wschodniej...miejsce nie miało zadnego znaczenia.TERROR_EUDEZET pisze: ↑06.06.2018, 13:37https://www.youtube.com/watch?v=CFTqK6tyczQ&t=48s :) Polecam nanieść poprawki na mapkach z 2016 roku. Oczywiście Kilińskiego też szliście, w drodze na Fabrycznym, by ciuchcią pojechać przystanek, tego Wam nie odbieram.serce miasta pisze: ↑06.06.2018, 06:04pomyliły Ci sie ulice:)jak już to Kilińskiego a nie Kamińskiego i nie Pomorską a Piotrkowską
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Pytanie do kogoś z ŁKS. Na wielu barwach są widoczne 2 herby klubu, mógłby ktoś w skrócie opisac dlaczego utożsamiacie sie jednocześnie z dwoma herbami i jakich latach klub grał pod jakim herbem? Z góry dzięki za odpowiedź.
-
Bardzo dobrze pamietaszSpy pisze: ↑06.06.2018, 17:36Racja to byl 2003 bo wtedy bylo mocno ciekawie na meczu, Legia sie wtedy konkretnie obsrala ale zaloga ktora przeszla przez murawe od strony trybuny A (sektor dziadow)byla mega konkretna. 15 lat temu jeszcze nie bylo az tylu koksowyvhch dmuchancow.
Pozniej tego samego dnia byla jeszcze akcja z Sp.Rolikiem o ile dobrze pamietam.

-
Jeśli ci dwaj widzewiacy z Bałut rozpruli się na ciebie i Twoich wspólników jak twierdzisz, to rozumiem że masz na to białko. Jeśli jesteś tym kim piszesz że jesteś, to zapewne masz kontakt do odpowiednich osob od nas które zajmą się sprawą. Jeśli Ty nie masz kontaktu to zapytaj chłopaków z TB oni napewno mają. Jeśli jednak chcesz takie rzeczy załatwiać przez priva na tym forum, to sorry ale wychodzisz na śmiesznego napinajacego sie dzieciaka.DoZo(L)... pisze: ↑06.06.2018, 17:04Czy bywa na tym forum ktoś poważny z 'eRTeeSu', kto potrafiłby jakoś zweryfikować, czy na mece chodzi jeszcze dwóch widzewiaków (z Bałut?), którzy swego czasu 'rozje6ali' się na mnie i paru moich wspóLników? Kontakt na PriW!
-
DoZo(L)...
Wybacz że poddaje w wątpliwość Twoje słowa ale tak jak pisałem, jeśli twierdzisz że jesteś taka szychą że w W-wie wierzą Ci na słowo w takich tematach to tymbardziej nie powinieneś szukac pomocy na forum. Widocznie jestem napinającym się 38 letnim dzieciakiem ale tam gdzie sie wychowałem to jeśli kręcisz komuś aferę że się rozj..ał na ciebie powinieneś mieć białko. Tym bardziej jeśli jest to dobry chłopak a zakładam że nie chodzi ci o jakiegoś Janka z Bałut co był na meczu dwa razy.
Wybacz że poddaje w wątpliwość Twoje słowa ale tak jak pisałem, jeśli twierdzisz że jesteś taka szychą że w W-wie wierzą Ci na słowo w takich tematach to tymbardziej nie powinieneś szukac pomocy na forum. Widocznie jestem napinającym się 38 letnim dzieciakiem ale tam gdzie sie wychowałem to jeśli kręcisz komuś aferę że się rozj..ał na ciebie powinieneś mieć białko. Tym bardziej jeśli jest to dobry chłopak a zakładam że nie chodzi ci o jakiegoś Janka z Bałut co był na meczu dwa razy.
-
Dzięki za wybaczenie, inaczej ciężko by mi było gdyby tak szanowany warszawski "zgred" miał mi coś za złe. Pamiętaj że ciekawość to pierwszy stopień do piekła choć ta jest akurat uzasadniona, niezapomnij dać info na forum czego się dowiedziałeś.DoZo(L)... pisze: ↑07.06.2018, 12:26PS. Wybaczam ci i nie kręcę afer(y), ale chciałem wyłacznie zaspokoić swoją ciekawość (puszczę jednak info do waszego "K", skoro nikomu z tutejszych widzewiaków nie zależy na ustaleniu, czy stare, łódzkie "konfitury" nie stanowią nadal dodatkowego zagrożenia dla waszej bandy), bo określenie "szycHa" jest twojego autorstwa, 'małolat'.Łysy80 pisze: ↑07.06.2018, 11:13DoZo(L)...
PS. "Szycha" - nie miała Cie obrazić. Raczej podkreślić Twoją pozycję w W-wie.
-
Dozol a czy możesz ustaklic czy Lysy, Siwy i Gruby z Ursynowa nadal smigaja ns L.? Byłbym zawiedziony gdyby nie leżało w interesie ludzi ogarniających kibicowską Legię zastosowania odpowiednich procedur wobec wyżej wymienionych. Bo że to konfitury pierwszej wody to chyba jasna sprawa, wiesz mordo na gębę, Białka są dla lamusów.
-
A zresztą, z racji tego że dostarczasz, powodujesz tu dużo uśmiechu jako urodzony i żyjący ponad 30 lat na Bałutach wyświadcze Ci tą przysługę i zanim podasz dane, ksywki czy co tam masz w głowie na temat tych panów, z góry odpowiem Ci że nie dość że nie latają na Widzew (klub) to i na Bałutach(dzielnica) lekko nie mają. Mam nadzieję że Ci pomogłem i zaśniesz dziś w spokojuD2item pisze: ↑07.06.2018, 17:02Dozol a czy możesz ustaklic czy Lysy, Siwy i Gruby z Ursynowa nadal smigaja ns L.? Byłbym zawiedziony gdyby nie leżało w interesie ludzi ogarniających kibicowską Legię zastosowania odpowiednich procedur wobec wyżej wymienionych. Bo że to konfitury pierwszej wody to chyba jasna sprawa, wiesz mordo na gębę, Białka są dla lamusów.
-
-
Normalnie pochód samych ultrasow chuliganów i wogole banda jednak teraz wam wierzę że u was żadnych pikoli kobiet dzieci i wogole nie ma brawo ŁKS a tak poważnie to i tak że wogole w dzisiejszych czasach jeszcze się komuś chce no a my jak da Bóg w sobotę też ruszymy i znowu się zacznie gówno burza na parę stron pzd panów z drugiej strony miasta tych znajomych oczywiscie
-
esgrts1 nie to pochod dzieci z rodzinami....
-
Jakiej sprawy, co ty znowu p*********. Jak dałeś papier, że ktoś się rozjebał na ciebie i twoich współlasów to chyba nie sądzisz, że dalej latają.DoZo(L)... pisze: ↑07.06.2018, 10:30Są tacy, którym się wierzy w W-wie na słowo, a ci, którzy uchodzą za "napianające się dzieciaki", potrzebują "białka". Nie potraficie załatwić sprawy, to nie było/ma tematu. Bez odbioru!
Ten temat jest sprzed ilu lat, że teraz go postanowiłeś wyciągnąć na tym śmiesznym forum?
-
-
Podobno wrzucono w krwioobieg trzeciej ligi dużą bańkę (słownie milion złotych)... prawda czy farmazon?
-
W każdej plotce jest odrobina prawdy coś za tym awansem smrodek się ciągnie najpierw tajemnicze donosy o propozycji korupcyjnej zmiana sędziego potem tajemnicza premia dla Warty Sieradz za urwanie ptk. Lechii teraz niby 100tys jakieś na premie od Prezesa. Niewiem jak dla mnie to powinni ta ligę wciągnąć jedna dziurką z takim budżetem z takimi kibicami z trenerem i piłkarzami. Jak widać kasa się zgadza dla grajkow i czy wygrywają czy przegrywają różnicy nie robi.
-
Dokładnie to ze nie macie przewagi 10-20 pkt to jakas kpina. Żeby tam choć Polonia krwawo walczyla do końca lub był Łódzki KS wciąż w jednej lidze to rozumiem że mogło by być punkt w punkt ale tak to te Wasze grajki naprawdę albo nie za dobre albo w ch.uja tną nieźle. Co by emocje i więcej kaski za awans "umeczony" wyrwać.
-
konmetkol pisze: ↑09.06.2018, 09:16W każdej plotce jest odrobina prawdy coś za tym awansem smrodek się ciągnie najpierw tajemnicze donosy o propozycji korupcyjnej zmiana sędziego potem tajemnicza premia dla Warty Sieradz za urwanie ptk. Lechii teraz niby 100tys jakieś na premie od Prezesa. Niewiem jak dla mnie to powinni ta ligę wciągnąć jedna dziurką z takim budżetem z takimi kibicami z trenerem i piłkarzami. Jak widać kasa się zgadza dla grajkow i czy wygrywają czy przegrywają różnicy nie robi.
O ku*** typie, ty widzę że o Widzewie wiesz więcej niż o Łks-ie. Pełen szacun że tak się nami przejmujesz, czyżbyś chciał się przerzucić ??
No chyba że widzisz podobieństwo z drużyną Łks-u która przez 3 lata próbowała wygrać 3 ligę i c**** jej się udało.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
W c**** tną bo doskonale wiedzą że w przypadku awansu połowa wyleci na zbity pysk bo są słabi po prostu. Sytuacja która jest teraz, czyli granie co rok o awans, jest dla wiekszosci wręcz idealna. Takie moje skromne zdanie.
-
Synu dzielnicowego i k**** z roksy nikt o zdanie cię nie pytał Cała Polska widzi że jest gruby wałek grajkow a ty jedyne co potrafisz to wkładać c**** między drzwiteofil pisze: ↑09.06.2018, 12:01konmetkol pisze: ↑09.06.2018, 09:16W każdej plotce jest odrobina prawdy coś za tym awansem smrodek się ciągnie najpierw tajemnicze donosy o propozycji korupcyjnej zmiana sędziego potem tajemnicza premia dla Warty Sieradz za urwanie ptk. Lechii teraz niby 100tys jakieś na premie od Prezesa. Niewiem jak dla mnie to powinni ta ligę wciągnąć jedna dziurką z takim budżetem z takimi kibicami z trenerem i piłkarzami. Jak widać kasa się zgadza dla grajkow i czy wygrywają czy przegrywają różnicy nie robi.
O ku*** typie, ty widzę że o Widzewie wiesz więcej niż o Łks-ie. Pełen szacun że tak się nami przejmujesz, czyżbyś chciał się przerzucić ??
No chyba że widzisz podobieństwo z drużyną Łks-u która przez 3 lata próbowała wygrać 3 ligę i c**** jej się udało.
Idź już na PKS bo c**** wnosisz poza niepotrzebnym pierdoleniem.
Dla twojego spokoju nie martw się nie przerzuce się jak twój stary z matki na flache.
-
Podobna sytuacja była z ŁKS-em, wygrane mecze na boisku głównego kandydata do awansu (Finishparkiety), a przegrywanie z ogórami... Wiadomo że jeden piłkarzyna z drugim dostanie po 5-7 koła za walkę o awans, to mu nic więcej do szczęścia nie potrzeba, tym bardziej że ligę wyżej może stracić miejsce w składzie.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Ten nowy browar Widzewa nadaje się do picia czy szczyny zwykłe?
Miasto moje a w nim..
-
nie dziwi mnie to wcale, cały ten temat tak jest zbudowany że na siłę parchata propaganda zakłamuje rzeczywistość,popopopopopopo pisze: ↑09.06.2018, 10:42Jeszcze trochę i się zacznie kolejne 10 stron wklejania zdjęć, porównanywania i ogólnie pierdolenia matołów o frekwencji, ile było nas ile ich, w międzyczasie otrzemy się o historie, założycieli i tak w kółko.
że Widzewa nie ma w Łodzi, że parchy dominują w mieście, że w Łodzi kibicuje się kindziorom itp.
Póki co to nie ma jeszcze o czym mówić bo może Widzew nie awansuje....
A co do browaru to osobiście zwykle właśnie piję Holbę, dobre piwko, tylko czy podobnie będzie smakować "Robotnicze"? - oby
-
Holba z kega dramat, z butli rewelka, pisze jako smakosz

-
Leci gdzieś w TV dzisiejszy mecz Widzewa?
-
A czy ze swojej strony zrobiles cokolwiek by takiego pierdolenia nie bylo ??? czy raczej podkrecasz atmosfere podkurwienia innych ?popopopopopopo pisze: ↑09.06.2018, 10:42Jeszcze trochę i się zacznie kolejne 10 stron wklejania zdjęć, porównanywania i ogólnie pierdolenia matołów o frekwencji, ile było nas ile ich, w międzyczasie otrzemy się o historie, założycieli i tak w kółko.
-
Z tego co patrzę w programie to meczu nie pokazują nigdzie
-
Sędzia w ostatniej minucie nie zagwizdał ewidentnego karnego dla Lechii przypadek
-
Lechijko jazdaaa z kuRwaaamiiii ! :D
-
Wiesz to zależy , oni wlewali w siebie latami Harnasia,wiec nie sa wymagającym rynkiem . Ciekawe ile ich bedzie dzisiaj na placu wolnościCarcassonne pisze: ↑09.06.2018, 13:20Ten nowy browar Widzewa nadaje się do picia czy szczyny zwykłe?
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Ej ma ktoś fotka z fety Widzewa ?:) Ilu ich było pincet tysięcy?
Tbm
-
A pozniej bedzie placz ze temat znow rozjebany... znow sie dzieciaki do klawiatury dorwaly ;)
-
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Autobus czerwony jakoś szybko się ulotnił 
-
-
Najbardziej smutna z powodu braku fety jest kawaleria szatana. Niepotrzebnie wszyscy wolne w pracy brali....
-
Ale w robocie rozweseli nas pytanie koszernych jak bylo na fecie :))))
-
Teoretycznie w ostatniej kolejce Widzew i Lechia mają podobnych jakościowo rywali, z tą jedną "drobną" różnicą, że czerwoni grają mecz na wyjezdzie... I czerwoni muszą, a Lechia tylko może. A to w grze jak wiadomo nie pomaga. Gdyby ostatecznie tego awansu nie było, to chyba ten balonik pod tytułem "moda na Widzew" i "bijemy rekord sprzedanych karnetów" szybciutko pierdolnie; zwykli ludzie w nieskończoność nie będą chcieli przychodzić na mecze z Nowym Miastem Lubawskim, Wikielcem czy innym Morągiem. Brak awanus byłby dla nich katastrofą.
Wartości to podstawa
-
a swoja droga i nie pozlosci jak to byc kolejny raz ruchanym ? - chodzi mi o aspekt organizacyjno sportowy tzn aspekt na ktory niby kibice nie maja bezposredniego wplywu ;)