Stare płótno :)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
c*** w twoj szacunek konfidencie.A sorry działasz w czynie społecznym teraz pizdo ruda ;)Vin Diesel pisze: ↑04.05.2018, 15:01najlepsze jest to że strzelaly osoby ze sracovii (zero szacunku) a kare dojebią Arce i to potezną, wszystko mozna zrozumiec do jakiegoś tam stopnia ale w niektorych ekipach są zwykłe bezmozgi, nie wiem jak mozna trzymac z kims takim
A czy określenie „słoik” to nie wymysł samych „rodowitych” warszawiaków? Nie wiem dlaczego sie denerwujesz, w końcu nabijają Wam frekwencję na stadionie, a że jeżdżą na blachach typu BLM, LPU czy WPZ to chyba nie jest wstyd...DoZo(L) pisze: ↑03.05.2018, 22:49kivloff pisze: ↑03.05.2018, 22:31Ktoś (może grupa) kto podjął w tym konkretnym momencie decyzje o wnoszeniu i używaniu rakietnic na tym konkretnym meczu, w tym konkretnym czasie jest ku.rwa jebanym kretynem. No po prostu jest niepełnosprawny umysłowo. To tak jakby nie potrafił dodawać dwa do dwóch. Kibice Arki, macie w swoich szeregach idiotę(ów) bez wyobraźni, bez ku.rwa pół pomyślunku. Ja tam nie wiem co sobie tu ustalicie, czy rakietnice na meczach są prawilne, czy pedalskie. Średnio mnie to interesuje i nie ma to w sumie znaczenia. Strzelanie z nich w trakcie rozmów toczonych w temacie konkretnych zapisów regulaminu, pod którym przybijają się też Arkowcy, to jest zwykły sabotaż, działanie wprost na rękę komisji ligi, rudemu, i policji. No trzeba być jakąś amebą żeby tego nie pojąć, że to strzał we własną stopę. Jak dla mnie to równie dobrze odpalający mogliby się umówić na wóde z komendantem i jego przybocznymi. Tak jak rudy i esa musieli się w temacie regulaminu układać z kibolstwem bo by im kluby skamlały że bez kibiców nie zarobią, tak teraz będzie miał świetny argument żeby tego nie robić.Taka ulotka to nielada gratka dla koLekcjonera. Pytanie, czy było w niej coś o rakietnicach.Tyfus88 pisze: ↑01.05.2018, 19:58forum Cracovii:http://cracovia.krakow.pl/temat-final-p ... raz-z-arka(...)
Krótko po podanej godzinie wyruszamy do Warszawy
Wszyscy dostaną w autokarach ulotki informacyjne o zasadach panujących podczas wyjazdu.
(...)
Nie powiem ale rozśmieszyło mnie to :) Ekipa Cracovii jadąca na mecz dostanie w autokarze kartki z rozpiską jak się ma zachowywać :) (...)
Przypomnę, że to określenie prawdopodobnie wymyśliły i nadal popularyzują zakompleksione chamidła z peryferii (robiące "kariery" w milicji, ochronie, lokalach 'fastfood'), żeby nie nazywać ich w dużych aglomeracjach po imieniu, tylko co ma to wspólnego z 'foliadą' gdynian.
Napisze ktoś (mniej napięty od "gg"), co zaplanowali (lub, jak kto woli, zaprezentowali) przyjezdni w pierwszej, meczowej choreografii?
Nie Skierniewic, ale jakaś mniejszą, dwie wtedy Widzew stracił ( Chłopcy z Sochaczewa) oraz jakąś szachownicę (pamięć bywa zawodna - cenniejsza była fana Sochaczewa oraz manto wraz z przegonieniem całej trybuny RTSiaków)audioliker pisze: ↑03.05.2018, 18:07SH1910 pisze: ↑03.05.2018, 12:50No więc z tego co kojarzę Legia Widzewowi skroiła flagi:Zastanawiam się, co to będzie, jak ktoś uświadomi ci(ę), ile flag "skroiła" wam Legia, a na następny mecz przyjdzie w W-wie więcej widzów niż w 'litzmannstadt'.
1.Piotrków
2.Sochaczew
3.Końskie,
pewnie coś jeszcze,ale w tej chwili nie pamiętam. Natomiast Widzew skroił Legii nie mniej niż:
1. Flaga Milanówek-1990-Legia-ŁKS(PP)
2. (1 flaga)-wiosna 1995
3. Flaga Bełchatów skrojona przez fc Piotrków-29.10.1997-Legia-Widzew
4. Małą flagę-12.11.1997-PP-GKS B-Pogoń
5. Flaga Ożarowskie Lwy-05.2004
6. Flaga ,,Zawsze Wierni kibice''-26.02.2005
7. Flaga Prascy Tifosi-po Legia-Cracovia jesień 2010
8. Faga Visitors po Pogoń Szczecin-Legia jesień 2010
9. I właśnie Skierniewice.
Legia wykroiła też na sparingu flage skierniewic,z motywem z krzyku chyba...
Kolorowe rakietki sylwestrowego typu wycelowane w niebo, a rakietnice używane jako broń na ludzi to chyba jest NIECO INNY kaliber, gościu.Suczysko pisze: ↑05.05.2018, 00:47nie wiem czy już ktoś o tym pisał ale patrze na komentarze z wczoraj i wszyscy anty. Rok temu Arka odpalała to samo tyle ze wiecej(rakietnice). Wtedy zadna ruda ku*** nie płakała do kamery było ok a teraz jest płacz? Ja proponuje wyłaczyć tv a bedziecie żyć lepiej.W jaką strone te kibicowanie idzie? Nie chodzi mi teraz o ten final ale w poprzednim było\ wiecej rakiet w sufit i było ok, a teraz jakos źle? Telewizja was manipuluje i tyle. Kazdego w mniejszym lub wiekszym stopniu
Napisał przedstawiciel ekipy, która robiła wszystko, żeby w swej propagandzie umniejszać staranność i detale, z jakimi wykonana była sektorówka Lecha 2 lata temu. Z perspektywy ludzkiego oka, malowidło Legii było naprawdę dla jakichś zbyt ambitnych koneserów sztuki, bo wyglądało jakby dostało wody, albo po prostu przesadzono z efektem rozmycia.
ooooo tak, pamiętam te ciepłem majowe dni gdy całą legijną armią tuż po finale zasiedliśmy do kompów w specjalnie wynajętym biurowcu w warszawskim mordorze i umniejszaliśmy zripostowanej sektorówce Lecha staranności i detali. Ja to nawet na kilka kompów umniejszałem tym detalom. I ich staranności. Detale z Tej sektorówki (i ich staranność) do dziś czują się urażone, a kibice Kolejorza nie mogli zasnąć jeszcze tydzień po naszej akcji . Tak było. [/quote]
owszem, w końcu mają wam tyle do udowodnienia, że każdy wychwalający post się przyda.
nie widzę powodu :)
Beha pisze: ↑04.05.2018, 15:58Nie Skierniewic, ale jakaś mniejszą, dwie wtedy Widzew stracił ( Chłopcy z Sochaczewa) oraz jakąś szachownicę (pamięć bywa zawodna - cenniejsza była fana Sochaczewa oraz manto wraz z przegonieniem całej trybuny RTSiaków)audioliker pisze: ↑03.05.2018, 18:07SH1910 pisze: ↑03.05.2018, 12:50
No więc z tego co kojarzę Legia Widzewowi skroiła flagi:
1.Piotrków
2.Sochaczew
3.Końskie,
pewnie coś jeszcze,ale w tej chwili nie pamiętam. Natomiast Widzew skroił Legii nie mniej niż:
1. Flaga Milanówek-1990-Legia-ŁKS(PP)
2. (1 flaga)-wiosna 1995
3. Flaga Bełchatów skrojona przez fc Piotrków-29.10.1997-Legia-Widzew
4. Małą flagę-12.11.1997-PP-GKS B-Pogoń
5. Flaga Ożarowskie Lwy-05.2004
6. Flaga ,,Zawsze Wierni kibice''-26.02.2005
7. Flaga Prascy Tifosi-po Legia-Cracovia jesień 2010
8. Faga Visitors po Pogoń Szczecin-Legia jesień 2010
9. I właśnie Skierniewice.
Legia wykroiła też na sparingu flage skierniewic,z motywem z krzyku chyba...
Ze zdobyczy Legii - Kutno (połowa lat 90-tych, chyba Koło jeszcze wtedy), bardzo mała fana Pruszków, i z rok temu mała fana Emigranici na meczu CSKA w Londynie.
Ale to już temat mocno odbiegający do PP.
Twoi przodkowie to byli pizdy, bo zamiast pójsć do Hitlera i powiedzieć mu, że źle robi to spierdalali przed jego żołnierzami.Mariusz1988 pisze: ↑05.05.2018, 18:57Legia ma kibicow ktorzy maja w h** hajcu bo sraja pieniedzmi i oprawa Legii to jakas zenada jak na tak wielki klub.
Staruch pozwala na takie dno to szkoda gadac. Chyba sie chlop starzeje. Legia wielki klub z Warszawy, Zyleta, ustawki, gangi, napierdalanki, ogolnie 100% jebaki i placz bo jacys debile z Arki albo Cracovii uzyli rakietnic. Ja p******* to trzeba bylo ruszyc i najebac tych zydkow czy sledzi i by sie skonczylo napierdalanie rakietnicami. Ale lepiej sie uzalac na forum. A co na to wasza glowna zasada ze "skarzyc i kapowac nie wolno, odegrac sie wolno" ?????
nie_pamietam pisze: ↑05.05.2018, 20:21Twoi przodkowie to byli pizdy, bo zamiast pójsć do Hitlera i powiedzieć mu, że źle robi to spierdalali przed jego żołnierzami.Mariusz1988 pisze: ↑05.05.2018, 18:57Legia ma kibicow ktorzy maja w h** hajcu bo sraja pieniedzmi i oprawa Legii to jakas zenada jak na tak wielki klub.
Staruch pozwala na takie dno to szkoda gadac. Chyba sie chlop starzeje. Legia wielki klub z Warszawy, Zyleta, ustawki, gangi, napierdalanki, ogolnie 100% jebaki i placz bo jacys debile z Arki albo Cracovii uzyli rakietnic. Ja p******* to trzeba bylo ruszyc i najebac tych zydkow czy sledzi i by sie skonczylo napierdalanie rakietnicami. Ale lepiej sie uzalac na forum. A co na to wasza glowna zasada ze "skarzyc i kapowac nie wolno, odegrac sie wolno" ?????
Mariusz1988 pisze: ↑05.05.2018, 21:04nie_pamietam pisze: ↑05.05.2018, 20:21[quote=Mariusz1988 post_id=1269695 time=152553943
Twoi przodkowie to byli pizdy, bo zamiast pójsć do Hitlera i powiedzieć mu, że źle robi to spierdalali przed jego żołnierzami.
Twoj ojciec to pener a twoja matka to ku***. Ty i twoja rodzina to spierdolone cwele k**** i pedaly jebane w dupe. Jestes frajerem ruchanym w dupe i pozniej w jape. Wal sie na ryj cwelu i zebys skurwysynu ty i twoja stara ku*** i rodzina zdechli na raka szmatlawcu pierdolony w dupe cwelu.
Akurat Foxx ten FC w Rawie to Wam wybitnie chwały nie przynosi, raz, że większość osób nie mieszka w samej Rawie - zbieranina z całego powiatu, ale to szczegół.Foxx pisze: ↑03.05.2018, 09:45Jeżeli chodzi o ludzi jeżdżących na Legię z szeroko pojętych terenów Widzewa, to np. Rawa Maz. jest wieszana do dzisiaj i każdy zorientowany wie, że nie jest wieszana jako fikcja "po złości". Jest też co najmniej jeden FC bez flagi, Jak ktoś wyżej napisał, utracone płótno należy do całej serii z lat '90 - jak np. wspomniany "Tomaszów Maz.". Tych utraconych "Skierniewic" na Legii bardzo dawno nie widziano - chociaż oczywiście kilka lat po uszyciu były wieszane. Aktualnie jeżdżący na Łazienkowską ludzie z tego miasta w chwili jej utraty byli... na Narodowym. No i w XXI w. na Legii przede wszystkim obecna jest ta flaga ze Skierniewic:
Wybacz, ale skoro ktoś odpowiada o zachodzie i wymienia Rumunię, Serbię i Grecję, to zastanawiam się gdzie taka osoba mogła udawać się na wagary w żłobku. Tylko do tego się odnosiłem, a nie do wymienionych przez Ciebie meczów. Cóż... Czytanie ze zrozumieniem było na teście szóstoklasisty... Jeśli ktoś do tego czasu dotrwał.info z TMK pisze: ↑06.05.2018, 12:29No tak, bo na zachodzie to spokój jest. Obecna edycja Ligi mistrzów i mecz PSG-Real i pokaz pirotechniczny kibiców PSG, po którym dobre 10min cały stadion był zadymiony. Następny przykład z przed 2 tygodni i mecz Liverpool-Roma, po starciach przes meczem kibic Liverpoolu w krytycznym stanie. Ale jak rozumiem dla ciebie Francja, Anglia czy Włochy to też nie zachód?
https://www.youtube.com/watch?v=J3pA22LAfAcpiekne lata 90-te pisze: ↑06.05.2018, 13:21Nie o race tu chodzi, dym i bengale, a o z****** rakietnice. Gdyby nie one, to nikt by słowem nie pisnął w temacie...
Kurewska moda zapanowała na strzelanie z rakietnic i lepiej to skończyć nim będzie za późno...
Użytkownicy przeglądający to forum: alkopoligamiaa, banach3, Obserwatorobiektywny, vegeta1928 i 97 gości