Wszystkie możliwe formaty, nakład od 500 sztuk. Wycinane po obrysie, arkusze,naklejki produktowe.
Dostępna również folia od 1 m2
Zapraszamy [email protected]
Stilon Gorzów

Falubaz Zielona Góra

Radomiak Radom

BKS Stal Bielsko-Biała

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Fenomenalnie ... kilkanaście tysięcy w 1 dzień !Kuba Bielsko pisze: 31.03.2018, 20:14 Część z nowych vlepek osiedlowych BKSu Bielsko, 5x10 cm. Wyprodukowane jak zawsze przez www.wlepki.com. Tym razem przeszli samych siebie, bo wydrukowali nam kilkanaście tysięcy vlepek w 1 dzień (!!!). Zamówione we wtorek, w środę wydrukowane, w czwartek wysłane! Dziękówa Panowie!
![]()
Cytowałem :) Sam napisałeś,że PRZESZLI SAMYCH SIEBIE, BO WYDRUKOWALI W 1 DZIEŃ !!!Kuba Bielsko pisze: 21.05.2018, 00:08 A ile według Ciebie jedna z wiekszych drukarni naklejek w Polsce jest w stanie maksymalnie wyprodukowac sztuk w 1 dzien?:D Bo jak dla mnie na "zdrowy rozum" nie ma w tej sytutacji nic dziwnego.
Pozdrawiam!
Nic złego :) Dla Ciebie to normalka- dla mnie kolesiostwo :) Dla jednych sufit - dla innych podłoga :)Kuba Bielsko pisze: 24.05.2018, 03:08 Pierwszą część twojej wypowiedzi skomentuję używając przykładu znanego w świecie kibicowskim :D Gdy "zamawiam" u jakiegoś grafika wykonanie pracy, to często czekam na nią kilka dni, choć wykonanie jej zajmuje mu 2 godziny. Czekam tyle czasu, gdyż on wcześniej wykonuję inne prace, zamówione wcześniej, i nie ma technicznych możliwości wykonania pracy dla mnie. Stwierdziłem, że wlepki.com przeszli samych siebie, bo zawsze dostaje od nich vlepki bardzo szybko (według mnie), a teraz poprosiłem ich o jeszcze szybsze wykonanie, w dodatku większej ilości niż zazwyczaj. WEDŁUG MNIE przeszli samych siebie. Jest to moja opinia. Zazwyczaj gdy wyrażam opinię zaczynam od "Moim zdaniem", tym razem tego nie zrobiłem, może dlatego się tak zbulwersowałeś :D
Co do drugiej wypowiedzi - :D Potraktuj ją (i wszyscy użytkownicy) jako reklamę, których w tym dziale jest baaardzo dużo. Zastanawiam się co jest złego w reklamowaniu kolegów:D?
Jak Ci sprzeda gówno w sreberku to tez pochwalisz, że to Kasztanki z Wawelu :)
Ostro cie ponosi, ale spoko; z pewnością wiele osób się pośmieje czytając twoje wypowiedzi :DLujanBrychczy pisze: 25.05.2018, 00:21Nic złego :) Dla Ciebie to normalka- dla mnie kolesiostwo :) Dla jednych sufit - dla innych podłoga :)Kuba Bielsko pisze: 24.05.2018, 03:08 Pierwszą część twojej wypowiedzi skomentuję używając przykładu znanego w świecie kibicowskim :D Gdy "zamawiam" u jakiegoś grafika wykonanie pracy, to często czekam na nią kilka dni, choć wykonanie jej zajmuje mu 2 godziny. Czekam tyle czasu, gdyż on wcześniej wykonuję inne prace, zamówione wcześniej, i nie ma technicznych możliwości wykonania pracy dla mnie. Stwierdziłem, że wlepki.com przeszli samych siebie, bo zawsze dostaje od nich vlepki bardzo szybko (według mnie), a teraz poprosiłem ich o jeszcze szybsze wykonanie, w dodatku większej ilości niż zazwyczaj. WEDŁUG MNIE przeszli samych siebie. Jest to moja opinia. Zazwyczaj gdy wyrażam opinię zaczynam od "Moim zdaniem", tym razem tego nie zrobiłem, może dlatego się tak zbulwersowałeś :D
Co do drugiej wypowiedzi - :D Potraktuj ją (i wszyscy użytkownicy) jako reklamę, których w tym dziale jest baaardzo dużo. Zastanawiam się co jest złego w reklamowaniu kolegów:D?
Nie ma nic złego w tym co piszesz- zwykłe kosiesiostwo, które zabrało HONOR i KLIMAT lat wcześniejszych plus sens kibicowania wielu pokoleń.
Kuba Bielsko pisze: 26.05.2018, 16:54Ostro cie ponosi, ale spoko; z pewnością wiele osób się pośmieje czytając twoje wypowiedzi :DLujanBrychczy pisze: 25.05.2018, 00:21Nic złego :) Dla Ciebie to normalka- dla mnie kolesiostwo :) Dla jednych sufit - dla innych podłoga :)Kuba Bielsko pisze: 24.05.2018, 03:08 Pierwszą część twojej wypowiedzi skomentuję używając przykładu znanego w świecie kibicowskim :D Gdy "zamawiam" u jakiegoś grafika wykonanie pracy, to często czekam na nią kilka dni, choć wykonanie jej zajmuje mu 2 godziny. Czekam tyle czasu, gdyż on wcześniej wykonuję inne prace, zamówione wcześniej, i nie ma technicznych możliwości wykonania pracy dla mnie. Stwierdziłem, że wlepki.com przeszli samych siebie, bo zawsze dostaje od nich vlepki bardzo szybko (według mnie), a teraz poprosiłem ich o jeszcze szybsze wykonanie, w dodatku większej ilości niż zazwyczaj. WEDŁUG MNIE przeszli samych siebie. Jest to moja opinia. Zazwyczaj gdy wyrażam opinię zaczynam od "Moim zdaniem", tym razem tego nie zrobiłem, może dlatego się tak zbulwersowałeś :D
Nie ma nic złego w tym co piszesz- zwykłe kosiesiostwo, które zabrało HONOR i KLIMAT lat wcześniejszych plus sens kibicowania wielu pokoleń.
Jak na razie mają BEKĘ z Ciebie ... KUBUSIU :)Kuba Bielsko pisze: 26.05.2018, 16:54Ostro cie ponosi, ale spoko; z pewnością wiele osób się pośmieje czytając twoje wypowiedzi :DLujanBrychczy pisze: 25.05.2018, 00:21Nic złego :) Dla Ciebie to normalka- dla mnie kolesiostwo :) Dla jednych sufit - dla innych podłoga :)Kuba Bielsko pisze: 24.05.2018, 03:08 Pierwszą część twojej wypowiedzi skomentuję używając przykładu znanego w świecie kibicowskim :D Gdy "zamawiam" u jakiegoś grafika wykonanie pracy, to często czekam na nią kilka dni, choć wykonanie jej zajmuje mu 2 godziny. Czekam tyle czasu, gdyż on wcześniej wykonuję inne prace, zamówione wcześniej, i nie ma technicznych możliwości wykonania pracy dla mnie. Stwierdziłem, że wlepki.com przeszli samych siebie, bo zawsze dostaje od nich vlepki bardzo szybko (według mnie), a teraz poprosiłem ich o jeszcze szybsze wykonanie, w dodatku większej ilości niż zazwyczaj. WEDŁUG MNIE przeszli samych siebie. Jest to moja opinia. Zazwyczaj gdy wyrażam opinię zaczynam od "Moim zdaniem", tym razem tego nie zrobiłem, może dlatego się tak zbulwersowałeś :D