Swiatowid pisze: ↑25.03.2018, 08:46
Jezdzili od was do Splitu na wakacje i szukali kontaktu na wszelka cene z torcida.Zgoda przybita 2 lata temu na sile przez chorwatow zeby miec z wami spokoj.Jak mawiaja kacapy "Polska to kraj prosytutka" jest tutaj jak najbardziej na miejscu, tak samo jak kontakty Lecha ze Spartakiem.A o ksywy to popytajcie kolegow z komendy.Ja koncze ten temat bawcie sie dalej chlopcy, wchodzcie w dupe komu sie da w europie a za plecami i tak sie z was smieja.
Nic dodać, nic ująć. Właśnie takie zdanie mają ruskie o Polakach - kraj prostytutek i że robią sobie zgody z cała Europą by bezpieczniej jeździć po Europie.
Ale czego oczekiwać od mentalności Polaków - lizodupstwo.
jms pisze: ↑25.03.2018, 11:55
no glupie te pytania zadajesz. teoretycznie po ostatniej słynnej relacji która przeczytałem to mozna stwierdzić ze Piast i Bate sa najlepsi w Europie bo pół Europy sie ich obsralo. jako ze Spartak tez to niech Ci bedzie ze te CSKA jest ta 3 sila kontynentu po wspomnianej dwojce ;)
Ja dobrze pamiętam inną sytuację, jak cała polska scena obsrala się i wyłączyli telefony, bo po Polsce jeździli Gladiatorzy że Spartaka lub Banda Boksera w Rzymie. W Grecji byli na meczu Dynama, myślisz że w Rzymie nie byli, bo Legioniści tak powiedzieli ?
Z resztą większość polskich ekip jest o****** przed Union czy Yaroslavce.
rajmund pisze: ↑25.03.2018, 11:06
Taka Załoga jak Hajduk, z byle kim by nie chciała zgody,proste.Jedni i drudzy są sobą zachwyceni.Oto chodzi przy zgodach.Super zabawa impreza itd.Ile ekip w Pl ma taki młyn jak Górnik?niewiele.Lech,Legia.Maluczkim żal i tyle, tzw kompleks Wielkiego Górnika
Ja pamiętam fajniejsze rzeczy was wyjazd do Kopenhagi i obsranie się waszej zgody przed Broendby. Hajduk obsrany na ulicy, a Górnik w lesie, gdy dostaliście propozycje.
Takie jedno malutkie pytanko jeszcze : głupie Polki też Hajdukowi daliście ? Pocupali sobie polskie d**** chłopaki z Chorwacji?