Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Czy coś łączy Elanę Toruń z Unią Leszno????
Unia ma jakieś tam kontakty z Młodą Elaną. Wspierali ich na kilku meczach.
Przykro, że już nikt nie trzyma ze Starą Elaną. ;)
To prawda o coraz lepszych kontaktach Jagi i Lecha??
Tylko pytam.
Cuchulainn
Nieferment pisze: 12.05.2018, 21:09Przykro, że już nikt nie trzyma ze Starą Elaną. ;)
To prawda o coraz lepszych kontaktach Jagi i Lecha??
Tylko pytam.
"And if we have to go alone
We'll go alone with pride"
We'll go alone with pride"
-
igormaluch
Jak na liniach
Lechia Gdańsk-ŁKS Łomża
Lechia Gdańsk-ŁKS Łódź
Lechia Gdańsk-Hutnik Nowa Huta
Lechia Gdańsk-Wisła Płock
Lechia Gdańsk-Motor Lubiln
Lechia Gdańsk-Polonia Warszawa
Lechia Gdańsk-Piast Gliwice
Jakby ktoś mógł napisać to zwęźlej z góry dzięki :D
Lechia Gdańsk-ŁKS Łomża
Lechia Gdańsk-ŁKS Łódź
Lechia Gdańsk-Hutnik Nowa Huta
Lechia Gdańsk-Motor Lubiln
Lechia Gdańsk-Polonia Warszawa
Lechia Gdańsk-Piast Gliwice
Jakby ktoś mógł napisać to zwęźlej z góry dzięki :D
eneduerabe10 pisze: 12.05.2018, 18:51 Dzisiaj podczas meczu Rozwoju Katowice z GKS-em Jastrzębie został przybity układ na linii GKS Jastrzębie–Piast.
Kolejna koalicja na południu Polski.
ZS%BKS, KSG&GKS, Ruch&Wisła, GKS&Piast, PB&Góral, GKS&KSC. Coraz mniej ekip które działają samodzielnie.
Jastrzebie ma tez dobre kontakty ze Stala SW, ktora zdaje mi sie nie tak dawno obila Piasta pod swoim stadionem przy okazji meczu w PP. Moze ktos potwierdzic/sprostowac moje informacje?
niezalezny obserwator polskiej sceny kibicowskiej
-
Krytyk1906
Jastrzębie i Stalówkę łączy układ, który został przybity na meczu w Jastrzębiu, gdzie Stalówka grała mecz. Jeśli chodzi o PP, to Piast gubi się i podbija pod bramy stadionu w ok 60. osób. Orientujemy się w temacie i wychodzimy gościom na spotkanie. Ganianki, obicie, ciężkie KO po stronie chłopaka z gliwic i ogarnięcie pozostałych, którzy pogubili się w okolicach stadionu. Dobra akcja na plus dla obu stron.300 pisze: 13.05.2018, 11:47eneduerabe10 pisze: 12.05.2018, 18:51 Dzisiaj podczas meczu Rozwoju Katowice z GKS-em Jastrzębie został przybity układ na linii GKS Jastrzębie–Piast.
Kolejna koalicja na południu Polski.
ZS%BKS, KSG&GKS, Ruch&Wisła, GKS&Piast, PB&Góral, GKS&KSC. Coraz mniej ekip które działają samodzielnie.
Jastrzebie ma tez dobre kontakty ze Stala SW, ktora zdaje mi sie nie tak dawno obila Piasta pod swoim stadionem przy okazji meczu w PP. Moze ktos potwierdzic/sprostowac moje informacje?
Już chyba wszystko zostało napisane w temacie Stal SW - Piast.
Lechia zabroniła Stomilowi układów z Hutnikiem, więc raczej przez wzgląd na Wisłę ich nie lubią. :)
Taa, zwłaszcza, że Stomil w 43 osoby z flagą w marcu wsparł Hutnik na Suchych Stawach podczas meczu z Unią Oświęcim.Oleole11 pisze: 13.05.2018, 14:02Lechia zabroniła Stomilowi układów z Hutnikiem, więc raczej przez wzgląd na Wisłę ich nie lubią. :)
Od marca troche sie zmieniło
-
czeRwionkaCzuchów
Cieszę się z układu Piasta Jastrzębia razem tworzą dość silną pakę i jak i jeśli wspólnie złapią pojedynczą ekipę Górnika Zabrze albo gks-u Katowice nie w koalicji to mogą zostać rozjebani ko
-
Abrakadabra1410
No oczywiście do Ruchu startu nie mają...czeRwionkaCzuchów pisze: 14.05.2018, 00:31 Cieszę się z układu Piasta Jastrzębia razem tworzą dość silną pakę i jak i jeśli wspólnie złapią pojedynczą ekipę Górnika Zabrze albo gks-u Katowice nie w koalicji to mogą zostać rozjebani ko
Silna paka Jastrzębie z Rakowem to ok ale Piast?jedna z najbardziej żałosnych ekip w Polsce. Dla mnie Jastrzębie robiąc ten układ się ponizyło i zrobili dwa kroki do tyłu...czeRwionkaCzuchów pisze: 14.05.2018, 00:31 Cieszę się z układu Piasta Jastrzębia razem tworzą dość silną pakę i jak i jeśli wspólnie złapią pojedynczą ekipę Górnika Zabrze albo gks-u Katowice nie w koalicji to mogą zostać rozjebani ko
Jak na linii Arka-Widzew? Swego czasu pamiętam że obie ekipy śmiem powiedzieć nie miały nic do siebie. Czy coś się zmieniło po przejściu Widzewa do WRWE?
Co się zmieniło ? Bo jakoś niesłyszałem, żeby Stomil zerwał układ z Hutnikiem lub na odwrót? Najlepiej niech się wypowie ktoś z tych ekip.
Możesz jaśniej o jakie zdarzenie chodzi ? Może być priv. Dzięki.
Na zdjęciach z meczu z Zagłębiem widać w młynie Stomilu barwy HKSu, więc chyba kolejna kibiconetowska aferka.
Jak na linii Zagłębie Sosnowiec - Śląsk Wrocław? Dawny układ nadal obowiązuje?
-
Abrakadabra1410
Timek zapadnie teraz długa cisza...
-
Oberschlesien14
To co robiliście na trybunach w Gliwicach w trakcie spotkań Piasta z Górnikiem Zabrze? Bo raczej incognito nie można tego nazwać
Może w przyszłym sezonie spotkamy sie w ESA,także "wyjdzie w praniu".Są poprawne,tamten układ to przeszłość.Jak na linii Zagłębie Sosnowiec - Śląsk Wrocław? Dawny układ nadal obowiązuje?
-
LordNelson
Tylko nie to! Mam nadzieję, że dalej będziesz się tu wypowiadał, bo potrzeba tu ludzi, którzy się na temat innych wypowiadają, nie wiedząc co się u nich w ekipie dzieje!
-
niekumatyGS
Jakbys miał takie zdjęcia Ty lub ktoś inny już dawno by krazyly po necie.Timek1950 pisze: 15.05.2018, 17:10 Wrzucanie zdjęc w takim miejscu to będzie ostateczność ale jeśli dalej będą klamac to będzie trzeba bo przeciez kosa jest?
Moge tez po prostu wymienić ksywy chlopakow z jednej i drugiej strony ktorzy tam razem stali a wy sobie ocenicie czy to faktycznie decyzyjni ok?
-
bez-napinki
baw się dalej. ;)LordNelson pisze: 16.05.2018, 01:56Tylko nie to! Mam nadzieję, że dalej będziesz się tu wypowiadał, bo potrzeba tu ludzi, którzy się na temat innych wypowiadają, nie wiedząc co się u nich w ekipie dzieje!
-
LordNelson
No popatrz, ledwo dzień minął, a już udowadniasz ile to co piszesz jest warte...
-
igormaluch
Jak na linii
Co raz cieplej.
-
NieskazanyFAN
Skoro łączy ich Olsztyn...
Igormaluch, masz jakąś konkretną wiedzę, czy tylko pokojarzyłeś fakty, że skoro jedni i drudzy trzymają ze Stomilem, to jest ocieplenie ... .NieskazanyFAN pisze: 17.05.2018, 13:43Skoro łączy ich Olsztyn...
-
bazylzbazaru
Piast, Ruch - Odra - kosa
-
Ojciec dyrektor
Kolejna zgoda przechodzi do historii,tym razem chodzi o ŁKS&Resovia.Dla mnie szok jak to wczoraj przeczytałem.
Ale w koło jest wesoło.
-
WileTheBest
Albo Cię zahibernowali, albo wyszedłeś z jakiegoś zakładu zamkniętego, ewentualnie trollujesz.Ojciec dyrektor pisze: 18.05.2018, 14:47 Kolejna zgoda przechodzi do historii,tym razem chodzi o ŁKS&Resovia.Dla mnie szok jak to wczoraj przeczytałem.
Września 100% Lech Poznań!
Jak się ma nowa zgoda Legii w stosunku do ich starych zgód?
Radomiak vs Olimpia
Radomiak vs Zagłębie Sosnowiec
Pamiętam że Radomiak nigdy nie miał po drodze z Zagłębiem, jak to teraz wygląda?
Radomiak vs Olimpia
Pamiętam że Radomiak nigdy nie miał po drodze z Zagłębiem, jak to teraz wygląda?
-
Ojciec dyrektor
Sorry ale czasem mam małe zwiechy.WileTheBest pisze: 18.05.2018, 15:15Albo Cię zahibernowali, albo wyszedłeś z jakiegoś zakładu zamkniętego, ewentualnie trollujesz.Ojciec dyrektor pisze: 18.05.2018, 14:47 Kolejna zgoda przechodzi do historii,tym razem chodzi o ŁKS&Resovia.Dla mnie szok jak to wczoraj przeczytałem.
Ale w koło jest wesoło.
Obiło mi sie o uszy kiedyś,że Olimpia miała jakies zatargi z Radomiakiem.Nie chce mi sie w to wierzyc,więc lepiej jakby wypowiedziala sie osoba bardziej ,,kumata''.ANTYpzpn pisze: 18.05.2018, 15:46 Jak się ma nowa zgoda Legii w stosunku do ich starych zgód?
Radomiak vs Olimpia
-
ultras_olimpia
Olimpia -Radomiak-neutral.PogOshin pisze: 18.05.2018, 19:18Obiło mi sie o uszy kiedyś,że Olimpia miała jakies zatargi z Radomiakiem.Nie chce mi sie w to wierzyc,więc lepiej jakby wypowiedziala sie osoba bardziej ,,kumata''.ANTYpzpn pisze: 18.05.2018, 15:46 Jak się ma nowa zgoda Legii w stosunku do ich starych zgód?
Radomiak vs Olimpia