Komentarze-4-6 maja !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-4-6 maja !
Parę lat temu jak Widzewowi nie było dane zasiąść na trybunach Wisły to Ci drudzy opuścili stadion.
-
To co robią normalne ekipy gdy przeciwnicy mają zakaz wyjazdowy.Może nie jestem 'na czasie' ale co takiego kibice Jagi jako ekipa, ultrasi itp mieli zrobić bądź nie by Legia weszła,
Jagiellonia to potrafi się wstawić za Cionkiem czy Romanczukiem ze co wszyscy chcą od nich przecież to Polacy. A jak potrzeba kibicowskiej solidarności to d*** cicho
-
Co zrobili piłkarze Legii?
-
-
-
[link]
-
-
Ona jeszcze jest w klubie? Miałem nadzieję, że już dawno wyjebali tą kłamczuszkę. Nas też nie wpuścili, a ona zwalała winę na nas :)19normals46 pisze: ↑06.05.2018, 16:17Info od NS
"W obecności członków zarządu Legii prezes Jagiellonii Cezary Kulesza wyraził zgodę na nasze wejscie na stadion z flagami. Decyzje ta przekazał do „realizacji” Agnieszce Syczewskiej z zarządu Jagiellonii. Pani Agnieszka konsekwentnie odmawia nam możliwości wejścia z flagami Legii, stoimy w 900 osób od 2 godz pod stadionem i zanosi się, że po raz kolejny meczu z sektora gości nie obejrzymy."
-
Nie łudźcie się, nie zwolnią jej, bo zaraz się feministki oburzą że to seksizm haha. To jest cyrk zwykły, druga strona medalu jest taka, że prezesik mógł umyć rączki bo od początku nie chciał Legi wpuścić i zrobił tak ze niby dał zezwolenie no ale Adze coś sie nie spodobało i jednak podjęła prawidłową decyzję.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
A Jaga zostaje na trybunach i bawi się w najlepsze, beka niezła ......
Solidarność kibicowska jak skur...Panowie, zresztą ta sama beka, jak to, że Legia nie wpuszcza Polonii, nie potrzeba wojewodów, ani komisji ligi.....sami sobie gotujemy ten los.
Solidarność kibicowska jak skur...Panowie, zresztą ta sama beka, jak to, że Legia nie wpuszcza Polonii, nie potrzeba wojewodów, ani komisji ligi.....sami sobie gotujemy ten los.
-
A nie pamietasz przypadkow ze ekipy musialy sie bic zeby wejsc na zakazie na obcy stadion bo to byl warunek do wejscia.
-
Dokładnie, można ? można, trzeba tylko kur..a chciećMareczek86 pisze: ↑06.05.2018, 19:19Parę lat temu jak Widzewowi nie było dane zasiąść na trybunach Wisły to Ci drudzy opuścili stadion.
-
nie taka idiotka...sprytnie manipuluje faktami.
Przeczyta tysiące i pójdzie w świat że kibice finalnie wcale nie chcieli wejść bo np mieli race w flagach zaszyte jak to spocony Jasiu zasugerował hue hue
Post który ku*** w żaden sposób nie odzwierciedla prawdy ale cóż..
ahaha bo ktoś pisał o oddzieleniu ekipy od zarządu który podejmuje te chore decyzje. Owszem ale ekipe też się poznaje jak na te decyzje tegoż zarządu reaguje.
-
Kto prowadzi stronę Jagiellonia.net i relację live?
Osoba pisząca tę relacje powinna zebrać bardzo dobitny w*******, za pisanie tak kurewskich tekstów.
Mam nadzieję, że ktoś z Białegostoku się tym już zainteresował, i sprawa zostanie wyjaśniona wedle starych zasad.
Pozdrawiam
Osoba pisząca tę relacje powinna zebrać bardzo dobitny w*******, za pisanie tak kurewskich tekstów.
Mam nadzieję, że ktoś z Białegostoku się tym już zainteresował, i sprawa zostanie wyjaśniona wedle starych zasad.
Pozdrawiam
-
Sytuacja na linii Legia-Polonia też słaba ale nie łudźcie się, że ekipa Legii będzie walczyć o wejście na sektor ekipy, która na przestrzeni tylu lat odwalała tyle krzywych akcji, ze sprzedawaniem na psy, lataniem ze sprzętem, wyłapywaniem Legionistów na bramkach swojego stadionu z ochroną czy tolerowanie antify przez długi czas.
-
Legia nie wpuszczała Polonii, gdy ta chciała wejść na sektor swoich zgodowiczów i jakoś legioniści nie byli z tego faktu oburzeni. Wiec nie stękać
-
Napisałem jedno zdanie, gdzie odnotowałem fakt, który miał miejsce przed meczem.Doktor P(r)awica pisze: ↑06.05.2018, 18:40A wy tu płaczecie, że ktoś na piłkarzy Legii gwizdał bo Ci zaszydzili z sektora pustego.
Jeśli to nazywasz płaczem, to czym jest twój wywód na pół strony?
Nawet nie wspomniałem o kibolach Jagi, a zestresowałeś się bo przyjebałem się, że baba wyciera mordę kutasem jakiemuś pedałowi?Chyba, że to zdjęcie z młyna no to ku*** sory.
Te sytuacje miały miejsce dzisiaj w Białymstoku i żaden z nas nie ma na to wpływu, więc się tak nie ciśnieniuj.
Poza tym każdy ma prawo do swojego i zdania i może napisać jak to widzi ze swoje perspektywy, a to że ktoś zrobił kiedyś tak a nie inaczej, nie jest argumentem.Tym bardziej, że ostatni rok czy dwa pokazują, że polska scena coraz bardziej przypomina kabaret.
-
I co z tego wynika licytacja która ekipa jest bardziej ........?wichrowe wzgorze pisze: ↑06.05.2018, 20:36Legia nie wpuszczała Polonii, gdy ta chciała wejść na sektor swoich zgodowiczów i jakoś legioniści nie byli z tego faktu oburzeni. Wiec nie stękać
Obie robią skurwysyństwo, a debilom w krawatach z zarządów to graj, smutne to czasy i tyle. Wystarczyłoby wyjść ze stadionu raz, drugi, trzeci, ale po co ?
-
wywiesili. -Piłka Nozna Dla Kibiców.....tylko mieli dopisac dla tych z Białegostoku...ProudOfPoland pisze: ↑06.05.2018, 16:54Im to pewnie pasuje. A potem wywieszą transparent z hasłem "ostatni gwizdek" itp. Kabaret.info z TMK pisze: ↑06.05.2018, 16:51Kibice Jagiellonii w żaden sposób nie próbują reagować na działania działaczy?
-
tymczasem Spartak Trnava zdobywa mistrzostwo ...
-
Tak jedziecie po Jadze , ale czy to Ich wina ,że policja z Podlasia jest szczególnie wyczulona na na kibiców i robi sobie co chce
-
Coś konkretnego się wydarzyło podczas powrotu Motoru z Trzebini, że postanowili zakończyć zgodę?
-
Chełmianka ustawiła się na Hetman.
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
Kto nazbierał więcej grzybów? ;)
-
Do niczego nie doszło głównie przez psy/
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
Jak Białystok nie wpuszczał innych drużyn robiąc problemy pt. nowy stadion/nowe trybuny jeszcze nie gotowe, dlatego damy/nie damy bilerów na czas - lokalni również piszczeli że to nie ich wina. Cholernie bierni są od lat, ciesząc się na boku.stary zgred pisze: ↑06.05.2018, 21:50Tak jedziecie po Jadze , ale czy to Ich wina ,że policja z Podlasia jest szczególnie wyczulona na na kibiców i robi sobie co chce
Szmaty z pustosłowiem znaczą tyle samo co gównana bielizna patriotyczna. Nic.
-
Jak zgdodowicze Sandecji/Cracovii awansują do ekstraklasy czy trafią na nas w PP zarząd Legii nie będzie miał żadnych argumentów żeby ich nie wpuścic i normalnie wejdą na mecz jak w latach poprzednich. Proste.
Nikt nie płacze, nikt nie steka, cyrku wszyscy się spodziewali.
[link]
-
Machina propagandowa ruszyła, każdy lekko ogarnięty wie, że w internetowej propagandzie Legia nie ma sobie równych. No cóż, jaki klub tacy kibice :)
Przedstawiam moje własne zdanie na ten temat, nie całej Jagiellonii.
Po pierwsze sprostujmy sobie informację. To nie kibice nie zostali wpuszczeni, ale zakazane zostały flagi. Jak dla mnie to jest niedopuszczale, ale co poradzisz? Legioniści byli pod stadionem od około 14 do 17. Decyzyjni zakazali wchodzenia na sektor. Chcieli wnieść 4/5 flag, ale tak jak wcześniej zostali poinformowani, nie mogli tego zrobić. Specjalnie zostali poinformowani o tym wcześniej, aby nie było problemów, jak rok temu. "Co zrobić z flagami, przecież ich nie zostawimy w depozycie". Więc mieli możliwość wejść, tylko nie chcieli tego robić bez flag. Odbijając od tematu, nie powiecie chyba mi, że wielka Legia, postrach całej europy i świata, nie jest w stanie przemycić na stadion swoich flag? :) Wystarczyło wziąć kilka mniejszych flag, schować pod koszulki i w ten sposób utrzeć nosa naszemu zarządowi, wywieszając je na stadionie. No ale to nie moja sprawa.
Jeżeli ZIWPJB lub jakiś inny idiota myśli, że to zemsta za skrojone flagi to niech weźmie rozbieg i pierdolnie się baranem w ścianę. Jest końcówka sezonu, Jagiellonia walczy o mistrza. Jest to szansa pierwszy raz zdobyć Mistrza Polski. Wpuszczenie skrojonych flag to jest jakaś bankowa zadyma. Każdy widział mecz Piast - Górnik, na którym nic nie było a dostali walkower. Jakakolwiek zadyma jest strzałem w stopę dla klubu i temu zarząd wymyślił sobie to.
Przedstawiam moje własne zdanie na ten temat, nie całej Jagiellonii.
Po pierwsze sprostujmy sobie informację. To nie kibice nie zostali wpuszczeni, ale zakazane zostały flagi. Jak dla mnie to jest niedopuszczale, ale co poradzisz? Legioniści byli pod stadionem od około 14 do 17. Decyzyjni zakazali wchodzenia na sektor. Chcieli wnieść 4/5 flag, ale tak jak wcześniej zostali poinformowani, nie mogli tego zrobić. Specjalnie zostali poinformowani o tym wcześniej, aby nie było problemów, jak rok temu. "Co zrobić z flagami, przecież ich nie zostawimy w depozycie". Więc mieli możliwość wejść, tylko nie chcieli tego robić bez flag. Odbijając od tematu, nie powiecie chyba mi, że wielka Legia, postrach całej europy i świata, nie jest w stanie przemycić na stadion swoich flag? :) Wystarczyło wziąć kilka mniejszych flag, schować pod koszulki i w ten sposób utrzeć nosa naszemu zarządowi, wywieszając je na stadionie. No ale to nie moja sprawa.
Jeżeli ZIWPJB lub jakiś inny idiota myśli, że to zemsta za skrojone flagi to niech weźmie rozbieg i pierdolnie się baranem w ścianę. Jest końcówka sezonu, Jagiellonia walczy o mistrza. Jest to szansa pierwszy raz zdobyć Mistrza Polski. Wpuszczenie skrojonych flag to jest jakaś bankowa zadyma. Każdy widział mecz Piast - Górnik, na którym nic nie było a dostali walkower. Jakakolwiek zadyma jest strzałem w stopę dla klubu i temu zarząd wymyślił sobie to.
Napisał to kibic Legii, którego klub dogaduje się z Cracovią na wpuszczenie większej ilości Legionistów, w zamian za wpuszczenie na następnym meczu kibiców Polonii. Wiadomo jak to się skończyło. Skoro u nas kabaret, to u was musiałby powstać cały cyrk.ProudOfPoland pisze: ↑06.05.2018, 16:54Im to pewnie pasuje. A potem wywieszą transparent z hasłem "ostatni gwizdek" itp. Kabaret.info z TMK pisze: ↑06.05.2018, 16:51Kibice Jagiellonii w żaden sposób nie próbują reagować na działania działaczy?
Wiesz tyle, co przeczytasz na stadionowych oprawcach? Skąd wiesz, że np. decyzja Kuleszy o wydaniu pozwolenia nie była pod wpływem kibiców? Skąd wiesz, że było rozmów z zarządem?info z TMK pisze: ↑06.05.2018, 16:51Kibice Jagiellonii w żaden sposób nie próbują reagować na działania działaczy?
Jagiellonia.net nie jest oficjalną stroną kibiców.Decident pisze: ↑06.05.2018, 17:38Ciężki frajer prowadzi tą jagiellonia.net
Za każdym razem kompleks stolicy, teraz fetowanie decyzji o niewpuszczeniu flag i całej ekipy gości.
Równocześnie, wielokrotnie przepisywali komunikaty kibicowskie od swoich grup i redagowali newsy związane z życiem trybun i kibolami J.
Jak widzę taką hipokryzję to aż brakuje słów.
PS daleko mi do Legii.
No widzisz, może u nas w zarządzie siedzą ludzie z jajami i trwają w swojej decyzji do końca.ProudOfPoland pisze: ↑06.05.2018, 17:49No widzisz, takie końce, że Jagiellonia weszła z flagami, bębnem i transparentami.W.K. pisze: ↑06.05.2018, 17:47każdy kij ma dwa końce ...Decident pisze: ↑06.05.2018, 17:38Ciężki frajer prowadzi tą jagiellonia.net
Za każdym razem kompleks stolicy, teraz fetowanie decyzji o niewpuszczeniu flag i całej ekipy gości.
Równocześnie, wielokrotnie przepisywali komunikaty kibicowskie od swoich grup i redagowali newsy związane z życiem trybun i kibolami J.
Jak widzę taką hipokryzję to aż brakuje słów.
PS daleko mi do Legii.
[link]
Jak to który raz? Żadna inna ekipa nie miała problemów z wejściem, spowodowanych przez nasz klub. Wszystko złe było od strony psów.KociaKarmaKrólów pisze: ↑06.05.2018, 18:09Daleko mi do Legii i Jagi, ale co gdyby tak na każdy mecz nie wpuszczać kibiców Jagi, niech się postawią w takim świetle, bo może do tego dojść za to co robią. Wiem, że ani Legia ani Jaga nie są bez winy, ale który to już raz ze strony Jagi.
Frajerów poszukaj na łazienkowskiej. Jak to idzie, braci się nie traci? A no tak, zostawia się ich w lesie i spierdala.troublemakeer pisze: ↑06.05.2018, 18:24Jaga banda c****, zero zasad, najważniejszy swój czubek nosa i nic poza tym. Nie dziwie się, że nikt nie trzyma z tymi frajerami.
A co mieliśmy zrobić? Legia godzinę przed meczem zawinęła się do domu. A no tak, mogliśmy wyjść ze stadionu. Legia zawróciłaby pociąg i wróciła... Debile, wszędzie debile.
Czytaj wyżej. Gdy Ruch z Widzewem mieli problemy z wejściem na sektor, przerwaliśmy doping i opuściliśmy sektory. Do tego spora część poszła pod sektor gości. Wygoogluj sobie. Doinformuj się a później p****** głupoty.NowyNowy pisze: ↑06.05.2018, 20:02Dokładnie, można ? można, trzeba tylko kur..a chciećMareczek86 pisze: ↑06.05.2018, 19:19Parę lat temu jak Widzewowi nie było dane zasiąść na trybunach Wisły to Ci drudzy opuścili stadion.
Czy ty wyobrażasz sobie sytuacje, że Legia zasiada na naszych trybunach? Od skrojenia flag ta sytuacja nie będzie miała już nigdy miejsca. Wcześniej Legia zasiadała na naszych trybunach gdy miała zakaz. Czy Legia odwdzięczyła się nam za to? U nas wieloktonie na zakazie przyjeżdżają ekipy. Daję przykłady z poprzednich sezonów, Lech, Wisła Płock, Korona... A ile ekip na zakzie zasiadło w ostatnich latach na sektorach Legii? Mi świta tylko Ruchosfp_ pisze: ↑06.05.2018, 19:21To co robią normalne ekipy gdy przeciwnicy mają zakaz wyjazdowy.Może nie jestem 'na czasie' ale co takiego kibice Jagi jako ekipa, ultrasi itp mieli zrobić bądź nie by Legia weszła,
Jagiellonia to potrafi się wstawić za Cionkiem czy Romanczukiem ze co wszyscy chcą od nich przecież to Polacy. A jak potrzeba kibicowskiej solidarności to d*** cicho
Jesteś śmieszny. Naprawdę szkoda mi Ciebie. Jeżeli ktoś chciał przyjeżdżać na zakazie, to w zasadzie nie było problemu. Podczas remontu naszego stadionu na trybunach zasiadały takie ekipy jak Legia, Wisła, Ruch, Widzew, Górnik... Nawet twoja śmieszna Pogoń miała możliwość, tylko psy zabroniły sprzedaży biletów dla Was. Staliście pod bramą na starym stadionie, z której widok był na całe boisko. W tamtym czasie psy były tak skuriwałe że robiły problemy nawet dla Ruchu, a gdy przyszedł prezes aby rozkazać ich wpuścić, ochroniarze byli tak zesrani psami, że nie wiedzieli co robić. Słuchać szefa czy psów.. Czy może chodzi Ci o to że na otwarcie stadionu nie potrafiliście wysłać listy listy wyjazdowej, a że było zapotrzebowanie na bilety nasz klub wyprzedał sektor dla nas. Jak zrobiliście ostatnio na meczu z Sandecją?kolaboracja_PL pisze: ↑06.05.2018, 22:51Jak Białystok nie wpuszczał innych drużyn robiąc problemy pt. nowy stadion/nowe trybuny jeszcze nie gotowe, dlatego damy/nie damy bilerów na czas - lokalni również piszczeli że to nie ich wina. Cholernie bierni są od lat, ciesząc się na boku.stary zgred pisze: ↑06.05.2018, 21:50Tak jedziecie po Jadze , ale czy to Ich wina ,że policja z Podlasia jest szczególnie wyczulona na na kibiców i robi sobie co chce
Szmaty z pustosłowiem znaczą tyle samo co gównana bielizna patriotyczna. Nic.
-
Chełmianka pozytywnie zaskoczyła, brawo mało już takich ekip honor ponad wszystko.
-
Napisał typ z ekipy, która cudem uniknęła ofiar śmiertelnych tratując się nawzajem podczas spierdalania do konta sektora.PatoPatoGang pisze: ↑06.05.2018, 23:02Frajerów poszukaj na łazienkowskiej. Jak to idzie, braci się nie traci? A no tak, zostawia się ich w lesie i spierdala.
-
Nie jestem kibicem Jagi, ale studiuje w Białym i bywam na ich meczach. Czytam forum Jagi i uzytkownik z zielonym nickiem czyli moderator, wiec pewnie nie byle kto pisze, że nie będą pomagać ekipie, która skroiła im flagi i pobiła ich w sektorze gości. Dla mnie to trochę dziwne zachowanie obrażać się o takie rzeczy. W końcu decydując się na kibicowanie trzeba się z tym liczyć. Zresztą są filmiki z tego zajścia i widac, kto trzęsie płotem, wiem po co mieć do kogoś pretensje, że wpadli na sektor. Trzeba było stać spokojnie
-
Jagiellonia będzie się solidaryzować z Legią tak samo jak oni z Polonią, Wisła z Cracovią, Widzew z ŁKS-em, Ruch z Górnikiem itp. itd.... Na co Wy liczycie internetowe płaczki ?
-
-
-
Cala prawda. Legia nie musi o nikogo walczyc bo po co. Wazne zeby inni walczyli za Legie czy to o wejscie czy to o jakies protesty.ProudOfPoland pisze: ↑06.05.2018, 20:15Sytuacja na linii Legia-Polonia też słaba ale nie łudźcie się, że ekipa Legii będzie walczyć o wejście na sektor ekipy, która na przestrzeni tylu lat odwalała tyle krzywych akcji, ze sprzedawaniem na psy, lataniem ze sprzętem, wyłapywaniem Legionistów na bramkach swojego stadionu z ochroną czy tolerowanie antify przez długi czas.
Niewpuszczanie Polonii to pierwszy przyklad z brzegu.
Pamietam glupia decyzje na Widzewie z wpuszczeniem Legii na nasze sektory. Gdy juz bezpiecznie ochrona ich otoczyla to poleciali z bluzgami. Taka to wdziecznosc za goscine.
Kilka lat pozniej kolejna dziwna decyzja ze wejdziemy na sektory Legii. Mielismy siasc na zylecie...Wylozyli lache na nas tuz przed meczem. "Nie da sie"
Zanim ktos wypomni ostatnie derby to ja chcialem zeby Lks wszedl.
-
Za to że pokazała jaja ustawiając sie na Hetman wracajacy z wyjazdu Motoru , pokazując że maja honor i bratanie sie z wrogiem nie wchodzi w gre
-
Życie, nasza porażka. Nigdy tego nie negowaliśmy. Ale zgrywanie charakterniaków i wielkich zasadowców, a na umówionej walce zostawić swoją zgodę ,a samemu spierdolić w las to nie jest frajerskie?rzutkarny pisze: ↑06.05.2018, 23:18Napisał typ z ekipy, która cudem uniknęła ofiar śmiertelnych tratując się nawzajem podczas spierdalania do konta sektora.PatoPatoGang pisze: ↑06.05.2018, 23:02Frajerów poszukaj na łazienkowskiej. Jak to idzie, braci się nie traci? A no tak, zostawia się ich w lesie i spierdala.
Większość to są anonimowe k****, które nigdy nie przyznały się do swojego klubu. Pokaż mi, w którym momencie się pomyliłem co do klubu. Nasz klub stosuje takie same zagrywki, jakie stosuje Legia. Też wysłali nam takie pismo. I co wtedy też mieliśmy się obrażać i siać propagandę na cały internet? Nie pochwalam decyzji o niewpuszczeniu flag, ale nigdy w życiu nie przyłożyłbym ręki do pomocy tym k*****. Chcą niech dogadują się z klubem, ja mam na nich wyjebane. Cytując ich przedstawicieli, kiedy była dyskusja o niewpuszczeniu Polonii "mamy na nich wyjebane, nie będziemy im pomagać wejść"info z TMK pisze: ↑06.05.2018, 23:22Nie będę cytował tego posta, więc napiszę tu do Ciebie patologiczny gangsterze. Jeśli nie zauważyłeś na końcu mojego zdania jest znak zapytania. Czyli pytam a nie stwierdzam. Mają okazję osoby od was odpowiedzieć na to pytanie, które pewnie interesuje wiele osób. Co prawda wątpię, że Ty jesteś do tego upoważniony w imieniu ekipy Jagielonii, ale jeśli tak to współczuję. Aha, odpisujesz do każdego, jako do kibiców Legii. Większość to nie są kibice Legii, wbrew Twoim urojeniom. Po prostu wasz zarzad, stosuje frajerskie metody, i szczerze wierzę, że próbujecie coś z tym zrobić ale jesteście bezsilni, a nie, że jest to wam na rękę bo nienawiść do Legii jest większa. Jak będziecie podchodzić do tematu, jeśli w ramach rewanżu decydenci Legii od następnego meczu przestaną was wpuszczać na Łazienkowskiej?
-
Potwierdzam. Swoją drogą ta kobita też nam robiła wtedy problemy, przydałoby się mieć większy wpływ na nią i wyjaśnić jej pewne rzeczy.PatoPatoGang pisze: ↑06.05.2018, 23:02Czytaj wyżej. Gdy Ruch z Widzewem mieli problemy z wejściem na sektor, przerwaliśmy doping i opuściliśmy sektory. Do tego spora część poszła pod sektor gości. Wygoogluj sobie. Doinformuj się a później p****** głupoty.
Co do Legii, to proponuję samemu zacząć coś dawać, by potem czegoś wymagać. Bo kilka ekip się na was przejechało.
-
Legia wpuszczała na swoje sektory różne ekipy z twoją zgodą z Chorzowa włącznie więc sklej już wary, sytuacja z Polonią opisywana już milion razy i jest ona prawie identyczna do waszego zachowania wzglądem ŁKSu. (prawie bo wy nie wpuściliście kibiców klubu z którym graliście mecz a nie jakiś zgód)
-
Jak nie wiesz jak było to się nie wypowiadaj bo wy k**** najpierw na polu błagaliście o litość a jakiś czas później na sektorze, a jedyne co potraficie pajace to napinka przez krate plus pokazanie gołej d***, a najśmieszniejsze w tym wszystkim było zaśpiewanie "nic nie może przecież wiecznie trwać......."PatoPatoGang pisze: ↑06.05.2018, 23:44Życie, nasza porażka. Nigdy tego nie negowaliśmy. Ale zgrywanie charakterniaków i wielkich zasadowców, a na umówionej walce zostawić swoją zgodę ,a samemu spierdolić w las to nie jest frajerskie?rzutkarny pisze: ↑06.05.2018, 23:18Napisał typ z ekipy, która cudem uniknęła ofiar śmiertelnych tratując się nawzajem podczas spierdalania do konta sektora.PatoPatoGang pisze: ↑06.05.2018, 23:02Frajerów poszukaj na łazienkowskiej. Jak to idzie, braci się nie traci? A no tak, zostawia się ich w lesie i spierdala.
Większość to są anonimowe k****, które nigdy nie przyznały się do swojego klubu. Pokaż mi, w którym momencie się pomyliłem co do klubu. Nasz klub stosuje takie same zagrywki, jakie stosuje Legia. Też wysłali nam takie pismo. I co wtedy też mieliśmy się obrażać i siać propagandę na cały internet? Nie pochwalam decyzji o niewpuszczeniu flag, ale nigdy w życiu nie przyłożyłbym ręki do pomocy tym k*****. Chcą niech dogadują się z klubem, ja mam na nich wyjebane. Cytując ich przedstawicieli, kiedy była dyskusja o niewpuszczeniu Polonii "mamy na nich wyjebane, nie będziemy im pomagać wejść"info z TMK pisze: ↑06.05.2018, 23:22Nie będę cytował tego posta, więc napiszę tu do Ciebie patologiczny gangsterze. Jeśli nie zauważyłeś na końcu mojego zdania jest znak zapytania. Czyli pytam a nie stwierdzam. Mają okazję osoby od was odpowiedzieć na to pytanie, które pewnie interesuje wiele osób. Co prawda wątpię, że Ty jesteś do tego upoważniony w imieniu ekipy Jagielonii, ale jeśli tak to współczuję. Aha, odpisujesz do każdego, jako do kibiców Legii. Większość to nie są kibice Legii, wbrew Twoim urojeniom. Po prostu wasz zarzad, stosuje frajerskie metody, i szczerze wierzę, że próbujecie coś z tym zrobić ale jesteście bezsilni, a nie, że jest to wam na rękę bo nienawiść do Legii jest większa. Jak będziecie podchodzić do tematu, jeśli w ramach rewanżu decydenci Legii od następnego meczu przestaną was wpuszczać na Łazienkowskiej?