Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
nieważne, było nas w c*** :-)
-
Łódzki Klub Sportowy
Zależy bo jak ktoś jechał z wioski która jest po drugiej stronie województwa to miał daleko.
-
TERROR_EUDEZET
Dobra, Nikodem. ŁKS też tam grał, liczba jaka pojechała jest znana nie od dziś, nie od wczoraj. Więc jak już zamierzasz ripostować ich to trochę pomyśl bo to akurat było kiepskie.
-
Łódzki Klub Sportowy
Ale mieliśmy mniej biletów przyznane.
I z Chechła też nie tak blisko
A jak ty daleko masz na stadion Lksu? Bo jak dobrze pamietam to w czasie gdy twoja druzyna pieczetowala awans u siebie na boisku to ty produkowales sie na forum. Zapomniales ze graja i niechcacy napisalo sie?
Widzewiaki na waszym meczu kiedyś będą race czy nie? Hahaha bo jeśli teraz będą to już c*** 10 tysięcy ludzi nie wrzuci do puchy na oprawy. Jak to szło u Was Against Modern Ultras ?
I po chu.j ta spina? Macie awans, gratulacje, to teraz awans świętować z racji i innym piroTerroor pisze: 24.05.2018, 23:46 Widzewiaki na waszym meczu kiedyś będą race czy nie? Hahaha bo jeśli teraz będą to już c*** 10 tysięcy ludzi nie wrzuci do puchy na oprawy. Jak to szło u Was Against Modern Ultras ?
A Ty jeszcze tutaj ruro z ŁKS
-
WidzewskaCharyzma
Ile wy w tej rundzie rac odpaliliście? Spokojna twoja rozczochrana o nas. Marna prowokacja, zapewne zainspirowało cię po raz kolejny nasze forum. Studiuj dalej.Widzewiaki na waszym meczu kiedyś będą race czy nie? Hahaha bo jeśli teraz będą to już c*** 10 tysięcy ludzi nie wrzuci do puchy na oprawy. Jak to szło u Was Against Modern Ultras ?
A co tam na Górniaku? :)
-
TERROR_EUDEZET
Ziemniaki po 1,50 za kilogram.
-
TERROR_EUDEZET
Rozumiem, że już się wypłukałeś z siana? Niebawem 10, więc spokojnie.
-
TERROR_EUDEZET
Wydaję mi się, że są bardziej kompetentne osoby ode mnie co mogą głos w tej sprawie zabrać. Baa, nie będę ukrywał, że temat Górniaka jest mi nieznany. W sumie lepiej dla mnie bo wychodzę z założenia, że im mniej się wie tym lepiej śpi. A mi sen jest potrzebny, żeby zarabiać, by móc Ci potem na ziemniaczki pożyczać.
Czytałem artykuł że niektórzy faceci, są w stanie słono zapłacic by realizowac swoją fantazje erotyczna,polegającą na braniu kogoś "na śpiocha".
-
ZamknijDrzwi
Widzewiacy wzięli do siebie chyba komentarze Januszów z forum,ale ważne ze hajs z koszulek „Gra nie wara świeczki” się zgadza. j**** Modern Football.
-
TERROR_EUDEZET
Co tu się porobiło? Gdzie 5 stron tego tematu?
Race były... przy asyście gwizdów tych 20 koła karnetowiczów. Parodia, modern football pełną parą.Terroor pisze: 24.05.2018, 23:46 Widzewiaki na waszym meczu kiedyś będą race czy nie? Hahaha bo jeśli teraz będą to już c*** 10 tysięcy ludzi nie wrzuci do puchy na oprawy. Jak to szło u Was Against Modern Ultras ?
-
Michał1990Polska
A co może DK08 wiedzieć... Jak im wybudują stadion i będzie cały zaoelniony dopiero sam się przekona jak jest.
Terroor bo post juz chyba skasowales a chcialem sie odniesc do kilku kwestii ale odniose sie tylko do jednej ... Ty z godzine temu pisales cos o naszych gadzetach Wiary Spod Zegara i o tym jak to drastycznie spada czerwien koszulek u nas na stadionie ? ... szczerze nawet Wam zycze zeby tyle osob u Was przychodzilo w bieli co u nas w czerwieni ... dodajac fakt ze nie ma zadnych mobilizacji na czerwien , wiekszosc zawsze wie ze na mecz idzie sie w czerwonej koszulce . Wyjatkiem sa te chlodniejsze dni w roku bo tu juz nie kazdy lubi zakladac koszulke na kurtke w tym ja .

-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
-
Michu_Łódź
A wy odpalacie na meczach u siebie?? W tej rundzie też nie było u was piro na meczach domowych, W tamtym sezonie też zrezygnowaliście z oprawy licząc na zmianę gospodarza meczu z Ursusem.
-
PolnocnaStrona
Sezon się jeszcze nie zakończył i póki co to My jesteśmy w 3 lidze a sąsiedzi już sportowo awansowali do 1 więc darowałbyś sobie tych uszczypliwości. Co do piro na wczorajszym meczu to niestety ale doczekaliśmy się tak ciężkich czasów że czasami lepiej odpuścić bo wojewoda się pier...nie będzie a mamy przed sobą najważniejszy mecz sezonu z Lechią TM. Smutne to troszeczkę ale wydaje mi się że ultrasi zrobili właściwie.
-
TERROR_EUDEZET
Pisałem ja. Co do "zanikającej czerwieni" to nie są moje spostrzeżenia, tylko WASZYCH kibiców którzy niejednokrotnie pisali pod kolejnymi to nowościami ze strony WSZ, że czemu kolejny gadżet czarny/niebieski/szary, że w młynie co raz więcej osób nie przychodzi na czerwono.yurez pisze: 27.05.2018, 10:12 Terroor bo post juz chyba skasowales a chcialem sie odniesc do kilku kwestii ale odniose sie tylko do jednej ... Ty z godzine temu pisales cos o naszych gadzetach Wiary Spod Zegara i o tym jak to drastycznie spada czerwien koszulek u nas na stadionie ? ... szczerze nawet Wam zycze zeby tyle osob u Was przychodzilo w bieli co u nas w czerwieni ... dodajac fakt ze nie ma zadnych mobilizacji na czerwien , wiekszosc zawsze wie ze na mecz idzie sie w czerwonej koszulce . Wyjatkiem sa te chlodniejsze dni w roku bo tu juz nie kazdy lubi zakladac koszulke na kurtke w tym ja .
![]()
A odnosząc się do reszty dot. opraw, rac, to przynajmniej ja nie rozumiem Waszej zmiany myślenia wraz z przeniesieniem się na nowy stadion.
-
WIDZEWSKAduma
czas przestać żyć internetemTERROR_EUDEZET pisze: 27.05.2018, 13:23Co do "zanikającej czerwieni" to nie są moje spostrzeżenia, tylko WASZYCH kibiców którzy niejednokrotnie pisali pod kolejnymi to nowościami ze strony WSZ
naprawde
-
TERROR_EUDEZET
Czyli podważasz swoje słowa braci po szalu?
-
PolnocnaStrona
Jak widać czerwieni na trybunach bardzo dużo więc nie wiem o czym piszesz. Fakt gadżetów zostało wydanych sporo w ciemnych kolorach ale wiadomo że nie będą URy wydawać jedynie czerwonych a na co dzień do chodzenia robią też czarne czy szare. Najważniejsze że gadżety dobrze schodzą i zapewniają spory zastrzyk gotówki. Mamy w Łodzi jeszcze jeden meczyk z Lechią więc możliwe że i piro się pojawi.
yurez pisze: 27.05.2018, 10:12 Terroor bo post juz chyba skasowales a chcialem sie odniesc do kilku kwestii ale odniose sie tylko do jednej ... Ty z godzine temu pisales cos o naszych gadzetach Wiary Spod Zegara i o tym jak to drastycznie spada czerwien koszulek u nas na stadionie ? ... szczerze nawet Wam zycze zeby tyle osob u Was przychodzilo w bieli co u nas w czerwieni ... dodajac fakt ze nie ma zadnych mobilizacji na czerwien , wiekszosc zawsze wie ze na mecz idzie sie w czerwonej koszulce . Wyjatkiem sa te chlodniejsze dni w roku bo tu juz nie kazdy lubi zakladac koszulke na kurtke w tym ja .
![]()
Nic takiego nie pisałem,pomyliłeś się.
1 :).
Też wolę żeby Widzew awansował. Może w końcu pójdziecie po rozum do głowy i zmienicie zdanie, i wpuścicie nas derby.C1365O pisze: 28.05.2018, 02:05 Przy opisanej przez Ciebie sytuacji wolisz, aby Widzew awansował kosztem Lechii?:) Tylko po to, żeby komuś coś wspomnieć. Chyba na starość nienawiść zanika:)
to idzie w 2 strony - if you know what I meanJarcar pisze: 28.05.2018, 09:53Też wolę żeby Widzew awansował. Może w końcu pójdziecie po rozum do głowy i zmienicie zdanie, i wpuścicie nas derby.C1365O pisze: 28.05.2018, 02:05 Przy opisanej przez Ciebie sytuacji wolisz, aby Widzew awansował kosztem Lechii?:) Tylko po to, żeby komuś coś wspomnieć. Chyba na starość nienawiść zanika:)
-
TERROR_EUDEZET
To co w końcu ma ŁKS? Chujową trybunę, zwaną potocznie wiatą, czy obiekt na który mogą goście wchodzić?
jedno nie wyklucza drugiego ;)
-
Łódzki Klub Sportowy
Od następnego sezonu u nas będzie sektor gości, tam gdzie teraz jest "rodzinny"
Pojemność stadionu bez sektora gości 4100.
Pojemność stadionu bez sektora gości 4100.
Ulotki na najbliższy mecz

Nic w tej kwestii się nie zmieniło, Łks ma chujową trybunę zwaną potocznie wiatą z wydzielonym sektorem dla kibiców gości na którym bez problemu zasiadali kibice gospodarzy. Niestety nie wiedząc czemu bez żadnego sprzeciwu działaczy i kibiców Łks-u został zamknięty na ponad 2 lata.TERROR_EUDEZET pisze: 28.05.2018, 11:21 To co w końcu ma ŁKS? Chujową trybunę, zwaną potocznie wiatą, czy obiekt na który mogą goście wchodzić?
-
TERROR_EUDEZET
Zasiadali? Raz zasiadła tam Polonia Warszawa i tamten mecz pokazał, że obecna infrastruktura na al. Unii nie umożliwia przyjmowania gości.teofil pisze: 28.05.2018, 13:17Nic w tej kwestii się nie zmieniło, Łks ma chujową trybunę zwaną potocznie wiatą z wydzielonym sektorem dla kibiców gości na którym bez problemu zasiadali kibice gospodarzy. Niestety nie wiedząc czemu bez żadnego sprzeciwu działaczy i kibiców Łks-u został zamknięty na ponad 2 lata.TERROR_EUDEZET pisze: 28.05.2018, 11:21 To co w końcu ma ŁKS? Chujową trybunę, zwaną potocznie wiatą, czy obiekt na który mogą goście wchodzić?
A co wtedy tam się takiego wydarzyło że postanowiono sektor dla gości zamknąć ?? A może to na prośbę działaczy Łks-u ?? w myśl zasady brak kibiców gości brak problemu dla gospodarza ??TERROR_EUDEZET pisze: 28.05.2018, 13:20Zasiadali? Raz zasiadła tam Polonia Warszawa i tamten mecz pokazał, że obecna infrastruktura na al. Unii nie umożliwia przyjmowania gości.teofil pisze: 28.05.2018, 13:17Nic w tej kwestii się nie zmieniło, Łks ma chujową trybunę zwaną potocznie wiatą z wydzielonym sektorem dla kibiców gości na którym bez problemu zasiadali kibice gospodarzy. Niestety nie wiedząc czemu bez żadnego sprzeciwu działaczy i kibiców Łks-u został zamknięty na ponad 2 lata.TERROR_EUDEZET pisze: 28.05.2018, 11:21 To co w końcu ma ŁKS? Chujową trybunę, zwaną potocznie wiatą, czy obiekt na który mogą goście wchodzić?
Ale oprawa Widzewa zajebista .......widac typowe buractwo
-
TERROR_EUDEZET
W sezonie 2015/2016 kiedy ten mecz miał miejsce w ówczesnej 3 lidze, grupie mazowiecko-łódzkiej z ekip kibicowskich były ŁKS, Polonia Warszawa, Broń Radom i Świt. Świtu nie jestem pewien, czy wówczas jeździli oni na wyjazdy, czy tylko u siebie się organizowali. Do meritum. Co się działo na meczu podejrzewam, że wiesz, jeśli nie odpal sobie YouTube, pooglądaj sobie filmy z tego meczu to się dowiesz. Jak sam pewnie wiesz psom, komisjom lig, wojewodą nie potrzeba wiele, by zamknąć sektor, stadion z nawet błachego powodu. Jedyną ekipą jaka się chyba wtedy pofatygowała do Łodzi to była Broń Radom, ale zaczęła świrować przed bramą i finalnie nie weszła. Więc o jakich gościach mówisz i o jakich problemach związanych z ich pobytem? Obecny jeszcze sezon pokazał, że jak ktoś się chcę dogadać to wejdzie na stadion i mecz obejrzy.teofil pisze: 28.05.2018, 13:30A co wtedy tam się takiego wydarzyło że postanowiono sektor dla gości zamknąć ?? A może to na prośbę działaczy Łks-u ?? w myśl zasady brak kibiców gości brak problemu dla gospodarza ??TERROR_EUDEZET pisze: 28.05.2018, 13:20Zasiadali? Raz zasiadła tam Polonia Warszawa i tamten mecz pokazał, że obecna infrastruktura na al. Unii nie umożliwia przyjmowania gości.teofil pisze: 28.05.2018, 13:17
Nic w tej kwestii się nie zmieniło, Łks ma chujową trybunę zwaną potocznie wiatą z wydzielonym sektorem dla kibiców gości na którym bez problemu zasiadali kibice gospodarzy. Niestety nie wiedząc czemu bez żadnego sprzeciwu działaczy i kibiców Łks-u został zamknięty na ponad 2 lata.