Komentarze-18-20 maja !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-18-20 maja !
Serio ktoś wierzy, że policja musi czytać kibice.net, żeby dowiedzieć się o ustawkach i wynikach? W Warszawie szef grup ds. przestępczości pseudokibiców dostaje co miesiąc zestawienie "Ligi Chuliganów" na trzy ligi w dół, z wynikami i zdjęciami.
-
-
esgrts1 pisze: ↑24.05.2018, 07:36Chyba sukces na Iron bo oprócz flag i tych Poddębic 7 lat temu to co ŁKS zrobił zresztą w takim mieście jak nasze tylko na dobre nam wychodzi rywalizacja a Widzew się odegrał na piotrkowskiej gdzie zjedliśmy ŁKS i to jeszcze byli w przewadze co do flag to spytaj się tego ŁKS czy nie dostali od nas propozycji bicia się o nie i kupa była więc nie pisz ze ostatnie 5 latkutanol pisze: ↑23.05.2018, 23:41A chociaż po tym, że Widzew nie odegrał się do dziś za Poddębice i flagi, więc mogę domniemac, że ŁKS jest obecnie w lepszej formie, bo po prostu ma więcej sukcesów na swoim koncie. A co do Górnika to ciężko wskazać jakiś sukces (poza ciężkim remisem ze Stalówką)który odnieśli w ostatnich latach, a porażek trochę było np. smary od L, ZS i BKS x2, od Stomilu i Lechii pod własnym stadionem.
Propozycje bicia o flagi? Kiedy pytam?
ŁKS Łódź Polska
-
Legioniści jak zawsze najlepsi, nieskazitelni a napisz tylko słowo, że jest inaczej to pojawia się on... zwyro(L)
-
https://www.youtube.com/watch?v=SO7Eq_wUtoA
Kulisy 14 mistrzostwa Polski ze specjalną dedykacją dla rajmunda i jemu podobnym fanom Legii:) Od 5:30 jest impreza;)
Kulisy 14 mistrzostwa Polski ze specjalną dedykacją dla rajmunda i jemu podobnym fanom Legii:) Od 5:30 jest impreza;)
-
W Chorzowie raz można więc spokojnie będą dalej śmigać z ekipą.Czytelnik1979 pisze: ↑23.05.2018, 21:20No i co? Czterech się rozjebało, dostaną mniejsze wyroki, wjadą na ochronki a po wyjściu na wolność będą musieli się wyprowadzić ze swojego miasta i dać sobie spokój z chodzeniem na mecze. I to wszystko po to by mieć mniejszy wyrok. Idioci.
-
Gratulacje dla Legii za zdobycie mistrzostwa , w minionym sezonie bezapelacyjnie byliście nr. 1. Ekipy w pucharach też powinny Nas godnie reprezentować. I tak jako ciekawostkę proponuję przeczytać posty Kvilofa z tego weekendi i posty Kilofa z komentarzy z 18 marca. Zadziwiające podobieństwo.
-
Na gtsie nie raz a dwa a nawet trzy.wezstoperan pisze: ↑24.05.2018, 11:29W Chorzowie raz można więc spokojnie będą dalej śmigać z ekipą.Czytelnik1979 pisze: ↑23.05.2018, 21:20No i co? Czterech się rozjebało, dostaną mniejsze wyroki, wjadą na ochronki a po wyjściu na wolność będą musieli się wyprowadzić ze swojego miasta i dać sobie spokój z chodzeniem na mecze. I to wszystko po to by mieć mniejszy wyrok. Idioci.
Hej hej.
-
nit się nie pytał ile razy i gdzie cie wyruchaliVAL0 pisze: ↑24.05.2018, 12:05Na gtsie nie raz a dwa a nawet trzy.wezstoperan pisze: ↑24.05.2018, 11:29W Chorzowie raz można więc spokojnie będą dalej śmigać z ekipą.Czytelnik1979 pisze: ↑23.05.2018, 21:20No i co? Czterech się rozjebało, dostaną mniejsze wyroki, wjadą na ochronki a po wyjściu na wolność będą musieli się wyprowadzić ze swojego miasta i dać sobie spokój z chodzeniem na mecze. I to wszystko po to by mieć mniejszy wyrok. Idioci.
za kim jestes?
-
-
Zwyro(L) nie odpuszcza
-
O co ci chodzi? Pisze o zworo(L)u legendarnym internetowym wojowniku, pojawiającym się w każdym temacie, broniącym swego klubu nawet kosztem zakłamania rzeczywistości, to ty nim jesteś???
-
Czlowieku musisz miec strasznie beznadziejne zycie. Najebac prawie 800 postow w niecale pol roku... Nie masz zadnych znajomych, zainteresowan? W kazdym temacie wyskakujesz ze swoimi pseudo madrosciami. Ja p*******... internet to nie wszystko.
-
Ale po co mam liczyć i czemu od 2010 roku? A może od 17.01.1993 r.? Fakt jest taki, że ostatnio to Wy zaliczacie plecy z flagą. Więc co mnie obodzi co było, jak jeszcze Ciebie nie było na świecie?Beha pisze: ↑23.05.2018, 18:06Pchasz tę karuzelę czy już rozpocząłeś liczenie?Cisnę_Bekę pisze: ↑23.05.2018, 16:58c*** mnie obchodzi Widzew, także trafiłeś kulą w płot, ale życzę powodzenia w dalszej walce na forumowym froncie ;)
jak już doliczysz się salda, to wylicz kupione mecze ku uciesze komisji k.net
Bo potem będziesz od początku liczył fany.
Miłej zabawy.
Słowem nie wspomniałem o kupionych meczach, więc... znów kulą w płot.
Prawdą jest, iż jeszcze ani widzewiacy, ani ja nie przypomniałem zdjęć faktycznego stanu rywalizacji o wrogie flagi, więc wiesz tyle, ile napiszą tu "frontow wojownicy". Teraz pochwal się, jaką bandę reprezentujesz, bo chyba się nie boisz, że cię Legia w temacie pt."(...) 8-10 maja!" "(po/wy)ciśnie", jak twoją infantylą 'bekę'?Cisnę_Bekę pisze: ↑23.05.2018, 16:58c*** mnie obchodzi Widzew, także trafiłeś kulą w płot, ale życzę powodzenia w dalszej walce na forumowym froncie ;)
[/quote]
I co jeszcze byś chciał wiedzieć, Panie Aspirancie?
-
zwyro(L) czy to ty???
-
Lepiej juz nie odpisuj i sie nie osmieszaj rentierze z bozej laski....DoZo(L) pisze: ↑24.05.2018, 18:32Pewnie, że nie wszystko, ale gdy jest taka ładna pogoda jak w weekend w 'posen' czy dziś w W-wie, a moi znajomi (z którymi dzielę wiele zainteresowań) są np. w pracy, lubię wyjść się poopalać, popisać mądrości itp.
Nie uważam, że życie rentiera to beznadzieja, ale ty go nie znasz i pewnie nie poznasz, więc wstrzymaj się z ocenami, bo jeśli znajdujesz mnie w każdym temacie, to narażasz się także w ten sposób na śmieszność.
-
Psioriaris, Ty...glupcze. Daj mu pisać..
dOzO[l] waLcz! nigdy nie poddawaj się!
-
Kolejny uposledzony?69tommyf69 pisze: ↑24.05.2018, 19:44Psioriaris, Ty...glupcze. Daj mu pisać..
-
Ironia to była.Psoriasis pisze: ↑24.05.2018, 19:49Kolejny uposledzony?69tommyf69 pisze: ↑24.05.2018, 19:44Psioriaris, Ty...glupcze. Daj mu pisać..
Września 100% Lech Poznań!
-
I ty dałnie tak gadasz ze swoimi znajomymi o 'posen'? Nie mówicie: Poznań?
-
Tak jebali na Marka Noge a sami sprzedali wlasnych braci. Czy jak GieKSa odbierze swoje flagi od CBSP,to bedzie skandaliczne zachowanie? poprosze o opinie:D
TORCIDA MIASTECZKO SLASKIE !! AUU
-
O kuzwa gnieznieski chuligan z Poznanskiej sie odnalazl. Co tam slychac we wiosce z poznanskim kompleksem? Dalej walczysz ze salowymi w psychiatryku?
-
Florian to lamus wcześniej pisał pod nickiem remikalwi,za dużo pocisków dostał i napierdala z nowego konta.Zmienił taktykę ale sam się wjebał w swoich wpisach, czyli bystrzak vide dozo :)
-
Napisz mi czemu Jaga nie moze reprezentowac nas w pucharach, a np. Gornik moze.old[Z] pisze: ↑23.05.2018, 15:42Z reguły nie reaguje na kurwizaczepki, ale zrobię wyjątek. Skoro już się zjebaliście do mnie, to chociaż uargumentujcie swoje zjebanie się. W którym momencie napisałem bzdurę'? Jeżeli zarzucasz mi coś, to odnieść się do tego, a nie od razu walisz zrywkę. To samo z brakiem obiektywizmu. Brak obiektywizmu byłby wtedy, gdybym chwalił Zawiszę non stop, albo nasze zgody. Celowo pominąłem mój ukochany klub i zgody, żeby nie zarzucono mi właśnie braku obiektywizmu. Także napiszcie, gdzie są te bzdury wg. Was i brak obiektywizmu.stefan z bazy pisze: ↑23.05.2018, 14:08I to na dodatek niby poważny gość pisze, i niby obiektywny, i wiekowy hehe
Bzdura totalna...
-
Czy bzdura?dd2 pisze: ↑24.05.2018, 22:40Napisz mi czemu Jaga nie moze reprezentowac nas w pucharach, a np. Gornik moze.old[Z] pisze: ↑23.05.2018, 15:42Z reguły nie reaguje na kurwizaczepki, ale zrobię wyjątek. Skoro już się zjebaliście do mnie, to chociaż uargumentujcie swoje zjebanie się. W którym momencie napisałem bzdurę'? Jeżeli zarzucasz mi coś, to odnieść się do tego, a nie od razu walisz zrywkę. To samo z brakiem obiektywizmu. Brak obiektywizmu byłby wtedy, gdybym chwalił Zawiszę non stop, albo nasze zgody. Celowo pominąłem mój ukochany klub i zgody, żeby nie zarzucono mi właśnie braku obiektywizmu. Także napiszcie, gdzie są te bzdury wg. Was i brak obiektywizmu.stefan z bazy pisze: ↑23.05.2018, 14:08
I to na dodatek niby poważny gość pisze, i niby obiektywny, i wiekowy hehe
Bzdura totalna...
Jaga na przestrzeni kilku lat mocno usiadła.
Wedle mej oceny majà taki sam potencjał co Petra- która jest reprezentantem swego miasta, a nie jak Jaga - regionu.
-
To po co w Płocku wisi na meczach flaga Stomilu , resztę sobie poskładaj.
-
A tak po polsku potrafisz?
-
Debil, no po prostu dEBIL.
Ten zryw to był na rękę naszym wrogom, komuchy miały o wiele łatwiejszą drogę do przejęcia Polski w 45 roku. Dla walczącej ludności ogromny szacunek, lecz ci którzy doprowadzili do wybuchu PW powinni za to beknąć. Jedno z najpiękniejszych miast w Europie zniszczone, ogromna ilość Polaków wymordowana. Wysłali ludzi na rzeź naiwnie wierząc w zapewnienia kacapów, że pomogą.
Na terenach GG terror był o wiele mniejszy niż w Warszawie, więc biorąc pod uwagę nastroje samej ludności, twoje porównanie zupełnie nie trafione.
Ten zryw to był na rękę naszym wrogom, komuchy miały o wiele łatwiejszą drogę do przejęcia Polski w 45 roku. Dla walczącej ludności ogromny szacunek, lecz ci którzy doprowadzili do wybuchu PW powinni za to beknąć. Jedno z najpiękniejszych miast w Europie zniszczone, ogromna ilość Polaków wymordowana. Wysłali ludzi na rzeź naiwnie wierząc w zapewnienia kacapów, że pomogą.
Na terenach GG terror był o wiele mniejszy niż w Warszawie, więc biorąc pod uwagę nastroje samej ludności, twoje porównanie zupełnie nie trafione.
-
Myślałem już, że to foum i inteligencja (a raczej wiedza) nie zejdzie poniżej pewnego poziomu, ale oto mamy dowód, że swiat nas jeszcze nie raz zaskoczy...DoZo(L) pisze: ↑25.05.2018, 06:15Używam niemieckich odpowiedników nazw niektórych polskich miast (vide: wcielony do III rzeszy 'posen') od czasu, gdy zorientowałem się, jak często np. poznaniacy przypisują W-wę do obszaru ... azji, czyli zacząłem przed 18 bm. Poza tym, szwabskie określenia miejscowości wchodzących blisko 80 lat temu do ziem GG (jak 'krakau', 'litzmannstadt' etc.) oddają mój stosunek do tamtejszej ludności, której w trakcie IIWŚ nie stać było na podobny zryw norodowo-wyzwoleńczy co w-wiaków w PW'44.
Na koniec przypomnę, że ostatnia seria obecnych problemów w bandzie 'w(q)rwe' rozpoczęłą się po 20 maja br., więc komentarze na ten temat powinny znaleźć się we właściwym wątku. 'Kibole', udaNEGO urLopu!!!
-
Nie dosc ze uposledzony rentier, to jeszcze chuligan. Fiu fiu. Jak widac masz taka sama determinacje na forum jak powstancy z roku 1944. Przestan juz udawac alfe i omege durniu.DoZo(L) pisze: ↑25.05.2018, 07:25Wykaż się swoją "inteligencją" i w kontekście ostatniego weekendu wskaż przyczynowo-skutkowy związek z ukrywaniem twojej przynależności klubowej do domniemanego zagrożenia ze strony milicji.Cisnę_Bekę pisze: ↑25.05.2018, 06:59Myślałem już, że to foum i inteligencja (a raczej wiedza) nie zejdzie poniżej pewnego poziomu, ale oto mamy dowód, że swiat nas jeszcze nie raz zaskoczy...DoZo(L) pisze: ↑25.05.2018, 06:15Używam niemieckich odpowiedników nazw niektórych polskich miast (vide: wcielony do III rzeszy 'posen') od czasu, gdy zorientowałem się, jak często np. poznaniacy przypisują W-wę do obszaru ... azji, czyli zacząłem przed 18 bm. Poza tym, szwabskie określenia miejscowości wchodzących blisko 80 lat temu do ziem GG (jak 'krakau', 'litzmannstadt' etc.) oddają mój stosunek do tamtejszej ludności, której w trakcie IIWŚ nie stać było na podobny zryw norodowo-wyzwoleńczy co w-wiaków w PW'44.
Na koniec przypomnę, że ostatnia seria obecnych problemów w bandzie 'w(q)rwe' rozpoczęłą się po 20 maja br., więc komentarze na ten temat powinny znaleźć się we właściwym wątku. 'Kibole', udaNEGO urLopu!!!
Jak będziesz w przyszłym roku (18-20.V) w swojej stoLicy, to mogę spróbować cię skojarzyć z którymś z żyjących BOHATERÓW, a wtedy dowiesz się, jaka w młodych ludziach była w 1944 roku determinacja, żeby skoczyć 'szkopom' do gardeł. Brak tragicznej w sumie decyzji o godzinie "W" byłaby wówczas przez naszych rówieśników odebrana jako zdrada. A jak nazwiesz Powstańca Warszawskiego debilem, to dostaniesz ode mnie w 'p****'!Widzewski Charakter pisze: ↑25.05.2018, 06:53Debil, no po prostu dEBIL.
-
Widzewski - charakteru to Ty nie masz... żenujące Twoje tłumaczenie, doucz się, co i dlaczego. Poczytaj szerzej, więcej, a nie tylko z jednej "mańki". Dokumentów jest całe mnóstwo, szczególnie wspomnień młodzieży, która wymuszała na wierchuszce AK walkę zbrojną. A jak się dowiesz, po co chcieli walczyć, to te brednie o pomocy komuchów odszczekasz.
A do ur(L)opowicza - do książek, dokumentów i opracowań - dowiesz się tam wielu rzeczy o ludziach spoza ówczesnej i obecnej stolycy, którzy życie stracili w PW oraz w akcjach zbrojnych tych, którzy dążyli ku pomocy walczącym w PW. Warto.
A do ur(L)opowicza - do książek, dokumentów i opracowań - dowiesz się tam wielu rzeczy o ludziach spoza ówczesnej i obecnej stolycy, którzy życie stracili w PW oraz w akcjach zbrojnych tych, którzy dążyli ku pomocy walczącym w PW. Warto.
-
Zwyro(L) popłynął już całkiem,co do powstańców to nie trzeba twojej śmiesznej osoby żeby się z nimi spotkać a jak taki walczak jesteś to może powalcz za swój klub bo wiesz TRUDNE SPRAWY aaa... Zapomniałem, ty walczysz w necie.
-
Wreszcie wyszło szydło z worka, co kieruje dyziolem.
Dyziol ma misje.
Spóźnił się nieco na PW'44 to teraz walczy z wrogiem na forum kibicowskim. Walczy dzielnie, trzeba mu przyznać.
Ah ten dyziek, nie dość, że rentier, to jeszcze wojownik.
Dyziol ma misje.
Spóźnił się nieco na PW'44 to teraz walczy z wrogiem na forum kibicowskim. Walczy dzielnie, trzeba mu przyznać.
Ah ten dyziek, nie dość, że rentier, to jeszcze wojownik.
-
Przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem albo dalej siedź cicho. Ludność okupowanej Warszawy była zdeterminowana do walki, natomiast sama decyzja o wybuchu PW była skrajnie nieodpowiedzialna. stalin celowo zaoferował pomoc, a ktoś naiwnie w to uwierzył.siedze cicho pisze: ↑25.05.2018, 07:49Widzewski - charakteru to Ty nie masz... żenujące Twoje tłumaczenie, doucz się, co i dlaczego. Poczytaj szerzej, więcej, a nie tylko z jednej "mańki". Dokumentów jest całe mnóstwo, szczególnie wspomnień młodzieży, która wymuszała na wierchuszce AK walkę zbrojną. A jak się dowiesz, po co chcieli walczyć, to te brednie o pomocy komuchów odszczekasz.
Dyziolek, porównując okupowaną Warszawę do terenów GG wykazał się brakiem elementarnej wiedzy. Po prostu znowu musiał pokazać wyższość Warszawy nad resztą kraju, szkoda tylko, że tym razem wytarł sobie mordę, wykorzystał do tego celu Bohaterów, którzy walczyli za Polskę.
Szacunek należy się wszystkim, którzy mieli jakikolwiek wkład w walkę z okupantem.
-
-
Dziś jest 25 maja.Proponuję zamknąć ten Temat . Bo tylko bijecie piane . Zezol coś napisze ,a Wy się spuszczacie i smyracie go po jajcach . Osrać typa .Nie czytać Jego prowokacji .
-
Teraz to już chłopie odjechałeś kompletnie.DoZo(L) pisze: ↑25.05.2018, 06:15Używam niemieckich odpowiedników nazw niektórych polskich miast (vide: wcielony do III rzeszy 'posen') od czasu, gdy zorientowałem się, jak często np. poznaniacy przypisują W-wę do obszaru ... azji, czyli zacząłem przed 18 bm. Poza tym, szwabskie określenia miejscowości wchodzących blisko 80 lat temu do ziem GG (jak 'krakau', 'litzmannstadt' etc.) oddają mój stosunek do tamtejszej ludności, której w trakcie IIWŚ nie stać było na podobny zryw norodowo-wyzwoleńczy co w-wiaków w PW'44.
W tych kilku zdaniach pokazałeś jak bardzo nie rozumiesz czym było Powstanie Warszawskie, a także w jaki sposób funkcjonowało państwo podziemne za okupacji i Armia Krajowa.
Skoro jako rentier masz tyle czasu, to zamiast pisać bzdury na kibice.net proponuję dokształcić się w ww temacie. Na początek choćby Kuriera z Warszawy przeczytaj. Możesz dorzucić Normana Daviesa PW 44.
-
dziwne że Foxx (niby oficjalny przedstawiciel Legionistów na forum) jeszcze go nie wyjebał...

-
Pomijając sferę o jaką w kwestii doboru słów ocierają się te pytania, wystarczy po prostu czytać ze zrozumieniem tekst z naszego forum, który się przytacza.
Niezmiennie jestem tu jedynym oficjalnym przedstawicielem naszej ekipy (jeżeli piszę w imieniu Legii - wyraźnie to zaznaczam, np. w podziękowaniu dla innych ekip za wsparcie w konflikcie z ITI) oraz wywalam wszystkich od nas, którzy próbują coś pisać o różnych aktualnych wydarzeniach, o których z zasady nie piszemy. Nie ma to nic wspólnego z obecnością na k.net kilku ludzi z Legii, którzy piszą w imieniu własnym.
Z innej beczki, jeżeli ktos ma sie za znawcę tematyki PW i poleca Daviesa jako źródło, to jest kolejny dowód na "jakość" tego forum. Swoją drogą DoZo uczestniczył w organizacji spotkań z Powstańcami, więc jak by to ująć... ;)
Niezmiennie jestem tu jedynym oficjalnym przedstawicielem naszej ekipy (jeżeli piszę w imieniu Legii - wyraźnie to zaznaczam, np. w podziękowaniu dla innych ekip za wsparcie w konflikcie z ITI) oraz wywalam wszystkich od nas, którzy próbują coś pisać o różnych aktualnych wydarzeniach, o których z zasady nie piszemy. Nie ma to nic wspólnego z obecnością na k.net kilku ludzi z Legii, którzy piszą w imieniu własnym.
Z innej beczki, jeżeli ktos ma sie za znawcę tematyki PW i poleca Daviesa jako źródło, to jest kolejny dowód na "jakość" tego forum. Swoją drogą DoZo uczestniczył w organizacji spotkań z Powstańcami, więc jak by to ująć... ;)
A co tam w komentarzach na Onecie?