Podkarpacie vs Lubelszczyzna

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Doktor

Re: Podkarpacie vs Lubelszczyzna

Post autor: Doktor »

a widziales zeby tu sie ktos z Motoru wypowiadal?
mahomet to pedofil. AVE BMH
iparts.pl
Nieobecny1940

Post autor: Nieobecny1940 »

camillo pisze: 14.05.2018, 15:57
subagazi pisze: 14.05.2018, 15:33 Stalowce upiekło się w ten weekend podczas wyjazdu do Legionovia. 2 koalicje czekaly, ale co sie odwlecze....
A jesteś pewny że bylibyśmy strona w defensywie?
A co macie taką Bandę że Legie byście najebali albo Motor z Hetmanem ? Gdybyście mieli taka bandę nie do rozjebania nie szukalibyście tylu układów.. P
A.C.A.B
Lucjan80

Post autor: Lucjan80 »

Zawsze jest tak ze jak ktoś coś o Stalowce napisze to na bank ktoś z Motoru no innej opcji nie ma
hefajstos

Post autor: hefajstos »

Może mają taki kompleks hehe, albo odwieczny koszmar, który nie mija 😉
Fatakurwatamargana

Post autor: Fatakurwatamargana »

Taaa posiedzieli w lesie i cała Polska ma się dowiedzieć co to nie oni!Hetman w tryby zbierał od Stalówki cały czas, i myślą że z motorem zawojują świat!A życie toczy się dalej.
Czy rządem prawa nazwiesz twór, co polski naród w przepaść pcha?
Patriotyzm karze więzieniem, a sam - żydowskim kurestwom kłania się w pas?
Nieobecny1940

Post autor: Nieobecny1940 »

Kompleks? Kompleks ma zawszę "rodzina Stalówki" który wylewają i płaczę w internetach że Motor taki chujowy a jak przychodzi co do czego to albo odmawiają (ostatni wyjazd Motoru gdzie dzwonił Motor do nich dał im czas ale Rodzina w komplecie nie była to majty pełne) albo plecy (Patrz ostatnie starcie tych ekip gdzie niestety skończyło się nie tak jak powinno..) Koszmar? Koszmarem to jest Motor dla SSW skoro nie potrafią atakować w liczbach mniejszych niż 200 chłopa :D Hetman bity przez SSW ?? Przytocz mi ostatnie ich starcie z Hetmanem?? Bo jedyne jakie było to kilka lat temu jak Hetman z Unia atakowali Ładę jadącą o ile mnie pamięć nie myli na turniej?? Gdzie jako atakujący zaliczyli plecy bo z Ładą była Stalówka. Takie przekrzykiwanie sie trochę co ?? Przyjdzie kiedyś do bezpośredniego starcia Motor-Stalówka wtedy będzie można stwierdzić kto jest lepszy narazie jest przekrzykiwanie się Motor chujowy Stalówka lepsza, Stalówka c****** Motor lepszy i tak wkoło. Narazie czy to Motor czy Stalówka robi układy zbiera się w liczby takie żeby czuć się pewnie czają się na siebie ale cóż władza też nie śpi i zwiedza lasy łąki i rozkminia zbiórki ;)
A.C.A.B
Arkan

Post autor: Arkan »

o jest i hefajstosia zobaczyla ze cos o Motorze to musiala sie sfajdolic.nie nauczyli cie koledzy zebys sie nie wypowiadala na tematy ktore cie nie dotycza.a tylko sie cos pojawi nt Motoru,nawet jak to twoje kolezanki napisza,to wskakujesz rozgrzana z wypiekami na twarzy przed monitor i ujadasz.cieczki jakiejs dostajesz na slowo Motor? tu nikt z Motoru i Hetmana nie pisal o tym ze ktos czekal,przeczytaly wiesniaki spod Stalowej Woli artykul milicyjny i dyskutuja same ze soba.
SSW1938

Post autor: SSW1938 »

Arkan pisze: 15.05.2018, 01:26 o jest i hefajstosia zobaczyla ze cos o Motorze to musiala sie sfajdolic.nie nauczyli cie koledzy zebys sie nie wypowiadala na tematy ktore cie nie dotycza.a tylko sie cos pojawi nt Motoru,nawet jak to twoje kolezanki napisza,to wskakujesz rozgrzana z wypiekami na twarzy przed monitor i ujadasz.cieczki jakiejs dostajesz na slowo Motor? tu nikt z Motoru i Hetmana nie pisal o tym ze ktos czekal,przeczytaly wiesniaki spod Stalowej Woli artykul milicyjny i dyskutuja same ze soba.
O doktorek pod innym nickiem. Zostałeś rozkminiony po stylu pisania.
camillo

Post autor: camillo »

To Motor zaczął się wcześniej lizać po dupach z Jaga i Hetmanem a nie my. O walkach z Motorem nie będę tu pisał bo zaraz się zacznie. My potrafiliśmy wysiadac do przeciwnika kiedy ich było 2x więcej. Im już tak ochoczo to nie szło.
Będzie jeszcze okazja na rozprostowanie kości zapewne nie raz. Może wreszcie dojdzie do tego starcia
Duma Hutniczego Miasta - Stal Stalowa Wola
Reszka

Post autor: Reszka »

Na filmiku z yt to wiesz i nie widziałeś proporcji sił, taki kumaty jesteś a ile was było kalkulatory? :D
Janusz kwiatek

Post autor: Janusz kwiatek »

camillo pisze: 15.05.2018, 13:49 To Motor zaczął się wcześniej lizać po dupach z Jaga i Hetmanem a nie my. O walkach z Motorem nie będę tu pisał bo zaraz się zacznie. My potrafiliśmy wysiadac do przeciwnika kiedy ich było 2x więcej. Im już tak ochoczo to nie szło.
Będzie jeszcze okazja na rozprostowanie kości zapewne nie raz. Może wreszcie dojdzie do tego starcia
Przypomnij waszych dupolizów..
Wcześniej Resovia, Raków, pózniej Stal, Karpaty, lada, Polonia, Wisła, Jastrzebie, Sokół, Avia..
Kogoś pominąłem?
Inzynier_gamon

Post autor: Inzynier_gamon »

Jeszcze zobaczymy kto kogo wyłapie bo póki co rowery nie mają przed wami żadnych kompleksów w przeciwieństwie do innych podkarpackich koalicji, a wy sobie możecie pisać internetowe bajki. Jak Stalowa taka słaba to skąd to ciśnienie na nią? Zarówno Legia jak i Motor mają porachunki z Lechem i ŁKSem i jakoś im nie spieszno do wyjaśnień.
stiv1972

Post autor: stiv1972 »

tak mój ty owśiku
SouthGuy

Post autor: SouthGuy »

Janusz kwiatek pisze: 15.05.2018, 20:10
camillo pisze: 15.05.2018, 13:49 To Motor zaczął się wcześniej lizać po dupach z Jaga i Hetmanem a nie my. O walkach z Motorem nie będę tu pisał bo zaraz się zacznie. My potrafiliśmy wysiadac do przeciwnika kiedy ich było 2x więcej. Im już tak ochoczo to nie szło.
Wcześniej Resovia, Raków, pózniej Stal, Karpaty, lada, Polonia, Wisła, Jastrzebie, Sokół, Avia..
Kogoś pominąłem?
Jaka Wisła? Chyba nie myślisz o tej krakowskiej. Jastrzębie? Po c*** ich w to mieszasz? Sokół to jest nasz FC. Resovia i Raków to nasze stare zgody. Po c*** wciągasz w to te ekipy? Motor jest w tej sytuacji lepszy? Śląsk, Jagiellonia, Łęczna, Hetman, Chełmianka. Mam wymieniać dalej WASZYCH dupolizów?
Janusz kwiatek

SouthGuy pisze: 15.05.2018, 22:40
Janusz kwiatek pisze: 15.05.2018, 20:10
Kogoś pominąłem?
Jaka Wisła? Chyba nie myślisz o tej krakowskiej. Jastrzębie? Po c*** ich w to mieszasz? Sokół to jest nasz FC. Resovia i Raków to nasze stare zgody. Po c*** wciągasz w to te ekipy? Motor jest w tej sytuacji lepszy? Śląsk, Jagiellonia, Łęczna, Hetman, Chełmianka. Mam wymieniać dalej WASZYCH dupolizów?
Po 1 nie jestem z tych ekip. Po 2 nie do ciebie pisałem. Po 3, tak wymieniaj dalej..
kemot79

Post autor: kemot79 »

dalego mi do Stalówki i do Motoru ale obiektywnie- rozumiem, że Stalówka to teraz wasz priorytet. Zrywacie swoja 38 letnią zgodę i wąchacie się z kosą. I nie pierdolcie mi tu bo akurat wiem czy to była czy nie kosa.

Motor miał zawsze aspiracje bycia top 10 ( słynny wojaż po Polsce i telefony do ekip) a nie może dać rady sobie ze Stalówką?! to albo Motor słabszy niż przedstawia albo Stal mocniejsza niż się wszystkim wydaje.

Ale jak to się mówi nie moje małpy nie mój cyrk. Zrobi się ciekawie.

Jako, że jest to forum pozwolę sobie na subiektywną ocenę. Zastanawia mnie poltyka Hetmana. Oczywiście nie wiem co teraz sobą prazentują ( mogę oceniać lata wstecz) ale zagrywka taka w vabank. Mogą zostać ostro dojechani a jednocześnie godzą się na to. Może jakaś niespodzianka się poajwiła jak swego czasu Stomil. Kto wie
subagazi

Post autor: subagazi »

O co chodzi z tym Hetmanem? odkad wachali sie z Motorem stali sie nagle taka banda ze pol Polski ma sie ich bac?
W zyciu praktycznie nikogo nie zbili, prawie zawsze plecy, tracone flagi a kreowani sa na nie wiadomo kogo.
Tak samo jak ktos pisal ze Chelmianka stala w pierwszym szeregu Motoru. Bzdrura tak smieszna ze szok. Gdzie Chelmianka a gdzie Motor?
Reszka

Post autor: Reszka »

subagazi pisze: 16.05.2018, 09:30 O co chodzi z tym Hetmanem? odkad wachali sie z Motorem stali sie nagle taka banda ze pol Polski ma sie ich bac?
W zyciu praktycznie nikogo nie zbili, prawie zawsze plecy, tracone flagi a kreowani sa na nie wiadomo kogo.
Tak samo jak ktos pisal ze Chelmianka stala w pierwszym szeregu Motoru. Bzdrura tak smieszna ze szok. Gdzie Chelmianka a gdzie Motor?
A gdzie Karpaty, Polonia ,Łada?
Doktor

kemot nie jest Ci daleko do Stalowki bo jestes z Avii.
H_Z1934

Post autor: H_Z1934 »

subagazi czy widzisz żeby ktoś od nas się tu wypowiadał? Nie sprowokujesz nas do udziału w tej forumowej wojence swoimi kolejnymi zaczepkami, a twoje plany dotyczące współpracy też mało kogo obchodzą. Pilnuj swojej Siarki i jej poziomu...
Bardak

Post autor: Bardak »

No wlasnie tu tkwi sedno problemu bo podczas rozmowy "oko w oko" z lubelskim Zeusem nie jestes pewny czy mowi do Ciebie czy tego co stoi obok :-)
subagazi

Post autor: subagazi »

nie rzucam gównem w Hetman, po prostu uważam ze sa opisywani jako niewiadomo kto, a ich poziom to wlasnei Przemysl, Krosno, Biłgoraj.

Mocniejsza bande ma juz taka Leczna. Jedyne co cenie w Hetmanie ze jak juz to wychodza do walki nawet na pewna przegrana.
Restless

Post autor: Restless »

subagazi pisze: 16.05.2018, 16:48 nie rzucam gównem w Hetman, po prostu uważam ze sa opisywani jako niewiadomo kto, a ich poziom to wlasnei Przemysl, Krosno, Biłgoraj.

Mocniejsza bande ma juz taka Leczna. Jedyne co cenie w Hetmanie ze jak juz to wychodza do walki nawet na pewna przegrana.
Nadal nie wiem czy walczyles z Hetmanem czy znasz z opowiadan.... mierzyles sie banda na bande czy tez na liczby z Hetmanem z Polonia Łada czy Karpatami?? Skad bierzesz te wiadomosci? Nie znam zadnych kart , ktore jak w grach podaja moc danej bandy ale nawet malo ogarnieci netkibole beda wiedzialy ze porownywanie tych grup powyzej brzmi przynajmniej jak jakas dobra basn..... czy ty jestes tym ktory gada zeby tylko gadac?! A tak poza tym to twoje zdanie czy udzielasz sie oficjalnie jako czlowiek z Siarki?
Ragnar

Post autor: Ragnar »

Nie jest z Siarki i nikt się tu z Siarki nie udziela .
Restless

Post autor: Restless »

Stad nie moge trzasnac o co chodzi. Gosc wypowiada sie pozytywnie na temat Siarki i tylko Siarki. Atakuje na haslo Stalowki i Hetmana.... zwykle olewam takie wpisy ale tutaj az postanowilem zabrac glos. Mialem napisac ze moze powinien postarac sie skontaktować z kims z Hetmana dla rozwiania swoich watpliwosci ale skoro pisze sam w swoim imieniu to pewnie nic z tego haha.
ch_31

Post autor: ch_31 »

Obstawiłbym grube siano u bukmachera, że Hetman by się przebiegł po Siarce jak Rydzyk z tacą pod sanktuarium.
czeko1

Post autor: czeko1 »

WSO pisze: 16.05.2018, 00:23
Inzynier_gamon pisze: 15.05.2018, 21:22 Jeszcze zobaczymy kto kogo wyłapie bo póki co rowery nie mają przed wami żadnych kompleksów w przeciwieństwie do innych podkarpackich koalicji, a wy sobie możecie pisać internetowe bajki. Jak Stalowa taka słaba to skąd to ciśnienie na nią? Zarówno Legia jak i Motor mają porachunki z Lechem i ŁKSem i jakoś im nie spieszno do wyjaśnień.
Motor z ŁKSem rozumiem,ale z Lechem?
Stalówka słaba czy nie powinna byś cisnięta za swoją pyche. Za tą frajerską akcje z Rakowem przeciw Jagielloni nie powinni mieć zycia.
O jaka akcje chodzi ?
Janusz kwiatek

Za tydzien bedzie hit w 5 lidze. Łada-Hetman.
nieproszeni goście

Post autor: nieproszeni goście »

Czytam i czytam i Hetman budzi większe kontrowersje w tym temacie ostatnio niż Motor, SSW, Karpaty, Stal Rz. czy Polonia:)
kemot79

Post autor: kemot79 »

Doktor pojechał Stalówce jak to w przewadze ich atakuje a kiedy wy ku*** atakujecie nie w przewadze. Jak sięgam pamięcią to nie przypominam sobie. Oczywiście inne czasy ale ja pamiętam. Sami nie wychodzicie na liczby a komuś zarzucacie...
Doktor

To sobie przypomnij ostatnia zapowiedz.czy tez bylismy w przewadze?a jak chcesz wymyslac ze nas 200 was 15;) to nie ma sensu Cie prostowac.a co do Stalowki to kolo h*** nam to lata ze sie ustawiaja w przewadze.
Mich22

Post autor: Mich22 »

czeko1 pisze: 16.05.2018, 20:59
Inzynier_gamon pisze: 15.05.2018, 21:22 Jeszcze zobaczymy kto kogo wyłapie bo póki co rowery nie mają przed wami żadnych kompleksów w przeciwieństwie do innych podkarpackich koalicji, a wy sobie możecie pisać internetowe bajki. Jak Stalowa taka słaba to skąd to ciśnienie na nią? Zarówno Legia jak i Motor mają porachunki z Lechem i ŁKSem i jakoś im nie spieszno do wyjaśnień.
Stalówka słaba czy nie powinna byś cisnięta za swoją pyche. Za tą frajerską akcje z Rakowem przeciw Jagielloni nie powinni mieć zycia.
O jaka akcje chodzi ?
Podbijam
Arkan

Post autor: Arkan »

Jak skonczysz plakac i sie ogarniesz to wskaz te klamstwa.a jak za ortografie maja byc bany to forum przestanie istniec .jak sie tak sie interesujesz forma wypowiedzi to przenies na profil miodka i bralczyka i tam sie udzielaj.bedzie przezywal jeden z drugim jakies przecinki .trescia sie zainteresuj.a jak cie to nie i interesuje i nie dotyczy to nie czytaj
hefajstos

Post autor: hefajstos »

Ło kur\/\/a, chuligany bedą się cubrzyć.
WSO

Post autor: WSO »

Mich22 pisze: 17.05.2018, 20:49
czeko1 pisze: 16.05.2018, 20:59
O jaka akcje chodzi ?
Podbijam
Po pytajcie kolegów z ekip jak nie wiecie. Nie wszystko musi być na internecie żeby istniało na prawde.
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
MLWschod

Post autor: MLWschod »

Ale wy sobie "piątek" z KSZO nie przybijaliście tylko troszkę gorsze rzeczy zrobiliście im, wiec zalatuje trochę hipokryzją z twojej strony .
.Karewer.
Kontakt:

Post autor: .Karewer. »

Pod Radomiem wydarzyło się coś, co nie powinno mieć miejsca nawet w dzisiejszych czasach. Ostatnie takie wydarzenie przecież miało miejsce w Poddębicach (nie byłem, nie widziałem) ale nie chodzi chyba o odebranie życia nawet największemu rywalowi.
Bardak

Post autor: Bardak »

Nikt mnie nigdy z Motoru nie pognal. Jestem czesto na sektorze Wesolej Ferajny i zbijam piatki z tymi ludzmi tam, do ktorych ty lamusie boisz sie podejsc.

Że gownarzeria sie spompowala i mozgow i zasad nie maja to ludzie z mojej generacji zwyczaj sobie odpuszczaja. Motor to marka w Polsce wywalczona przez ludzi z mojego rocznika a takie gowniary typu doctorek czy arkania co tu wypisuja tylko przyczyniaja sie do tego żeby o NAS mowiono że nie mamy HONORU.

Pozdrawiam wszystkich ich CHlopakow z Chelmianki ktorzy mimo tego że jest ich mniej wykazali swoj CHarakter. Prawdziwy Motor to ten z Wesolej Ferajny pamietajcie!!!
Fatakurwatamargana

Post autor: Fatakurwatamargana »

No i ładna pogoda, można się przewietrzyć! Siooo na Dwór!!!
Czy rządem prawa nazwiesz twór, co polski naród w przepaść pcha?
Patriotyzm karze więzieniem, a sam - żydowskim kurestwom kłania się w pas?
Janusz kwiatek

Bardak pisze: 20.05.2018, 18:48

A nawiazujac do tematu gratulacje Chemianko za dobry jakosciowo i ilosciowo wyjazd do Rzeszowa.
Jakies szczegóły? Ile osób? Był Górnik? Foto jakies z sektora?
ODPOWIEDZ