brawo Lech za kontakty ze Spartakiem tak jak i Widzew z CSKA moze w koncu ta jeb...kaczystanska rusofobia sie skonczy zaczynajac od kibicow..rzadki powiew optymizmu
hahahhahahahha
A komu Polaki d*** już nie lizali? Union w dupe kopną, to teraz przed mistrzostwami do bandy Szkoły polecieli. Polska mentalnosc prostytutki swiata. ŁKS tacy sami idioci, wielcy "patrioci" flagi anty islamskie itd a tu z ciapakami na trybunie siedzą, tak samo z ruskimi cisną do Widzewa o CSKA a sami polecieli do Anglii na mecz Spartaka... i to jest własnie polska mentalnosc - prostytutka.
A skąd jesteś? ze tak obrażasz Polaków i czemu piszesz naszym ojczystym językiem jak tak nami gardzisz? no tak znowu o dziwkach pewnie zaraz zaczniesz pisać o Polkach na ulicach na zachodzie prawda? ja p******* co za idiota
Na szczęscie nie mam nic wspolnego z tym krajem. a o waszych prostytutkach nie chce mi sie z wami pisać.
Obojętnie kto pierwszy szukał, to obecnie ruscy szukają kontaktu z polskimi ekipami, płaszczą się przed nami, a tobie frędzlu siedzi to zadrą w dupsku. Płacz tu dalej, pośmiejemy się
Jakich ujemnych punktów debilu.Ukradliście nam15Mistrza
Jakbyś mógł rozwinąć na czym ta kradzież polegała...
Pamietam ten mecz. Chyba 3 czerwone kartki dla Górnika, bramka Fedoruka na jakieś 20 minut przed końcem i nerwy do końca...
Wyrzucenie piłkarzy Górnika po stracie gola aż 3 w najważniejszym meczu to nie był przekręt?Wbiegliście na murawę przed końcem meczu powinien być walkower.Zapłacenie Hutnikowi Kraków kasy za wygrany mecz w Zabrzu oczywiście premia legalnie.Tak samo jak klupanie Wiśle w Krakowie 7 bramek to tak się dzieje w ostatniej kolejce co? VARszawskie hipokrytki jego mać.
Pamietam ten mecz. Chyba 3 czerwone kartki dla Górnika, bramka Fedoruka na jakieś 20 minut przed końcem i nerwy do końca...
Wyrzucenie piłkarzy Górnika po stracie gola aż 3 w najważniejszym meczu to nie był przekręt?Wbiegliście na murawę przed końcem meczu powinien być walkower.Zapłacenie Hutnikowi Kraków kasy za wygrany mecz w Zabrzu oczywiście premia legalnie.Tak samo jak klupanie Wiśle w Krakowie 7 bramek to tak się dzieje w ostatniej kolejce co? VARszawskie hipokrytki jego mać.
"Niektórzy starsi wzięli więcej pieniędzy i... zapomnieli się podzielić. Jeden z piłkarzy zdradza, że zawodnicy dogadali się z Górnikiem, że oddadzą mecz za 3 miliony złotych. W przerwie, gdy Górnik znalazł się pod ścianą, stawka wzrosła. Różnicę wzięło dwóch piłkarzy i to właśnie stało się powodem konfliktu" - pisze Marek Wawrzynowski.
Haha koniec świata, żyd wypomina Lechowi niuchanie się że Spartakiem a sami się kumają z CSKA. Kontakty Lecha ze Spartakiem prawdopodobnie są dłuższe niż twoja kariera kibicowska a już na pewno dłuższe niż Widzewa z CSKA
Nie neguje waszych długich kontaktów ze Spartakiem, tylko że nagle znacznie się one zintensyfikowały, i napisałem to w kontekście podejścia naszych "sąsiadów'" do "ruskiej k****" i ich hipokryzji, tak jak waszą hipokryzją jest sprzedanie własnej godności, ico najważniejsze w kibicowskim fachu zdradzenie swego klubu w zamian za dalszą grę w ekstraklasie, jesteście i będziecie Amiką Wronki w głowach wielu kibiców i nic tego nie zmieni. Koniec świata, odkręcałeś kurek z gazem żydom a teraz stoisz z nimi ramię w ramię. Mojego kibicowania, nie nazwał bym karierą , ale o staż się nie martw, choć przyznam szerze że jeszcze nie widziałem kozaka ze świecą dymną w d****.
Lech jak by to zrobił w LE to może co najwyżej zamknąć stadion dla kibiców...a nie wyjebać z LE.
TV niezłą pożywkę mają.HSV Hamburg coś w podobie zrobił co Lech i jaką karę dostali od bundesligi ?
Rudy wam napisał ile mistrzostw ma Legia :D
[link]
Oficjalne stanowisko pzpnu każdy z (L) ma w tej części ciała, którą pokazał kibic Lecha na w/w zdjęciu :D
Rudy wam napisał ile mistrzostw ma Legia :D
[link]
Oficjalne stanowisko pzpnu każdy z (L) ma w tej części ciała, którą pokazał kibic Lecha na w/w zdjęciu :D
Nie na darmo na was było śpiewane w latach 80 i 90 Złodziejski przemytniczy klub to Legia Warszawa! 14 gwiazdek to będziecie mieć jak sobie namalujecie!
Jakie kary były po tym jak Legia prosiła się o walkowera na rzecz Jagi na tym meczu, na którym wystawiła młyn na prostej i spakowała gości do .rar?
Niezły tupet mają mazowieccy dziennikarze, żeby nawoływać do grubszego ukarania Lecha zapominając o kilku znaczących incydentach na stadionie Legii z ostatnich lat. Ciekawy światek wzajemnej adoracji.
Sraczka taka, jakby ilościowo z obydwu stron na płycie była minimum nowa Bydgoszcz, a tu nikt nie ucierpiał i w zasadzie nic się nie stało. Zaraz zacznie się jeszcze wykorzystywanie sprawy do polityki - kto zapowie więcej kar i kto więcej na tym ugra jako lanser.
Chore czasy.
Mecz w Białym przerwany za wcześnie przez kibiców, sędzia podejmuje słuszną decyzje przerywa mecz, po doprowadzeniu do porządku na boisku dokańcza mecz, tak miał zrobić redzinski a co zrobił? po wtargnięciu kibiców Legi na murawę nawet nie odgwizdał końca meczu.Trzeba być ślepym albo udawać że ten mecz nie był przekręcony.Na jednym z filmików może ktoś kiedyś pokarze zachowanie Marka Bębna naszego bramkarza który po wjechaniu przez Legie na murawę tylko się uśmiechnął z politowaniem w stronę Legii!Dziś mistrzostwo dla Legii śmierdzi tak samo w meczu z Górnikiem po zadymieniu stadionu i przerwaniu meczu sędzia czekał 30 minut pewnie jak by trza to by czekał i godzinę w Poznaniu raz dwa i jedziemy świętować.Jesteście hańbą całej Polski!
Mecz w Białym przerwany za wcześnie przez kibiców, sędzia podejmuje słuszną decyzje przerywa mecz, po doprowadzeniu do porządku na boisku dokańcza mecz, tak miał zrobić redzinski a co zrobił? po wtargnięciu kibiców Legi na murawę nawet nie odgwizdał końca meczu.Trzeba być ślepym albo udawać że ten mecz nie był przekręcony.Na jednym z filmików może ktoś kiedyś pokarze zachowanie Marka Bębna naszego bramkarza który po wjechaniu przez Legie na murawę tylko się uśmiechnął z politowaniem w stronę Legii!Dziś mistrzostwo dla Legii śmierdzi tak samo w meczu z Górnikiem po zadymieniu stadionu i przerwaniu meczu sędzia czekał 30 minut pewnie jak by trza to by czekał i godzinę w Poznaniu raz dwa i jedziemy świętować.Jesteście hańbą całej Polski!
skończ już beczeć tylko przyjrzyj się jak twój Górnik zdobywał mistrzostwa wcześniej
Nie na darmo na was było śpiewane w latach 80 i 90 Złodziejski przemytniczy klub to Legia Warszawa! 14 gwiazdek to będziecie mieć jak sobie namalujecie!
Będą mieć pewnie za rok 14 gwiazdkę, dzięki czemu zrównają się z Górnikiem i Ruchem. Doliczając do tego 19 Pucharów Polski, będą najbardziej utytułowanym klubem w kraju.
1. Może przeoczyłeś, ale to my śpiewamy, że jesteśmy klubem złodziejsko-przemytniczym. I nie będzie nas jakiś pzpn okradał.
2. Już mamy 14 gwiazdek, za rok będzie 15, a za dwa lata to nawet najbardziej zbulwersowani będą mogli wyjąć sobie tę zadrę z d*** bo już nie będzie się o co burzyć. Żabole zakochani w piłce lepiej niech już teraz zacisną kciuki bo już niedługo czeka piłkarzy ciężka przeprawa z jakąś reprezentacją pasterzy stąd czy stamtąd. Debatowanie o klasyfikacji MP zostawcie bardziej klasowym drużynom.
Co do meczu z 94 to masz rację czerwone kartki powinny być dopiero za otwarte złamanie nóg, a nie za takie błahostki. Przed bramką dla Górnika był aut, którego sędzia nie odgwizdał więc bramka nie powinna być uznana (dobrze że nie było wtedy VARu :). Sugerujesz, że Legia była drużyną, która skorzystała na wprowadzeniu VARu? Proponuję sprawdzić statystyki bo nie wydaje mi się, żeby decyzje sędziów po użyciu tego systemu były w 100% dla nas korzystne.
Czternastą gwiazdkę domalowaliśmy wczoraj :) Za rok będzie piętnasta i znajdziemy się jako samodzielny lider przed śląskimi potęgami...
Tak na rozluźnienie dawnych wspomnień czar. Relacje z wszystkich stron z tamtego wydarzenia + perełka na koniec, czyli "awaria" światła na meczu w Katowicach (rozumiem że do GKSu pretensji o przekręt w obecnej sytuacji nie macie..)
Będą mieć pewnie za rok 14 gwiazdkę, dzięki czemu zrównają się z Górnikiem i Ruchem. Doliczając do tego 19 Pucharów Polski, będą najbardziej utytułowanym klubem w kraju.
1. Może przeoczyłeś, ale to my śpiewamy, że jesteśmy klubem złodziejsko-przemytniczym. I nie będzie nas jakiś pzpn okradał.
2. Już mamy 14 gwiazdek, za rok będzie 15, a za dwa lata to nawet najbardziej zbulwersowani będą mogli wyjąć sobie tę zadrę z d*** bo już nie będzie się o co burzyć. Żabole zakochani w piłce lepiej niech już teraz zacisną kciuki bo już niedługo czeka piłkarzy ciężka przeprawa z jakąś reprezentacją pasterzy stąd czy stamtąd. Debatowanie o klasyfikacji MP zostawcie bardziej klasowym drużynom.
c**** macie a nie 14. Przekręty jebane...
No już, już, otrzył łezki, nie wiem komu kibicujesz, ale możecie się przyzwyczajać że bijecie się o drugie miejsce.
No to kibicom Lecha przez najbliższy rok ,pozostały wyjazdy po europie (o ile nie odliczą im punktów ) bo komisja ligi dopierdzieli na bank kary jakiej jeszcze nie było i wyjazdy na zakazie .
Niezmiernie cieszy taki ból d***. Radze przygotować sie na jeszcze większy, kolejna lata, kolejne sezony, kolejne mistrzostwa.. A ty będziesz tylko tupał nóżką z wściekłości i liczył 14, 15, 16, 17 ...
Haha koniec świata, żyd wypomina Lechowi niuchanie się że Spartakiem a sami się kumają z CSKA. Kontakty Lecha ze Spartakiem prawdopodobnie są dłuższe niż twoja kariera kibicowska a już na pewno dłuższe niż Widzewa z CSKA
Nie neguje waszych długich kontaktów ze Spartakiem, tylko że nagle znacznie się one zintensyfikowały, i napisałem to w kontekście podejścia naszych "sąsiadów'" do "ruskiej k****" i ich hipokryzji, tak jak waszą hipokryzją jest sprzedanie własnej godności, ico najważniejsze w kibicowskim fachu zdradzenie swego klubu w zamian za dalszą grę w ekstraklasie, jesteście i będziecie Amiką Wronki w głowach wielu kibiców i nic tego nie zmieni. Koniec świata, odkręcałeś kurek z gazem żydom a teraz stoisz z nimi ramię w ramię. Mojego kibicowania, nie nazwał bym karierą , ale o staż się nie martw, choć przyznam szerze że jeszcze nie widziałem kozaka ze świecą dymną w d****.
Nie jestem z Lecha i w chuju mam wasze i ich kontakty, ale wypominanie Lechowi Ruskich trzymając z Ruskimi jest żenadą. Co do kozaka ze świecą w d**** to nic nie wiem na ten temat, ale według ŁKS-u to wasz kolega miał "coś" rosyjskiego w "żopu"
I co macie tą lepszą zmianę, nawet zza czasów ryżego nie było tyle restrykcji dlatego wyjebane kto rządzi dla mnie to jest ta sama jedna anty-polska mafia i to oni są mafią. Zresztą decyzja kumatych lecha nie wiem czy słuszna ale chyba najbardziej sensowna. Mimo wszystko większość mediów piszę o skandalu niż o mistrzostwie legi, piłkarze lecha byli już na wakacjach więc o te 15 minut wczesniej wysłali ich na urlopy, kary i zmiany w zarządzie by się nie spiął budżet - konsekwencja dość kolesiostwa w markowych Polskich klubach beż żadnej wiedzy. Tak naprawdę więcej się działo na meczu Legia vs Jaga - 2014 i Jaga - Lechia 2015 a kary byly mniejsze