BarraBrava pisze: 07.04.2018, 12:56
A jak jest z adidas Originals tylko buty należą do kanonu? czy również np. bluzy,t-shirt z małym logiem też są eleganckie i pod ten kanon się zaliczają?
https://www.surfdome.com/vans_shoes_-_v ... cker-47881
Zobacz w grafice, ze zgrabne obuwie robi vans.
Tutaj czarno białe ale można dostać w barwach klubowych. W sam raz na mecz, aby szybko płot przeskoczyć i nie ślizgają sie po murawie. Lekka podeszwa w sam raz na nocne akcje niszczenia grafów jak i dzienne zasadzki. Tutaj jak nawet cała banda będzie szła rytmicznym krokiem to cichutko i nie słychać tupania.
Polecam!!!!
Nie wiem,gdzie Ty żeś chłopie widział Vans'a na stadionach. Może na jakiś gimbusach,co na pokazówę polecieli na stadion,snapy porobić hehe albo Rosja,tam wszystko możliwe ;)
Berni1900 pisze: 09.04.2018, 06:33
Nie wiem,gdzie Ty żeś chłopie widział Vans'a na stadionach. Może na jakiś gimbusach,co na pokazówę polecieli na stadion,snapy porobić hehe albo Rosja,tam wszystko możliwe ;)
Stylówka na lato albo cieplejsze dni dla kibica? co preferujecie i jakie rzeczy zamawiacie?
w zimie i całą jesień chodze na casual i zazwyczaj czarne kolory zeby nie rzucać sie w oczy ale w lecie jak musze ubrać krótkie spodenki i koszulke jakoś wkurwia mnie to ze jestem mniej incognito :)
mlody44 pisze: 13.04.2018, 21:29
Stylówka na lato albo cieplejsze dni dla kibica? co preferujecie i jakie rzeczy zamawiacie?
w zimie i całą jesień chodze na casual i zazwyczaj czarne kolory zeby nie rzucać sie w oczy ale w lecie jak musze ubrać krótkie spodenki i koszulke jakoś wkurwia mnie to ze jestem mniej incognito :)
T shirty z małym logiem albo jakimś retro wzorem.
Z kumatych ciuchów noszę tylko krótkie bawełniane spodenki z walknutshop, poza tym ani patriotycznych, ani kibicowskich nie ubieram na co dzień .
To ja podobnie tylko że teraz wszędzie problem dostać zwykle nierzucające sie w oczy ubrania bez zjebanych napisów czy wzorów na pół klaty, wole czyste w jednym kolorze z malym logiem a wszędzie muszą coś wpierdolić.
Poszukaj w lumpeksach towar mało znanych firm. Powyszywaj loga, znaczki i naszyj na czysta poloweczke. Masz wtedy małe logo, elegancki szyk wyglądający kaziualowo.
Poszukaj w lumpeksach towar mało znanych firm. Powyszywaj loga, znaczki i naszyj na czysta poloweczke. Masz wtedy małe logo, elegancki szyk wyglądający kaziualowo.
Trochę pytanie z innej półki. Gdzie bardziej opłaca się kupować ciuchy RL , EA , Lacoste itp. (Chodzi mi głównie pod względem ceny ). W Polsce czy Niemczech ?
Wiadome że w Niemczech masz większe pole do popisu,chociażby na ilość sklepu/asortymentu danych marek w porównaniu do PL.Z cenami różnie masz "ojro" kupuj;) promocje też tam występują.
Witam serdecznie, kupował ktoś z Was coś w tym sklepie ? Jestem tu zainteresowany czapeczką, cena mocno korzystna w porównaniu z innymi. Pytanie więc, czy nie robią jakichś wałków ?
Ceny np. Lyle&Scott normalka,czy Fred Perry także myślę że śmiało można zamówić (obczaj opinie,jak są).
PS.No w takim na stadion wbić to naprawdę +20 do kanonu :D https://thehatstore.pl/fred-perry/pique ... fred-perry
Pytanie do posiadaczy butów,a dokładniej modelu adidas Gazelle. Impregnował ktoś z Was,w ogóle ten zamsz,przed chodzeniem,bądź po sezonie i jakim najlepiej impregnatem?
z góry Dziękuje za odpowiedź.
adiGazelle pisze: 21.04.2018, 23:47
Pytanie do posiadaczy butów,a dokładniej modelu adidas Gazelle. Impregnował ktoś z Was,w ogóle ten zamsz,przed chodzeniem,bądź po sezonie i jakim najlepiej impregnatem?
z góry Dziękuje za odpowiedź.
Żakard pisze: 27.04.2018, 13:29
A jakieś najacze do 300zł, konkretny model możecie polecić? Do śmigania na co dzień
Lepiej zainwestować w NB, są wytrzymalsze
Też zastanawiam się nad Nike, ale nie wiem właśnie jaki model w modzie chuligany. Ostatniego lata kupiłem NB i rozkleiły mi się po pół roku użytkowania.
Żakard pisze: 27.04.2018, 13:29
A jakieś najacze do 300zł, konkretny model możecie polecić? Do śmigania na co dzień
Lepiej zainwestować w NB, są wytrzymalsze
Też zastanawiam się nad Nike, ale nie wiem właśnie jaki model w modzie chuligany. Ostatniego lata kupiłem NB i rozkleiły mi się po pół roku użytkowania.
Polecam runnery. Wyglądają casualowo i trzymają około roku.
Jaki to byl mecz, w ktorym jedna grupa wystapila cala w czepeczkach Burberry? Wygaldali tak samo jakby mieli wszyscy kreszowe dresy jak banda chavsów z przedmieść Sheffield. Casual made in Poland.