Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Wstawaj! Zesrałeś się!
-
Ale jak to, to ligi mistrzów nie będzie? :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Jak to było? Pan Sapota taki wielki kibic Widzewa? No w c***. Ale kolejny raz megalomania i puszenie się obróciło się przeciwko Wam.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
ale co sie obrocilo placku? sytuacja finansowa Widzewa jest bardzo dobra i z czego pewno zdajsz se sprawe znacznie lepsza od waszej wiec proponowalbym tonowac ekscytacje. tragedia zadna sie nie wydarzy co najwyzej pewnych mord na Widzewie juz sie nie zobaczyTERROR_EUDEZET pisze: ↑30.05.2018, 15:24Jak to było? Pan Sapota taki wielki kibic Widzewa? No w c***. Ale kolejny raz megalomania i puszenie się obróciło się przeciwko Wam.
-
hahahah, parchy was to już do końca pojebało. Dzisiejsza decyzja Murapolu nic nie zmienia w celach jakie postawiono przed piłkarzami Widzewa w najbliższych latach. A wy tu bijecie konia jakby RTS upadłość ogłosił. Bez Murapou nasz budżet i tak jest 2 x większy od drobniaków Salskiego i reszty waszych żydowskich partnerów.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
Miejcie i nawet 400 milionów więcej. Ilość posiadanej gotówki to jedno, umiejętność zarządzania nią to drugie. Ile osób od Was pisało po wywiadzie ze Salskim, że gościu wie co robi, ma łeb do biznesu, że ktoś taki u Was by się przydał? Pewnie to nie Wy pisaliście tylko ufoludki.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Ok, daj papiery na wasz i nasz budżet.teofil pisze: ↑30.05.2018, 15:51hahahah, parchy was to już do końca pojebało. Dzisiejsza decyzja Murapolu nic nie zmienia w celach jakie postawiono przed piłkarzami Widzewa w najbliższych latach. A wy tu bijecie konia jakby RTS upadłość ogłosił. Bez Murapou nasz budżet i tak jest 2 x większy od drobniaków Salskiego i reszty waszych żydowskich partnerów.
-
No bo ma łeb na karku i to jest fakt. Oczywiście że taki Salski by się przydał w Widzewie bo te swoje nieprzeciętne umiejętności mógł by lepiej wykorzystać u Nas niż z wami. Nie oszukujmy się ale potencjał, zainteresowanie środowiska piłkarskiego i biznesowego i szum medialny jaki wytworzył się wokół Widzewa jest dużo większy niż na Łks-ie.TERROR_EUDEZET pisze: ↑30.05.2018, 15:54Miejcie i nawet 400 milionów więcej. Ilość posiadanej gotówki to jedno, umiejętność zarządzania nią to drugie. Ile osób od Was pisało po wywiadzie ze Salskim, że gościu wie co robi, ma łeb do biznesu, że ktoś taki u Was by się przydał? Pewnie to nie Wy pisaliście tylko ufoludki.
Ktoś dobrze napisał na ewidzew - silny Łks = silny Widzew i odwrotnie. I taka jest prawda
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
No i znowu się zacznie napinka.
Ełkaesiacy niech się nie ciesza, bo Murapol nie był jedynym zainteresowanym inwestorem. Nie przejmie akcji,ale dalej będzie sponsorem. Nie trzeba na gwałt szukać nastepcy,bo budżet jest bezpieczny.
A Ci co mienią się kibicami Widzewa, niech nie zapominają,ze na dzień dzisiejszy jesteśmy dwie ligi niżej od ŁKS u.
Ełkaesiacy niech się nie ciesza, bo Murapol nie był jedynym zainteresowanym inwestorem. Nie przejmie akcji,ale dalej będzie sponsorem. Nie trzeba na gwałt szukać nastepcy,bo budżet jest bezpieczny.
A Ci co mienią się kibicami Widzewa, niech nie zapominają,ze na dzień dzisiejszy jesteśmy dwie ligi niżej od ŁKS u.
-
Na dzień dzisiejszy ligę niżej, na chwile obecną pejsiątka spod dworca oficjalnie nie mają 1 ligowej licencji na sezon 2018/2019 a poza tym 2 liga jeszcze sezonu nie zakończyła.C1365O pisze: ↑30.05.2018, 16:05No i znowu się zacznie napinka.
-
Masz te dokumenty budżetowe? Bo tak piszesz o budżetach więc pewnie wiesz co i jak. Jak nie masz to stul ryj następnym razem. My nie mamy licencji póki co, wy awansu też także bądź obiektywny i nie świruj.
-
Nie unoś się tak parchu bo ci się pejsy splączą. Mam kwity, mam papiery, znam waszą księgową i wynika z nich że jesteście "golasy" Wałki z miastem co do kosztów organizacji meczy pod wiatą, ciche umowy sponsorskie ze spółkami miejskimi. Tylko dzięki temu żyjecie. Bym udostępnił ale wiesz, RODO te sprawy. Musisz wierzyć mi na słowo
-
Gratulacje przebiłeś głupotą showmustgoon a myślałem,że to nie możliwe , jesteś taki groźny w tych obelgach przez kabel,że klawiaturę masz pewnie cała we krwi
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
c**** masz nie kwity za przeproszeniem, jak byś coś takiego miał to byś już dawno tym się chwalił... Co do wałków to akurat ostatni powinniście się wypowiadać... żryj gruz. nie pozdrawiam.teofil pisze: ↑30.05.2018, 17:06Nie unoś się tak parchu bo ci się pejsy splączą. Mam kwity, mam papiery, znam waszą księgową i wynika z nich że jesteście "golasy" Wałki z miastem co do kosztów organizacji meczy pod wiatą, ciche umowy sponsorskie ze spółkami miejskimi. Tylko dzięki temu żyjecie. Bym udostępnił ale wiesz, RODO te sprawy. Musisz wierzyć mi na słowo
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Czyli jednak! Jesteś jedna wielka faja i farmazon. Najpierw wszystkim klepiesz jaki to wasz budżet większy ale dowodów brak. A te "wałki" z miastem to już wasza stała śpiewka. Tylko skąd wziąć dowody no nie? Nie pajacuj więc prosty człowieczku.teofil pisze: ↑30.05.2018, 17:06Nie unoś się tak parchu bo ci się pejsy splączą. Mam kwity, mam papiery, znam waszą księgową i wynika z nich że jesteście "golasy" Wałki z miastem co do kosztów organizacji meczy pod wiatą, ciche umowy sponsorskie ze spółkami miejskimi. Tylko dzięki temu żyjecie. Bym udostępnił ale wiesz, RODO te sprawy. Musisz wierzyć mi na słowo
-
a piszecie ze Widzew to megalomany.. rozumiem ze uwazasz ze hajs rosnie na drzewach, a poniewaz nie ma info od ksiegowych to wierzysz ze przędziecie lepiej niz Widzew, ktory w karnetach wyprzedaje caly stadion, a biznes go wspiera jak nigdy wczesniej...
to tak naprawde nie ma znaczenia bo jak ktos wyzej wspomnial liczy sie wynik sportowy i zarzadzanie ale chociaz nie pierdolcie takich absurdow
-
Ja pierdolę. Jak jeden nie jest szeryfem bojówki to drugi ma kwity, zna księgowe ŁKS. Jaka tu ku*** widzewska śmietanka przesiaduję to aż czuję się zaszczycony tym, że dane mi być w jednym miejscu z Wami.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Gdzie, pytam gdzie napisałem jaki to mamy wysoki budżet? No właśnie, dobrze napisane. A zarządzanie i wynik sportowy jest jednoznaczny. Chyba nie zaprzeczysz? Nie musisz odpisywać.maxforte pisze: ↑30.05.2018, 17:27a piszecie ze Widzew to megalomany.. rozumiem ze uwazasz ze hajs rosnie na drzewach, a poniewaz nie ma info od ksiegowych to wierzysz ze przędziecie lepiej niz Widzew, ktory w karnetach wyprzedaje caly stadion, a biznes go wspiera jak nigdy wczesniej...
to tak naprawde nie ma znaczenia bo jak ktos wyzej wspomnial liczy sie wynik sportowy i zarzadzanie ale chociaz nie pierdolcie takich absurdow
-
Jaki jednoznaczny ?. Przypominam ci pejsiku że awans do 2 ligi zrobiliście w 4 lata i to w mocno kontrowersyjny sposób. Nam może zająć to 3 lata i to bez tego prze zajebistego Salskiego u steru. Pożyjemy, zobaczymy ile lat zajmie jednym i drugim awans do ekstraklasy.
-
Ty już lepiej nie dyskutuj bo z Tobą skończyłem bo jesteś wałek jakich mało. p********* trzy po trzy ale jak chodzi o konkrety to nic nie potrafisz napisać. Nie mamy dużego budżetu, mamy za to stabilność i profesjonalizm. Każdy w klubie wie w którą stronę wszyscy idą. U was niekoniecznie bo jedni płaczą po murapolu, inni natomiast zadowoleni. Ale nie mnie to oceniać, to tylko fakt. Miejcie nawet sto razy większy budżet, póki jesteście sportowo, gdzie jesteście to nam nie przeszkadza absolutnie. Salski, dla ciebie Pan Salski bo można poczytać jak dobrze byłoby mieć w Widzewie takie osoby jak Salski czy profesor Kozielski. Pozdrawiam.teofil pisze: ↑30.05.2018, 17:52Jaki jednoznaczny ?. Przypominam ci pejsiku że awans do 2 ligi zrobiliście w 4 lata i to w mocno kontrowersyjny sposób. Nam może zająć to 3 lata i to bez tego prze zajebistego Salskiego u steru. Pożyjemy, zobaczymy ile lat zajmie jednym i drugim awans do ekstraklasy.
-
prof. Kozielski ?? Oświeć mnie proszę co ten marny piłkarz ale wybitny ekonomista zrobił dla was ?? Piątkę z kolokwium wystawił Salskiemu ?? czy może mityczny biznes z ŁSI pościągał ?? ku***, loże macie od roku gotowe a do tej pory jedynie wiatr na większości hula. Może i sportowo jesteście przed nami ale 2 lata wcześniej zaczęliście odbudowę a to już rzuca troszeczkę inne światło na te wasze sukcesy sportowe nie mówiąc o zielonym stoliczku w ubiegłym roku.
-
Poczytaj to się dowiesz kim jest ten człowiek. Zielony stoliczek, oj tak, stała śpiewka. Co będzie jak będziecie na drugim i Lechia zrezygnuje? Honorowo przekażecie awans trzeciej drużynie? Jak tam zbiórka na koszykarki? Zielony stoliczek? Miłego weekendu w swoim świecie.teofil pisze: ↑30.05.2018, 18:05prof. Kozielski ?? Oświeć mnie proszę co ten marny piłkarz ale wybitny ekonomista zrobił dla was ?? Piątkę z kolokwium wystawił Salskiemu ?? czy może mityczny biznes z ŁSI pościągał ?? ku***, loże macie od roku gotowe a do tej pory jedynie wiatr na większości hula. Może i sportowo jesteście przed nami ale 2 lata wcześniej zaczęliście odbudowę a to już rzuca troszeczkę inne światło na te wasze sukcesy sportowe nie mówiąc o zielonym stoliczku w ubiegłym roku.
-
Czy wy wogole rozumiecie nie przejmą akcji Widzewa a zostaną sponsorem i dobrze skoro chcą na giełdę wejść to różnie z tym bywa a takto bez ryzyka dla klubu gamonieTERROR_EUDEZET pisze: ↑30.05.2018, 15:24Jak to było? Pan Sapota taki wielki kibic Widzewa? No w c***. Ale kolejny raz megalomania i puszenie się obróciło się przeciwko Wam.
-
A dziękuję, na tę chwilę 7% celu. Do końca akcji jeszcze 27 dni, będzie ciężko ale Razem Tworzymy Siłę. Zachęcam do finansowego wsparcia sekcji koszykówki MUKS Widzew Łódź. Tutaj szczegóły [link].UW1908 pisze: ↑30.05.2018, 18:09Poczytaj to się dowiesz kim jest ten człowiek. Zielony stoliczek, oj tak, stała śpiewka. Co będzie jak będziecie na drugim i Lechia zrezygnuje? Honorowo przekażecie awans trzeciej drużynie? Jak tam zbiórka na koszykarki? Zielony stoliczek? Miłego weekendu w swoim świecie.teofil pisze: ↑30.05.2018, 18:05prof. Kozielski ?? Oświeć mnie proszę co ten marny piłkarz ale wybitny ekonomista zrobił dla was ?? Piątkę z kolokwium wystawił Salskiemu ?? czy może mityczny biznes z ŁSI pościągał ?? ku***, loże macie od roku gotowe a do tej pory jedynie wiatr na większości hula. Może i sportowo jesteście przed nami ale 2 lata wcześniej zaczęliście odbudowę a to już rzuca troszeczkę inne światło na te wasze sukcesy sportowe nie mówiąc o zielonym stoliczku w ubiegłym roku.
-
Już tak na koniec. Bo były tutaj wielkie pretensje jak to ŁKS ściągnął z Widzewa FanZone choć wiemy wszyscy jak było i kiedy u Nas było to. Czy zbiórka na tymże portalu crowdfundingowym to ściągnięcie z Naszej akcji, która była zorganizowana jakieś 2 lata temu pt."Twórcy historii"? Nie, my nie jesteśmy głupi i nikt nie będzie pisał jak to ściągacie z Nas coś co funkcjonuje w połowie klubów w Polsce w różnych celach. Tak tylko pytam. No cóż, jedni tak jak my załatwiamy zielonystolik po cichu, wy na legalu kupujecie. Brawo;) tak z przymrużeniem oka. Zielony stolik-pzkosz Widzew!teofil pisze: ↑30.05.2018, 18:26A dziękuję, na tę chwilę 7% celu. Do końca akcji jeszcze 27 dni, będzie ciężko ale Razem Tworzymy Siłę. Zachęcam do finansowego wsparcia sekcji koszykówki MUKS Widzew Łódź. Tutaj szczegóły [link].UW1908 pisze: ↑30.05.2018, 18:09Poczytaj to się dowiesz kim jest ten człowiek. Zielony stoliczek, oj tak, stała śpiewka. Co będzie jak będziecie na drugim i Lechia zrezygnuje? Honorowo przekażecie awans trzeciej drużynie? Jak tam zbiórka na koszykarki? Zielony stoliczek? Miłego weekendu w swoim świecie.teofil pisze: ↑30.05.2018, 18:05prof. Kozielski ?? Oświeć mnie proszę co ten marny piłkarz ale wybitny ekonomista zrobił dla was ?? Piątkę z kolokwium wystawił Salskiemu ?? czy może mityczny biznes z ŁSI pościągał ?? ku***, loże macie od roku gotowe a do tej pory jedynie wiatr na większości hula. Może i sportowo jesteście przed nami ale 2 lata wcześniej zaczęliście odbudowę a to już rzuca troszeczkę inne światło na te wasze sukcesy sportowe nie mówiąc o zielonym stoliczku w ubiegłym roku.
-
uw1909 to zwykła, pejsata prostytuta, nie ma sensu wdawać się z nim w żadne dyskusje, bo zawsze obróci kota ogonem i w głupocie z pewnością pokona każdego adwersarza.
-
Jest i woźny. Nie no pewnie. Tutaj to nie jest kupno pozostania w elicie. Tutaj to się nazywa dzika karta. Jedni kupują awans, inni możliwość grania wyżej. A jak to się nazywa to każdy inaczej sobie tłumaczy.
-
Temat jak zawsze trzyma poziom i poprawia mi humor. Pewnie po piątku będzie jeszcze ciekawiej.
-
Marzycielteofil pisze: ↑30.05.2018, 16:37Na dzień dzisiejszy ligę niżej, na chwile obecną pejsiątka spod dworca oficjalnie nie mają 1 ligowej licencji na sezon 2018/2019 a poza tym 2 liga jeszcze sezonu nie zakończyła.C1365O pisze: ↑30.05.2018, 16:05No i znowu się zacznie napinka.
Łódzki Klub Sportowy
-
Pewnie gamon juz ma wakacje bo nie zdal z 1 do 2 gimnazjum i kompleksy leczy tu na forum, piszac z telefonu matki bo jelopowi na karcie srodki sie skonczyly
-
I tu się z Tobą zgodzęPolnocnaStrona pisze: ↑30.05.2018, 19:34Temat jak zawsze trzyma poziom i poprawia mi humor. Pewnie po piątku będzie jeszcze ciekawiej.
Potem będzie Wasze świętowanie awansu i dopiero zrobi się wesoło
ŁKS Łódź Polska
-
A co znowu wyślecie dziewczyny do bram na Pietryne żeby czymś w nas rzucały?Abr1908 pisze: ↑31.05.2018, 01:43I tu się z Tobą zgodzęPolnocnaStrona pisze: ↑30.05.2018, 19:34Temat jak zawsze trzyma poziom i poprawia mi humor. Pewnie po piątku będzie jeszcze ciekawiej.
-
Co ty mi Ty z jakimis dziewczynami wyskakujesz? Rozmowa jest o poziomie tego tematu.Nic poza tym.Widzewski GóRniak pisze: ↑31.05.2018, 11:34A co znowu wyślecie dziewczyny do bram na Pietryne żeby czymś w nas rzucały?Abr1908 pisze: ↑31.05.2018, 01:43I tu się z Tobą zgodzęPolnocnaStrona pisze: ↑30.05.2018, 19:34Temat jak zawsze trzyma poziom i poprawia mi humor. Pewnie po piątku będzie jeszcze ciekawiej.
ŁKS Łódź Polska
-
Ja moge oficjalnie juz zdementowac informacje "teofila" na temat znajomej ksiegowej z ŁKS i problemow finansowych tego klubu ; ) Nie wiem czy kolega zmieni nick, czy dalej bedzie udzielal sie pod obecnym - ale jesli tak to prosze nie traktowac go powaznie. Dodam od siebie, ze nie mam zamiaru komentowac sytuacji jaka panuje na Widzewie z doniesien medialnych i to samo proponuje drugiej stronie. Trzymajmy poziom i dyskutujmy tylko na tematy, na ktore mozemy napisac cos madrego, prawdziwego.
ŁKS Łódź Polska !
-
Witam kibiców ŁKS mam do Was pytanie po co się głupio tłumaczyć że spraw które de facto dotyczą urzędu miasta zamiast spytać jak tam wielka zgoda słynna PF rozjebana pozdrawiam serdeczniealtgr pisze: ↑31.05.2018, 14:01Ja moge oficjalnie juz zdementowac informacje "teofila" na temat znajomej ksiegowej z ŁKS i problemow finansowych tego klubu ; ) Nie wiem czy kolega zmieni nick, czy dalej bedzie udzielal sie pod obecnym - ale jesli tak to prosze nie traktowac go powaznie. Dodam od siebie, ze nie mam zamiaru komentowac sytuacji jaka panuje na Widzewie z doniesien medialnych i to samo proponuje drugiej stronie. Trzymajmy poziom i dyskutujmy tylko na tematy, na ktore mozemy napisac cos madrego, prawdziwego.
-
Czwartek wieczór pewne łódzkie osiedle, kolesie gonią typa, który krzyczał coś o Widzewie. Ten ucieka na górę bloku, goniący zapraszają go do zejścia i krzyczą je**ć RTS a ten krzyczy żeby się zamknęli i że zaraz wezwie policję. JP 99%
-
O kolejne wcielenie kurwiszona
-
Urzekła nas Twoja historia , teraz kladz sie spac.
-
To już lepiej piszcie o flagami i karnetach
Dobranoc
Dobranoc
ŁKS Łódź Polska
-
Wcale bym się nie zdziwił jakby to była prawda bo kiedyś sam byłem świadkiem sytuacji gdzie typek w bluzie JP100% coś krzyczał,wygrażał z tramwaju a jak go złapali gdy wysiadał to zaczął krzyczeć ratunku niech ktoś wezwie policje.Także na takich ludzi najbardziej trzeba uważać.
Innym razem byłem świadkiem sytuacji w której napadli w 3 jednego gościa,ten i spuścił manto(podobno miał czarny pas karate) a oni go straszyli że obdukcję sobie zrobią.Nic mnie już nie zdziwi.
Albo innym razem w jednym klubie typ dostawiał sie do laski ta strzeliła mu z pięści w twarz,puściła mu się krew i się rozpłakał że złamała mu nos.
Innym razem byłem świadkiem sytuacji w której napadli w 3 jednego gościa,ten i spuścił manto(podobno miał czarny pas karate) a oni go straszyli że obdukcję sobie zrobią.Nic mnie już nie zdziwi.
Albo innym razem w jednym klubie typ dostawiał sie do laski ta strzeliła mu z pięści w twarz,puściła mu się krew i się rozpłakał że złamała mu nos.
Ale w koło jest wesoło.