Od nas, to ty się odpierdol...WidzewskaCharyzma pisze: ↑27.05.2018, 10:34Niektórym to już się w bańkach poprzewracało, to jest trzecia liga,czwarty poziom rozgrywkowy Widzew od ponad 20stu lat nie osiągnął ŻADNEGO sportowego sukcesu, te wasze sapy, zerknijcie na swoje podwórko, o Legio, Lechu czy tam Lechio, piłkarzyki trochę gorzej pokopią w piłkę, a już frekwencja i nastroje, lecą na łeb na szyje. Jeśli chodzi o piro niestety straszna sraczka psiarni plus pojebany wojewoda i nie ukrywajmy sytuacja klubu,jak i stawka, nie pozwalają nam osłabiać drużyny w tym akurat momencie, odpalimy, ale na pewno nie dla satysfakcji jakiś prowokatorów np. z Łksu, a tak na marginesie ile razy Łks odpalił w tej rundzie, skoro już nas wywołaliście do odpowiedzi? Jaką karę dostał Widzew, a jaką Łks za odpalenie piro w zeszłym sezonie? Polonia dziś duży plus. Łatwo ocenia się , patrząc z góry gdzie od zawsze gra się o najwyższe cele będąc "oczkiem w głowie" miasta, prasy, telewizji nie??.........trzeba to przeżyć ,żeby to zobaczyć, żeby w to uwierzyć.

Komentarze-26-27 maja !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-26-27 maja !
-
Co to sukces piłkarski potrafi zrobić, prawda? Obstawiam, że tradycyjny "boom" spowodowany historycznym sezonem, ale to wszystko wróci do normy podobnie jak w przypadku większości ekip. Brakuje u nas fanatyzmu
-
Jakoś widzisz rywale 3 ligowi nie motywują nas do odpalania piro i robienia opraw, może w wyższych ligach to się zmieni. Na wyjazdach w miejscowościach, które stają się miastami policyjnymi też jakoś nie śpieszno nam do odpalania, w pełnym słońcu, dla u ciechy miejscowych i przypału. Generalnie jesteśmy kiepscy, ale jakiś potencjał mamy, więc może będzie lepiej. Tylko o czym wtedy będą pisać na tym forum... z pewnością znajdzie się inny powód by się czepiać. Tak z ciekawości ile razy piro odpaliła Twoja ekipa i na meczach z jakimi rywalami, może w przyszłości weźmiemy z Was przykład.
Żeby pisać o jakomś kontekście trzeba mieć wiedzę, jak rozumiem jesteś z Polonii i wiesz jak to u nich wyglądało od wewnątrz. Polecam lekturę ich forum i informacje, jak i kiedy zmieniały się liczby zapisanych osób i od kiedy zaczęło się nakręcanie. To że wzajemne mecze będą najciekawsze było wiadomo od momentu, kiedy okazało się, że zagramy w jednej lidze, części osób nie trzeba mobilizować, ale i my i Polonia w odpowiednim czasie się mobilizowaliśmy na wyjazdy do siebie, nie były to nie wiadomo jak długie mobilizacje.Nurni F. pisze: ↑27.05.2018, 11:37
Jak rozumiem pijesz do mnie, więc wyjaśniam: ani jednym słowem nie skrytykowałem liczby Polonii ani tego, że się mobilizowali. Wspomniałem o tej mobilizacji dla ukazania szerszego kontekstu ich wyjazdu i lepszego zrozumienia dlaczego taka a nie inna liczba ekipy, która na co dzień ma albo zera wyjazdowe, albo jakieś śmieszne liczby.
I daj już spokój z tym straszeniem- jestem ostetni do straszenia kogokolwiek, ot ciekawostka telewizyjna; bardzo się wczoraj nudziłem, więc kątem oka popatrzyłem w TV co tam w Łodzi się dzieje, i tyle :)
Wczoraj fajny mecz, wreszcie z dużą grupą gości, którzy się dobrze zaprezentowali.
Ktoś tam pisał, że pojechanie w 600 osób na wyjazd to nie sztuka, że Resovia, czy GKS Bałchatów potrafiły pojechać w takiej liczbie, autorowi proppnuję wyliczankę ile ekip było w stanie pojechać na swój wyjazd bez wspomagania zgód w podobnych liczbach, zobaczymy czy to sztuka czy nie.
ŁKS dbw, zarzucacie nam megalomanię, ale wasza hipokryzja ją przebija. Chcieliście mieć pałac za grubą kasę, my mieliśmy mieć 3 trybuny, w cenie Waszej 1. Mosty w cenie Waszej wiaty zrobiły nam 4 trybuny, przez co Łódź straciła szansę na największy stadion na świecie- 3 trybuny na Widzewie, 4 na Karolewie. Nikt wam nie kazał chcieć pałacu, trzeba było domagać się stadionu w tej cenie. Ciekaw jestem jakie argumenty wymyślicie, jak kiedyś stracicie przydomek przystankersi i amfiteatr zamieni się w stadion.
Jesteśmywasza... miłe dla oka są Twoje komentarze, pisz więcej. Jesteśmy Waszą Nienawiścią :-)
Patrząc na sytuacje typu ROW - Jastrzębie, Ruch - GKS Katowice, co raz rzadziej dochodzi do takich meczów z udziałem obu ekip na trybunach, co raz więcej zakazów, działacze chcą mieć spokój, to chyba znak naszych aktualnych czasów. Czy dojdzie do tego, że każdy wyajzd będzie świętem, a zdobycie 100 wyjazdów dużym wyzwaniem...
Ma ktoś link do Ruch - Zagłębie, bo nie dane mi było pojechać.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
Bo my jaki kibole, też mamy coś z Januszy stadionowych. Bo jak nie ma rywala to np w tych niższych ligach nie raz młynu nie ma, a jak jest to tragiczny, przychodzi się tylko dla kibiców gości by ich pobluzgać a na swój klub ma się gdzieś. Jesteśmy zwykłymi kibicami sukcesu jak każdy Janusz, bo taka Miedź w 2010-2011 jak ktoś sobie ich przypomni to naprawdę wyglądało to tragicznie.
Bez sukcesów nie ma kiboli i to jest prawda ! Jest sukces to zaraz robią się fan kluby itp, miasto się budzi i tak dalej.
Bez sukcesów nie ma kiboli i to jest prawda ! Jest sukces to zaraz robią się fan kluby itp, miasto się budzi i tak dalej.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Jakość d**y nie urywa ale przynajmniej nie zacina [link]majcher pisze: ↑27.05.2018, 13:17Jakoś widzisz rywale 3 ligowi nie motywują nas do odpalania piro i robienia opraw, może w wyższych ligach to się zmieni. Na wyjazdach w miejscowościach, które stają się miastami policyjnymi też jakoś nie śpieszno nam do odpalania, w pełnym słońcu, dla u ciechy miejscowych i przypału. Generalnie jesteśmy kiepscy, ale jakiś potencjał mamy, więc może będzie lepiej. Tylko o czym wtedy będą pisać na tym forum... z pewnością znajdzie się inny powód by się czepiać. Tak z ciekawości ile razy piro odpaliła Twoja ekipa i na meczach z jakimi rywalami, może w przyszłości weźmiemy z Was przykład.
Żeby pisać o jakomś kontekście trzeba mieć wiedzę, jak rozumiem jesteś z Polonii i wiesz jak to u nich wyglądało od wewnątrz. Polecam lekturę ich forum i informacje, jak i kiedy zmieniały się liczby zapisanych osób i od kiedy zaczęło się nakręcanie. To że wzajemne mecze będą najciekawsze było wiadomo od momentu, kiedy okazało się, że zagramy w jednej lidze, części osób nie trzeba mobilizować, ale i my i Polonia w odpowiednim czasie się mobilizowaliśmy na wyjazdy do siebie, nie były to nie wiadomo jak długie mobilizacje.Nurni F. pisze: ↑27.05.2018, 11:37
Jak rozumiem pijesz do mnie, więc wyjaśniam: ani jednym słowem nie skrytykowałem liczby Polonii ani tego, że się mobilizowali. Wspomniałem o tej mobilizacji dla ukazania szerszego kontekstu ich wyjazdu i lepszego zrozumienia dlaczego taka a nie inna liczba ekipy, która na co dzień ma albo zera wyjazdowe, albo jakieś śmieszne liczby.
I daj już spokój z tym straszeniem- jestem ostetni do straszenia kogokolwiek, ot ciekawostka telewizyjna; bardzo się wczoraj nudziłem, więc kątem oka popatrzyłem w TV co tam w Łodzi się dzieje, i tyle :)
Wczoraj fajny mecz, wreszcie z dużą grupą gości, którzy się dobrze zaprezentowali.
Ktoś tam pisał, że pojechanie w 600 osób na wyjazd to nie sztuka, że Resovia, czy GKS Bałchatów potrafiły pojechać w takiej liczbie, autorowi proppnuję wyliczankę ile ekip było w stanie pojechać na swój wyjazd bez wspomagania zgód w podobnych liczbach, zobaczymy czy to sztuka czy nie.
ŁKS dbw, zarzucacie nam megalomanię, ale wasza hipokryzja ją przebija. Chcieliście mieć pałac za grubą kasę, my mieliśmy mieć 3 trybuny, w cenie Waszej 1. Mosty w cenie Waszej wiaty zrobiły nam 4 trybuny, przez co Łódź straciła szansę na największy stadion na świecie- 3 trybuny na Widzewie, 4 na Karolewie. Nikt wam nie kazał chcieć pałacu, trzeba było domagać się stadionu w tej cenie. Ciekaw jestem jakie argumenty wymyślicie, jak kiedyś stracicie przydomek przystankersi i amfiteatr zamieni się w stadion.
Jesteśmywasza... miłe dla oka są Twoje komentarze, pisz więcej. Jesteśmy Waszą Nienawiścią :-)
Patrząc na sytuacje typu ROW - Jastrzębie, Ruch - GKS Katowice, co raz rzadziej dochodzi do takich meczów z udziałem obu ekip na trybunach, co raz więcej zakazów, działacze chcą mieć spokój, to chyba znak naszych aktualnych czasów. Czy dojdzie do tego, że każdy wyajzd będzie świętem, a zdobycie 100 wyjazdów dużym wyzwaniem...
Ma ktoś link do Ruch - Zagłębie, bo nie dane mi było pojechać.
kumatszy od ojca pisze:W Wyjątkowychsabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
-
Połowa to Śląsk wrocław zobacvzymy jak bedą jeżdzić w ekstraklasie i jaki bedzie młyn.
-
Życzę MIEDZIANCE utrzymania w Ekstraklasie, jak i szerokości na trasie ! pozdro z Rzeszowa
-
Ty jesteś niedorozwinięty człowieku, weź zrób zestawienie kto jeszcze ile odpalił rac w porównaniu ze "starymi czasami" i kto jeszcze zaliczył spadek. Ładny musisz mieć kompleks, szczerze ci wspólczuje
-
Jak to jest przecież ten łeb KurzaWagina czy jak mu tam było, taki sam styl pisania.WIDZEWSKAduma pisze: ↑27.05.2018, 13:30Ty jesteś niedorozwinięty człowieku, weź zrób zestawienie kto jeszcze ile odpalił rac w porównaniu ze "starymi czasami" i kto jeszcze zaliczył spadek. Ładny musisz mieć kompleks, szczerze ci wspólczuje
Września 100% Lech Poznań!
-
W Chorzowie bez bluzgow....jak widac wspolne interesy sa wazniejsze, niz slasko - zaglebiowskie wieloletnie antagonizmy. Ktos jeszcze ma watpliwosci, ze "slaski ekstremizm" na Ruchu jest juz tylko i wylacznie pustym haslem wykorzystywanym do zarabiania na nim kasy?
-
750 ;-)espana pisze: ↑27.05.2018, 11:26Podnieceni 500 os. Polonii na Widzewie mogą być chyba tylko Ci, którzy naprawdę mieli bardzo złą opinie o KSP.
Dzisiaj na 500 os na wyjeździe dziesięciolecia (bo tak go trzeba nazwać) stać ekipy z naprawdę niewielkich miast czy nawet miasteczek. Z tego co wiem to taki Bełchatów na Widzewie czy ŁKS był w 600? Więc możemy pogratulować Polonii że zbliżają się poziomem do takich ekip powoli. I wbrew temu co często na forum się czyta (zmierzch mody na kibicowanie) to aktualne czasy sprzyjają biciu rekordów (w tym sezonie choćby Resovia na Motorze w 600 chyba podwoiła swoje najlepsze osiągnięcie w ciągu paru lat a to tylko pierwszy przykład który pamiętam. Tak więc 500 czy nawet 600 KSP to jest fajny wynik, który pokazuje, że ekipa trwa i nie wymiera, ale nic poza tym.
-
zyj dalej fejsbukiem internetowy zjebie, my tu nie spekulujemy jak zarabia twoja matka
bluzgi na meczu są
-
Większego mongoła od ciebie to chyba nie ma. Skompromitowałaś się.
-
Uderz w stol a nozyce sie odezwa :)
-
Ale ty nie uderzyłaś w żaden stół.
-
Jezeli wedlug Was tak maja wygladac slasko - zaglebiowskie derby to...zostawcie to jednak innym slaskim druzynom :)
-
-
-
O pardon...w drugiej polowie sie uruchomili.....jednak zdania nie zmienie - nie umywa sie atmosfera do tej chociazby w tychach na meczach z Zaglebiem a przeciez mowimy o wyznawcach "oberschlesien" :)
-
Gratulacje dla Zagłębia Sosnowiec za awans. Należało Wam się to !
kumatszy od ojca pisze:W Wyjątkowychsabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
-
A Zagłębie w posiadaniu flagi jednej z ekstraklasowych ekip, dodadzą kolorytu tej lidze
-
Brawo Bracia!!! Zagłębie Sosnowiec!!!
-
No to masz szanse się wykazać chuliganie, chyba ze p********* poprostu szczurku...Nurni F. pisze: ↑27.05.2018, 11:13Pierdolenie o tym wyjezdzie zaczeliście w swoich szeregach na długo przed tym 7 kwietnia, więc japa tam, a nie mi datę początkową zapisów podajesz, która nijak ma się do tego, co napisałem.1911_2016 pisze: ↑27.05.2018, 07:41Dlaczego trollu kłamiesz?Nurni F. pisze: ↑26.05.2018, 21:55Tak tylko gwoli sprawiedliwości- Polonia mobilizację na ten wyjazd zaczęła jakieś pi razy oko pół roku temu. Warto mieć tego świadomość, a przy tym warto mieć świadomość ich liczb wyjazdowych na wcześniejszych meczach tego sezonu.
Na taką mobilizacje raz na rok stać praktycznie każdą ekipę porównywalną do nich. Choć oczywiście lepiej, że są ten raz w roku w stanie się niesamowicie zmobilizować, niż gdyby ten raz w roku nie byli w stanie tego zrobić.
Zapisy ruszyły dokładnie 7 kwietnia.
https://m.facebook.com/UltrasEnigma/pho ... e_internal
TVP3 przed meczem narobiła tyle twarzowych zbliżeń na wasz sektor, że... ;)
-
Miedź spaliła już skrojoną flagę Legii, czy nadal czeka w magazynku na ostatnie pożegnanie?
-
Mówisz o fladze Pogoni Szczecin zdobytej na początku roku, czy coś nowego łapnęli?Kefirjagodowy pisze: ↑27.05.2018, 14:42A Zagłębie w posiadaniu flagi jednej z ekstraklasowych ekip, dodadzą kolorytu tej lidze
-
Może przeoczyłem bo nie czytam połowy tych pierdół tutaj. Jaka liczba Zagłębia na Ruchu? O ile nie mieli zakazu.
-
-
Flaga Legii zakończyła żywot na meczu pucharowym z Legią 2 (?) lata temu.
Gratulacje dla Miedzi i ZS awansu !
Gratulacje dla Miedzi i ZS awansu !
-
Razem z cała koalicja.redaktor05 pisze: ↑27.05.2018, 13:43750 ;-)espana pisze: ↑27.05.2018, 11:26Podnieceni 500 os. Polonii na Widzewie mogą być chyba tylko Ci, którzy naprawdę mieli bardzo złą opinie o KSP.
Dzisiaj na 500 os na wyjeździe dziesięciolecia (bo tak go trzeba nazwać) stać ekipy z naprawdę niewielkich miast czy nawet miasteczek. Z tego co wiem to taki Bełchatów na Widzewie czy ŁKS był w 600? Więc możemy pogratulować Polonii że zbliżają się poziomem do takich ekip powoli. I wbrew temu co często na forum się czyta (zmierzch mody na kibicowanie) to aktualne czasy sprzyjają biciu rekordów (w tym sezonie choćby Resovia na Motorze w 600 chyba podwoiła swoje najlepsze osiągnięcie w ciągu paru lat a to tylko pierwszy przykład który pamiętam. Tak więc 500 czy nawet 600 KSP to jest fajny wynik, który pokazuje, że ekipa trwa i nie wymiera, ale nic poza tym.
A typ pisze o samej Resowi
-
Resovii się pisze ...
Samej Resovii w Lublinie 540 głów dla ścisłości.
Samej Resovii w Lublinie 540 głów dla ścisłości.
-
Ja mam wątpliwości czy ty ku*** normalny jesteś, czy piszesz tylko żeby się przypierdolic? Co jakis czas było coś rzucone w stronę goroli lub ich zgody z Warszawy,oni też nas nie oszczedzali. I tak to forum później wygląda, ten się pruje, że za mało bluzg,temu kolory koszulek na trybunach nie pasują, a jeszcze inny się przyjebie dlaczego było ich 52 na wyjeździe, a nie więcej. Gdzie ten świat zmierza.
-
Legia zdobywa Mistrza w Poznaniu a Zagłębie zdobywa awans w Chorzowie dobijając ostatniego gwoździa do spadku Ruchu. Piękne podsumowanie sezonu
-
W Grudziądzu po meczu Olimpii z Katowicami ochrona z psiarnią 'zamyka' wyjście z młyna. Dochodzi do lekkiej awantury i zagazowania sektora. Pełno psiarni wokół. Do teraz wszystkich nie wypuścili...2h po meczu. Problemy z udzieleniem pomocy medycznej...jeden starszy kibic dostał drgawek..
-
nogi zacieracie w kroczu ze sie PF rozjebalo, a co bedzie z zeznaniami w sprawie flag? Kibice Gieksy obecni na stadionie feralnej nocy czy nie?
Bydzie cyrk, juz ku*** za wczasu myslcie nad farmazonem
Bydzie cyrk, juz ku*** za wczasu myslcie nad farmazonem
-
matematyczne szanse mieli do tej kolejki, ale chyba sami w to nie wierzyli...
-
w Bytovi wycofał się sponsor i wycofują się z rozgrywek., Co w tym wypadku oznacza że gdyby wszyscy przegrywali a Ruch wygrywał to znalazłby się na 15 miejscu i dostał zielone światło na grę w barażach.A jako że Bytovia odchodzi spadają 3 drużyny i nie ma baraży. Moim zdaniem lepiej że Ruch spada bo teraz w niższych ligach będzie ciekawie :). Interesuje mnie tylko czy spadną do 3 czy z hukiem do okręgowej z powodu długów.picooligans pisze: ↑27.05.2018, 17:02jakiego gwoździa do spadku jak oni na utrzymanie szans dawno nie mieli?
-
-
Ok 17:30 widziałem na A1 w okolicy Kutna 5 autokarów Katowic, także już wracają. Gratulacje dla Miedzi i Zagłębia za awans!kibicgdz2 pisze: ↑27.05.2018, 16:39W Grudziądzu po meczu Olimpii z Katowicami ochrona z psiarnią 'zamyka' wyjście z młyna. Dochodzi do lekkiej awantury i zagazowania sektora. Pełno psiarni wokół. Do teraz wszystkich nie wypuścili...2h po meczu. Problemy z udzieleniem pomocy medycznej...jeden starszy kibic dostał drgawek..
Łódzki Klub Sportowy
-
RUCH KONCZY SEZON WPODWOJNEJ KORONIE:)