na spokojnie pisze: ↑10.05.2018, 18:12
Psiarnia się ogarnęła, Unia wróciła do autokaru, Chełmianka rozproszyła się na osiedlu. Tyle.
O szczegółach mogę Ci poopowiadać na priw.
jakos na goraco po akcji sama chelmianka nie oceniala starcia na swoja korzysc, raczej na remis, a unia na swoja korzysc. a tu nagle po paru latach wyskakuje jakis szczesciarz, ktory byl i widzial i zmienia wynik calego starcia. fantasta. daleko mi do unii, tak samo jak do chelmianki, ale jak czytam ze chelmianka jest lepsza od hetmana to smiac mi sie chce. chelmianka robiac akccje na fc hetmana nie moze dac sobie rady to co tu mowic o calym hetmanie.
[/quote]
Gamoniu, po pierwsze - naucz się używać języka polskiego. Jako kibolowi- patriocie nie wypada kaleczyć ojczystego języka w jakim ty to robisz. Sam sobie wystawiasz laurkę, bo o świadectwie trudno mówić.
Gamoniu - szczęściarz, fantasta? To twoja ocena czy próba deprecjonowania moich słów?
Tak, dla twojej wiadomości, byłem kilka metrów od akcji. Nie zamierzam ci więcej wyjaśniać.
Tak, z mojej perspektywy Chełmianka była lepsza.
Gamoniu - nigdzie nie napisałem, nigdy nie stwierdziłem, że Chełmianka ma lepszą bandę od Hetmana. Z prostej przyczyny. Nie znam bandy Hetmana, na oczy jej nie widziałem w akcji a na stadionie młyn widziałem z 10 lat temu. Więc się w tym temacie nie wypowiadałem.
Gamoniu - wisi mi zarówno Chełmianka, jak i Hetman. Chełmiankę uważam za ekipę baaaardzo mocno przereklamowaną, a Hetmana, jak już pisałem nie znam.
Dalej chcesz polemizować???? Jeżeli oczywiście potrafisz.
[/quote]
A Ty na spokojnie - jesteś sędzią z licencją międzynarodową starć pomiędzy ekipami? Nie jesteś za Chełmianką i Unią z Hrubieszowa, Hetmana nie znasz, to po co się wypowiadasz za zainteresowanych? Pełnomocnictwo od którejś ze stron otrzymałeś? Po co się pchasz w nie swoje sprawy!