Ja mam takie pytanie do kibiców Ruchu Chorzów. Jaka jest sytuacja w Radlinie, Pszowie i Raciborzu? Czy Ruch udziela się na klubach z tych ,iast - Górnik Pszów i Unia Racibórz?
Pszów i Radlin to teraz tylko fc Ruchu nic we własnym zakresie na meczach nie organizują, Unia Racibórz tez już skończyła. Ostatni raz się chyba mobilizowali na rybnickich Żaboli w Pszowie kilka lat temu, a o Raciborzu nie słyszałem od straty flagi na rzecz ROWu.
Kosy:
Chrobry Głogów
Zielona Góra
Gwardia Koszalin (przez niektórych zapomniana wskutek braku 'kontaktu')
Stal Gorzów (celowo na końcu jako, że jest to tylko ekipa żużlowa)
Jak wygląda rozkład kibicowski w Szczyrku? Miasteczko na wskroś turystyczne i multum ludzi się tam przewija. Zawsze się nad tym zastanawiałem, wydaje mi się że z racji odległości jest to FC BKS-u? A może jakaś inna ekipa ma tam wpływy?
Z tego co wiem, to w Sczyrku nie ma BKS-u, może pojedyncze sztuki. Kiedyś było tam troche Wiślaków i Legionistów. W okresie zimowym można spotkać wiele ekip z całej Polski
Lewy pisze:Sopot jest uważany za dzielnicę Gdańska, wiec nie rozumiem twojego szydzenia?
bez urazy,ale raczej tylko przez Was i fanow Lechii z Sopotu,Sopot jest uwazany za dzielnice Gdanska. idac Twoim tokiem rozumowania, dzielnica Gdyni jest Rumia,dzielnica Warszawy Pruszków,dzielnica Łodzi,Zgierz.a wcale tak nie jest.Pozdrawiam.
Lewy pisze:Sopot jest uważany za dzielnicę Gdańska, wiec nie rozumiem twojego szydzenia?
bez urazy,ale raczej tylko przez Was i fanow Lechii z Sopotu,Sopot jest uwazany za dzielnice Gdanska. idac Twoim tokiem rozumowania, dzielnica Gdyni jest Rumia,dzielnica Warszawy Pruszków,dzielnica Łodzi,Zgierz.a wcale tak nie jest.Pozdrawiam.
Mieszkasz patrzac po nicku troche od nas. Więc nie wiesz jak jest, wiec sie niewypowiadaj . To nie mój tok rozumienia tylko jest to prawda! Jak mozesz porównywać Sopot do Pruszkowa?
A co dokladnie masz na mysli ?? . My sie mocno trzymamy narazie sami , i tak nam dobrze idzie jak na warunki panujace w naszym miescie ...
Kiedys chyba było blisko waszej zgody z Dyskobolia? Czy sie myle? No i chyba mieliscie sztame z Szombierkami
Co do Dyskobolii to nie wiem nie jestem uprawniony do takich informacji . Wiem ze na meczu u nich byly wspolne zdjecia ( chyba ) , ale niech ktos kompetentny sie wypowie . Zgoda z Szombierkami to juz dos daleka przeszlosc bodaj po barazach z Polonia Bytom o utrzymanie .
Pisze po raz n-ty nie mamy zadnych zgód ani układów - kiedyś była zgoda z Szombierkami ale to już przełość a z kibicami z Grodziska była tylko okazjonalna fotka jak pojawiliśmy się u nich za czasów 1 ligi w kilka osób pozdro
Szczakowianka chyba sie tez lubi z Gornikiem Libiaz. Pojedyncze osoby jezdzily/jezdza? na Ostrovie. [ ale nic oficjalnego nie ma ] - zeby nie bylo ze farmazony pisze:)
Ciekawe czy tak samo sądza fani Ruchu Bo nie jest to zaden układ, tylko zwykłe przyjazne stosunki. Dodam przyjazne u starszych kibiców Ruchu.
Co do układu ze Stalą Rzeszów to także się zagalopowałeś. Bo dobrze wiesz że tylko z grupą "WzU".
Ciekawe czy tak samo sądza fani Ruchu Bo nie jest to zaden układ, tylko zwykłe przyjazne stosunki. Dodam przyjazne u starszych kibiców Ruchu.
Co do układu ze Stalą Rzeszów to także się zagalopowałeś. Bo dobrze wiesz że tylko z grupą "WzU".
Ziomek widze że jesteś lepiej poinformowany niz sami kibice Igloopolu heh
bercik RTS pisze:Mógłby ktoś napisać, jak to było ze zgodą Widzew-Chrobry, Widzew-Petra i Widzew-Stal Rz.?
Nikt ci nie napisze, ja sprobuje przyblizyc, jesli sie myle to niech ktos poprawi. Otoz zgody sie rozpadly bo Widzew zmienil swoja oreintacje i zaplonal uczuciem do sileniejszych (niz Chrobry i Karpaty) ktorzy do niedawna ich bili badz kroili z flag.
Dodam tylko, ze nowa zgoda i szacunki Widzewa bardzo mnie bola