Cała oprawa przygotowana przez NaS na dzisiejszy mecz w Poznaniu, decyzją klubu Lech Poznań, nie została wpuszczona na stadion. Mimo sprawdzania każdej z czterech sektorówek pod kątem ukrycia w nich pirotechniki, bądź czegokolwiek innego, leżą pod wejściem na sektor i rzecz jasna nie będą zaprezentowane na dzisiejszym meczu.
Długie godziny NaSzej pracy oraz Waszych pieniędzy zostały zmarnowane abstrakcyjną decyzją ludzi, którzy chcą zniszczyć w Polsce ruch kibicowski. Nie chcąc narażać reszty kibiców na spędzanie kolejnego meczu Legii pod stadionem zdecydowaliśmy się zostać z oprawami pod wejściem, aby reszta kibiców Legii mogła obejrzeć dzisiejszy mecz i wspierać Legię.
Decyzja trudna, ale jedyna w zgodna z NaSzymi kibicowskimi ideałami.
Pytam bez napinki: czy ktoś kojarzy jakąś taką oprawę kibicowską "na smutno" jak Lecha? Jakoś niespecjalnie poświęcam czas na śledzenie więc mogłem przeoczyć.
adams_123 pisze: 20.05.2018, 18:26
Strasznie c****** oprawa w Poznaniu. Sami się poddali to czego wymagają od kopaczy?
a pochwalisz się swoimi popisami ultras? Trochę dziwi brak konsekwencji wśród Legii w Białymstoku nie wchodzimy w Poznaniu wchodzimy w takich samych przypadkach.
Strasznie c****** oprawa w Poznaniu. Sami się poddali to czego wymagają od kopaczy?
a pochwalisz się swoimi popisami ultras? Trochę dziwi brak konsekwencji wśród Legii w Białymstoku nie wchodzimy w Poznaniu wchodzimy w takich samych przypadkach.
Nie pochwalę się, jakbyś trochę ruszył głową wiedziałbyś czemu. Inna ranga spotkania, znowu trochę kiwnij.
Nie pochwalę się, jakbyś trochę ruszył głową wiedziałbyś czemu. Inna ranga spotkania, znowu trochę kiwnij.
Nie napisałem że nie wiem dlaczego tak się stało tylko że dziwi brak konsekwencji w takim działaniu czytaj ze zrozumieniem a nie rozkazuj kiwać głową.
Nie napisałem że nie wiem dlaczego tak się stało tylko że dziwi brak konsekwencji w takim działaniu czytaj ze zrozumieniem a nie rozkazuj kiwać głową.
Krewki pisze: 20.05.2018, 20:03
Wjazd na murawę w starym stylu, co na to kibole Legii?
Czekali na Lecha w górnych sektorach, ale Lech nie dobiegł. Zwykła pokazówka chyba nie ma za bardzo się podniecać no może faktem że płot runął. Nie szukał bym sensacji.
Cuchulainn pisze: 20.05.2018, 20:15
Panowie kiedy losowanie europejskich ?
Losowanie rundy preeliminacyjnej zaplanowano na 12 czerwca (wtorek), tydzień później 19 czerwca (wtorek) poznamy pary I i II rundy eliminacyjnej. Co ciekawe runda preeliminacyjna zaczyna się dopiero 28 czerwca.
Pary III rundy eliminacyjnej poznamy 23 lipca (poniedziałek). W porównaniu z tym sezonem losowanie III rundy odbędzie się przed meczami II rundy, a nie jak do tej pory pomiędzy.
Najważniejszą zmianą jest termin losowania IV rundy eliminacji. Pary play-off poznamy 6 sierpnia (poniedziałek), czyli przed meczami III rundy, a nie jak teraz po meczach III rundy.
Aż się boję pomyśleć ,jakie kary dostaną kibice Lecha za to :/To co dostali kibice Arki ,to "małe piwo " pewnie przy tym co dopierdzielą fanom Lecha,na wyjazd raczej szybko nie pojadą oficjalne :/
A niech karzą ile wejdzie i tak każdy ma to w d****, mecze u siebie w Ekstraklasie to i tak od lat ch.j nie mecze, a na wyjazdy Lech pokazał że potrafi jeździć i na zakazie w 4-cyfrowych liczbach. Oby im tylko nie dowalili minusowych punktów, żeby Lech mógł reprezentować Polskę w pucharach. Ogólnie w kwestii represji myślę że będzie grubo, finał pucharu, Lech, Piast wcześniej Cracovia. No trudno i tak klimatu na tych meczach nie ma, może w atmosferze represji ruch kibicowski się skonsoliduje i pozbędzie pozerów.
Pewnie w momencie wjazdu Młoda Elana dzwoniła że chce banda na bandę dziś i znów powiedzą że Lech odpuścił i jutro druga część wywiadu się pojawi że Me była w Poznaniu a Lech nic nie odbierał