Do czego ci potrzebna ta informacja ?No Name26 pisze: 21.05.2018, 09:52 Co do starcia w Tychach obie strony milczą... Może z czasem strony się określa kto zaliczył plecy
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Wynik podany jest w komentarzach
-
Na emeryturze
Dawno już upadł. Dziś to tylko internet, spraye i celbryci.
Mistrz ciętej riposty.
-
Wyjazdowicz 64
Czyżby znowu nowe układy na Ślasku???...tylko w którą strone pojdą zgody tych ukladowiczów....
Nie ma się czym chwalić bo do niczego nie doszło, dzięki psom uniknęliście linczu a to tylko fc i to niecałe bez Sośnicy,) +40 ROW a i tak było nas 3 razy więcej niż was z waszym układowiczem w "waszym "mieście. W czasie meczu bazgracie graf na Kopcu ale już po meczu gdy przyjeżdża główna ekipa na Kopernik wy znowu macie problem z zasięgiem.Tyle odnośnie waszego wczorajszego triumfu.puste miasto pisze: 20.05.2018, 23:12 żabole moze sie pochwala jak tam bylo dzisiaj na Koperniku, a mialo byc tak pieknie... :D
https://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul ... udokibicow tutaj trochę szerzej opisane
Jedno jest pewne.Tylko Grudzień
-
Artur Polska
Dla cb jest to niezrozumiałe a dla niego najprawdopodobniej jest to nienawiść do innych klubów sięgającą zenitu
-
Glivitzky1945
chyba na dzis wygrales :))ślusarz pisze: 21.05.2018, 23:13 Arturku jeśli pijesz do mnie to nie pisz z błędami,ewentualnie z jakimiś gimnazjalnymi skrótami bo ja niestety nie jestem twoim rówieśnikiem żeby się domyślać co oznacza wg ciebie słowo albo skrót "cb" wg mnie miałeś na myśli CB radio-(...)
-
SeniorSiarra
Jeśli według (wg) Ciebie skrót "wg"(według) jest gimnazjalnym skrótem to won do książek!Glivitzky1945 pisze: 21.05.2018, 23:47chyba na dzis wygrales :))ślusarz pisze: 21.05.2018, 23:13 Arturku jeśli pijesz do mnie to nie pisz z błędami,ewentualnie z jakimiś gimnazjalnymi skrótami bo ja niestety nie jestem twoim rówieśnikiem żeby się domyślać co oznacza wg ciebie słowo albo skrót "cb" wg mnie miałeś na myśli CB radio-(...)
-
Wnuk Edwarda
Was czegoś jeszcze uczą w tych szkołach?Glivitzky1945 pisze: 21.05.2018, 23:47chyba na dzis wygrales :))ślusarz pisze: 21.05.2018, 23:13 Arturku jeśli pijesz do mnie to nie pisz z błędami,ewentualnie z jakimiś gimnazjalnymi skrótami bo ja niestety nie jestem twoim rówieśnikiem żeby się domyślać co oznacza wg ciebie słowo albo skrót "cb" wg mnie miałeś na myśli CB radio-(...)
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
torcidainside
https://niebiescy.pl/mnews/img/news/ruc ... ice_02.jpg
osobą która pogrążyła Psychofans jest BALUŚ :) tak, ten od licznych PDW - pełen szpagat i historia życia przelana na papier.
Sharks ma swoją 60tke, ZĄBKA.
Trzymajcie się chłopaki, do zobaczenia na kibicowskim szlaku za 15 lat ;-) ;-) ;-)
osobą która pogrążyła Psychofans jest BALUŚ :) tak, ten od licznych PDW - pełen szpagat i historia życia przelana na papier.
Trzymajcie się chłopaki, do zobaczenia na kibicowskim szlaku za 15 lat ;-) ;-) ;-)
Ciebie to bawi?torcidainside pisze: 22.05.2018, 10:14 https://niebiescy.pl/mnews/img/news/ruc ... ice_02.jpg
-
PolowaPolski
Troche bawi, wyzywaja inne ekipy od konfidentow a sami sa najwiekszymi w Polsce :)Onuri pisze: 22.05.2018, 10:32Ciebie to bawi?torcidainside pisze: 22.05.2018, 10:14 https://niebiescy.pl/mnews/img/news/ruc ... ice_02.jpg
-
torcidainside
Można oficjalnie mówić o kuRestwie i konfidenctwie które fani Ruchu wypijają wraz z mlekiem matek :-)
-
torcidainside
niebieskie ściery odwracające jak zawsze kota ogonem :-) hurtowa produkcja konfidentów KS Ruch :-) mafia z Cichej hahahaha. Wasz klub niedługo zmieni nazwę na Korona Chorzów a na trybunach będą kręcić nowe odcinki Korony Królów :D
Noga musi być z siebie dumny
W tym roku c*** a urlopem trza odwołać bo będzie sypać jak w grudniu:)Współpraca już podobno idzie pełną parą:) Będzie was więcej niż świadków Yechowy:)
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
torcidainside
Bardzo dumny, bo w każdej sprawie idzie sztywno :-) niebieskie aferzystko-konfidentki :)
-
spaRtakuSK
Masz na to jakieś dowody, czy słyszałeś od kolegów???torcidainside pisze: 22.05.2018, 10:14 https://niebiescy.pl/mnews/img/news/ruc ... ice_02.jpg
Straty 44 szmat nie zakryjecie nawet aferą Watergate kakaowcy hahaha
-
LordNelson
To wasza specjalność przecież, tak jak kręcenie zmyślonych afer w stylu "rakieta z kryminału".
-
bez-napinki
I w stylu Torcida Emo z Piekar? W stylu striptizerek, co było oczywiście kolejnym farmazonem? O te afery ci chodzi napinaczu? 99% twoich postów dotyczy Ruchu, więc nieźle ktoś ci musiał naskakać po łbie.
Który ciula to wysyłał rakiety z kryminału ? Spektakl pt.fabRyka konfitur czas rozpocząć.
Tajemnicasiemce-R pisze: 22.05.2018, 13:01 W komentarzach jest napisane GKS i Banik - Tychy po 2minutach wygrana koalicji można coś więcej na ten temat np liczb , czy to jeszcze tajemnica ?
-
bez-napinki
no to dzieciaku idź spać. ;)
Nikt z tego powodu się nie cieszy.
Po prostu śmiejemy się po raz kolejny z przewrotności życia. Bo któryś to już raz z rzędu wychodzi że internet swoje a życie swoje.
Za chwile po raz kolejny zacznie się zamiatanie pod dywan, szukanie winnych w innych, odwracanie kota ogonem...
Jest to naprawde przykre.
-
Oberschlesien14
ROW Rybnik - GKS Jastrzębie bez kibiców gości z powodu wojewody. To jest chore. Jeden gość na spółkę z policją zniszczył prawie wszystkie derby Górnego Śląska
-
bez-napinki
Aż dziwne, że Zagłębie na chwilę obecną może do nas wejść.
-
torcidainside
Wróble pieją, że Maciuś też nie wytrzymał ciśnienia :)
Komendant widziany z dużym koszykiem w sklepie papierniczym, podobno na komendzie brakuje już papieru do spisywania wyznań zatrzymanych.
Najbardziej śmieszy wsh którzy chcieli się wybić przy ruchu, to się wybili dosłownie. haaaa
-
Zjadacz chleba
-
lesnydzban
Niektórym to chyba na ręke jest posiedzieć.
A co do reszty, to internetowi hools czytają na rmf że zatrzymali 40 osób to pocisną Ruch jak nigdy dotąd. Pewno w koalicji już rysują nową mapkę podziałów wpływów a życie znów zweryfikuje te buńczuczne zapowiedzi :) 1/10 PF wypadło na chwilę z obiegu, a na ich miejsce będą następni.
A co do reszty, to internetowi hools czytają na rmf że zatrzymali 40 osób to pocisną Ruch jak nigdy dotąd. Pewno w koalicji już rysują nową mapkę podziałów wpływów a życie znów zweryfikuje te buńczuczne zapowiedzi :) 1/10 PF wypadło na chwilę z obiegu, a na ich miejsce będą następni.
BALUŚ PDW
60 !
60 !
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
w Chorzowie prawie bez zmian , jedyne co się zmieniło to że sypie w Maju :)
Każdy kto zna klimat GS wie ze koalicja otwarła szampana że tyle chłopaków z Ruchu zostało zawinietych. Teraz będą mieli wkońcu troche życia. Przykre to ale prawdziwe. POLICJA WRÓG NUMER JEDEN
Jak tak dumnie piszecie że policja wróg nr 1 to nie zapominajcie że panowie z chorzowa prowadzili działalność z tą właśnie policją
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
Majkel8311
Mam tylko jedno pytanie . Dlaczego wśród kibiców Ruchu jeszcze nikt dokładnie nic nie wie , a kibice np. Górnika znają już dokładne zeznania poszczególnych osób? Bo nikt prócz odpowiednich organów nie ma wglądu do zeznań na tym etapie postępowania. ( oczywiście nie neguje ze ktoś sprzedał, itd ) tylko skąd te pewne informacje.
-
Brygada1964
Trans dla dwóch sztywnych chłopów !Łowcy śmieRdzieli