Po czym Spartaka Nas zaprosił na swój mecz.
A to że Spartak ma kontakty z Lechem i bywają u nich na meczach, to My na to nie mamy wpływu i że Lech ( w naszych barwach ) zrobił sobie zdjęcie ze Spartakiem :).
Cisna całe lata że ruskie to k****, ale jak tylko Spartak zaprosił na mecz to grzecznie poszli i już ruskie nie są k****:):)
Cisna na Widzew, ze trzyma z ruskimi, ale Lech jak trzyma z ruskimi to ok:)
Juz lepiej nie piszcie wyjasnien, bo sie bardziej pogrążacie.
Do Anglii udaliśmy w innym celu niż mecz Spartaka.
A to że Spartak ma kontakty z Lechem i bywają u nich na meczach, to My na to nie mamy wpływu i że Lech ( w naszych barwach ) zrobił sobie zdjęcie ze Spartakiem :). Ale Wy pejsy wiecie lepiej
No lepszej bzdury nie czytalemprzyjechaliscie do Anglii bić się z nami ale ze nie wyszło to Spartak was zaprosił dzień przed meczem wy oczywiście skorzystaliscie bo planów nie było a bilety przrbukowaluscie no ku.
A to że Spartak ma kontakty z Lechem i bywają u nich na meczach, to My na to nie mamy wpływu i że Lech ( w naszych barwach ) zrobił sobie zdjęcie ze Spartakiem :). Ale Wy pejsy wiecie lepiej
No lepszej bzdury nie czytalemprzyjechaliscie do Anglii bić się z nami ale ze nie wyszło to Spartak was zaprosił dzień przed meczem wy oczywiście skorzystaliscie bo planów nie było a bilety przrbukowaluscie no ku.
Czemu to jest tak że zawsze Wy ku*** wiecie lepiej kto co robił?
Czemu to jest tak że zawsze Wy ku*** wiecie lepiej kto co robił?
A nie pomyślałes że ma się kolegów po drugiej stronie albo znajomych i vice versa tez
Zrozumcie w końcu że honor, szacunek, przyjaźń, zasady i jakie tam jeszcze wzniosłe hasła sobie wymyślicie to na naszych stadionach zwykły kit, i nie ważne czy jesteście z Widzewa, ŁKSU czy innego klubu.
Wartości które za malolata przyciągały na stadion wymierają, a może tak na prawdę nigdy ich nie było tylko człowiek uświadamia sobie to dopiero jak pozna to wszystko od środka i posiedzi w tym kilka lat.
Wielu na stadionie poznałem ludzi za których bym skoczył w ogień ale ogólne kibicowanie a już w szczególności łobuzerka to zasady ma już tylko na flagach.
Jeżeli jest ktoś kto jeszcze wierzy w to że jest inaczej to szacunek dla Ciebie chłopaku, obyś miał rację- mnie po kilku ostatnich latach już nic nie przekona.
Nie chce mi się nawet komentować czy prostować Waszych wpisów dotyczących naszych 'kontaktow' z ekipą Spartaka, tym bardziej że Wasza wiedza pochodzi z internetu, ewentualnie zdjęć a cała reszta to wymysły i dopisywanie historii. Ogólnie mówiąc gówno wiecie, a nawet jak juz coś wiecie to nie piszecie prawdy.
Ten post będzie pewnie miodem na oczy wszystkich internetowych Ludzi Honoru, ale j**** was!
Pozdrawiam wszystkich normalnych chłopaków, tych z RTSu też! Siema
A w jakim to celu ŁKS wybrał się do Anglii ? Nie pisz, że akurat po Widzew, bo raczej wybuchne śmiechem. Tylko jedna rzecz przychodzi na myśl, właśnie mecz Spartak wraz z Lechem.
Zrozumcie w końcu że honor, szacunek, przyjaźń, zasady i jakie tam jeszcze wzniosłe hasła sobie wymyślicie to na naszych stadionach zwykły kit, i nie ważne czy jesteście z Widzewa, ŁKSU czy innego klubu.
Wartości które za malolata przyciągały na stadion wymierają, a może tak na prawdę nigdy ich nie było tylko człowiek uświadamia sobie to dopiero jak pozna to wszystko od środka i posiedzi w tym kilka lat.
Wielu na stadionie poznałem ludzi za których bym skoczył w ogień ale ogólne kibicowanie a już w szczególności łobuzerka to zasady ma już tylko na flagach.
Jeżeli jest ktoś kto jeszcze wierzy w to że jest inaczej to szacunek dla Ciebie chłopaku, obyś miał rację- mnie po kilku ostatnich latach już nic nie przekona.
Nie chce mi się nawet komentować czy prostować Waszych wpisów dotyczących naszych 'kontaktow' z ekipą Spartaka, tym bardziej że Wasza wiedza pochodzi z internetu, ewentualnie zdjęć a cała reszta to wymysły i dopisywanie historii. Ogólnie mówiąc gówno wiecie, a nawet jak juz coś wiecie to nie piszecie prawdy.
Ten post będzie pewnie miodem na oczy wszystkich internetowych Ludzi Honoru, ale j**** was!
Wiadomo, że to wszystko farsa, dlatego cała scena kibicowska w Polsce jest jednym wielkim dnem wraz z naszą krajową ligą Ekstraklapa.
Czyli przyznajesz się że macie kontakty z ruskimi? Ale były jazdy do Widzewa ruska ku***... Jeśli chodzi kontakty z ruskimi, które w ostatnim czasie mocno się nasiliły, to mam wrażenie, że jest to strach przed Mistrzostwami Świata w Rosji, strach przed czymś co tam może czekać. Dodajcie do tego ostatnie trzy porażki polskich ekip z ruskimi na polanie, więc jest to bardzo uzasadnione że gdzieś z tyłu głowy siedzi, co tam może się wydarzyć.
Z resztą po Rosji już lata info, że Polacy się zesrali przed WM więc coraz bardzie podbijają do rosyjskich topowych band jak Szkoła/Avangard czy Yaroslavka. A ruskie do dziś pamiętają EURO 2012.
Z kacapami biły się same ogóry i to z ich topowymi bandami. Jak na tych pseudo chuligańskich turniejach mierzył się z nimi Lech czy Ruch ruskie dostawały po japach. Oczywiście nie można tego traktować jako wyznacznik, ale na pewno inny poziom prezentuje taka Lechia niż Bełchatów.
Prawda 100%dlatego większość normalnych odbiła zawsze się tam coś kręciło ale teraz to już nic nie ma wspólnego z kibicowaniem amen
===
Dziś w ponad 1000 osób jesteśmy w Łowiczu, choć liczba ciężka do oszacowania, na sektorach gospodarzy ciągle przewijały się czerwone barwy. Zakup biletu na III ligę z pełną inwigilacją - lista imienna + dane na bilecie. Kolejki po bilety jak za starych dobrych czasów :) Widzew wygrywa 1:4. Na meczu transparent, mała kurtyna i machajki oraz dobry doping.
Kur.a widzew pisze ze nie powinno sie trzymac z ruskimi... ja pier.ole hipokryzja wylała się z baniek po mleku na widzewskich wsiach. Napiszcie mi widzewiaki kiedy na stadionie ŁKSu byli ruscy na naszym meczu?
Kur.a widzew pisze ze nie powinno sie trzymac z ruskimi... ja pier.ole hipokryzja wylała się z baniek po mleku na widzewskich wsiach. Napiszcie mi widzewiaki kiedy na stadionie ŁKSu byli ruscy na naszym meczu?
Problem w tym że nikt z widzewiaków nie kryje się cymbale z układem CSKA, którzy często goszczą na Piłsudskiego jak i my jeździmy oficjalnie na ich wyjazdy, po Europie jak i bywamy w Moskwie, a wy i owszem wciskacie kit, a robicie coś zgoła innego, ot taka mała różnica Hipokryto. A to że ktoś coś tu napisał, i opierasz na tym swoją opinię, to pij to zimne mleko z tych baniek, a będziesz zimą w sandałach chodził.Liczą się FAKTY a te wskazują że jesteście kłamcami to widzą już wasi liczni "koalicjanci" których sprytną propagandową sztuczką przekabaciliście na swoją srtonę (swoją drogą jak ogromną siłę ma kawałek filmiku z dołączonym odpowiednim komentarzem, co dopiero dziwić się przeciętnemu Jankowi oglądającemu tvny i inne) zrobicie WSZYSTKO, skurwicie się do potęgi by tylko zrobić coś przeciwko Widzewowi. Dawny Łks był inny. Dawny........
Już się ku*** Charyzma zamknij, albo jak lubisz pisać referaty to się zatrudnij w Expressie. Się pobrandzlujesz tam nad grafami na placu Zwycięstwa i w ogóle.
===
Dziś w ponad 1000 osób jesteśmy w Łowiczu, choć liczba ciężka do oszacowania, na sektorach gospodarzy ciągle przewijały się czerwone barwy. Zakup biletu na III ligę z pełną inwigilacją - lista imienna + dane na bilecie. Kolejki po bilety jak za starych dobrych czasów :) Widzew wygrywa 1:4. Na meczu transparent, mała kurtyna i machajki oraz dobry doping.
Ta liczba ponad tysiąc to moim skromnym zdaniem o kilka setek za mało. Masz rację ciężko się doliczyć dokładnie ale 2/3 trybuny to Widzewiacy i cała trybuna naszych za bramką. 1000 poszło w przedsprzedaży dla FC i osiek a myślę że drugie tyle w kasach przed meczem. Bliższa prawdy będzie liczba 1500 Widzewiaków
Dobra, Nikodem. ŁKS też tam grał, liczba jaka pojechała jest znana nie od dziś, nie od wczoraj. Więc jak już zamierzasz ripostować ich to trochę pomyśl bo to akurat było kiepskie.
Już się ku*** Charyzma zamknij, albo jak lubisz pisać referaty to się zatrudnij w Expressie. Się pobrandzlujesz tam nad grafami na placu Zwycięstwa i w ogóle.
Nie ty będziesz mi mówił co mam robić a czego nie, możesz sobie ustawiać, ale tych swoich pitbulli forumowych. Żebyś choć z raz odniósł się z sensem do tego co napisałem, ale niestety chyba coś cię boli, prawda?
A jak ty daleko masz na stadion Lksu? Bo jak dobrze pamietam to w czasie gdy twoja druzyna pieczetowala awans u siebie na boisku to ty produkowales sie na forum. Zapomniales ze graja i niechcacy napisalo sie?
Widzewiaki na waszym meczu kiedyś będą race czy nie? Hahaha bo jeśli teraz będą to już c*** 10 tysięcy ludzi nie wrzuci do puchy na oprawy. Jak to szło u Was Against Modern Ultras ?
Widzewiaki na waszym meczu kiedyś będą race czy nie? Hahaha bo jeśli teraz będą to już c*** 10 tysięcy ludzi nie wrzuci do puchy na oprawy. Jak to szło u Was Against Modern Ultras ?
I po chu.j ta spina? Macie awans, gratulacje, to teraz awans świętować z racji i innym piro
Ile wy w tej rundzie rac odpaliliście? Spokojna twoja rozczochrana o nas. Marna prowokacja, zapewne zainspirowało cię po raz kolejny nasze forum. Studiuj dalej.
Wydaję mi się, że są bardziej kompetentne osoby ode mnie co mogą głos w tej sprawie zabrać. Baa, nie będę ukrywał, że temat Górniaka jest mi nieznany. W sumie lepiej dla mnie bo wychodzę z założenia, że im mniej się wie tym lepiej śpi. A mi sen jest potrzebny, żeby zarabiać, by móc Ci potem na ziemniaczki pożyczać.
Race były... przy asyście gwizdów tych 20 koła karnetowiczów. Parodia, modern football pełną parą.