Komentarze-29 marca-2 kwietnia !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-29 marca-2 kwietnia !
Sporo to jest nawet 1 ciapaty. W Polsce limit wynosi 0
-
- ostatnie ostrzeżenie
Szczerze. Pogoniliście skośnookiego za to, że jest skośnooki, czy nie ma go z innego powodu? Odpowiedz tak lub nie. Nie interesują mnie szczegóły.
Dajesz znak równości pomiędzy obecnością murzyna w ekipie na meczu w PL, a jakimś folklorystycznym zdjęciem zrobionym w Holandii?
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Osobiście już od 8 strony darowałem sobie czytanie komentarzy ,bo po prostu nie da się czytać tej ciągłej napinki i wyzwisk jakie tu kibice ,kibicom fundują :/ Co do tej kolejki ,bardzo pomysłowa i dobrze wykonana oprawa kibiców Zagłębia Lubin (VAR) .
Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
-
nie ma go ? nie ma , wiec szukaj dziury w calym gdzie indziej, jesli nie wiesz z jakiego powodu znaczy ze nie jest Ci dane wiedziecSeth Gecko pisze: ↑04.04.2018, 11:25Szczerze. Pogoniliście skośnookiego za to, że jest skośnooki, czy nie ma go z innego powodu? Odpowiedz tak lub nie. Nie interesują mnie szczegóły.
Dajesz znak równości pomiędzy obecnością murzyna w ekipie na meczu w PL, a jakimś folklorystycznym zdjęciem zrobionym w Holandii?
-
-
DoZo nie odwracaj kota ogonem pajacu. To już któryś mecz Legii co napierdalasz na forum internetowy wojowniku.
-
Najlepiej byłoby gdybyś darował sobie odwiedzanie tego forum. :)WODA GAZOWANA2 pisze: ↑04.04.2018, 11:30Osobiście już od 8 strony darowałem sobie czytanie komentarzy ,bo po prostu nie da się czytać tej ciągłej napinki i wyzwisk jakie tu kibice ,kibicom fundują :/ Co do tej kolejki ,bardzo pomysłowa i dobrze wykonana oprawa kibiców Zagłębia Lubin (VAR) .
-
Jeśli Ty to zrobisz pierwszy ,to ok :) Najgorsze na tym forum jest ,to ,że jest kilku "pacjentów" ,że dopierdalają się do wszystkiego ,tylko dla zasady żeby się dopierdolić :) Ciach "bajera" bo nie jest temat o mnie ,wyraziłem swoje zdanie ,to już się musiał dopierdolić hehbez-napinki pisze: ↑04.04.2018, 12:15Najlepiej byłoby gdybyś darował sobie odwiedzanie tego forum. :)WODA GAZOWANA2 pisze: ↑04.04.2018, 11:30Osobiście już od 8 strony darowałem sobie czytanie komentarzy ,bo po prostu nie da się czytać tej ciągłej napinki i wyzwisk jakie tu kibice ,kibicom fundują :/ Co do tej kolejki ,bardzo pomysłowa i dobrze wykonana oprawa kibiców Zagłębia Lubin (VAR) .
Zawsze Wierni !
-
Ineder56 pisze: ↑04.04.2018, 10:54Ja tam się nie znam na ciapakach, ale ten cały arabski raper to pewnie też formalnie Polak. I c*** z tego. Może sobie być nawet mistrzem UFC. Albo się bawi w nacjonalizm i klasyfikuje ciapaków na swoich i obcych, albo się jest nacjonalistą. Najebane 10 stron o jakichś murzynach z Amsterdamu, a wychodzi na to, że wystarczyłoby żeby się urodzili w Polsce i pojeździli na turnieje MT by ich opalenizna nie stanowiła problemu. Hipokryzja w c***.
Mi kolego się rozchodzi jedynie o to, że On nie ma nic wspólnego z żadną grupą kibicowską i był tam po prostu na gali z zawodnikami ze swojej szkoły walki. Więc nie potrzebnie tu szukasz sensacji. Pozdrawiam.
-
Dobry kot to i dobry murzyn powiadaszPublic Enemy pisze: ↑04.04.2018, 09:55Już nie szukaj sensacji. Był to turniej nie kibicowski tylko poprzyjeżdżało dużo różnych szkół z całej Polski. Chłopak, do którego się przypierdalasz jest Polakiem,ma szkołę walki we Wrocławiu, zawodowo walczy na galach MT i reprezentuję Polskę. Jako jeden z nielicznych Polaków walczył w wielu galach w Tajlandii na które nie zapraszają byle kogo.Ineder56 pisze: ↑04.04.2018, 09:28No widzisz głąbie, ale z tym "Słowianinem" o wyglądzie rodem z Algierii to już się bawiliście niedawno na jednym turnieju SW w Krakowie:DPique pisze: ↑04.04.2018, 07:19
No widzisz głąbie, tylko, że skośnookiego nie ma już od wielu lat na RTS. A ciemnoskórzy dalej są na Den Haag, z którymi bratają się janki w specjalnie uszytych dla nich bluzach ninja :) Przedstawiciel TB też pewnie nie ma wspólnych fotek z pewnym arabskim raperem, zaraz będzie, że to jakiś andrzej :D
https://www.facebook.com/SekcjaTSW/phot ... =3&theater
Bierz go do ekipy !
-
Radomiak jedzie na Rozwój....Jastrzebie obecne dzis na wyjezdzie ...panowie ciekawe mecze dzis w 3 lidzea wy pierdolicie o tych murzynach kakby nic innego ciekawszego nie było...
-
Polecam stoperan bo wychodzi na to ze siedzisz minimum 2/3 dnia na kibluDoZo(L) pisze: ↑04.04.2018, 14:53Widzewski Charakter pisze: ↑04.04.2018, 11:56DoZo nie odwracaj kota ogonem pajacu. To już któryś mecz Legii co napierdalasz na forum internetowy wojowniku.
Moja tutejsza, rozrywkowa aktywność, związana jest np. z wizytami w WC
-
Czarny nie czarny co za różnica? Jeśli jest gangsterem a nie zwykłym kibicem to powinien mieć szacun mimo coloru sqry.
-
-
Mam już swoje lata i nie oglądam TV. Wsumie precyzując mój tok myślenia uważam że na polskiej ziemi powinien rządzić polski gangster, co nie zmienia faktu że ci czarni nie przyjechali tu rządzić ani przejmować czyjeś dzielnice tylko w gościnność do naszych chłopaków z miasta, a to zmienia postać rzeczy
-
Weź już zamilcz dzieciaku i nie kompromituj się jeszcze bardziej. Zamknijcie już ten temat, bo to jest jakiś cyrk co tu się wypisuje...mmm1 pisze: ↑04.04.2018, 19:27Mam już swoje lata i nie oglądam TV. Wsumie precyzując mój tok myślenia uważam że na polskiej ziemi powinien rządzić polski gangster, co nie zmienia faktu że ci czarni nie przyjechali tu rządzić ani przejmować czyjeś dzielnice tylko w gościnność do naszych chłopaków z miasta, a to zmienia postać rzeczy
-
A ja nie rozumiem jak można z kacapami trzymać... polska scena widać scierwo jak c***. Widać ze kibole mają wyjebane na Polske a p******* jacy to z nich patrioty. hhahahha
-
Serdecznie dziękujemy za Twoją opinie, jest dla nas bardzo ważna. Jeżeli masz ochotę podyskutować na ten temat to proponuję przenieść się do odpowiedniego działu/tematu.
Jeżeli Bóg z nami, któż przeciwko nam?
-
Otóż nie, nie byłoby nam głupio i niezręcznie. Skoro juz jakieś placki przegrzebały internet zeby znaleźć ciemniejsze kolory w barwach klubu z Hagi we wszystkich możliwych miejscach tylko nie na Żylecie to nawet takie mózgi jak ty powinny dac rade wyciągnąć prosty wniosek. I skończcie już ten temat bo samo tłumaczenie sie takim dzbanom z poglądów panujących na Legii "od zawsze" zakrawa na kpinę. Czy komus oprocz nas zamykano stadion za "pozdrowienia do murzyna"?Dolas pisze: ↑04.04.2018, 08:57Zwracam honor na sektorze north side niewielu kolorowych.Ale nie zmienia to faktu że są.Chodzi o to że chyba byłoby wam głupio i niezręcznie nie wpuścić ich na Żyletę gdyby przyjechali z całą grupą na mecz.To że zdjęć nie ma to nie oznacza że jakiś nie było na sektorze.
-
A Malik Montana to nie czasem was dobry kolega Legioniści? Bo jedna ważna osoba z TB widać bardzo go lubi.
A poglądy Legii zostały już dawno sprzedane na srebrniki, więc daruj sobie takie pisanie.
A poglądy Legii zostały już dawno sprzedane na srebrniki, więc daruj sobie takie pisanie.
-
Pracujesz w miejskim szalecie? Czy cię w pociągowym lub autokarowym kiblu zamykają jak jedziesz na wyjazd?DoZo(L) pisze: ↑04.04.2018, 14:53A kim ty jesteś, żeby organizować mi czas w "długi weekend" (m.in. kilka godzin przed meczem Legii)?!
Moja tutejsza, rozrywkowa aktywność, związana jest np. z wizytami w WC, a twoje, "wojownicze" życie tętni w rytmie moich, pisanych tu komentarzy, więc "walcz" dalej, w.c.
-
Cracovia FC Uganda

-
nie da sie edytowac a chcialem dodac jeszcze, ze kolega moze z maczeta nie ma obycia ale przynajmniej nauczy dzida rzucac, moze znaczenie 'chodzic na polowanie' nabierze u juden gangu nowego znaczenia jak sie uda ustrzelic jakiegos wislaka
-
No Nieźle psssss
-
Czy wstawianie zdjęciówki murzyna jest taką samą frajernia jak białego czy to jednak nie człowiek i się nie liczy?
-
...co ta Cracovia odpierdala to już ludzkie pojęcie przechodzi. Po akcji z majonezem i pięknym uśmiechu człowieka "klawiatury" ktoś im śpiewał, "banda meneli", a tera? Śmiać się chce, lecz to bardziej smutne, hańba!
-
Walisz konia na kibice.netDoZo(L) pisze: ↑04.04.2018, 14:53A kim ty jesteś, żeby organizować mi czas w "długi weekend" (m.in. kilka godzin przed meczem Legii)?!Widzewski Charakter pisze: ↑04.04.2018, 11:56DoZo nie odwracaj kota ogonem pajacu. To już któryś mecz Legii co napierdalasz na forum internetowy wojowniku.
Moja tutejsza, rozrywkowa aktywność, związana jest np. z wizytami w WC, a twoje, "wojownicze" życie tętni w rytmie moich, pisanych tu komentarzy, więc "walcz" dalej, w.c.
-
-
Nie odpisujcie takim internetowym trollom jak mmm1, DoZo(L), to może w końcu dadzą sobie spokój z tym forum.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Jasne szefie. Jak masz jeszcze jakieś dobre rady, to wal śmiało, na pewno będą wzięte głęboko do serca.patriota85 pisze: ↑05.04.2018, 10:03Nie odpisujcie takim internetowym trollom jak mmm1, DoZo(L), to może w końcu dadzą sobie spokój z tym forum.
Jak widać humor po żydowsku bywa zwykle dość niskich lotów. Podirytowany Pikuś zaniemówił, pewnie szuka dobrego blacharza w mieście Łodzi. Co pozwala przyjąć, że kitajca nie ma z powodów innych. Ale nie szkodzi mu napisać o jego nieobecności w sposób, jakby go nie było w ekipie, bo nie potrafił nikomu prosto spojrzeć w oczy;) Oczywiście wcześniej im to nie przeszkadzało w wspólnych harcach. Ale to inni są chujowi, bo na meczach zgód zagranicznych, można się doszukać kolorowych. Czasami nawet udaje ich się zliczyć na palcach jednej ręki.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Górnik wybiera się do Poznania ?
-
Wchodzi tu ktoś z JG?Jeśli tak to dziwię się,że jeszcze nie napisali oświadczenia,że zrywają wszelkie kontakty z fanami z Amsterdamu.To samo GKS Tychy,już kilka stron temu powinni napisać oświadczenie,że zawieszają działalność.
Nie żebym pochwalał zapraszanie kolorowych na polskie stadiony,ale przecież jeśli chodzi o KSC to żadna nowość,bo tam żydowskie flagi,gadżety oraz kolorowi z Amsterdamu to pojawiają się od ładnych kilku latek.
Jeśli chodzi o całą resztę stadionów w PL,to w młynach kolorowych brak a wy tu pierdolicie o upadku sceny kibicowskiej.
A Franek Dolas to z wrażenia pomylił Legię Cudzoziemską z Legią WARsaw.
Nie żebym pochwalał zapraszanie kolorowych na polskie stadiony,ale przecież jeśli chodzi o KSC to żadna nowość,bo tam żydowskie flagi,gadżety oraz kolorowi z Amsterdamu to pojawiają się od ładnych kilku latek.
Jeśli chodzi o całą resztę stadionów w PL,to w młynach kolorowych brak a wy tu pierdolicie o upadku sceny kibicowskiej.
A Franek Dolas to z wrażenia pomylił Legię Cudzoziemską z Legią WARsaw.
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
W Legionowie trafili ich przed świętami.info z TMK pisze: ↑05.04.2018, 12:01Czyżby w ten długi weekend Vandale mieli dwukrotnie pecha czy też problemy geograficzne unaoczniły się w wypowiedzi powyżej?![]()
-
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5731877111Hiacynt pisze: ↑05.04.2018, 13:33W Legionowie trafili ich przed świętami.info z TMK pisze: ↑05.04.2018, 12:01Czyżby w ten długi weekend Vandale mieli dwukrotnie pecha czy też problemy geograficzne unaoczniły się w wypowiedzi powyżej?![]()
-
No i dobrze że jest ZERO.O to właśnie chodzi na tym mi zależy by ich nie było w ogóle na polskich stadionach.DoZo(L) pisze: ↑04.04.2018, 18:58I właśnie 0 (słownie: zero!) kolorowych (mimo wieloletniej zgody z FCDH) znalazła [przez parę dni - na fotografiach (L)egijnych sektorów dostępnych w sieci] armia wrogich Legii trolli pod dowództwem "dolasa", który kontestował 'cracovskich' murzynów na ostatnim meczu tyszan.
A Ty mi tu człowieniu od troli jedziesz.
Zwrociłem wam honor i mam nadzieję że następne pokolenia dalej pójdą tą drogą.
Przy okazji.CZy kibice GKS Tychy w jakiś sposób odnieśli się do omawianego tutaj problemu czy nie zamierzają się tłumaczyć?
-
Ja pierdolę. Prawdopodobnie od dwóch dni piszą komunikat. Juto w południe konferencja prasowa tyskich.
Daleko mi do nich, może raz w życiu miałem styczność ale na miłość boską przed kim mają się ku*** tłumaczyć? Przed Tobą? "Do omawianego TUTAJ problemu"?(No jeżeli problem omawiany jest TUTAJ to nie mają wyjścia, jak się nie odniosą to persona non grata na Reprze). Czasami to ja już ku*** nie wiem czy ktoś sobie jaja robi czy serio tak ma najebane we łbie.
Załatwią to między sobą albo nie. Wyrosło nam jakieś pokolenie wychowane na oświadczeniach i wszystko ma być jawne nawet jeśli ich to w ogóle nie dotyczy.
-
Pecha mieli dwa razy, ale nie w ten sam weekend.info z TMK pisze: ↑05.04.2018, 12:01Czyżby w ten długi weekend Vandale mieli dwukrotnie pecha czy też problemy geograficzne unaoczniły się w wypowiedzi powyżej?LegionKing pisze: ↑01.04.2018, 14:25Beha pisze: ↑01.04.2018, 09:08
Ajax jeśli już...
Fajny mecz w Tychach, dobra akcja z flagą Tyskich wykonana przez Ruch, reakcja chłopaków z Tychów też prawidłowa.
Chciałoby się powtórki z 2004 r z Cichej - ale dziś marzenie ściętej głowy.
Ponoć Vandale od niszczenia grafów mieli pecha w ten weekend. I to nie zdarzyło się 1 kwietnia.
W Legionowie mieli pecha ściana jednak oddała ;)![]()
-
Raczej nie było to prowokacją a bardziej moim niedopatrzeniem.Jeżeli chodzi o następne pokolenia to chodziło mi o to by następne pokolenia kibiców Legii szły dalej waszą drogą.
Co do zdjęcia to twojej prośby spełnić nie mogę ale zawsze może poprosić kogoś z Cracovii.
@Spacerowicz spakojna.ŁKS wydał jakieś oświadczenie,że siedzieli z boku więc myślałem że GKS też coś napisze.Wiesz w dobie portali społecznościowych,różno rakich forów,blogów gdzie ludzie wszystko komentują zaczęły pojawiać się oświadczenia.To normalne by trafić do szerszego grona odbiorców.Zresztą popatrz na to jak ta sytuacja jest szeroko komentowana w internecie.Ja tam na nic nie liczę po prostu zapytałem.
Co do zdjęcia to twojej prośby spełnić nie mogę ale zawsze może poprosić kogoś z Cracovii.
@Spacerowicz spakojna.ŁKS wydał jakieś oświadczenie,że siedzieli z boku więc myślałem że GKS też coś napisze.Wiesz w dobie portali społecznościowych,różno rakich forów,blogów gdzie ludzie wszystko komentują zaczęły pojawiać się oświadczenia.To normalne by trafić do szerszego grona odbiorców.Zresztą popatrz na to jak ta sytuacja jest szeroko komentowana w internecie.Ja tam na nic nie liczę po prostu zapytałem.
-
A co mogą napisać? Że nie wiedzieli? A może nie widzieli? Wydaje mi się iż GKS poprostu nie ma nic w tej kwestii do powiedzenia.