MŚ ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: MŚ ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne
Musisz sie wpierniczac zawsze i wszedzie?To nie temat o mnie takze albo pisz na temat ''MS ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne'' albo nie pisz wcale.Ja sie podzielilem tym co mysle o mundialu w Rosji a druga sprawa ze wybieram sie tam.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
zadzwoń do Uwe żebu zrobił przegląd techniczny trabanta , bo bez przeglądu mogą was nie wpuścić .UraBuraSzefPodwura pisze: ↑29.03.2018, 13:07Musisz sie wpierniczac zawsze i wszedzie?To nie temat o mnie takze albo pisz na temat ''MS ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne'' albo nie pisz wcale.Ja sie podzielilem tym co mysle o mundialu w Rosji a druga sprawa ze wybieram sie tam.
taką rakietę dostałem od specnazu
-
Uwe nie leci bo ma na pienku z Rosjanami i ma zakaz wjazdu na teren Federacji Rosyjskiej.A szkoda bo to dobry wariat ze wschodniego Berlina.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
Wiekszego "wariata" od Ciebie to chyba nigdzie nie ma
Twardzi i dzicy chuligani z ulicy...
-
miałeś się nie wypowiadać na forum.
-
Po co mu odpisujecie ? Koleś sobie ewidentnie bekę kręci, a każdy przejęty. Nie odpisujcie mu i nie wchodźcie z nim w dyskusje.
-
witam,jedziemy ekipą 5 osób pociagiem z Warszawy do Moskwy ok.16.06.18 a wracamy ok.26.06.18 .Chętnych do wspólnego wyjazdu zapraszam,bo im większa grupa tym raźniej:) Tym bardziej że kuszetki są maksymalnie 4 osobowe
-
Hejka!Też chcę kupić bilety przez viagogo.Dlatego ciekawi mnie czy dostałes juz bilety? i czy są imienne?
-
Czy wszystkie bilety zakupione przez stronę Fify będą imienne? Rozumiem że to ze względu na koników, ale jest to idiotyczne, bo przez niecałe 2 miesiące dojdzie do całej masy różnych transakcji z udziałem fify, której udział uważam za zbyteczny.
Ja już dokonałem pewnego rodzaju transakcji, zakupiłem od kolegi bilety, dał mi swój numer potwierdzenia zakupu biletów, wyrobiłem sobie FAN ID i co? Teraz ktoś mnie na mecz nie wpuści, mimo iż mam ważny bilet i ważne FAN ID? Bo dane będą inne?
Jaki jest wogóle cel imiennych biletów, toż to olbrzymie zamieszanie tylko. Wystarczy przecież w zupełności bilet z przydzielonym miejscem i tyle.
Ja już dokonałem pewnego rodzaju transakcji, zakupiłem od kolegi bilety, dał mi swój numer potwierdzenia zakupu biletów, wyrobiłem sobie FAN ID i co? Teraz ktoś mnie na mecz nie wpuści, mimo iż mam ważny bilet i ważne FAN ID? Bo dane będą inne?
Jaki jest wogóle cel imiennych biletów, toż to olbrzymie zamieszanie tylko. Wystarczy przecież w zupełności bilet z przydzielonym miejscem i tyle.
-
Chyba nikt nie pamięta mistrzostw, by ktoś sprawdzał dane na bilecie. Niestety tym razem impreza jest w Rosji a to jest inny kraj:)
-
Tak, wszystkie będą imienne. Od 18 kwietnia będzie można zmienić jednego gościa na innego, ale tylko jeśli FIFA się na to zgodzi. Co do zmiany danych osoby aplikującej nie będzie takiej możliwości, będzie jedynie opcja odsprzedaży takiego biletu na oficjalnej platformie FIFA.
Kolega powyżej dobrze napisał, w Rosji może być z tym różnie. W 2017 w Rosji był rozgrywany Puchar Konfederacji, i z tego co wyczytałem jakiś czas temu, do wejścia na stadion był potrzebny komplet bilet + fanID (wtedy były identyczne i działały na tej samej zasadzie) i sprawdzano zgodność danych biletu z fanID. Może sprawdzali tylko wyrywkowo, c*** wie, ale lepiej kombinować tak, żeby się wszystko zgadzało.
Kolega powyżej dobrze napisał, w Rosji może być z tym różnie. W 2017 w Rosji był rozgrywany Puchar Konfederacji, i z tego co wyczytałem jakiś czas temu, do wejścia na stadion był potrzebny komplet bilet + fanID (wtedy były identyczne i działały na tej samej zasadzie) i sprawdzano zgodność danych biletu z fanID. Może sprawdzali tylko wyrywkowo, c*** wie, ale lepiej kombinować tak, żeby się wszystko zgadzało.
-
Opisze ktoś miasta w których bedą mecze,nie tylko nasze? Chodzi oczywiscie pod względem kibicowskim a nie o to co można tam pozwiedzać :D
-
Jak odkupie od kogoś bilet to musze cos płacić za zmienie danych zeby mieć na siebie tą wize, która jest jako bilet?
-
Ponawiam pytanie, jakby ktos mial wolne miejsca na wyjazd do Kazania to priv.
-
Szukam transportu do Wołgogradu na mecz z Japonią dla 2 osób. Bus lub samochód. Jak coś macie, piszcie na priv lub na maila [email protected]
-
Pany jedzie ktoś przez Smoleńsk ?
-
Największych atrakcji wbrew pozorom możesz sie spodziewać w Wołgogradzie. Nawet jeden kacap tu pisał że w Moskwie raczej w c*** tajniaków i konkretni ludzie będą przyblokowani, co najwyżej jakieś nieznane szczury będą mogły chcieć coś wykręcic, ale to Rosja więc gotowy byłbym na wszystko w każdym zakątku tego krajuWesołyAnonim pisze: ↑12.04.2018, 17:29Opisze ktoś miasta w których bedą mecze,nie tylko nasze? Chodzi oczywiscie pod względem kibicowskim a nie o to co można tam pozwiedzać :D
-
Fajna koszulka

-
Polacy wy to jednak jesteście barany
-
Cześć,
Mam sytuacje, że moi znajomi się wycofali i chciałbym zmienić dane na biletach, które zakupiłem. Mają pojechać moi bracia i ojciec, czy jest jakaś szansa na zrealizowanie tego ? Bo nie doszukałem się tych informacji a info kontakt milczy...
Drugie pytanie czy trzeba odebrac bilety w punkcie wskazanym ?! Bo to troche nonsens mamy mecz 19 czerwca a bilety w moskwie moge odebrac najpozniej 16 ... Nie mam zamiaru spedzac tyle czasu w najdrozszej stolicy swiata :P
Pozdrawiam
Mam sytuacje, że moi znajomi się wycofali i chciałbym zmienić dane na biletach, które zakupiłem. Mają pojechać moi bracia i ojciec, czy jest jakaś szansa na zrealizowanie tego ? Bo nie doszukałem się tych informacji a info kontakt milczy...
Drugie pytanie czy trzeba odebrac bilety w punkcie wskazanym ?! Bo to troche nonsens mamy mecz 19 czerwca a bilety w moskwie moge odebrac najpozniej 16 ... Nie mam zamiaru spedzac tyle czasu w najdrozszej stolicy swiata :P
Pozdrawiam
-
jedzie ktoś furą z PL? Jedziemy w 4 os. z Warszawy - jak coś to prv
PS: chce ktoś przepisać za $$ 2 bilety Polska Senegal
PS: chce ktoś przepisać za $$ 2 bilety Polska Senegal
-
Razem z kolegą wybieramy się na mecz Polska-Senegal 19.06 w Moskwie. Chętnie przyłączylibyśmy się do kogoś kto jedzie autem w tym właśnie terminie. Oczywiście dokładamy się do kosztów paliwa. Znam rosyjski, co może okazać się umiejętnością nader przydatną podczas przejazdu ;)
-
Witam,
mam pytanie dla zorientowanych - mam 9 biletów na trzy mecze Polaków. Mogę jechać tylko na pierwszy mecz. Chcę odsprzedać bilety na platformie FIFA. Klikam "ticket resale". Akceptuję regulamin. Muszę zaakceptować kolejne okienko, ale na dole podane są bilety na wszystkie mecze - i tutaj pytanie - czy system w następnym okienku poprosi mnie o zaznaczenie meczy, na które chcę sprzedać bilet czy wystawi wszystkie bilety na sprzedaż i stracę także bilety na pierwszy mecz?
mam pytanie dla zorientowanych - mam 9 biletów na trzy mecze Polaków. Mogę jechać tylko na pierwszy mecz. Chcę odsprzedać bilety na platformie FIFA. Klikam "ticket resale". Akceptuję regulamin. Muszę zaakceptować kolejne okienko, ale na dole podane są bilety na wszystkie mecze - i tutaj pytanie - czy system w następnym okienku poprosi mnie o zaznaczenie meczy, na które chcę sprzedać bilet czy wystawi wszystkie bilety na sprzedaż i stracę także bilety na pierwszy mecz?
-
Mam do sprzedania 3 bilety na mecz Polski w Kazaniu
Mam do sprzedania 3 bilety na mecz Polski w Kazaniu.
-
Kupię dwa bilety na Polska -Senegal
Obojętne jaka kat.
Z ceną się dogadamy PW
Obojętne jaka kat.
Z ceną się dogadamy PW
Granatowo-Bordowe Dąbie
-
Czesc, wraz z dwoma kolegami mamy bilety na mecz z Japonia w Wolgogradzie. Moze ktos wybiera sie samochodem i szuka ekipy? Oczywiscie skladamy sie na paliwo i inne koszty. Kontakt [email protected]. Pozdrawiam!
-
Witam
Czy ktoś się orientuje jak najlepiej dostać się do Moskwy ?
Pozdrawiam
Czy ktoś się orientuje jak najlepiej dostać się do Moskwy ?
Pozdrawiam
-
witam serdecznie , jade na 3 mecze fazy grupowej do rosji jedynie mam problem z przedostaniem sie z kazania do vologradu mozze jest jakas ekipa co z jedzie i ma ze dwa wolne miejsca w samochodzie ??
-
Witam,
Jesli ktos jechalby do Moskwy na mecz Polska Senegal i miał wolne miejsce/a w aucie proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Jesli ktos jechalby do Moskwy na mecz Polska Senegal i miał wolne miejsce/a w aucie proszę o kontakt.
Pozdrawiam
-
Cześć. Szukamy ekipy , która tak jak my wybiera się do Wołgogradu na mecz Polska Japonia. Jest nas dwójka. Mam nadzieję, że znajdą się jacyś współtowarzysze. [email protected]
-
Coś czytałem, że na stronie FIFY można odkupić bilet od innych ludzi za posrednictwem FIFY i wtedy zmieniają dane na bilecie, bo potrzeba go do karty ID. Robił ktoś tak? czy można odkupić bilet na czyjeś dane i osobno zrobić tą karte czy jak to wygląda?
-
Witam, Panowie jak kwestia odbioru biletów? sami wysyłają czy trzeba na miejscu w jakiś punktach dystrybucji?
"Politycy są jak pieluchy. Powinni być zmieniani często i z tego samego powodu."
-
-
Czy ktoś kupował na stronach typu viagogo czy stubhub? Jak wygląda kwestia odbioru i fanid po takiej transakcji?
-
Polskie miasta mundialu – Moskwa
[link]
[link]
-
Witam, czy jadąc samochodem przez Białoruś trzeba wizy? Czy wystarczy mieć bilet i Fan Id tak jak w Rosji?
-
Radzę każdemu przeczytać
[link]
Z tego co idzie wyczytać to jeśli ktoś kupuje bilet na ostatnią chwile to może sobie wyrobić papierowe (drukowane)FanID, na nim przejechać granice i później odebrać oryginał w FanCentrach.
[link]
Z tego co idzie wyczytać to jeśli ktoś kupuje bilet na ostatnią chwile to może sobie wyrobić papierowe (drukowane)FanID, na nim przejechać granice i później odebrać oryginał w FanCentrach.
-
Kiedy będę mógł kupić bilety, te, które poszły do zwrotu na tej platformie FIFY bo nigdzie nie potrafie znaleźć informacji?
Na jakiej stronce to będzie?
Na jakiej stronce to będzie?
-
Ktoś kojarzy jak jest z odsprzedażą biletów?
Mam do odsprzedania bilety na Polska - Kolumbia i Polska - Japonia. Po 3 sztuki. Chyba, że jest ktoś zainteresowany to mogę je przenieść na niego - jeden kosztował 600pln i taką kwotę chciałbym za każdy. Kategoria nie ta najtańsza tylko ta druga
Mam do odsprzedania bilety na Polska - Kolumbia i Polska - Japonia. Po 3 sztuki. Chyba, że jest ktoś zainteresowany to mogę je przenieść na niego - jeden kosztował 600pln i taką kwotę chciałbym za każdy. Kategoria nie ta najtańsza tylko ta druga
-
Jadę do Moskwy samochodem z Poznania. Trasa następująca: Poznań - Łódź - Warszawa - Białystok - Kowno - Dyneburg - Rzeżyca - Moskwa. Możliwość recerwacji miesca na portalu blablacar.