Komentarze-12-14 maja !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

JerseyStilon

Re: Komentarze-12-14 maja !

Post autor: JerseyStilon »

Mikołajek pisze: 14.05.2018, 12:39 Stilon obecny we Wrocławiu na Ślęzie? Jak tak to w jakiej liczbie?
Obecny w 12 osób.
iparts.pl
SzyHa

Post autor: SzyHa »

Pierre89 pisze: 14.05.2018, 15:18 Czy w Tychach dziś Raków obecny czy zakaz?
Zamknięty sektor ale goście się pewnie pojawią
zab

Post autor: zab »

Wiedziały o akcjach, nie akcji. Obydwie zasadzki zostały bez problemowo namierzone.
hefajstos

Post autor: hefajstos »

Że w Legii jest wtyka to wiadomo nie od dziś, widocznie po akcji pod Radomiem, mają też "informatora" w Lublinie.
NieskazanyFAN

Post autor: NieskazanyFAN »

SzyHa pisze: 14.05.2018, 16:45
Pierre89 pisze: 14.05.2018, 15:18 Czy w Tychach dziś Raków obecny czy zakaz?
Zamknięty sektor ale goście się pewnie pojawią
Dzięki uprzejmości Tyskich kibiców Fani Rakowa Częstochowa oglądają spotkanie z poziomu trybun !
szybowiec22

Post autor: szybowiec22 »

Widze ze ogólnopolskie fora internetowe już dostały sraczki na wczorajszy pokaz piro w Krakowie.@ tygodnie temu srali o finał pucharu dzisiaj sraja ze za duzo płonęło w Krakowie i ze to zagrożenie dla ludzi. a najśmieszniejszy był jeden z portali który przywołał przykład z Angli ze tam nie odpalają piro mimo to jest super atmosfera. śmiech na sali
KurCzakey

Post autor: KurCzakey »

szybowiec22 pisze: 14.05.2018, 20:56 Widze ze ogólnopolskie fora internetowe już dostały sraczki na wczorajszy pokaz piro w Krakowie.@ tygodnie temu srali o finał pucharu dzisiaj sraja ze za duzo płonęło w Krakowie i ze to zagrożenie dla ludzi. a najśmieszniejszy był jeden z portali który przywołał przykład z Angli ze tam nie odpalają piro mimo to jest super atmosfera. śmiech na sali
Wszystko obiektywnie jest napisane.Średni i bez rewelacji pokaz jakich wiele.Bardziej interesujace jest palenie sie flagi na taka skale.
Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin »

C1365O

Post autor: C1365O »

zab pisze: 14.05.2018, 18:25 Wiedziały o akcjach, nie akcji. Obydwie zasadzki zostały bez problemowo namierzone.
Skąd ta pewność,że wiedzieli o koalicji wcześniej?
VAL0

Post autor: VAL0 »

DoZo(L) pisze: 14.05.2018, 22:55
C1365O pisze: 14.05.2018, 22:37
zab pisze: 14.05.2018, 18:25 Wiedziały o akcjach, nie akcji. Obydwie zasadzki zostały bez problemowo namierzone.
Skąd ta pewność,że wiedzieli o koalicji wcześniej?
Teraz sugerujesz, że doniosłeś nieco później?
On sugeruje że każdy nie czujacy sie pewnie przypadkowo prosi o interwencje.
czeRwionkaCzuchów

Post autor: czeRwionkaCzuchów »

Filmik nie dotyczy dzisiejszej kolejki ale może ktoś nie widział tego jestem ciekaw czy jakiś cios tam wpadł w tej niby w walce hehehe
https://youtu.be/YUbGSGCfrq8
czeRwionkaCzuchów

Post autor: czeRwionkaCzuchów »

Ja staram Obiektywnie patrząc na to sytuacje w Żorach Jak dla mnie to wyglądało po prostu śmiesznie dwie ekipy stoją naprzeciw siebie chwilę coś tam do siebie gadają i za chwilę się jedna strona ucieka bez jakiejkolwiek zadawania ciosów a druga ją tak tak od niechcenia goni nawet bym że rzekl to wyglądało jak jakaś ust Stwierdzam Stwierdzam fakty po obejrzeniu tego krótkiego filmu Nie Nie wiem może się coś wydarzyło wcześniej
pim2519

Post autor: pim2519 »

Legia jedzie do Poznania czy zakaz?
SouthGuy

Post autor: SouthGuy »

Najlepsi są i tak malkontenci, którzy twierdzą, że sami donieśliśmy na komendę, że Legia czeka z Radomiakiem, a Motor z HWK. Ciekawe skąd mieliśmy o tym wiedzieć? Może dronami patrolowaliśmy całą Polskę od Dunaju po granicę z Białorusią? Prawda jest taka, że zapewne pierwsza została rozkminiona eLka z Radomiakiem, a potem Motor z Hetmanem. Co się dziwić, skoro obie koalicje ustawiają się w odległości +/- 70 km od siebie na prostej trasie.
elokwętny_lizak

Post autor: elokwętny_lizak »

SouthGuy pisze: 15.05.2018, 16:32 Najlepsi są i tak malkontenci, którzy twierdzą, że sami donieśliśmy na komendę, że Legia czeka z Radomiakiem, a Motor z HWK. Ciekawe skąd mieliśmy o tym wiedzieć? Może dronami patrolowaliśmy całą Polskę od Dunaju po granicę z Białorusią? Prawda jest taka, że zapewne pierwsza została rozkminiona eLka z Radomiakiem, a potem Motor z Hetmanem. Co się dziwić, skoro obie koalicje ustawiają się w odległości +/- 70 km od siebie na prostej trasie.
Powiem Ci że nikt z ogarnietych ludzi z Radomia i Warszawy i nawet z Lublina tak nie twierdzi.A skakańców typu Dużo Łożo czy jak mu tam nie warto czytać
Prof. Miodek

Post autor: Prof. Miodek »

SouthGuy pisze: 15.05.2018, 16:32 całą Polskę od Dunaju po granicę z Białorusią

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Dunaj
Komisja Kibice.net

Post autor: Komisja Kibice.net »

Poniżej przedstawiamy podsumowanie ubiegłego weekendu:

Koniec zgody Sandecji z Cracovią, w związku iż ci drudzy nie dając wygrać gospodarzom spuścili ich do pierwszej ligi.
Wszystkie wspólne zdjęcia jak również komentarze i lajki na fejsbuku zostały usunięte, a grill na działce zostaje odwołany.

Ultrasi Ruchu Chorzów dbając o bezpieczeństwo swoich kumpli po szalu wydali aż 44 tysiące złotych na materiał z miękkiej tkaniny do przygotowania sektorówki, wszystko po to aby nikt podczas trzymania nie zadrapał sobie rączek. Ogromny szacunek i plus za pomysł.

Wiślacy z Krakowa podpalają racą element swojej oprawy, jednak przez gęsty dym który zasłonił widoczność ich zdania są sprzeczne i nadal nie wiemy czy zrobili to przypadkiem, czy jednak wszystko zostało jak zwykle z góry zaplanowane, a napis "nigdy się nie wypalimy" miał być tylko zmyłką. Czekamy na podjęcie decyzji i wystosowanie oficjalnego oświadczenia.

Już dzisiaj trwają zapisy na kolejny wyjazd Wiślaków do Poznania, wszystko po to by pokazać miejscowym że pojawienie się w 200 głów nie jest dla nich żadnym problemem.

Lider internetowych wojowników Legii Warszawa kolejny raz "(b)lokuje" miejskie toa(L)ety, władze/a miasta ostrzega(ją) iż w każdym takim punkcie zostanie "zlikwidowany" HotSpot WiFi, [wszystko po to (że)by nie "przesiadywać" w nich całymi dniami].

Dodatkowo! pragniemy zauważyć, iż (L)iczba postów "Naczelnego" internetowego rozrabiaki znacząco wzrosła (co może świadczyć o pogłębiających się problemach jelitowych).
W najbliższym czasie zostanie także przeprowadzona zbiórka, która ma na celu remont socjalnego lokalu naszego kumpla, wszystko po to aby mógł spokojnie i bez większego stresu leczyć swoje rozwo(L)nienie w domowym zaciszu. Więcej informacji podamy wkrótce.
astar

Post autor: astar »

Komisja Kibice.net pisze: 15.05.2018, 18:05 Poniżej przedstawiamy podsumowanie ubiegłego weekendu:

Koniec zgody Sandecji z Cracovią, w związku iż ci drudzy nie dając wygrać gospodarzom spuścili ich do pierwszej ligi.
Wszystkie wspólne zdjęcia jak również komentarze i lajki na fejsbuku zostały usunięte, a grill na działce zostaje odwołany.

Ultrasi Ruchu Chorzów dbając o bezpieczeństwo swoich kumpli po szalu wydali aż 44 tysiące złotych na materiał z miękkiej tkaniny do przygotowania sektorówki, wszystko po to aby nikt podczas trzymania nie zadrapał sobie rączek. Ogromny szacunek i plus za pomysł.

Wiślacy z Krakowa podpalają racą element swojej oprawy, jednak przez gęsty dym który zasłonił widoczność ich zdania są sprzeczne i nadal nie wiemy czy zrobili to przypadkiem, czy jednak wszystko zostało jak zwykle z góry zaplanowane, a napis "nigdy się nie wypalimy" miał być tylko zmyłką. Czekamy na podjęcie decyzji i wystosowanie oficjalnego oświadczenia.

Już dzisiaj trwają zapisy na kolejny wyjazd Wiślaków do Poznania, wszystko po to by pokazać miejscowym że pojawienie się w 200 głów nie jest dla nich żadnym problemem.

Lider internetowych wojowników Legii Warszawa kolejny raz "(b)lokuje" miejskie toa(L)ety, władze/a miasta ostrzega(ją) iż w każdym takim punkcie zostanie "zlikwidowany" HotSpot WiFi, [wszystko po to (że)by nie "przesiadywać" w nich całymi dniami].

Dodatkowo! pragniemy zauważyć, iż (L)iczba postów "Naczelnego" internetowego rozrabiaki znacząco wzrosła (co może świadczyć o pogłębiających się problemach jelitowych).
W najbliższym czasie zostanie także przeprowadzona zbiórka, która ma na celu remont socjalnego lokalu naszego kumpla, wszystko po to aby mógł spokojnie i bez większego stresu leczyć swoje rozwo(L)nienie w domowym zaciszu. Więcej informacji podamy wkrótce.
Dobre,dziękuję szanownej komisji za poprawę humoru
Kapitan Alatriste

Post autor: Kapitan Alatriste »

Może masz i rację, że jesteście lepsi w kilku aspektach bo w ostatnich latach Lech zawsze jest za wami jeśli chodzi o wyniki, w Ultrasce też jesteście trochę lepsi...Jest jednak jeden aspekt gdzie od dobrych kilkunastu lat nie jesteście lepsi i jesteście zdecydowanie gorsi i żadne zakłamywanie rzeczywistości tego nie zmieni...Na pewno się tak dobrze nie bijecie jak Lech i nic nie wskazuje, że to się zmieni...
LPJ

Post autor: LPJ »

chęci rewanżu u warszawiaków nie widać.. postawa pogodzonych, że w pewnych kwestiach będą słabsi od Lecha.
stary zgred

Post autor: stary zgred »

To tak z perspektywy sektora dla przyjezdnych na Wiśle . Młynowy race wyrzyca gdzie chce , zaczyna być ognisko i na 99%flaga WS jest nadpalona i próbujecie To zamaskować wieszając inną flage aby nie było widać spalenizny , a obok była flaga PF , to by była wtopa ,że uj. Dalej straż pozarna wjezdza na sektor i w minutę zostają sami goście co TRZYMAJĄ race , he he. I niech mi teraz acabeczek , jarek maer i uj wie kto jeszcze co się stało z koszulką gracza Lecha , bo tego na canal + nie pokazywali . Miałem z Gówniakami nie wdawać się w polemikę , ale jak takie wynalazki cały sezon ograniczają się do tej kolejki to ja mam pytanie . Jest Legia w ultrasce , potem LECH i długo , długo nic, potem Lechia i może WY na równi z Korona.
Bonzo B

Post autor: Bonzo B »

stary zgred pisze: 15.05.2018, 23:26 To tak z perspektywy sektora dla przyjezdnych na Wiśle . Młynowy race wyrzyca gdzie chce , zaczyna być ognisko i na 99%flaga WS jest nadpalona i próbujecie To zamaskować wieszając inną flage aby nie było widać spalenizny , a obok była flaga PF , to by była wtopa ,że uj. Dalej straż pozarna wjezdza na sektor i w minutę zostają sami goście co TRZYMAJĄ race , he he. I niech mi teraz acabeczek , jarek maer i uj wie kto jeszcze co się stało z koszulką gracza Lecha , bo tego na canal + nie pokazywali . Miałem z Gówniakami nie wdawać się w polemikę , ale jak takie wynalazki cały sezon ograniczają się do tej kolejki to ja mam pytanie . Jest Legia w ultrasce , potem LECH i długo , długo nic, potem Lechia i może WY na równi z Korona.
I bardzo trafnie podsumowałeś o poziomie opravców i w którym miejscu są w ultrasce i że daleko za Wisłą.
stary zgred

Nazwy pisze sie z duzej litery. Opravcy jakby co.
Zeos

Post autor: Zeos »

Dla potwierdzenia słów P141171215B

Obrazek
stary zgred

A gdzie tu masz flagę WS? Pisałem co widziałem , zresztą było mineło .......
P141171215B

Post autor: P141171215B »

stary zgred pisze: 16.05.2018, 00:11 A gdzie tu masz flagę WS? Pisałem co widziałem , zresztą było mineło .......
To trans z 1.połowy. W 2. , po prezentacji, zawisła WSH.
Jak nie ma argumentów, pozostaje napisać było minęło....
OldFan1964

Post autor: OldFan1964 »

astar pisze: 15.05.2018, 18:12
Komisja Kibice.net pisze: 15.05.2018, 18:05 Poniżej przedstawiamy podsumowanie ubiegłego weekendu:

Dobre,dziękuję szanownej komisji za poprawę humoru
Ja zdecydowanie także dziękuję, za kwintesencję w artystycznym stylu, wysokiej komisji. Życzyłbym sobie takiej samej regularnie. Pozdrawiam
LucasNovik1973

Post autor: LucasNovik1973 »

stary zgred pisze: 15.05.2018, 23:26 To tak z perspektywy sektora dla przyjezdnych na Wiśle . Młynowy race wyrzyca gdzie chce , zaczyna być ognisko i na 99%flaga WS jest nadpalona i próbujecie To zamaskować wieszając inną flage aby nie było widać spalenizny , a obok była flaga PF , to by była wtopa ,że uj. Dalej straż pozarna wjezdza na sektor i w minutę zostają sami goście co TRZYMAJĄ race , he he. I niech mi teraz acabeczek , jarek maer i uj wie kto jeszcze co się stało z koszulką gracza Lecha , bo tego na canal + nie pokazywali . Miałem z Gówniakami nie wdawać się w polemikę , ale jak takie wynalazki cały sezon ograniczają się do tej kolejki to ja mam pytanie . Jest Legia w ultrasce , potem LECH i długo , długo nic, potem Lechia i może WY na równi z Korona.
Od Korony 3 chuje w bok wislacki psie!
stary zgred

Cały sezon , to nie tylko 36 kolejka , gdzie pokazaliście sie godnie , ale reszta juz tak dobrze nie wygląda i Lechia moim zdaniem pokazała się lepiej niz Wy.Opisałem , to co widziałem , może byłes bliżej wydarzeń TO napisz, że żadna flaga nie ucierpiała ,i co zrobicie z koszulką pewnego piłkarza?A Ty Lucas umiesz czytać ze zrozumieniem ?
Jaskół

Post autor: Jaskół »

P141171215B pisze: 15.05.2018, 23:58 Odnośne zajęcia się oprawy z pierwszej prezentacji. Stanowisko w tej sprawie jest jasne.
Najpierw na płocie był transparent, w drugiej połowie zmieniony na flagę WSH. Jest sporo zdjęć, na których wszystko pięknie ładnie widać. Na YT jest filmik, z młyna, widać, co się pali.
Jak stanowisko jest jasne to jeszcze oficjalne oświadczenie na fb wydajcie w tej sprawie. Wy się musicie ze wszystkiego tłumaczyć jakimś internetowym gamoniom?
coglin

Post autor: coglin »

LucasNovik1973 pisze: 16.05.2018, 00:18
Od Korony 3 chuje w bok wislacki psie!
Czytanie tekstu ze zrozumieniem jest gdzieś w 3 klasie podstawówki.
Może powinieneś ją powtórzyć?

Podpowiem ci - przeczytaj kilka razy pierwsze zdanie wpisu starego zgreda.
I możesz jeszcze ostatnie, ale ostrzegam - to może być dla ciebie trudniejsze.
WOB

Post autor: WOB »

https://youtu.be/YWtKYQP6mMQ tu masz filmik z tej oprawy i powiedz mi patałachu w którym momencie gniazdowy wyrzuca race a w którym pojawia się pożar? Pożar pojawił się od iskry z racy a nie przez rzucenie nią
Nocnik

Post autor: Nocnik »

Ta wisla to banda pokroju piasta dno i metr mułu
PolskiBandit

Post autor: PolskiBandit »

Chciałbym zobaczyć mecz Opava-Pribram ma ktoś linka?
VAL0

Post autor: VAL0 »

Tak walczyli jak na lazio-roma popisali sie fotkami i grożne miny.Teraz maja bana na wjazd do włoch i każdy te smieszne ryje zna w europie ;)
Chaos81

Post autor: Chaos81 »

PolskiBandit pisze: 16.05.2018, 17:09 Chciałbym zobaczyć mecz Opava-Pribram ma ktoś linka?
https://www.laola1.tv/en-at/livestream/ ... ribram-lde
donhichot

Post autor: donhichot »

Mam pytanie jak ekipa Widzewa, Wisły a przede wszystkim Atletico zapatruje się na zbliżającą się sztamę Ruch-Borussia. I pytanie do kogoś kto się zna czy Borussia Dortmund to ekipa prawicowa bo wiadomo jak to w DE.

https://pbs.twimg.com/media/DdKL10VVAAAMmUb.jpg:large
Artur Polska

Post autor: Artur Polska »

donhichot pisze: 16.05.2018, 20:45 Mam pytanie jak ekipa Widzewa, Wisły a przede wszystkim Atletico zapatruje się na zbliżającą się sztamę Ruch-Borussia. I pytanie do kogoś kto się zna czy Borussia Dortmund to ekipa prawicowa bo wiadomo jak to w DE.

Chuliganka BVB jest prawicowa natomiast ultrasi The Unity to lewactwo a Desperados 99 apolityczni
Wyjazdowicz 64

Post autor: Wyjazdowicz 64 »

donhichot pisze: 16.05.2018, 20:45 Mam pytanie jak ekipa Widzewa, Wisły a przede wszystkim Atletico zapatruje się na zbliżającą się sztamę Ruch-Borussia. I pytanie do kogoś kto się zna czy Borussia Dortmund to ekipa prawicowa bo wiadomo jak to w DE.

jak narazie to h*** sie dzieje w Dortmund nic nie wiedza o zadnej ukladance ze smrodami
bielan88

Post autor: bielan88 »

Wisła nowy układ przybija na północy ??? Juz wspólnie z Arka jeb.a ŁKS .
https://www.youtube.com/watch?v=afu84R5hG6w
ODPOWIEDZ