Ale bedzie sraka w mediach.Oby rząd nie podłapał tematu i nie był to pretekst do zaostrzenia prawa.
Najlepsze że teraz dziennikarze (90% to elektorat PO,N czy Razem) teraz apelują aby PiS wziął sie za to :D A na codzień ich jebią że łamią demokracje itd :D
Najbardziej wkurwia, że dwa zdarzenia na sezon w Polsce to plaga i że przez to poziom... piłki spada. Ale jak na finale LE, we Francji, Niemczech dzieje się to samo to te k**** dziennikarskie milczą. https://www.youtube.com/watch?v=7cW-9FRzPZQ
Losowanie rundy preeliminacyjnej zaplanowano na 12 czerwca (wtorek), tydzień później 19 czerwca (wtorek) poznamy pary I i II rundy eliminacyjnej. Co ciekawe runda preeliminacyjna zaczyna się dopiero 28 czerwca.
Pary III rundy eliminacyjnej poznamy 23 lipca (poniedziałek). W porównaniu z tym sezonem losowanie III rundy odbędzie się przed meczami II rundy, a nie jak do tej pory pomiędzy.
Najważniejszą zmianą jest termin losowania IV rundy eliminacji. Pary play-off poznamy 6 sierpnia (poniedziałek), czyli przed meczami III rundy, a nie jak teraz po meczach III rundy.
Mnie w c*** cieszy ten płacz mediów bo ciągle muszą robić kibolom reklamę. Borek pierdolił że w finałach LM/LE nie ma opcji wnieś rac, że tam profeska pełna itp, a ku*** na finale LE race wylądowały na murawie. Nie wspomnę o innych ligach, Holendrzy też ostatnio popis dali, no ale lepiej pierdolić na swoich. Media kochają takie ''skandale'' bo mają co mówić.
To samo ci z canal plus, płacz że Jagiellonia sobie wbiegłą na murawie, w innych ligach też wbiegają i nikt z tego nie robi szumu, kibole mają prawo pocieszyć się ze swoimi piłkarzynami.
Raz jeszcze powtórzę, uwielbiam ten ich płacz na kiboli, niech płaczą i tyle.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
Aż się boję pomyśleć ,jakie kary dostaną kibice Lecha za to :/To co dostali kibice Arki ,to "małe piwo " pewnie przy tym co dopierdzielą fanom Lecha,na wyjazd raczej szybko nie pojadą oficjalne :/
Ale bedzie sraka w mediach.Oby rząd nie podłapał tematu i nie był to pretekst do zaostrzenia prawa.
Najlepsze że teraz dziennikarze (90% to elektorat PO,N czy Razem) teraz apelują aby PiS wziął sie za to :D A na codzień ich jebią że łamią demokracje itd :D
Najbardziej wkurwia, że dwa zdarzenia na sezon w Polsce to plaga i że przez to poziom... piłki spada. Ale jak na finale LE, we Francji, Niemczech dzieje się to samo to te k**** dziennikarskie milczą. https://www.youtube.com/watch?v=7cW-9FRzPZQ
PiS się nie weźmie za to bo PiS nie pójdzie na wojnę z kibicami,którzy w zdecydowanej większości są ich elektoratem.Za PO to już byłoby grubo w Poznaniu,jutro pewnie AT by wjeżdżali do domów o 6 rano.
Nastały takie czasy że podniecamy się wjazdem na murawę kilku gości którzy tak na prawdę widać że nie mieli ochoty na jakieś większe harce. Będą kary z d*** a tak na prawdę c*** się wydarzyło a w mediach już sraka!!
A niech karzą ile wejdzie i tak każdy ma to w d****, mecze u siebie w Ekstraklasie to i tak od lat ch.j nie mecze, a na wyjazdy Lech pokazał że potrafi jeździć i na zakazie w 4-cyfrowych liczbach. Oby im tylko nie dowalili minusowych punktów, żeby Lech mógł reprezentować Polskę w pucharach. Ogólnie w kwestii represji myślę że będzie grubo, finał pucharu, Lech, Piast wcześniej Cracovia. No trudno i tak klimatu na tych meczach nie ma, może w atmosferze represji ruch kibicowski się skonsoliduje i pozbędzie pozerów.
I na c*** ta spina z Amicą, palancie? Podnieciłeś się tym?! Skórokopom się należy za to, co odjebali pod koniec ligi... Jeszcze żeby w końcu Rutkowski odpuścił to już będzie elegancko.
Biedaczki jesteście. Inni się cieszą że z A klasy do okregówki awansowali a Ci psiocza ze tylko w pucharach zagrają. Nie chodzi mi tylko o Lecha Ale ogólnie okibicow przesadnie rozpieszczonych przez pilkarzykow.
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
Nastały takie czasy że podniecamy się wjazdem na murawę kilku gości którzy tak na prawdę widać że nie mieli ochoty na jakieś większe harce. Będą kary z d*** a tak na prawdę c*** się wydarzyło a w mediach już sraka!!
Nastały takie czasy że co by kibice Lecha nie zrobili to by tacy jak ty wypisywali bzdury , przerwali mecz? na c*** i tak nic sie nie stało , wbiegli na murawe? co z tego nie pobili pilkarzy , oprawa? c****** . " będa kary" to co? może od przyszłego sezonu niech kazda grupa ultras zawiesi działalność albo przynajmniej niech przestana odpalać race bo BĘDĄ KARY
Pewnie w momencie wjazdu Młoda Elana dzwoniła że chce banda na bandę dziś i znów powiedzą że Lech odpuścił i jutro druga część wywiadu się pojawi że Me była w Poznaniu a Lech nic nie odbierał
Tak na dobrą sprawę, to kibice Amicy zapewnili Legi mistrzostwo. Jaga wygrała, było jeszcze trochę czasu i różnie ten mecz mógł się potoczyć, a tak pewny walkower i szemrańcy się cieszą.
Haha, tak szczerze to ja już nie wiem czy na tym forum serio wypowiadają się takie przygłupy czy to jest jakaś wyższa forma trollingu, której ja nie ogarniam :)
Tak na dobrą sprawę, to kibice Amicy zapewnili Legi mistrzostwo. Jaga wygrała, było jeszcze trochę czasu i różnie ten mecz mógł się potoczyć, a tak pewny walkower i szemrańcy się cieszą.
A ja gratuluję Górnikowi Zabrze za zajęcie 4 miejsca. Ekipa z dużym potencjałem i jeżdżąca w bardzo dobrych liczbach. Myślę że dobrze się zaprezentują w Europejskich Pucharach. Gratki i Powodzenia !
Po przegranej Legii ze Szkoła i Awangard, każdy pamięta trans Lecha na Legie. Tutaj kontynuacja lizania d*** Lecha k**** ruskim.
A może to Spartak liże dupe Lechowi?
To dowiedż się kto pierwszy szukał, że Spartakiem grupą Union kontaktów, kiedy Union zerwał kontakt, teraz zaczynają do Szkoły i Awangard podbijać. Polska typowa mentalność lizodupstwa.
Po przegranej Legii ze Szkoła i Awangard, każdy pamięta trans Lecha na Legie. Tutaj kontynuacja lizania d*** Lecha k**** ruskim.
A może to Spartak liże dupe Lechowi?
To dowiedż się kto pierwszy szukał, że Spartakiem grupą Union kontaktów, kiedy Union zerwał kontakt, teraz zaczynają do Szkoły i Awangard podbijać. Polska typowa mentalność lizodupstwa.
Ruskie maja chyba swój rozum prawda? jakby nie zależało by im na kontaktach to by nie przyjezdzali do Poznania i nie chwalili się zdjeciami na swoich stronach ze stadionu zgadza się?. Po za tym po c*** ja pisze z typem który ma 5 kont na tej stronie i na kazdym koncie pierdoli o tych samych rzeczach.