Dzwonili by wyjść wkoncu na liczby? Haha, odwagi nabrali raptem.Artur Polska pisze: 29.04.2018, 20:29Avie nalezy podłaczyc pod rodzine Stalowki, ostatnio juz nawet oficjalnie wspieraja sie z Ładą. A tak poza tym po przybiciu układu to Motor z Hetmanem juz dzwonili do ,, rodziny Stalowki "Gwinejczyk pisze: 29.04.2018, 20:06Raczej odwrotnie. Im mniej niezależnych ekip tym bardziej nudno. Zobacz Wielkopolskę - albo Mazowsze. Z wyjatkami - nudy. 1 klub i nic wiecej. Tak teraz wygląda lubelskie - 1 klub + Avia + FC Legii w Puławach - jednym słowem nudy.071 pisze: 29.04.2018, 19:09 Układ Motoru z Hetmanem klarował się już od dawna kumacze.A jak załatwią to wewnątrz Wschodniej Hordy to już ich sprawa.Bardzo ciekawy układ, który na pewno wiele wniesie w ten smutny jak p**** ruch kibicowski.
Komentarze-27-30 kwietnia !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze-27-30 kwietnia !
Saadistic pisze: 29.04.2018, 18:26 Jestem w szoku ze chcialo Ci sie tyle pisać na ten temat
Wisla po zerwaniu swoich zgód jakis czas temu tez marnie jeździła a teraz prosze jakie liczby hehehe
Masz racje Wiśle wyszło na dobre wszystko.
Czy pozdrawiali razem z Jagiellonią Lechie z sektora gości?
Moze ktos wykropkuje w paincie?
bo ciężko stwierdzić czy zmieścili sie do specjala ta bandą
bo ciężko stwierdzić czy zmieścili sie do specjala ta bandą
-
Adamwladam
Pisanie ze Lubelskie to tylko Motor z rodziną moją się z prawdą.
Puławy, Łuków, Dęblin, Biała Podlaska to Legia.
Międzyrzec Podlaski, Radzyń Podlaski to Orlęta, mimo dosyć neutralnych kontaktów z Motorem działają oddzielnie.
Janów Lubelski, Biłgoraj, to tereny Stalowej.
Świdnik, Włodawa, Hrubieszów anty Motor.
Decyzja Motoru i Hetmana bardzo dobra, myślę ze Górnik i Chelmianka dla wspólnego dobra powinny sie dostosować. Myślę ze kwestią czasu jest ze i Orlęta będą działały wspólnie z ta koalicja.
W siłę rosną fan cluby Legii z Biała na czele, więc myślę ze obok Stalowki to główny rywal Motoru w tym momencie.
Puławy, Łuków, Dęblin, Biała Podlaska to Legia.
Międzyrzec Podlaski, Radzyń Podlaski to Orlęta, mimo dosyć neutralnych kontaktów z Motorem działają oddzielnie.
Janów Lubelski, Biłgoraj, to tereny Stalowej.
Świdnik, Włodawa, Hrubieszów anty Motor.
Decyzja Motoru i Hetmana bardzo dobra, myślę ze Górnik i Chelmianka dla wspólnego dobra powinny sie dostosować. Myślę ze kwestią czasu jest ze i Orlęta będą działały wspólnie z ta koalicja.
W siłę rosną fan cluby Legii z Biała na czele, więc myślę ze obok Stalowki to główny rywal Motoru w tym momencie.
-
Alex DeLarge
Kiepsko cos u Ciebie z pamiecia...ale faktycznie to pazdziernik :)DoZo(L) pisze: 29.04.2018, 20:39Chyba "domin" założył, że nikt w ten weekend nie sprawdzi, że we wrześniu '2004 "leszki" u siebie grały ... tylko z 'craxą'.jestesmywaszastolica pisze: 29.04.2018, 15:03Kwiecień 2018 - Domin 1982 melduje sie na forum kibice.net na pełnym farmazonie. Do tych kieruje to info co nie wiedza jak sie dziś leci w c****.domin 1982 pisze: 29.04.2018, 13:57 Wrzesień 2004 - Legia w Poznaniu melduje się w niecałe 100 osób. Do tych kieruje to info co nie wiedzą jak kiedyś się jeżdziło.
https://legionisci.com/mecz/155/relacja_z_trybun
''Na płocie zawisło 9 flag, a nas było niestety tylko około 160. Ci, którzy nie wybrali się na ten wyjazd mają się czego wstydzić...oraz żałować.''
Ale te teksty z kolejki są czasem piękne jak sie tak dobrze wczytać
...pamiętam,że Motor z Hetmanem zawsze się jebał, a od kilku ładnych miesięcy kwitła miłość...dla mnie nie do pomyślenia jak wiele ruchów....
-
PolskiBandit
Liczba Wisły 40 osób?reszta na festynach gdzieś w toruniu lub chorzowie?
-
WODA GAZOWANA2
Trochę więcej ,na oko jakieś 100-110 osób ,co nie zmienia faktu ,że liczba słaba ..PolskiBandit pisze: 30.04.2018, 00:21 Liczba Wisły 40 osób?reszta na festynach gdzieś w toruniu lub chorzowie?

No tylko ciekawe co wniesie bo póki co te układy c**** działają więcej ich jest jak samych akcji pozatym nie oszukujmy się ale co ma wnieść ww. Układ w świecie kibicowskim? Chyba tylko żeby było u was ciekawie przy wschodniej granicy z pobliskimi wiochami bo niedługo to będzie układ dolcan ząbki stolec Iskra i też będzie ciekawie w świecie kibicowskim071 pisze: 29.04.2018, 19:09 Układ Motoru z Hetmanem klarował się już od dawna kumacze.A jak załatwią to wewnątrz Wschodniej Hordy to już ich sprawa.Bardzo ciekawy układ, który na pewno wiele wniesie w ten smutny jak p**** ruch kibicowski.
Piasta niebylo w Gdyni?
-
Alex DeLarge
Mowa byla o Twoim Klubie wiec nie odbijaj sprytnie pileczkiDoZo(L) pisze: 29.04.2018, 23:40Skoro już sam sprawdziłeś, 'kiepszczaku', że nie we wrześniu oraz nie "w niecałe 100 osób", to pozostaje Ci uzupełnić 'info', ile razy w swojej historii ekipa z Kościana lub banda z K6 pojechała w około 160 szt. (z 9 flagami), uwzględniając ... wszystkie wrześnie i październiki.Alex DeLarge pisze: 29.04.2018, 21:48Kiepsko cos u Ciebie z pamiecia...ale faktycznie to pazdziernik :)DoZo(L) pisze: 29.04.2018, 20:39
Chyba "domin" założył, że nikt w ten weekend nie sprawdzi, że we wrześniu '2004 "leszki" u siebie grały ... tylko z 'craxą'.
https://legionisci.com/mecz/155/relacja_z_trybun
''Na płocie zawisło 9 flag, a nas było niestety tylko około 160. Ci, którzy nie wybrali się na ten wyjazd mają się czego wstydzić...oraz żałować.''
Wyniki kwerendy zamieście z "dominem" w odpowiednim temacie, bo ten dotyczy tego weekendu.
Skoro już jesteś taki drobiazgowy to z tym 20 "koła" trochę Cię poniosło co nie zmienia faktu, że prawie 17 "koła" na piątkowym meczu to też dobry wynik.
-
Alex DeLarge
Nie porownalem Legii do Lubinkow pod wzgledem wyjazdow bo to bez sensu, Wy jestescie w Topie zawsze pod wzgledem frekwencji na wyjazdach...Pokazalem tylko,ze i Wam sie przydarzyl slabszy wyjazd raz na sto lat ;) a Ty jak zawsze chciales odwrocic kota ogonem.DoZo(L) pisze: 30.04.2018, 15:55Poparłeś "domina", który (0 flag i 9) lubinian porównał do 9 flag z niemal 20 razy większą obstawą blisko 14 lat. Zarzuciłeś mi słabą pamięć, gdy faktycznie w pierwotnym przytyku nic się nie zgadzało, a dodatkowo trudno znaleźć kogoś, kto pamiętałby wasze ekipy w około 160 osób na wyjeździe ponad 300 km od domu.Alex DeLarge pisze: 30.04.2018, 15:01Mowa byla o Twoim Klubie wiec nie odbijaj sprytnie pileczkiDoZo(L) pisze: 29.04.2018, 23:40 z
Skoro już sam sprawdziłeś, 'kiepszczaku', że nie we wrześniu oraz nie "w niecałe 100 osób", to pozostaje Ci uzupełnić 'info', ile razy w swojej historii ekipa z Kościana lub banda z K6 pojechała w około 160 szt. (z 9 flagami), uwzględniając ... wszystkie wrześnie i październiki.
Wyniki kwerendy zamieście z "dominem" w odpowiednim temacie, bo ten dotyczy tego weekendu.
A mój kLub grał teraz u siebie i 20 "koła" celebrowało (L)idera, co twoja banda opłakiwała po drodze z Łomży.
Sędzia: Piotr Lasyk
Widzów: 16865 https://legionisci.com/mecz/991
A wiec chyba poniosl Cie juz majowkowy melanz z tym 2Otys....Te 16865 to faktyczna ilosc ludzi na meczu czy wraz z nowym trendem liczba sprzedanych biletow razem z karnetami na caly sezon,podawana w czasie meczu?
Olimpia Grudziądz nie dojechała do Łęcznej w większej liczbie. Dostałem informację, że ekipa samochodowa Olimpii chciała umilić mecz Sparty Brodnicy z Polonią Bydgoszcz. Ktoś coś więcej wie o tym? Lub ma pewne info?
-
ldzwdz1910
Zapytaj przełożonego, może coś więcej wie.Mario1919 pisze: 30.04.2018, 17:46 Olimpia Grudziądz nie dojechała do Łęcznej w większej liczbie. Dostałem informację, że ekipa samochodowa Olimpii chciała umilić mecz Sparty Brodnicy z Polonią Bydgoszcz. Ktoś coś więcej wie o tym? Lub ma pewne info?
-
rusty nail
to co dozol było te 20 koła cwe(L)ki czy nie było? PROSTO: było "szczególarzu" czy nie??
Ile Lechii we Wrocławiu?
Klub na telebimie podaje liczbę osób uprawnionych do wejścia. Na meczu fizycznie jest tyle ile można wyczytać na legionisci.comDoZo(L) pisze: 30.04.2018, 22:55 A ja sprawdziłem i znowu się wam nie udało mnie złapać na błędzie. Niedowiarków i statystyków odsyłam do treści komentarzy [osób widzących te(L)ebim w TV?] na stronie:
http://www.90minut.pl/news/286/news2862 ... Legii.html
-
charlierinkle
Co wy porównujecie. 70tyś Lubin do Krakowa gdzie "teoretycznie" FC Wisły (jakie mają pewnie o sobie mniemanie) posiadają większy potencjał niż całe Zagłębie. Mój mały fc potrafi się wybrać na wyjazd w liczbach 5-20kilka osob - to po prostu świadczy o potencjale klubów i ich FC. Dzisiaj już praktycznie kazda większa ekipa frekwencje robi dzięki fc.
A Zagłębie to nie ma fc ? Ma,i to kilka nawet solidnych jak na polskie warunki (Bolesławiec,Chojnów,Polkowice).Jeszcze kilka lat temu wszyscy śmiali się z Cracovii gdy ci mowili „o klimatycznych wyjazdach” teraz okazuje się,że wyjazd ekipy,która jakiś czas temu wydała bluzy z hasłem „Władcy Dolnego Śląska” w kilka czy kilkanaście osób to zajebisty rezultat,pełen szacun itd itp
-
19normals46
Widzew wybiera się na swój dzisiejszy wyjazd ?
Mecz Ursus - Widzew rozpoczęty. Kibice RTS od godziny trzymani pod bramą. Bardzo, bardzo daleko mi do nich, ale...(zawsze i wszędzie).
Nie wpuszczeni zawracamy.
Jeśli nie tajemnica to jaka liczba zgód z Widzewem na wyjeździe do Ursusa?
Żartujesz sobie? Na mecz na który wiadomo było, że nie wejdziemy miał nas ktoś wspierać?Żyrardów pisze: 01.05.2018, 16:15 Jeśli nie tajemnica to jaka liczba zgód z Widzewem na wyjeździe do Ursusa?
-
Krytyk1906
A do Stalówki to się internetowe cwele prują, że nie pojechała z Polonią do Dębicy, gdzie wiadomo było, że goście nie zostaną wpuszczeni. Jak dla mnie, to normalne, bo po co mieli jechać? Prawda jest taka, że Wisłoka odmawia walki Polonii w lesie i to się liczy.
-
Artur Polska
Bo moze Wisłoka obawia sie ze zamiast Polonii na spotkaniu pojawi sie cała rodzinka ...
No widzisz, czasem jednak zgody się wybierają nawet jak wiadomo, że na mecz nie wpuszczają :)
W każdym razie dziękuję za odpowiedź :)
Czasem z nami sie wybieraly,ale nawet gdy były zapowiedzi nic nie wychodziło. Więc nie rozumiem pytania dotyczącego naszych zgod odnośnie dzisiejszego meczu.Żyrardów pisze: 01.05.2018, 18:11No widzisz, czasem jednak zgody się wybierają nawet jak wiadomo, że na mecz nie wpuszczają :)
W każdym razie dziękuję za odpowiedź :)
Bo moze Wisłoka obawia sie ze zamiast Polonii na spotkaniu pojawi sie cała rodzinka ... to jest niemal pewne ze by sie to tak skończyło
-
Lukaszek1332
Ile Lechii we Wrocławiu?
-
Stary Wyjazdowicz
tak jechali po Reaktywacje ...zeby ich eskortowac na zjezdzie przy Rokicinskiej..by nie pomylyli kierunku ruchu i nie jechali pod prąd..Jąder pisze: 01.05.2018, 15:55 3x tajniaki
8x lodówa
1x polewaczka
widziane pół godz temu w Łodzi na Piłsudskiego, jechały kolumną w stronę A1.
Coś wiadomo kto kogo gdzie po co?
Mógłbyś przypomnieć młodym co dokładnie zaważyło o zerwaniu zgody miedzy Stalówką a Resovią ?
Nie było zgód. Dostaliśmy 56 biletów i jechaliśmy w ciemno z nadzieją, że może uda się wejść. Nas 160 osób.Żyrardów pisze: 01.05.2018, 16:15 Jeśli nie tajemnica to jaka liczba zgód z Widzewem na wyjeździe do Ursusa?
-
Cisnę_Bekę
Zeby była jasność wśród przyjaciół była także Siarka.