No i c*** ci w d*** i kawałek szkła.ty sobie sprawy nie zdajesz jak ja was polaki nie nawidze, ze ja p*******....
Myślisz, że kogoś podniecasz swoimi wpisami?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
No i c*** ci w d*** i kawałek szkła.ty sobie sprawy nie zdajesz jak ja was polaki nie nawidze, ze ja p*******....
Wyrzucenie piłkarzy Górnika po stracie gola aż 3 w najważniejszym meczu to nie był przekręt?Wbiegliście na murawę przed końcem meczu powinien być walkower.Zapłacenie Hutnikowi Kraków kasy za wygrany mecz w Zabrzu oczywiście premia legalnie.Tak samo jak klupanie Wiśle w Krakowie 7 bramek to tak się dzieje w ostatniej kolejce co? VARszawskie hipokrytki jego mać.ApokaLipsa pisze: 21.05.2018, 11:54Jakbyś mógł rozwinąć na czym ta kradzież polegała...
Pamietam ten mecz. Chyba 3 czerwone kartki dla Górnika, bramka Fedoruka na jakieś 20 minut przed końcem i nerwy do końca...
Rudy wam napisał ile mistrzostw ma Legia :DApokaLipsa pisze: 21.05.2018, 11:54Jakbyś mógł rozwinąć na czym ta kradzież polegała...
Pamietam ten mecz. Chyba 3 czerwone kartki dla Górnika, bramka Fedoruka na jakieś 20 minut przed końcem i nerwy do końca...

Za takie wejście jak w 7 sekundzie to powinni dawać 13nastkę i deputat https://www.youtube.com/watch?v=BIoO_AQYi6MS.G. pisze: 21.05.2018, 12:38
Wyrzucenie piłkarzy Górnika po stracie gola aż 3 w najważniejszym meczu to nie był przekręt?Wbiegliście na murawę przed końcem meczu powinien być walkower.Zapłacenie Hutnikowi Kraków kasy za wygrany mecz w Zabrzu oczywiście premia legalnie.Tak samo jak klupanie Wiśle w Krakowie 7 bramek to tak się dzieje w ostatniej kolejce co? VARszawskie hipokrytki jego mać.
"Niektórzy starsi wzięli więcej pieniędzy i... zapomnieli się podzielić. Jeden z piłkarzy zdradza, że zawodnicy dogadali się z Górnikiem, że oddadzą mecz za 3 miliony złotych. W przerwie, gdy Górnik znalazł się pod ścianą, stawka wzrosła. Różnicę wzięło dwóch piłkarzy i to właśnie stało się powodem konfliktu" - pisze Marek Wawrzynowski.
Przecież, to jest fotomontaż, gościu.
faktycznie tutaj oryginał

Nie neguje waszych długich kontaktów ze Spartakiem, tylko że nagle znacznie się one zintensyfikowały, i napisałem to w kontekście podejścia naszych "sąsiadów'" do "ruskiej k****" i ich hipokryzji, tak jak waszą hipokryzją jest sprzedanie własnej godności, ico najważniejsze w kibicowskim fachu zdradzenie swego klubu w zamian za dalszą grę w ekstraklasie, jesteście i będziecie Amiką Wronki w głowach wielu kibiców i nic tego nie zmieni. Koniec świata, odkręcałeś kurek z gazem żydom a teraz stoisz z nimi ramię w ramię. Mojego kibicowania, nie nazwał bym karierą , ale o staż się nie martw, choć przyznam szerze że jeszcze nie widziałem kozaka ze świecą dymną w d****.Haha koniec świata, żyd wypomina Lechowi niuchanie się że Spartakiem a sami się kumają z CSKA. Kontakty Lecha ze Spartakiem prawdopodobnie są dłuższe niż twoja kariera kibicowska a już na pewno dłuższe niż Widzewa z CSKA
Oficjalne stanowisko pzpnu każdy z (L) ma w tej części ciała, którą pokazał kibic Lecha na w/w zdjęciu :D(POL) pisze: 21.05.2018, 12:39ApokaLipsa pisze: 21.05.2018, 11:54Jakbyś mógł rozwinąć na czym ta kradzież polegała...
Rudy wam napisał ile mistrzostw ma Legia :D
![]()
Nie na darmo na was było śpiewane w latach 80 i 90 Złodziejski przemytniczy klub to Legia Warszawa! 14 gwiazdek to będziecie mieć jak sobie namalujecie!ApokaLipsa pisze: 21.05.2018, 13:52Oficjalne stanowisko pzpnu każdy z (L) ma w tej części ciała, którą pokazał kibic Lecha na w/w zdjęciu :D(POL) pisze: 21.05.2018, 12:39ApokaLipsa pisze: 21.05.2018, 11:54
Jakbyś mógł rozwinąć na czym ta kradzież polegała...
Rudy wam napisał ile mistrzostw ma Legia :D
![]()
skończ już beczeć tylko przyjrzyj się jak twój Górnik zdobywał mistrzostwa wcześniejS.G. pisze: 21.05.2018, 14:34 Mecz w Białym przerwany za wcześnie przez kibiców, sędzia podejmuje słuszną decyzje przerywa mecz, po doprowadzeniu do porządku na boisku dokańcza mecz, tak miał zrobić redzinski a co zrobił? po wtargnięciu kibiców Legi na murawę nawet nie odgwizdał końca meczu.Trzeba być ślepym albo udawać że ten mecz nie był przekręcony.Na jednym z filmików może ktoś kiedyś pokarze zachowanie Marka Bębna naszego bramkarza który po wjechaniu przez Legie na murawę tylko się uśmiechnął z politowaniem w stronę Legii!Dziś mistrzostwo dla Legii śmierdzi tak samo w meczu z Górnikiem po zadymieniu stadionu i przerwaniu meczu sędzia czekał 30 minut pewnie jak by trza to by czekał i godzinę w Poznaniu raz dwa i jedziemy świętować.Jesteście hańbą całej Polski!
A kogo to kur** obchodzi? Obie ekipy nic nie znaczą jeśli chodzi o Hblue_boy pisze: 21.05.2018, 14:37 Stomil trochę słabo jak na wsparcie...
Jakie są relacje między Jagiellonia · Wisła P?
1. Może przeoczyłeś, ale to my śpiewamy, że jesteśmy klubem złodziejsko-przemytniczym. I nie będzie nas jakiś pzpn okradał.info z TMK pisze: 21.05.2018, 14:18Będą mieć pewnie za rok 14 gwiazdkę, dzięki czemu zrównają się z Górnikiem i Ruchem. Doliczając do tego 19 Pucharów Polski, będą najbardziej utytułowanym klubem w kraju.S.G. pisze: 21.05.2018, 14:03Nie na darmo na was było śpiewane w latach 80 i 90 Złodziejski przemytniczy klub to Legia Warszawa! 14 gwiazdek to będziecie mieć jak sobie namalujecie!ApokaLipsa pisze: 21.05.2018, 13:52
Oficjalne stanowisko pzpnu każdy z (L) ma w tej części ciała, którą pokazał kibic Lecha na w/w zdjęciu :D
Neutralnieblue_boy pisze: 21.05.2018, 14:37 Stomil trochę słabo jak na wsparcie...
Jakie są relacje między Jagiellonia · Wisła P?
c**** macie a nie 14. Przekręty jebane...kivloff pisze: 21.05.2018, 14:501. Może przeoczyłeś, ale to my śpiewamy, że jesteśmy klubem złodziejsko-przemytniczym. I nie będzie nas jakiś pzpn okradał.info z TMK pisze: 21.05.2018, 14:18Będą mieć pewnie za rok 14 gwiazdkę, dzięki czemu zrównają się z Górnikiem i Ruchem. Doliczając do tego 19 Pucharów Polski, będą najbardziej utytułowanym klubem w kraju.S.G. pisze: 21.05.2018, 14:03
Nie na darmo na was było śpiewane w latach 80 i 90 Złodziejski przemytniczy klub to Legia Warszawa! 14 gwiazdek to będziecie mieć jak sobie namalujecie!
2. Już mamy 14 gwiazdek, za rok będzie 15, a za dwa lata to nawet najbardziej zbulwersowani będą mogli wyjąć sobie tę zadrę z d*** bo już nie będzie się o co burzyć. Żabole zakochani w piłce lepiej niech już teraz zacisną kciuki bo już niedługo czeka piłkarzy ciężka przeprawa z jakąś reprezentacją pasterzy stąd czy stamtąd. Debatowanie o klasyfikacji MP zostawcie bardziej klasowym drużynom.
Ale forumowy lider grup e-chuligańskich, niejaki z ręką w Nocniku, znaczy najwięcej w Polsce. Po prostu każdy go olewa, jak to na nocnik przystało.
No już, już, otrzył łezki, nie wiem komu kibicujesz, ale możecie się przyzwyczajać że bijecie się o drugie miejsce.Abrakadabra1410 pisze: 21.05.2018, 15:20c**** macie a nie 14. Przekręty jebane...kivloff pisze: 21.05.2018, 14:501. Może przeoczyłeś, ale to my śpiewamy, że jesteśmy klubem złodziejsko-przemytniczym. I nie będzie nas jakiś pzpn okradał.info z TMK pisze: 21.05.2018, 14:18
Będą mieć pewnie za rok 14 gwiazdkę, dzięki czemu zrównają się z Górnikiem i Ruchem. Doliczając do tego 19 Pucharów Polski, będą najbardziej utytułowanym klubem w kraju.
2. Już mamy 14 gwiazdek, za rok będzie 15, a za dwa lata to nawet najbardziej zbulwersowani będą mogli wyjąć sobie tę zadrę z d*** bo już nie będzie się o co burzyć. Żabole zakochani w piłce lepiej niech już teraz zacisną kciuki bo już niedługo czeka piłkarzy ciężka przeprawa z jakąś reprezentacją pasterzy stąd czy stamtąd. Debatowanie o klasyfikacji MP zostawcie bardziej klasowym drużynom.

To na chwilą obecną aby pokazać że władza słucha apeli dziennikarzy sportowych itd. Za chwilę mundial, Lech się odwoła i kara będzie zmniejszona. :)bimbercolo pisze: 21.05.2018, 16:25 Wojewoda WLK 5 meczów w lidze i 3 LE bez udziału publiczności. Grubo
Niezmiernie cieszy taki ból d***. Radze przygotować sie na jeszcze większy, kolejna lata, kolejne sezony, kolejne mistrzostwa.. A ty będziesz tylko tupał nóżką z wściekłości i liczył 14, 15, 16, 17 ...
Jak zamknął Bułgarską to zagrają we Wronach, czyli w domu :-)bimbercolo pisze: 21.05.2018, 16:25 Wojewoda WLK 5 meczów w lidze i 3 LE bez udziału publiczności. Grubo
Nie jestem z Lecha i w chuju mam wasze i ich kontakty, ale wypominanie Lechowi Ruskich trzymając z Ruskimi jest żenadą. Co do kozaka ze świecą w d**** to nic nie wiem na ten temat, ale według ŁKS-u to wasz kolega miał "coś" rosyjskiego w "żopu"WidzewskaCharyzma pisze: 21.05.2018, 13:18Nie neguje waszych długich kontaktów ze Spartakiem, tylko że nagle znacznie się one zintensyfikowały, i napisałem to w kontekście podejścia naszych "sąsiadów'" do "ruskiej k****" i ich hipokryzji, tak jak waszą hipokryzją jest sprzedanie własnej godności, ico najważniejsze w kibicowskim fachu zdradzenie swego klubu w zamian za dalszą grę w ekstraklasie, jesteście i będziecie Amiką Wronki w głowach wielu kibiców i nic tego nie zmieni. Koniec świata, odkręcałeś kurek z gazem żydom a teraz stoisz z nimi ramię w ramię. Mojego kibicowania, nie nazwał bym karierą , ale o staż się nie martw, choć przyznam szerze że jeszcze nie widziałem kozaka ze świecą dymną w d****.Haha koniec świata, żyd wypomina Lechowi niuchanie się że Spartakiem a sami się kumają z CSKA. Kontakty Lecha ze Spartakiem prawdopodobnie są dłuższe niż twoja kariera kibicowska a już na pewno dłuższe niż Widzewa z CSKA
Ja p******* jaki ty jestes uposledzony mitomanie. Duzo taki pojebancow jest u was?WidzewskaCharyzma pisze: 21.05.2018, 13:18Nie neguje waszych długich kontaktów ze Spartakiem, tylko że nagle znacznie się one zintensyfikowały, i napisałem to w kontekście podejścia naszych "sąsiadów'" do "ruskiej k****" i ich hipokryzji, tak jak waszą hipokryzją jest sprzedanie własnej godności, ico najważniejsze w kibicowskim fachu zdradzenie swego klubu w zamian za dalszą grę w ekstraklasie, jesteście i będziecie Amiką Wronki w głowach wielu kibiców i nic tego nie zmieni. Koniec świata, odkręcałeś kurek z gazem żydom a teraz stoisz z nimi ramię w ramię. Mojego kibicowania, nie nazwał bym karierą , ale o staż się nie martw, choć przyznam szerze że jeszcze nie widziałem kozaka ze świecą dymną w d****.Haha koniec świata, żyd wypomina Lechowi niuchanie się że Spartakiem a sami się kumają z CSKA. Kontakty Lecha ze Spartakiem prawdopodobnie są dłuższe niż twoja kariera kibicowska a już na pewno dłuższe niż Widzewa z CSKA