Do niedawna działał Górnik Łęczyca, ale teraz Widzew wyjaśnił tam sytuację_JG_ pisze: 22.04.2018, 12:02Nie wiem jak teraz ale kiedys jeszcze znani byli kibice Ceramiki Opoczno, Piotrcovia Piotrków Trybunalski.WesołyAnonim pisze: 22.04.2018, 11:28 Zastanawia mnie czy w województwie łódzkim oprócz Widzewa,ŁKS-u,GKS-u Bełchatów,RKS Radomsko działają jeszcze jakieś mniejsze bądź większe ekipy. Szukałem jakiś zdjęć z łódzkich okręgówek ale nic nie ma ;p
podobnie było z Wartą Sieradz, teraz w zasadzie umarł tam ruch kibicowski, lub też został odpowiednio ukierunkowany
ogólnie poza Radomskiem, Bełchatowem, Piotrkowem (też jakoś od święta, przy ważniejszych meczach) Opocznem i Łowiczem, gdzie coś tam się potrafi zadziać na Pelikanie, nic się nie dzieje, zdarzają się pojedyncze przebłyski nawet na wioskach, pojedyncze wyjazdy, pojedyncze kręcenie młynka, ale to musi być jakieś święto. Swego czasu 2-3 sezony wstecz, rodzynków było więcej, bo się miejscowi najpierw jeden sezon przed wędrującym ŁKSem chcieli pokazać (większość nastawiona antagonistycznie), a rok później przed Widzewem, który podzielił los ŁKSu i również wystartował od 4 ligi. Czasy gdy Radomsko walczyło z Opocznem, albo Łęczycą, albo Koluszki z Brzezinami, tudzież Sieradz ze Zduńską Wolą chyba już bezpowrotnie minęły / mijają... może gdzieś tam coś od wielkiego dzwona się jeszcze zdarzy... ogólnie poza głównymi 2 aktorami i dochodzącymi do tego Bełchatowem i Radomskiem, raczej cisza i spokój...