KADRA
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
Widzewski Charakter
Re: KADRA
Od razu lepsza atmosfera. Nie to co na tym bananowym PGE Narodowym.
-
palaczzaba
Też mnie zastanawia jak to jest, że doping na tym stadionie lepszy niż na Narodowym, niby nikt nie koordynował, przynajmniej tam gdzie siedziałem nikogo takiego nie było, a i tak jakoś to się wszystko równało. Nie wiem czy na Narodowym jest po prostu wiele dla pokazu, ceny wyższe to stać inną klientelę czy na meczach o punkty jest wiele biletów, które wykupują sponsorzy i rozdawają wg swojego uznania, ale w sumie to dziwne.
-
tanecznikK
Zobacz ile ekip jest na Mazowszu a ile na Śląsku grających w niższych ligach i masz odpowiedź na pytanie;)palaczzaba pisze: 28.03.2018, 11:52 Też mnie zastanawia jak to jest, że doping na tym stadionie lepszy niż na Narodowym, niby nikt nie koordynował, przynajmniej tam gdzie siedziałem nikogo takiego nie było, a i tak jakoś to się wszystko równało. Nie wiem czy na Narodowym jest po prostu wiele dla pokazu, ceny wyższe to stać inną klientelę czy na meczach o punkty jest wiele biletów, które wykupują sponsorzy i rozdawają wg swojego uznania, ale w sumie to dziwne.
-
Edward1488
Gówno prawda, inna mentalność plus głód kadry a Śląskim. Na Narodowym na meczach towarzyskich tez byla zawsze stypa.
-
tuwimianin.
Na sektorze 20d widziałem ludzi za Szczakowianki, Szombierek, a nade mną siedział Piast z flagą. SŚ to jest to, Narodowy się chowa.Sztygar pisze: 28.03.2018, 11:17 Atmosfera 10 razy lepsza niz na Narodowym.
Z ekip widoczne flagi, grupy kiboli: Szombierki Bytom, Piast Gliwice, Górnik Łęczna (?)
Krótko ode mnie doping uważam najlepszy ze wszystkich stadionów na których grała kadra, głośny i równy jedynie standard to jedno i to samo w kółko do zrzygania że aż nie chciało się śpiewać po raz 15 "Polska biało czerwoni" kiedyś jeszcze dobrze wypadało "Hej Polska gool..." i nie wiem dlaczego już się tego nie śpiewa... a odnoszę wrażenie wystarczyło by zapodać a reszta by z tym poleciała tylko nie ma komu..

-
Tyler Durden
ACABeczek1488 a powiedz prosze dlaczego ty od razu wyzwasz kogos kto wyrazil swoje zdanie?
Moze nie kazdy jezdzi regularnie na kadre, moze nie ekipą, moze z kobieta/dzieckiem/itp i nie kazdy czuje sie decyzyjny aby od razu tam interweniowac?
Moze warto uszanowac czyjas opinie?
Chyba ze macie jakas swoja historie i z tego powodu go atakujesz to nie wnikam, ale uszanuj prosze pozostalych uzytkownikow forum oraz czlonkow mnijeszych ekip (z wypizdowa tez) bo miejsce pochodzenia oraz liczba w młynie jeszcze nie przesadza kto jakie ma zasady i jakim jest kibicem.
Moze nie kazdy jezdzi regularnie na kadre, moze nie ekipą, moze z kobieta/dzieckiem/itp i nie kazdy czuje sie decyzyjny aby od razu tam interweniowac?
Moze warto uszanowac czyjas opinie?
Chyba ze macie jakas swoja historie i z tego powodu go atakujesz to nie wnikam, ale uszanuj prosze pozostalych uzytkownikow forum oraz czlonkow mnijeszych ekip (z wypizdowa tez) bo miejsce pochodzenia oraz liczba w młynie jeszcze nie przesadza kto jakie ma zasady i jakim jest kibicem.
-
enterorokej
W ostatnich czasach (odkąd zrobiło się wielkie boom na rrepre przez Januszu) Najlepszy doping u siebie to mieliśmy bodajże na Polska - San Marino w Kielcach... Pamięta ktoś?
-
Jednorazowy11
Pewnie, że pamietaenterorokej pisze: 29.03.2018, 14:36 W ostatnich czasach (odkąd zrobiło się wielkie boom na rrepre przez Januszu) Najlepszy doping u siebie to mieliśmy bodajże na Polska - San Marino w Kielcach... Pamięta ktoś?
-
Edward1488
W późniejszym okresie bardzo dobry zorganizowany doping był również na Polska-WKS w Poznaniu.
-
tuwimianin.
Byłem na tym mecz i rzeczywiście było bardzo dobrze. W ostatnim czasie, z tych meczów na których byłem, to zajebisty doping był na meczu POLSKA-Słowacja na MME w Lublinie. Doping na meczu z Koreą, też był bardzo dobry w porównaniu z Narodowym.enterorokej pisze: 29.03.2018, 14:36 W ostatnich czasach (odkąd zrobiło się wielkie boom na rrepre przez Januszu) Najlepszy doping u siebie to mieliśmy bodajże na Polska - San Marino w Kielcach... Pamięta ktoś?
-
UniaHrubieszow
Kupię bilety na Austria Polska we Wiedniu priv
Są jeszcze wejściówki na sektory gospodarzy za 32€ na stronie austriackiej federacji.
Ja szacuje ze do Wiednia przybędzie 8-10 tysiecy Polakow plus ci ktorzy mieszkaja w Wiedniu.Musza nam sprzedać bilety takze nie martwcie sie na zapas.Brać wolne,ogarniac transport i widzimy sie w Wiedniu.Dobrze byloby tez ogarnac
PS.Niech ktos zrobi jakas fajna zapowiedz pod tytulem POLSKA HUSARIA INWAZJA NA WIEDEN.
PS.Niech ktos zrobi jakas fajna zapowiedz pod tytulem POLSKA HUSARIA INWAZJA NA WIEDEN.