Tarnów - konfidenci, krzywe akcje itp.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Zbedny_balast
Re: Tarnów - konfidenci, krzywe akcje itp.
Ty tez jestes konfidentem wypisujac te wszystkie rzeczy to moze sie przedstaw
-
Rodowity1928
Jedziecie na grubo. Adresy od razu powypisujcie.
Wymieniłeś z 10 osób z imienia i nazwiska z ktòrych w miarę aktywnie działa 2-3. Pisząc aktywnie działa mam na myśli osoby chodzące na mecze a nie biegające I lejące was po tych pustych łbach. Są 2 możliwości, albo dobrze wiesz że te osoby są nieaktywne od lat ale przytaczasz je żeby mieć jakiekolwiek kontrargumenty na waszych rozjebusòw albo c**** wiesz I jesteś z wykłym dzbanem. Jak wymieniasz jako osoby aktywne Pi...ka czy Marka W.. to ja nie mam pytań. A jak wspominasz nam klawisza M. to wywołujesz u mnie uśmiech politowania. M. nieaktywny pewnie z 10 lat od kiedy pracuje w sw.
Ps. Zamknijcie ten temat.
Wymieniłeś z 10 osób z imienia i nazwiska z ktòrych w miarę aktywnie działa 2-3. Pisząc aktywnie działa mam na myśli osoby chodzące na mecze a nie biegające I lejące was po tych pustych łbach. Są 2 możliwości, albo dobrze wiesz że te osoby są nieaktywne od lat ale przytaczasz je żeby mieć jakiekolwiek kontrargumenty na waszych rozjebusòw albo c**** wiesz I jesteś z wykłym dzbanem. Jak wymieniasz jako osoby aktywne Pi...ka czy Marka W.. to ja nie mam pytań. A jak wspominasz nam klawisza M. to wywołujesz u mnie uśmiech politowania. M. nieaktywny pewnie z 10 lat od kiedy pracuje w sw.
Ps. Zamknijcie ten temat.
-
1909kondrad
Ja tobie odpowiem -bo by ich 20 zostało
-
maszerujlubgin
Jedni wymieniają parówy drugim , a drudzy wymieniają pierwszym . Nawalanka gównem kto jest bardziej przestrzelony . Kabaret
-
Carcassonne
Kondzio podobno trzymał ochronę w warzywniaku kiedyś, pidobno są papiery, no i wiadomo że zaczynał na Tarnowii a teraz wielki Unista,
to samo Dziadyguś, niech opisze swoje początki na Mościcach, i dalej cieciuje na nocki w szalecie miejskim??
to samo Dziadyguś, niech opisze swoje początki na Mościcach, i dalej cieciuje na nocki w szalecie miejskim??
Niech ktoś z Tovii i Unii zrobi małe podsumowanie (nazwisko ,ksywka i najlepiej zdjęcie konfidenta albo ochraniarki) bo to juz 3 strona i już trochę mozna się pogubić w tej ilości ochroniarek ,konfidentow itp.
-
JohnyBravo
Nie wiem czy oni grają wariatów, ale jeżeli nie to... gratuluję każdemu kto z jednym i i drugimi stoją w jednym rzędzie. To jakas ku*** paranoja jest.
Czekam na odp z kim to walczyliscie w ostatnich latach poza Tarnowem. I co wy na to ze wasz nieżyjący kolega ktoremu flage zrobiliscie gral na Naszym turnieju i zaliczyl wyjazdy. Zdjecie juz jest w temacie
sezon 15/16 na meczu w Szczucinie przeganiamy młyn Wisły Sz, uciekając wyrzucają barwy, kilka cięzkich K.O, było tam też kilka osób od was.
Jeden z przykładów o którym było oficjalne info.
Najśmieszniejsze jest to, że wasza banda przerzutów ma czelność wytykać komuś przerzutów, dalej nie daliście odpowiedzi co z chłopakami z Dwernickiego, którzy kilka lat temu stali z nami ramie w ramie a teraz wszyscy aktywni i na mieście i na stadionie, z tego samego osiedla warto wspomnieć o przerzucie-ochroniarzu Cw..., ochroniarzy z meczów tak samo dalej trzymacie w ekipie a jeden z wami bardzo aktywny, gwiazda disco polo ktora się tu wypowiadala nie dawno, ludzie z różnych ekip wam powiedzieli co się powinno zrobić z takimi parówami ktore stoją ramie w ramie z psami na meczach ale u was to nie problem, Pij.. tez w VBH prężnie działał wcześniej stojąc z nami na stadionie, Pso...też pewnie nie przerzut i nieaktywny?
Druga sprawa, prosiłem już któryś raz o pokazanie mi tego oficjalnego infa od Wisłoki gdzie odmawiamy im na ich "propozycję" ?
Najśmieszniejsze jest to, że wasza banda przerzutów ma czelność wytykać komuś przerzutów, dalej nie daliście odpowiedzi co z chłopakami z Dwernickiego, którzy kilka lat temu stali z nami ramie w ramie a teraz wszyscy aktywni i na mieście i na stadionie, z tego samego osiedla warto wspomnieć o przerzucie-ochroniarzu Cw..., ochroniarzy z meczów tak samo dalej trzymacie w ekipie a jeden z wami bardzo aktywny, gwiazda disco polo ktora się tu wypowiadala nie dawno, ludzie z różnych ekip wam powiedzieli co się powinno zrobić z takimi parówami ktore stoją ramie w ramie z psami na meczach ale u was to nie problem, Pij.. tez w VBH prężnie działał wcześniej stojąc z nami na stadionie, Pso...też pewnie nie przerzut i nieaktywny?
Druga sprawa, prosiłem już któryś raz o pokazanie mi tego oficjalnego infa od Wisłoki gdzie odmawiamy im na ich "propozycję" ?
Jeden mecz i dalej tyle tylko ???energyy pisze: 01.03.2018, 21:29 sezon 15/16 na meczu w Szczucinie przeganiamy młyn Wisły Sz, uciekając wyrzucają barwy, kilka cięzkich K.O, było tam też kilka osób od was.
SP11 możesz wymienić walki Unii ?
-
sebastianmors
A co powiecie na sytuację w Dębicy gdzie po stronie Wisłoki w ekipie ŁHE biega Arab i mało tego mają też młodego aspiranta :) zdjęcie w linku:
https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/f254e76394d788d4
https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/f254e76394d788d4
W ostatnich latach to 3 starcia z Wisłoka, ataki z Resovia i Stala Sanok na Stal Rzeszów i Karpaty, z wcześniejszych lat to walka banda na bande z Widzewem, awantura na meczu z Hutnikiem, na powrocie z Gorlic atakuje nas jeszcze wowczas koalicja Hutnika z Jastrzębiem gdzie jest stracie. Nie mówię że jestemy jakoś mega aktywni czy mega ekipą znamy swoje miejsce w szeregu. Z Sandecją tez niewiele kiedyś brakło na powrocie z Czchowa ale wmieszała sie psiarnia.
-
Noga z Familoka
Nic nas ze sobą nie łączy ale myślę ze również nic nas nie dzieli, różne ligi więc brak możliwości napotkania na siebie, totalny neutral
Czy w tym Tarnowie nie ma ogarniętych osób, które siedziały, grypsowały i znają dobrze zasady? Jak wiadomo dużo z Bajery jest poważane i w środowisku kibicowskim... Więc nie ma co rozkminiać... Ochroniarka ze sklepu nie jest konfidentem i ktoś tam krzyczał o papier... ku*** chłopie a co on robi jak kogoś złapie? To tak samo jak powiedzieć że policjant to nie konfident a jak tak twierdzisz to daj papier? ku*** krzyczycie o papiery, białka itp. a nic pojętego nie macie...
Przeciez ta Tarnovia od zawsze miala zapedy milicyjne . Wisloka w 94 na meczu Unia- Pogon Lezajsk stracila flage ktora z zawineli im milicjanci . Pozniej na meczu Tarnovia -Wisloka bodajze rok 95/96 w mlynie Tarnovi pojawila sie ta flaga. Wywiesiliscie ja k**** kolami do gory i jeszcze szczyciliscie sie ze ja skroiliscie Wisloce. Co powiecie na to jebane tarnowskie rury ?
-
w miare obiektywny
Jak dobrze pamiętam, to chodziło o to, że dzwoniliście po eskortę jak jechaliście gdzieś na kosza, albo jeszcze w czasach II (dzisiejszej I) ligi. Kojarzy mi się Sosonowiec. Po tym OKS zerwał z Wami zgodę, choć zdaje się, że później jeszcze na chwilę kontakty wróciły.
Źle pamiętasz. Zgoda zerwana z inicjatywy Unii, wtedy na Unii do głosu dochodziły osoby, którym z OKS-em było nie po drodze, później był czas "ostrej kosy", później układ o nieagresji.
Unia dopuściła całkowicie swój sobotni mecz na rzecz wyjazdu z Resovia do Lublina?
ponawiam pytanie o liczbę/zdjęcie z meczu Unia - Podhale N.T. (24.03)
i z sobotniego wyjazdu na Podlasie Biała Podlaska (31.03)
i z sobotniego wyjazdu na Podlasie Biała Podlaska (31.03)
watpie ze doczekasz sie odpowiedzi, wszak do 2 zer w ciagu 2 tygodni (w tym mecz u siebie) ciezko jest sie przyznac
-
1909kondrad
Na Motor też robili mobilizacje 2 tygodnie i cisza po meczu he he
No i w ilu pilnowali swój FC Dębno w meczu z Brzeskiem
no bo chyba z tego powodu na Motor nie pojechali?