O Lubliniance masz w temacie Lubelszczyzna

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Pytanie do kogoś z Legii.
Czy swego czasu nie mieliście dobrych kontaktów z którąś grupą na ASSE? MF91 lub GA92
Bo jak pamiętam kilka dobrych lat temu na Legijnym forum dużo pozytywnych postów było właśnie o ASSE.
I drugie pytanie: Czy jakaś ekipa z Polski ma lub miała kontakty z kibicami HSV?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Czy swego czasu nie mieliście dobrych kontaktów z którąś grupą na ASSE? MF91 lub GA92
Bo jak pamiętam kilka dobrych lat temu na Legijnym forum dużo pozytywnych postów było właśnie o ASSE.
I drugie pytanie: Czy jakaś ekipa z Polski ma lub miała kontakty z kibicami HSV?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
Victoria Jaworzno "coś" tam działa - zaliczają jakieś wyjazdy, czasem odpalą jakieś drobne piro.Bez szału.Raczej taka menel-ekipa/zbieranina niż coś sensownego.
-
Napisalem do znajomego z Berlina ogarniajacego dobrze niemiecka scene zarowno ultras jak i hools i odpisal ze z tego co sie orientuje to oficjalnie nigdy zadna polska ekipa nie miala kontaktow z kibicami Hamburger Sport-Verein.
Podobno istnieje jakas grupa lewackich kurwiszonow w Polsce ktorzy wspieraja St Pauli ale ile w tym prawdy i jesli to prawda to czemu jeszcze nie zostali przez nikogo dojechani to nie wiem.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
Na meczu Ruch Chorzow Inter Mediolan wisiala flaga Lecha "Kolejorz"?
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
-
-
To masz trochę nieprawdziwe informacje ponieważ mój dobry kolega z Dortmundu Sven opowiadał kiedyś będąc na wakacjach nad jednym z mazurskich jezior, iż HSV kombinował coś z jedną z polskich ekip.UraBuraSzefPodwura pisze: ↑12.03.2018, 22:27
Napisalem do znajomego z Berlina ogarniajacego dobrze niemiecka scene zarowno ultras jak i hools i odpisal ze z tego co sie orientuje to oficjalnie nigdy zadna polska ekipa nie miala kontaktow z kibicami Hamburger Sport-Verein.
Podobno istnieje jakas grupa lewackich kurwiszonow w Polsce ktorzy wspieraja St Pauli ale ile w tym prawdy i jesli to prawda to czemu jeszcze nie zostali przez nikogo dojechani to nie wiem.
-
Lechia nie miała przypadkiem jakiś kontaktów z HSV?
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
Było spotkanie Stowarzyszenia kibiców HSV z kibicami GKS Katowice myślę, że około 8 lat temu. Inny świat, odcinali się od kibolki. Starali się być max apolityczni. Z tego co pamiętam do Katowic przyjechał wtedy jakiś ich młynowy(propagujący pozytwne strony kibicowania hehe), ale nie byli na meczu.
-
Patrząc po terminarzu jestem w stanie wyobrazic sobie, ze Cracovia wchodzi do grupy mistrzowskiej zajmując 8 lokatę. Wisła z kolei pozostaje na 7 miejscu w tabeli. Ostatnie dwie kolejki odbywają sie rownolegle w tym samym czasie. Wyglada to tak, ze w tym samym czasie odbywają sie nastepujące mecze : Wisła - Jagiellonia oraz Cracovia - Legia. Obie ekipy przyjezdne walczą do ostatniej chwili o mistrza wiec robia mobilizacje i zamawiają komplet biletów na sektor gości. Co w takim przypadku wymyśla " mądre głowy "? Zmianę rgulaminu ? Ściągnięcie policji z całej południowej Polski ?
Łatwo Krytykować Jest Trudniej Jest Krytyke Znieść
-
i pomyśleć, że wtedy go wyśmiano, a dziś połowa polskich ekip bierze udział w programie który "propaguje pozytwne strony kibicowania".Oberschlesien14 pisze: ↑13.03.2018, 11:05Było spotkanie Stowarzyszenia kibiców HSV z kibicami GKS Katowice myślę, że około 8 lat temu. Inny świat, odcinali się od kibolki. Starali się być max apolityczni. Z tego co pamiętam do Katowic przyjechał wtedy jakiś ich młynowy(propagujący pozytwne strony kibicowania hehe), ale nie byli na meczu.
-
A jedną z tych ekip jest Górnik Zabrze który ostatnio "propagował pozytywne wzorce kibicowania" podczas meczu z Piastem w Gliwicach.Chłopie ty jesteś zdrowo je....ty jak wierzysz w te brednie które sam wypisujesz.
-
Nie ma takiej możliwości. I nie chodzi o przyjezdnych. Wyobrażasz sobie, że kibice 2 Krakowskich klubów zjeżdżają się w tym samym czasie z całego Krakowa jak i Małopolski w jeden punkt? Stadiony dzięli może 500 metrów. Wspólne środki transportu itd. nie da rady zabezpieczyć wszystkich dróg, przystanków, osiedli, ulic, sklepów, dworców itd.Wakabayashi pisze: ↑15.03.2018, 16:10Patrząc po terminarzu jestem w stanie wyobrazic sobie, ze Cracovia wchodzi do grupy mistrzowskiej zajmując 8 lokatę. Wisła z kolei pozostaje na 7 miejscu w tabeli. Ostatnie dwie kolejki odbywają sie rownolegle w tym samym czasie. Wyglada to tak, ze w tym samym czasie odbywają sie nastepujące mecze : Wisła - Jagiellonia oraz Cracovia - Legia. Obie ekipy przyjezdne walczą do ostatniej chwili o mistrza wiec robia mobilizacje i zamawiają komplet biletów na sektor gości. Co w takim przypadku wymyśla " mądre głowy "? Zmianę rgulaminu ? Ściągnięcie policji z całej południowej Polski ?

-
Mnie się wydaje że oba spotkania będą o tej samej godzinie, a psy zjadą z całego południa.
W innym przypadku musieliby zmienić regulamin.
W innym przypadku musieliby zmienić regulamin.
-
To jest nierealne. na miescie by był istny rozpierdol (w tramwajach , autobusach ulicach) predzej juz zmienią ten regulamin.

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
Albo zrobią wszystko(przy zielonym stoliku) by drużyny krakowskie były w różnych grupach.
-
Regulaminu PZPN nie można zmieniać, także prezydent Duda będzie zmuszony wydać rozporządzenie dla policji z całej południowej Polski o nakazie używania ostrej amunicji. Mecze muszą się zacząć zgodnie z regulaminem.
-
Nie pomyślałem... Kolejkę wcześniej znajdą pretekst do zamknięcia stadionu i po kłopocie.

-
A jaka będzie wtedy pogoda? Robię pranie i nie wiem czy mogę je na dworze rozwiesić.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Jak wyglądają zapisy do bojówek i czy są jakieś oficjalne listy kto należy do bojówki czy po prostu jest to takie luźne i nieformalne?
Znam sytuacje że w jednej mniejszej ekipie dwóch małolatów postanowiło na meczach stać z boku młyna z chłopakami z ekipy i jakoś tak wyszło po kilku meczach że zaczeli się z nimi wozić. Jak rozumiem w większych ekipach pewnie jest jakaś lista bo trzeba jakoś podzielić potencjalne zyski?
Znam sytuacje że w jednej mniejszej ekipie dwóch małolatów postanowiło na meczach stać z boku młyna z chłopakami z ekipy i jakoś tak wyszło po kilku meczach że zaczeli się z nimi wozić. Jak rozumiem w większych ekipach pewnie jest jakaś lista bo trzeba jakoś podzielić potencjalne zyski?
-
Tak są listy prowadzone przez liderów danych bojówek pod koniec miesiąca przewaznie zatrudniaja księgową a ta rozlicza ile do kogo i za co ma trafić $$$mmm1 pisze: ↑18.03.2018, 19:59Jak wyglądają zapisy do bojówek i czy są jakieś oficjalne listy kto należy do bojówki czy po prostu jest to takie luźne i nieformalne?
-
HAHAHAHAAHHAAHAHA poprawiłeś mi humor :Dmmm1 pisze: ↑18.03.2018, 19:59Jak wyglądają zapisy do bojówek i czy są jakieś oficjalne listy kto należy do bojówki czy po prostu jest to takie luźne i nieformalne?

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
@mmm1 to jest lista schindlera :DAdik pisze: ↑18.03.2018, 20:09HAHAHAHAAHHAAHAHA poprawiłeś mi humor :Dmmm1 pisze: ↑18.03.2018, 19:59Jak wyglądają zapisy do bojówek i czy są jakieś oficjalne listy kto należy do bojówki czy po prostu jest to takie luźne i nieformalne?
-
Czy ostatnio wywieszona flaga Legii "Paka z grodu Kraka" ma jakies odzwierciedlenie w rzeczywistosci?
-
-
Podrzuci ktoś skan artykułu GKS Katowice Story z ostatniego numeru TMK bo nie mam jak kupić ?
-
W Świdniku można spotkać barwy Motoru ? Jest tam jakiś Fc Motoru ? Czy tylko Avia ?
-
Jak jest na linii cracovia - Górnik Zabrze?
-
nie ma zadnego oficjalnego fc w Swidniku.w barwach Motoru tez raczej nikogo nie spotkasz
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
neutralnie z tendencją do pucy od Górnika...

-
Turyści 97 jeszcze aktywni czy grupa wymarła? Trapi mnie juz w sumie od dawna skąd się wziął podział na wiele grup h w niektórych klubach ( na mysl mi przychodzi właśnie Legia i np Lech) ? Nie lepiej sie jednoczyc zamiast dzielic?
-
trzeba zdać egzamin przed chuligańska komisją, najpierw test teoretyczny:mmm1 pisze: ↑18.03.2018, 19:59Jak wyglądają zapisy do bojówek i czy są jakieś oficjalne listy kto należy do bojówki czy po prostu jest to takie luźne i nieformalne?
- wiedza o klubie i jego kosach
- klasyczne przyśpiewki
- wiedza o chuligańskiej sztuce walki ulicznej razem z terminologią (np. co znaczy "wjeżdżasz na pełnej kurwie" itd)
potem egzamin praktyczny (to juz w zależności z której części Polski jesteś)
- walka ze sprzętem
- rzut cegłą
- sparing z 10 przeciwnikami jednocześnie
Czasem wchodzi w grę tez wygląd, więc istotny jest obwód bicka, szerokość motyli itd
-
Ty jesteś jakiś dziwny, bez kitu. Dzień bez przyjebania sie do któregoś z użytkowników jest dla ciebie dniem straconym? Nie jestem z Muranowa klocku i proszę, oszczędź sobie pisanie do mnie bo czego byś tam w tej swojej małej łepetynie nie wymyślił to zawsze wzbudzisz ewentualnie politowanie i drobny uśmiech. :)DoZo(L) pisze: ↑27.03.2018, 11:12Na Muranowie macie jeszcze powody do żartów?AMF pisze: ↑27.03.2018, 10:44trzeba zdać egzamin przed chuligańska komisją, najpierw test teoretyczny:mmm1 pisze: ↑18.03.2018, 19:59Jak wyglądają zapisy do bojówek i czy są jakieś oficjalne listy kto należy do bojówki czy po prostu jest to takie luźne i nieformalne?
- wiedza o klubie i jego kosach
- klasyczne przyśpiewki
- wiedza o chuligańskiej sztuce walki ulicznej razem z terminologią (np. co znaczy "wjeżdżasz na pełnej kurwie" itd)
potem egzamin praktyczny (to juz w zależności z której części Polski jesteś)
- walka ze sprzętem
- rzut cegłą
- sparing z 10 przeciwnikami jednocześnie
Czasem wchodzi w grę tez wygląd, więc istotny jest obwód bicka, szerokość motyli itd
-
Nie przyszło Ci do głowy, że Polonia Warszawa, jako prawdziwa Duma Stolicy posiada kibiców na całym terenie Warszawy i kibicowanie stołecznej jedenastce nie musi się równać z faktem zamieszkiwania na Muranowie.DoZo(L) pisze: ↑27.03.2018, 13:10A kiedyś ...AMF pisze: ↑27.03.2018, 11:16Ty jesteś jakiś dziwny, bez kitu. Dzień bez przyjebania sie do któregoś z użytkowników jest dla ciebie dniem straconym? Nie jestem z Muranowa klocku i proszę, oszczędź sobie pisanie do mnie bo czego byś tam w tej swojej małej łepetynie nie wymyślił to zawsze wzbudzisz ewentualnie politowanie i drobny uśmiech. :)Politowanie i drobny uśmiech wzbudza u mnie e wypieranie się swojego klubu. Czy "przerzuciłeś się" już na 'eRTeeS'?
I widzę, że rośnie u ciebie 'spina'/napięcie, więc ... unikaj nowych utrapień.
-
DoZo(L) pisze: ↑28.03.2018, 17:17Skąd ci przyszło do strapionego łba, że chodziło nam o czyjś adres zamieszkania/zameldowania, skoro była mowa o "młynach"/meczach, a nawet twój "spięty" amfETAMINISTA nawiązywał do "wiedzy o klubie"?!
Pewnie stąd, że z lenistwa czytam tylko to co napisane jest pogrubioną czcionką. :)
-
Chłopaki trapi mnie to od dawna. Stwierdziłem więc, że nie mogę z tym żyć i muszę wam coś pokazać. Po prostu sumienie mi nie pozwala dalej tego ukrywać. O to zdjęcia adminów sprzed tygodnia. Tylko błagam nie mówcie, że to fotoshop [link]
-
Husarz20 skąd masz to foto?
-
Od paaaa. wysłał mi je. Podobno był z kolegami w gay clubie i tam zrobił to zdjęcie. Admini porobieni mefedronem nic nie ogarniali
-
Jaki wstyd, masakra. Od dawna nie widziałem większych błaznów. Ciekawe, co będzie jak media się dowiedzą