Ha ha, przecież on już się tu "sprùł", tylko że pod innymi nickami. Nie zauważyłeś tego cymbała-yarosław, dbwdba? Przecież to jeden i ten sam niedojebek, co nie wie kto go spłodził.Ja tylko przejazdem pisze: ↑29.05.2018, 11:55Nie, zaraz wejdzie patryczek, maćkoś czy inny dochodzący w górach i będzie pisał, że Polki to d****, w Warszawie bujają się z ciapatymi i że polskie ekipy szukają na siłę kontaktu z ruskimi i wchodzą im w d***... Jeżeli coś pominąłem to przepraszam. 3, 2, 1 upośledzony maćkosiu zjawiaj się

Komentarze-26-27 maja !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-26-27 maja !
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
Że nikt tej mendy nie zbanuje, troska o moralność dziwek jest zadziwiająca, dziwka to dziwka kto jej zapłaci - obojętnie murzyn żyd czy aborygen - musi go obsłużyć, taki ku*** zawód, tylko po co trabic o tym w każdym temacie?
"And if we have to go alone
We'll go alone with pride"
We'll go alone with pride"
-
Jaka liczba Olimpii Elbląg w Tarnobrzegu ?
-
[link]
O ja p*******... Toz to farsa kpina pismakow z pismakow czy to na prawde sa tacy niedorozwinieci ze nie widza jakie bzdety wypisuja? Kabaret przy tym to msza zalobna...
O ja p*******... Toz to farsa kpina pismakow z pismakow czy to na prawde sa tacy niedorozwinieci ze nie widza jakie bzdety wypisuja? Kabaret przy tym to msza zalobna...
-
ApokaLipsa masz rację z tym nagrywaniem tylko cała sytuacja trwała dosłownie kilka sekund i nikt nie był gotowy na nagrywanie w mgnieniu sekundy czy dwóch
Kiedyś walczyłem, dziś liczy się przede wszystkim rodzina, i taka kolej rzeczy jest u fanatyka...
-
I to jest błąd bo pownna być jedna osoba wyznaczona do kamerowania policji podczas całego wyjazdu.Dobre kamery go pro można już dostać za 800 zł.Myślę że wtedy wogóle by zatrzymań nie było a mandatów podczas wyjazdów jak na lekarstwo.
Ale w koło jest wesoło.
-
Wiesz wtedy jechało Nas z tego co pamiętam dobre z 8 autokarów albo i więcej. Fakt może takie kamerki by się przydały jednak wiesz nie zawsze w sądzie dopuszczą nagranie z jednej strony, nie wspominając o kibicach, bo ze strony władzy, policji czy innych służb to raczej napewno.
Kiedyś walczyłem, dziś liczy się przede wszystkim rodzina, i taka kolej rzeczy jest u fanatyka...
-
Do Ludzi honoru trochę pokory panowie bo w tym sezonie to my czekaliśmy na was dwa razy (Ełk, Elana-Kks Kalisz) i nie byliście za chętni na spotkanie.
-
Był podłączony do aparatury (np. kroplówki) i nie życzył sobie podania zastrzyku powodujäcego śmierć. Nie siej lewackiego fermentu.BukkakeBazooka pisze: ↑29.05.2018, 20:57Ale on sam prosił o odłączenie go od aparatury podtrzymującej go przy życiu.WidzewRTS pisze: ↑28.05.2018, 12:09od razu przepraszam, że napisze post nie dotyczący kolejki ale muszę.WieszWięcej pisze: ↑28.05.2018, 06:21Pytanie z innej beczki. Ostatnio było wiele transparentów w sprawie warzywa z Anglii, które odłączono od urządzeń podtrzymujących życie. Jakie kluby wsparły zakończony wczoraj protest niepełnosprawnych w Polsce?
Chłopaku, bo po tym wpisie dorosłym nazwać Ciebie nie można. Nie będę Ciebie za ten wpis obrażał bo szkoda po prostu słów. Domniemam po tym wpisie, że nie masz dzieci, inaczej nie napisałbyś tego. Alfie Evans nie był "warzywem". Czy wiesz kto i czym doprowadził tego biednego dzieciaka do takiej sytuacji? Dowiedz się i wtedy zastanów jeszcze raz nad tym co napisałeś. Wiesz dlaczego były protesty? Dlatego, że cywilizacja śmierci o której mówił Jan Paweł II właśnie została wcielona w życie. Mocno się zaangażowałem w sytuację z Afliem po to, żeby w Polsce do takiej sytuacji nie dopuścić! Ale mnie zagotowałeś.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
to jest temat o kolejce a nie miejsce na takie rozkminy
-
Nawet kwestia dzieciaka ktorego "nadzieja" byla szamanska kuracja poza UK wbila sie w temat kolejki...no i koniecznie musialo pasc slowo lewacki ferment...a ktos juz wspomnial...rozumiem ze polscy KIBICE TRYBUN nie sa zainteresowani na przyklad lewackim protestem niepelnosprawnych?Slavia_ZSC pisze: ↑30.05.2018, 11:32Był podłączony do aparatury (np. kroplówki) i nie życzył sobie podania zastrzyku powodujäcego śmierć. Nie siej lewackiego fermentu.BukkakeBazooka pisze: ↑29.05.2018, 20:57Ale on sam prosił o odłączenie go od aparatury podtrzymującej go przy życiu.WidzewRTS pisze: ↑28.05.2018, 12:09od razu przepraszam, że napisze post nie dotyczący kolejki ale muszę.
Chłopaku, bo po tym wpisie dorosłym nazwać Ciebie nie można. Nie będę Ciebie za ten wpis obrażał bo szkoda po prostu słów. Domniemam po tym wpisie, że nie masz dzieci, inaczej nie napisałbyś tego. Alfie Evans nie był "warzywem". Czy wiesz kto i czym doprowadził tego biednego dzieciaka do takiej sytuacji? Dowiedz się i wtedy zastanów jeszcze raz nad tym co napisałeś. Wiesz dlaczego były protesty? Dlatego, że cywilizacja śmierci o której mówił Jan Paweł II właśnie została wcielona w życie. Mocno się zaangażowałem w sytuację z Afliem po to, żeby w Polsce do takiej sytuacji nie dopuścić! Ale mnie zagotowałeś.
TYBET JEST SERBSKI
-
Nisc weź się wyloguj do życia, bo robisz ostatnio z siebie coraz to większego błazna. Ty wierzysz w ten protest biednych niepełnosprawnych? Ci twoi niepełnosprawni to żyją na dużo wyższym poziomie niż 90% użytkowników tego forum. To, że jesteś lewakiem nikogo to nie interesuje, nie zdziwię się wcale, gdy przyznasz, że pedałów tez tolerujesz.
-
Ten cały nisc to emerytowany błazen, z którego nawet w Gdyni maja ubaw a wy wchodzicie ze starym przepitym pajacem w dyskusje. Zwykle lewackie scierwo na klapsa dodatkowo zmarszczone swoim smutnym życiem które nawet nie uczestniczy w zyciu kibicowskim żadnego klubu
W********** menelu do hyde parku ze swoimi lewacko pedrylskimi poglądami
-
Akurat w Gdyni to najwięcej śmiechu wzbudzają Progresywni... Nisc-iem się nie przejmujcie 70kg Wariaty!!Progr(E)sywny68 pisze: ↑30.05.2018, 13:41Ten cały nisc to emerytowany błazen, z którego nawet w Gdyni maja ubaw a wy wchodzicie ze starym przepitym pajacem w dyskusje. Zwykle lewackie scierwo na klapsa dodatkowo zmarszczone swoim smutnym życiem które nawet nie uczestniczy w zyciu kibicowskim żadnego klubu
Piszę tu tylko w swoim imieniu.
-
To chyba dobrze ze ktoś kto całe zycie siedzi pod butem Lechii i nie może zrobić sztycha "na mieście" ma jeszcze jakieś powody do śmiechu, tym śmieszniej ze wasza ostatnia normalna walka to już prehistoria to zostaje się śmiać z tych co działają :-)) obrońco zdziadzialego lewaka
-
Całe życie pod butem Lechii... Taaaaa ... Znasz historię jak ten twój medialny wódz...
Rozjebaliśmy was na polu a ty p********* o prehistorii... A sorry... Arkowcy ważyli powyżej 75 kg...
Weź pierdolnij się w głowę obszczymurze z ekipy c****... Bije Was kto chce, gdzie chce i jak chce . Na fotach jesteście groźni i nigdzie indziej...
W wojsku byłem w Bydgoszczy, za płotem miałem stadion Zawiszy i na kompanii pełno ich Zawiszaków było. We wspólnych rozmowach wzbudzaliście zawsze tylko śmiech i politowanie. Nic się nie zmieniło Panie Progresywny...
Rozjebaliśmy was na polu a ty p********* o prehistorii... A sorry... Arkowcy ważyli powyżej 75 kg...
Weź pierdolnij się w głowę obszczymurze z ekipy c****... Bije Was kto chce, gdzie chce i jak chce . Na fotach jesteście groźni i nigdzie indziej...
W wojsku byłem w Bydgoszczy, za płotem miałem stadion Zawiszy i na kompanii pełno ich Zawiszaków było. We wspólnych rozmowach wzbudzaliście zawsze tylko śmiech i politowanie. Nic się nie zmieniło Panie Progresywny...
-
Nie będę się tu z toba licytował krzykaczu, żyj dalej historia i latami 90 bo w dzisiejszych realiach tyle wam zostało
A ty siedząc w domu dopierdalaj się dalej do tych którzy cos robią a ci co tu wala imionami ksywami piszą o Krystianie itp to zwykle prujdupy internetowe wiec jak tak bardzo nas nienawidzicie to cos zróbcie poza szukaniem w klawiaturę bo kolejny rok tylko się zalicie w necie ja kończę dyskusje
A ty siedząc w domu dopierdalaj się dalej do tych którzy cos robią a ci co tu wala imionami ksywami piszą o Krystianie itp to zwykle prujdupy internetowe wiec jak tak bardzo nas nienawidzicie to cos zróbcie poza szukaniem w klawiaturę bo kolejny rok tylko się zalicie w necie ja kończę dyskusje
-
Arka wypomina komuś brak aktywności,świat się kończy ... A nie,sory,pomalowali grafy,no to już mają z górki (nie z tej co kiedyś spierdalali),teraz role w 3mieście pewnie się odwrócą.
-
Dzisiaj i jutro odbędą się mecze w niektórych niższych ligach ,tu te ciekawsze pod względem kibicowskim :
Polonia Przemyśl - Igloopol Dębica 30 maja, 17:00
Stal Sanok - Unia Nowa Sarzyna 30 maja, 17:00
Cartusia Kartuzy - Gryf Słupsk 31 maja, 15:00
Jarota Jarocin - Kotwica Kołobrzeg 31 maja, 16:00
Unia Tarnów - Wisła Sandomierz 30 maja, 16:00
Karpaty Krosno - Chełmianka Chełm 30 maja, 17:00
Resovia - Orlęta Radzyń Podlaski 30 maja, 17:00
Podlasie Biała Podlaska - Avia Świdnik 30 maja, 17:10
Polonia Przemyśl - Igloopol Dębica 30 maja, 17:00
Stal Sanok - Unia Nowa Sarzyna 30 maja, 17:00
Cartusia Kartuzy - Gryf Słupsk 31 maja, 15:00
Jarota Jarocin - Kotwica Kołobrzeg 31 maja, 16:00
Unia Tarnów - Wisła Sandomierz 30 maja, 16:00
Karpaty Krosno - Chełmianka Chełm 30 maja, 17:00
Resovia - Orlęta Radzyń Podlaski 30 maja, 17:00
Podlasie Biała Podlaska - Avia Świdnik 30 maja, 17:10
Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
-
Progresywny zluzuj poslady do koledy jeszcze czas...ty byles wsrod tych obsrancow na kadrze w Glasgow? Nie zauwazylem ze miales chec walnac z plaskiej emerytowanego blazna..Progr(E)sywny68 pisze: ↑30.05.2018, 13:41Ten cały nisc to emerytowany błazen, z którego nawet w Gdyni maja ubaw a wy wchodzicie ze starym przepitym pajacem w dyskusje. Zwykle lewackie scierwo na klapsa dodatkowo zmarszczone swoim smutnym życiem które nawet nie uczestniczy w zyciu kibicowskim żadnego klubu
TYBET JEST SERBSKI
-
Lepiej miec historie niz byc cale zycie pod butem Zawiszy. A dzisiejsze realia wiadomo, zwracam honor: skoro nawet Lech, Lechia czy Zawisza Wam odmawia. Banda numer 1 ( oczywiscie do 75 kg).Progr(E)sywny68 pisze: ↑30.05.2018, 16:07Nie będę się tu z toba licytował krzykaczu, żyj dalej historia i latami 90 bo w dzisiejszych realiach tyle wam zostało
-
Nie no savi ty to jesteś kawał byka, pierwsza linia na Arce. To ty wariacie ? https://www.facebook.com/SaviolaAG?__nodlSaviAG pisze: ↑30.05.2018, 15:20Akurat w Gdyni to najwięcej śmiechu wzbudzają Progresywni... Nisc-iem się nie przejmujcie 70kg Wariaty!!Progr(E)sywny68 pisze: ↑30.05.2018, 13:41Ten cały nisc to emerytowany błazen, z którego nawet w Gdyni maja ubaw a wy wchodzicie ze starym przepitym pajacem w dyskusje. Zwykle lewackie scierwo na klapsa dodatkowo zmarszczone swoim smutnym życiem które nawet nie uczestniczy w zyciu kibicowskim żadnego klubu
-
Nawet jeśli to on, to z tego co widać na jego fb typ jeździ już minimum 10 lat na swoje mecze i zgód. Na jakiej podstawie taki typ jest nazywany ciotą to nie mam pojęcia. Chociaż pisaniem o 70kg wariatach to faktycznie debilizm
-
Różnica jest taka, że gość pisze pod pseudonimem kojarzonym we własnym środowisku- a cpcom to anonim z forum natemat.pl
Savi - pozdrówki dla Emausa od was.
Oby w tym gnoju pisało więcej ludzi z historią na karku.
-
-
ku*** walenie profilami fejsbukowymi, a zarazem zdjęciami czy realnymi ksywami, to jest frajerstwo w czystej postaci, i tylko internetowa ciota może takie rzeczy robić, powinieneś chuju mieć poprzetrącane łapy, eby ci to już do pustego łba więcej nie przyszło. A najgorsze jest to że odbywa się to przy akompaniamencie reszty, jemu podobnych "rozkminiających" przygłupów.
https://t.me/pump_upp
-
Jak ktoś ma tu nick taki sam jak na fb czy gdzie indziej, w dodatku mając publiczny profil, to raczej nie zależy mu za mocno na tym, żeby nie być rozkminionym. Ale ocenianie przez jakichś ku*** szczurów z internetu ludzi po zdjęciach na fb to jakiś absurd. No ku*** kto normalny tak robi. Trzeba być nic nieznaczącym, spiździałym lamusem, któremu koledzy z trybuny podają rękę z obrzydzeniem, żeby się dowartościowywać w ten sposób.
-
I później koledzy po szalu str(R)elają z d*** na komendzie. Brawo fejsbukowi chuligani, może jeszcze opisujcie swoje interesy na twiterze.WidzewskaCharyzma pisze: ↑31.05.2018, 10:34ku*** walenie profilami fejsbukowymi, a zarazem zdjęciami czy realnymi ksywami, to jest frajerstwo w czystej postaci, i tylko internetowa ciota może takie rzeczy robić, powinieneś chuju mieć poprzetrącane łapy, eby ci to już do pustego łba więcej nie przyszło. A najgorsze jest to że odbywa się to przy akompaniamencie reszty, jemu podobnych "rozkminiających" przygłupów.
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"
-
Hej ma ktos jakies linki do dzisiejszych meczy ?
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
CZEMU WIDZEW wywiesza herb Ruchu dogory nogami???
-
-
Tak ,to ja. Pierwszy mecz na Arce w 97 roku w wieku 14 lat. A kim Ty jesteś?walka__o_przetrwanie pisze: ↑30.05.2018, 20:23Nie no savi ty to jesteś kawał byka, pierwsza linia na Arce. To ty wariacie ? https://www.facebook.com/SaviolaAG?__nodlSaviAG pisze: ↑30.05.2018, 15:20Akurat w Gdyni to najwięcej śmiechu wzbudzają Progresywni... Nisc-iem się nie przejmujcie 70kg Wariaty!!Progr(E)sywny68 pisze: ↑30.05.2018, 13:41Ten cały nisc to emerytowany błazen, z którego nawet w Gdyni maja ubaw a wy wchodzicie ze starym przepitym pajacem w dyskusje. Zwykle lewackie scierwo na klapsa dodatkowo zmarszczone swoim smutnym życiem które nawet nie uczestniczy w zyciu kibicowskim żadnego klubu
Co do pierwszej linii, kiedyś nie było podziału i wysiadali wszyscy ale co Ty możesz o tym wiedzieć...
Nie wdaję się w dyskusję z głupszymi od siebie, bo sprowadzą mnie na swój poziom a później pobiją doświadczeniem...
Odezwałem się pod wpływem %, bo mnie typ z E wkurwił ich megalomanią.
A co do gnoju to masz rację. Zobacz, że link do mojego profilu dalej tu wisi, chociaż powinien być stąd dawno wyjebany, razem z tymi którzy go tu wrzucili. Pozdrawiam
-
Ustaw foty jako prywatne
-
Lepiej żeby zostały publiczne.
Mirek potwierdzi
Mirek potwierdzi
-