Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Łks miał zakaz, określili się z tego co kojarzę na 16 osób z tego 6 pod stadionem w Puławach.
z****** weekend, chłopak z Kozin w sobotę, dzisiaj nocy chłopak z Torunia.
z****** weekend, chłopak z Kozin w sobotę, dzisiaj nocy chłopak z Torunia.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
jaka przyczyna śmierci chłopaka z Kozin? choroba? wypadek?
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
Rozbił się na motorze. A tak się śmiały sąsiadki z naszego fanatyka z Kazimierza, gdy zginął na motorze. Karma wraca.
Dokładnie 17, lecz na pewno jechalo trochę więcej osób, 2 auta zostały zawrócone na trasie.WidzewskaCharyzma pisze: 07.05.2018, 18:46 Czy ktoś może podać wyjazdową liczbę ŁKS ? terror,ofiara?
Kondolencje dla kibiców Elany.
-
***1908***
Ty jesteś oryginalnym pustym imbecylem jak mozna się śmiać z czyjejś śmierci?Pique pisze: 07.05.2018, 21:31 Rozbił się na motorze. A tak się śmiały sąsiadki z naszego fanatyka z Kazimierza, gdy zginął na motorze. Karma wraca.
Kondolencje dla Elany.
j**** zydzew stara k****!
-
bez-napinki
Co weekend każdy z nas (przynajmniej jakiś % z tego forum) jeździ po Polsce/Europie za swoimi klubami i mogło to spotkać każdego z nas... Kolejna tragedia do kibicowskiego świata. Najpierw chłopak z ŁKS-u, teraz Elanowiec i "oby skończyło" się tylko na jednym.
Przestań się mazać, bo nic złego nie napisałem a mógłbym wiele powiedzieć bo nie był anonimową osobą. Wytknąłem wam wasza hipokryzję i wasze skurwiałe zachowanie.***1908*** pisze: 08.05.2018, 11:58 Ty jesteś oryginalnym pustym imbecylem jak mozna się śmiać z czyjejś śmierci?
Kondolencje dla Elany.
Bo kto robił vlepy czarny punkt i się jarał śmiercią Górnika?
Kto pierdolił głupoty o Kowalu po ustawce z Lechem?
Kto się śmiał z Trolla gdy się rozbił?
Kto zamazywał napisy o Nagodzie?
Kto wymazał cmentarz przed pogrzebem Smolarka?
A teraz nagle oczekujecie szacunku dla swojego zmarłego kibica? Ja tam nie ma dla was żadnego szacunku, ale nie będę obrażał zmarłego jak wy.
c*** wam w pysk.
-
whitepride08
Aleś Ty głupi mms jesteś...idealnie pasujesz do poziomu tego forum.Przez takich jak Ty i Tobie podobnych z obu stron forum wygląda jak wygląda.Baw się dalej internetowy chuliganie.Pique pisze: 08.05.2018, 18:17Przestań się mazać, bo nic złego nie napisałem a mógłbym wiele powiedzieć bo nie był anonimową osobą. Wytknąłem wam wasza hipokryzję i wasze skurwiałe zachowanie.***1908*** pisze: 08.05.2018, 11:58 Ty jesteś oryginalnym pustym imbecylem jak mozna się śmiać z czyjejś śmierci?
Kondolencje dla Elany.
A teraz nagle oczekujecie szacunku dla swojego zmarłego kibica? Ja tam nie ma dla was żadnego szacunku, ale nie będę obrażał zmarłego jak wy.
c*** wam w pysk.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
Standardowo pajace nie macie nic konkretnego do powiedzenia, trochę powyzywacie i tyle waszego. Ale do tego co napisałem nie odniesiecie się, bo prawda w oczy kole. I kto tu jest internetowym hoolsem :) hee
-
***1908***
Pique pisze: 08.05.2018, 18:50 Standardowo pajace nie macie nic konkretnego do powiedzenia, trochę powyzywacie i tyle waszego. Ale do tego co napisałem nie odniesiecie się, bo prawda w oczy kole. I kto tu jest internetowym hoolsem :) hee
Imbecylu czyli jak ktoś coś zrobił sam wszyscy są obarczani tym wszystkim? Ok rozumiem jedras frajer z Widzewa to TY też? Teraz pomysl albo lepiej nie myśl bo twoim pustym łbie nic dobrego nie ma.. zezowaty idioto...
-
Weteran1946
Piqe twoi koledzy po szalu potrafią to uszanować , wiedz życzę ci żebyś korwo zdechł jak zwykła Korwa
Doinformuj się pajacu, a później się wypowiadaj. Bo tylko się błaźnisz. U was tego sam nikt nie zrobił, tylko np wasza grupa wyjazdowa coś krzyczała,wasza ekipa malująca,fc Aleksandrów wykazał się przed cmentarzem. Więc nie zbywaj tego do jednej/kilku osób. Zresztą na tym napinkowym forum, twoje koleżanki też piały z zachwytu wypisując czarny punkt czy 1:0. No ale lepiej palić głupa i pomijać temat lub jak ty marginalizować. To czekam na kolejne wyzwiska :)***1908*** pisze: 08.05.2018, 19:53 Imbecylu czyli jak ktoś coś zrobił sam wszyscy są obarczani tym wszystkim?
Kto sie kurwą urodzil, kanarkiem nie zdechnie, to jedyne co o tym net hoolsie pique mozna napisac.Pique pisze: 08.05.2018, 18:17Przestań się mazać, bo nic złego nie napisałem a mógłbym wiele powiedzieć bo nie był anonimową osobą. Wytknąłem wam wasza hipokryzję i wasze skurwiałe zachowanie.***1908*** pisze: 08.05.2018, 11:58 Ty jesteś oryginalnym pustym imbecylem jak mozna się śmiać z czyjejś śmierci?
Kondolencje dla Elany.
c*** wam w pysk.
Piszesz o smianiu sie z Trolla, daj dowody !
Napisy o SP Nagodzie ktos zamazywal ?? Aha, Klamiesz pizdo bo zrobila to Administracja po skargach mieszkancow ze korty + słoneczne jest wymalowane w krzyze z napisami o tym chlopaku.
Bedac w temacie SP Nagody przypomnij Nam jak po jego smierci ( bo domniemam ze wiesz jak zginal ) zachowywali sie jego (wasi ) funfle z Bałut z Ch. na czele ?
U Ch. to mozna zliczyc na palcach jednej ręki dosłownie jego mecze wyjazdowe i domowe , może jeszcze coś zostanie . Na tym się kończy jego(zadne) kibicowanie. Chlopak jest bo jest i tyle jego . Kibic , kibol, ultras , chuligan , nawet piknik z niego żaden. "Kibicuje " RTSowi bo w takim towarzystwie sie obraca
Na wszystko dowody, a co to komenda? A co ja mam ci na szybko filmik zmontować? W okolice cmentarza też mam jechać i odnowić grafy i wrzucić foty? To są rzeczy sprzed kilku lat i większości nie ma w necie. Zapytaj kolegów z ekipy, może się pochwalą :)ts1998 pisze: 08.05.2018, 21:13 Kto sie kurwą urodzil, kanarkiem nie zdechnie, to jedyne co o tym net hoolsie pique mozna napisac.
Piszesz o smianiu sie z Trolla, daj dowody !
Napisy o SP Nagodzie ktos zamazywal ?? Aha, Klamiesz pizdo bo zrobila to Administracja po skargach mieszkancow ze korty + słoneczne jest wymalowane w krzyze z napisami o tym chlopaku.
Bedac w temacie SP Nagody przypomnij Nam jak po jego smierci ( bo domniemam ze wiesz jak zginal ) zachowywali sie jego (wasi ) funfle z Bałut z Ch. na czele ?
Ten graf na Żabie też zamalowała administracja? Czarnym sprayem? :)
Te vlepy pewnie też nie wasze?

Grafika wrzucona na wasz fb terror śródmieście, ale pewnie też nikt od was?
Polecam komentarze twoich prawilnych koleżków ;) A ja ci mało takich komentarzy to ileś stron temu w tym temacie też znajdziesz. Miłej lektury
-
wiernyioddany
Pique- W********** pajacu i wstydu oszczędź ...
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Nie da się edytować, więc dorzucę ten graf został zniszczony przez was. O zwykłych napisach już nie mówiąc.
Tak mi się przypomniało, że z Dresa też sobie robiliście podśmiechujki, że RTS pada po dopalaczach itp.
Tak mi się przypomniało, że z Dresa też sobie robiliście podśmiechujki, że RTS pada po dopalaczach itp.
-
Weteran1946
Śp. Piqe , zdechnij korwo !!!
Przecież Pique nic strasznego nie napisał,za To wy juz odlecieliscie ostro. Do tego pokazał Wam Waszą hipokryzję.
-
***1908***
Pajacu sam najpierw nauczyć sie czytać ze zrozumieniem a później odpisuj wróć do szkoły a może jeszcze w niej jesteś jak zrozumiesz blaznie zezowaty co napisałem to odp.Pique pisze: 08.05.2018, 21:13Doinformuj się pajacu, a później się wypowiadaj. Bo tylko się błaźnisz. U was tego sam nikt nie zrobił, tylko np wasza grupa wyjazdowa coś krzyczała,wasza ekipa malująca,fc Aleksandrów wykazał się przed cmentarzem. Więc nie zbywaj tego do jednej/kilku osób. Zresztą na tym napinkowym forum, twoje koleżanki też piały z zachwytu wypisując czarny punkt czy 1:0. No ale lepiej palić głupa i pomijać temat lub jak ty marginalizować. To czekam na kolejne wyzwiska :)***1908*** pisze: 08.05.2018, 19:53 Imbecylu czyli jak ktoś coś zrobił sam wszyscy są obarczani tym wszystkim?
Albo w ogóle nie odpisuj bo raczej Ty sie blaznisz nie ja.
I to jest sedno moich postów, bo nawet nie obraziłem Semira. Tylko wytknąłem im ich zachowania i hipokryzję, a tu lament niczym u po pod dojściu pis do władzy ;)C1365O pisze: 08.05.2018, 22:25 Przecież Pique nic strasznego nie napisał,za To wy juz odlecieliscie ostro. Do tego pokazał Wam Waszą hipokryzję.
PS. 1908 tak myślałem, że obrócisz kota ogonem bo gówno wiesz.
-
TERROR_EUDEZET
Weteranowi znowu szajba się odkręca i zaczyna świrować.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
@mms
Ten wasz graf został zrobiony na naszych terenach, więc nie wiem czego się spodziewaliście. A co do Smolarka to na meczu ŁKSu została uszanowana minuta ciszy z czego sami byliście zdziwieni, chyba nawet w tym temacie.
Ten wasz graf został zrobiony na naszych terenach, więc nie wiem czego się spodziewaliście. A co do Smolarka to na meczu ŁKSu została uszanowana minuta ciszy z czego sami byliście zdziwieni, chyba nawet w tym temacie.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
pytanie do LKSiakow wpuszczacie jutro na swoje trybuny Radomiaka?
Hipokryzja i hipokryzja... Daj spokój.Możemy sobie na wzajem po "sto" przykładów dojebac,co do tej hipokryzji.Taka jest niestety prawda.To samo mity o "zawsze honorowo",krystalicznie czyści,zero krzywych akcji itd.Konfitury to samo.Wszędzie się taki znalazł/znajdzie.C1365O pisze: 08.05.2018, 22:25 Przecież Pique nic strasznego nie napisał,za To wy juz odlecieliscie ostro. Do tego pokazał Wam Waszą hipokryzję.
Nie bądźmy naiwni i nie pierdolmy głupot.Zycie w świecie mitów i marzeń zostawmy chłopakom na poziome gimnazjum.
ŁKS Łódź Polska
Graf był na naszych terenach, dokładniej na szóstkach. Owszem była minuta ciszy i brawo za to. Ale zachowanie waszego fan clubu z Aleksa to już inna bajka.Jarcar pisze: 08.05.2018, 23:02 @mms
@Abr908 nigdzie nie napisałem, ze my jesteśmy święci. Jednak jakiś szacunek do zmarłych powinien być.
Szóstki to Wasze tereny ?? Obudź się dzieciaku !Pique pisze: 09.05.2018, 07:48Graf był na naszych terenach, dokładniej na szóstkach. Owszem była minuta ciszy i brawo za to. Ale zachowanie waszego fan clubu z Aleksa to już inna bajka.Jarcar pisze: 08.05.2018, 23:02 @mms
@Abr908 nigdzie nie napisałem, ze my jesteśmy święci. Jednak jakiś szacunek do zmarłych powinien być.
Piszesz o szacunku do zmarłych ?? A pamietasz jak w kierunku Śląska pruliście sie "Gdzie jest Rolik ?"
Dzieciaku hehe tak 66 są nasze a reszta Żubardzia do was należy. Tak samo jak Żabieniec. Chyba nie jesteś z Łodzi albo koledzy ci kitu nawciskali. Pamiętam, żaden to powód do dumy. Ale podam i inny przykład. Przypomnij sobie co było jak ktoś od was był chowany, na cmentarzu na naszych terenach?1925 pisze: 09.05.2018, 08:32Szóstki to Wasze tereny ?? Obudź się dzieciaku !Pique pisze: 09.05.2018, 07:48Graf był na naszych terenach, dokładniej na szóstkach. Owszem była minuta ciszy i brawo za to. Ale zachowanie waszego fan clubu z Aleksa to już inna bajka.Jarcar pisze: 08.05.2018, 23:02 @mms
Piszesz o szacunku do zmarłych ?? A pamietasz jak w kierunku Śląska pruliście sie "Gdzie jest Rolik ?"
Jeśli Bałuty nalezą do Łodzi to TAK jestem z Łodzi.
Pamiętam, pamiętam tez ze niektóre osoby od Was były na jednym z takich pogrzebów.
Natomiast nie pamiętam bo sie nie przyglądałem czy CM. i okolice był wtedy wymalowany różnymi epitetami czy nie ...
Pamiętam, pamiętam tez ze niektóre osoby od Was były na jednym z takich pogrzebów.
Natomiast nie pamiętam bo sie nie przyglądałem czy CM. i okolice był wtedy wymalowany różnymi epitetami czy nie ...
Szóstki to Żubardź, a Żubardź do nas należy. To że przez pewien czas paru kolesi od was latało i mazało po ścianach (przy wsparciu żabieńca) tego nie zmieniło, a nawet wyszło to nam na dobre bo chłopaki z Żubardzia zaczęli się bardziej udzielać.Pique pisze: 09.05.2018, 07:48 \
Graf był na naszych terenach, dokładniej na szóstkach. Owszem była minuta ciszy i brawo za to. Ale zachowanie waszego fan clubu z Aleksa to już inna bajka.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
-
WidzewskaCharyzma
Litości, tu chodzi o LUDZKIE ŻYCIE, ja wiem że dla niektórych nie ma ono żadnego znaczenia ( do czasu aż nie dotknie ona kogoś bardzo bliskiego,bądź nie zajrzy w oczy),ale to nie znaczy że wszyscy musimy równać do tych idiotów.
https://t.me/pump_upp
Jak widać prawda w oczy kole ;)
żydzi śmiali się wielokrotnie ze śmierci chłopaków z Widzewa, a jak zmarł ktoś od nich to nawet w zwykłym komentarzu doszukują się podtekstów...
żydzi śmiali się wielokrotnie ze śmierci chłopaków z Widzewa, a jak zmarł ktoś od nich to nawet w zwykłym komentarzu doszukują się podtekstów...
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
fortyseven
Da radę przyciąć gdzieś mecz ŁKS-u z Radomiakiem ??
pzdr
pzdr
HC!
Piszesz "Nas" z powodu megalomanii, czy po prostu nie znasz zasad pisowni?
Inny as wyżej, nie opanował trudnej sztuki czytania ze zrozumieniem...
Jest taki dowcip: Dlaczego patrole policyjne są
3-osobowe ?
Jeden umie czytać, drugi pisać, a trzeci pilnuje tych dwóch mędrców...
;)
Widzew dziś świętuje z kolegami CSKA - 9 maja?
Ty internetowy pajacu chyba się 10 lat temu w klatce zamknąłeś i wyjść nie potrafisz.Pique pisze: 09.05.2018, 08:54Dzieciaku hehe tak 66 są nasze a reszta Żubardzia do was należy. Tak samo jak Żabieniec. Chyba nie jesteś z Łodzi albo koledzy ci kitu nawciskali. Pamiętam, żaden to powód do dumy. Ale podam i inny przykład. Przypomnij sobie co było jak ktoś od was był chowany, na cmentarzu na naszych terenach?1925 pisze: 09.05.2018, 08:32Szóstki to Wasze tereny ?? Obudź się dzieciaku !Pique pisze: 09.05.2018, 07:48
Graf był na naszych terenach, dokładniej na szóstkach. Owszem była minuta ciszy i brawo za to. Ale zachowanie waszego fan clubu z Aleksa to już inna bajka.
Skoro jesteś z Bałut, to tym bardziej powinieneś wiedzieć jak to tam wygląda. Żubardź jest wasz, ale szóstki są nasze i dalej wchodzą w skład Żabieńca. A jeśli inaczej twierdzisz, to zapytaj kolegów z limanki czy teo, którzy czasem gdy wjeżdżają na Żabieniec zahaczą też o 66 ;) A co do reszty posta, trzeba było się przyjrzeć. W spokoju przyjechaliście w barwach i w spokoju wróciliście. Wspólne delegacje były u Leszka Jezierskiego.
To, że ktoś mazał a już nie maże, to nie oznacza, że nikogo nie ma. Z wiekiem człowiek dorasta.Jarcar pisze: 09.05.2018, 10:21 Szóstki to Żubardź, a Żubardź do nas należy. To że przez pewien czas paru kolesi od was latało i mazało po ścianach (przy wsparciu żabieńca) tego nie zmieniło, a nawet wyszło to nam na dobre bo chłopaki z Żubardzia zaczęli się bardziej udzielać.
Może ty tak lubisz, ale CSKA którzy są "nacjonalistami" (hahahahhaha) swiętują...jestesmywaszastolica pisze: 09.05.2018, 17:36 a co pierwszy raz gałę kacapom zrobiłeś 9 maja że mają świętować ten dzień ?

Mmsik jaki ty jednak jestes malutki czlowieczek
ŁKS ŁÓDŹ