Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
autobusem jeździjcie jak wam na wachę szkoda ;)
-
Dawaj na Labedy ,Sosnice.puste miasto pisze: ↑16.03.2018, 20:56ziomek widzę że tutaj grasz strasznie kumatego, pewnie pierwsza linia pierwsze skrzypce - wiesz jak? Napisz mi jedno, gdzie jesteście nacodzień ? Wymień dzielnice w Gliwicach gdzie was mozna spotkac bo juz chlopacy sie wkurwiaja ze szkoda benzyny jak nikogo nie ma. Grafy tez przebite pare miesiecy, gdzie ci wasi młodzi waleczni?
Tylko wjakis normalnych porach bo jak o 3 przyjedziecie i grafy pomalujecie i ise dzsiwicie ze nikogo niema.
A jak tak czesto jezdzicie i szkoda paliwa to macie telefony wystarczy tylko zadzwonic.
A wiem znami sie niebijecie
-
Tego się czytać nie da.puste miasto pisze: ↑16.03.2018, 22:52Kopernik już zakończył działalność? A to przykre. Jakie dla ciebie są normalne godziny ? 18 to jest nienormalna? A może 20? 16?glwtrcd pisze: ↑16.03.2018, 22:09Dawaj na Labedy ,Sosnice.puste miasto pisze: ↑16.03.2018, 20:56
ziomek widzę że tutaj grasz strasznie kumatego, pewnie pierwsza linia pierwsze skrzypce - wiesz jak? Napisz mi jedno, gdzie jesteście nacodzień ? Wymień dzielnice w Gliwicach gdzie was mozna spotkac bo juz chlopacy sie wkurwiaja ze szkoda benzyny jak nikogo nie ma. Grafy tez przebite pare miesiecy, gdzie ci wasi młodzi waleczni?
Tylko wjakis normalnych porach bo jak o 3 przyjedziecie i grafy pomalujecie i ise dzsiwicie ze nikogo niema.
A jak tak czesto jezdzicie i szkoda paliwa to macie telefony wystarczy tylko zadzwonic.
A wiem znami sie niebijecie
Chyba 22 to dla ciebie normalna godzina bo jak podjechalismy to faktycznie stal tam ktos tylko jak juz wyszlismy z aut to powiem ci takiego widoku nigdy nie widzialem zeby ludzie byli szybsi od samochodow :) Moze byles tam to opiszesz co sie stalo ze dostaliscie skrzydeł ? Przeciez jestescie zawsze tacy chętni.
-
Nie no za to twoich kolegów po szalu w tym pierwszego alkoholika którego zostawiła żona z powodu % czytać się da.
Kiedyś te forum dalo się czytać, teraz nikt nie potrafi zbanowac kilku paziow bo reklama i licznik jest najwazniejszy.
Kiedyś te forum dalo się czytać, teraz nikt nie potrafi zbanowac kilku paziow bo reklama i licznik jest najwazniejszy.
-
Pozwól, że nie będę przedstawiał alkoholików z Okrzei bo zajęłoby to kilka stron. W ogóle, po co poruszasz tematy niezwiązane z wątkiem?
-
Stasiek sie wkurw....ł czy co?kiedyś był dowódcą na Piast Gliwice.W okresie letnim przesiadują na placu Piastów.Maja dostęp do taniego alkoholu to se rozdają proste!!!Myślę że im zazdroszczą i sapią.Tylko Lechista im podpija i ryja drze jak głupi.Pozdro dla normalnych,ciPIASTa też tam jest z nimi
-
Przyjebali sie ludziom z pod znaku alkoholkfans was juz tutaj pojebało totalnie.
-
W dniu dzisiejszym zostaje przyklepany oficjalny układ,pomiędzy Gks Jastrzębie a Piastem Gliwice.Osoby niewtajemniczone prosimy o nie komentowanie.Ci co mają wiedzieć wiedzą.Od dzisiaj każda osoba przyjeżdżająca z Jastrzębia ma być goszczona i szanowana.Po gościnie każdy będzie rozliczamy z wydatków w klubie w dolnej części budynku(kotłowni).Jeden za Wszystkich,Wszyscy za jednego!!!!
-
Ktoś was w końcu przygarnął:-)
-
Nie potrzebuje, uwierz :) Ale widzę że Twoi koledzy jak najbardziej. Patrz w górę._Southern_Poland_ pisze: ↑16.03.2018, 21:07I co ,znalazłeś ?P1945G pisze: ↑16.03.2018, 17:55do nauki się weź bo "bendzie" w domu przejebane jak mama zobaczy jakie błENdy walisz.
A tak na poważnie, bardzo nam smutno z tego powodu jak się z nas śmiejecie i co o nas piszecie w internecie.
Choć z drugiej strony rozumiemy, dzieci specjalnej troski chociaż w necie zrozumienie znajdą.
Nie dołączysz do dyskusji z kolegami ? ;)
-
Kandydat nr 1 do wyjebania z forum!rajmund pisze: ↑18.03.2018, 00:34W dniu dzisiejszym zostaje przyklepany oficjalny układ,pomiędzy Gks Jastrzębie a Piastem Gliwice.Osoby niewtajemniczone prosimy o nie komentowanie.Ci co mają wiedzieć wiedzą.Od dzisiaj każda osoba przyjeżdżająca z Jastrzębia ma być goszczona i szanowana.Po gościnie każdy będzie rozliczamy z wydatków w klubie w dolnej części budynku(kotłowni).Jeden za Wszystkich,Wszyscy za jednego!!!!
Admin reaguj!
-
Sztygar albo P1945G po meczu z Górnikiem ile osób ma już sankcje? To kary finansowe i zakazy czy jeszcze coś? Po zamknięciu części trybun jaka jest teraz pojemność Waszego stadionu?
Kiedyś walczyłem, dziś liczy się przede wszystkim rodzina, i taka kolej rzeczy jest u fanatyka...
-
Policja rozbiła gang kiboli Górnika Zabrze. Wprowadzili na czarny rynek ponad 100 kilogramów narkotyków
Funkcjonariusze rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się rozprowadzaniem środków odurzających i psychotropowych w naszym regionie, a o akcji poinformowała w poniedziałek Komenda Wojewódzka Policji w Katowicach. Z naszych informacji wynika, że wśród zatrzymanych są pseudokibice Górnika Zabrze.
- Nad rozpracowaniem przestępczej szajki stróże prawa pracowali od kilku miesięcy - przekazała podinsp. Aleksandra Nowara, rzeczniczka komendanta wojewódzkiego policji w Katowicach. - Policjanci, przy udziale śląskich antyterrorystów, wkroczyli do kilku mieszkań. Stróże prawa zatrzymali 6 mieszkańców Zabrza w wieku od 21 do 38 lat, dwóch mieszkańców powiatu gliwickiego w wieku 29 i 32 lat oraz 28-letniego katowiczanina - dodaje Aleksandra Nowara.
Policjanci przeszukali mieszkania i domy zatrzymanych osób i zabezpieczyli ponad 25 kg marihuany, amfetaminy, mefedronu, kokainy oraz tabletek ekstazy o czarnorynkowej wartości ponad 700 tys. złotych. Policjanci znaleźli również gotówkę (ponad 100 tys. złotych), która została zabezpieczona na poczet przyszłych kar i grzywien.
Pseudokibice zostali doprowadzeni do Prokuratury Okręgowej w Gliwicach, gdzie usłyszeli 237 zarzutów dotyczących m.in. udziału w zorganizowanej grupie przestępczej, a w przypadku jednej osoby - kierowania tą grupą. Kibole odpowiedzą także za wprowadzenie narkotyków na czarny rynek.
Podejrzanym grozi do 12 lat więzienia. Prokurator skierował do sądu wnioski o tymczasowe aresztowania.
- Śledztwo w tej sprawie prowadzone jest pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach. Czynności trwają. Policjanci nie wykluczają kolejnych zatrzymań - podsumowuje Aleksandra Nowara.
-
Ostatnimi czasy coraz to więcej takich akcji. Widać niestety w którą stronę skręca środowisko kibolskie. Wiem, wiem...... czasy się zmieniają. Smutne. Ps nikogo nie oceniam, jednak pojebane czasy nastały dla kibolki. Pozdrawiam
-
kibolstwo zeszło na psy....interesy interesy ważniejsze....i kalkulacje ...niestety lata 90te juz poszly w zapomnienie...Homer Simpson pisze: ↑19.03.2018, 21:13Ostatnimi czasy coraz to więcej takich akcji. Widać niestety w którą stronę skręca środowisko kibolskie. Wiem, wiem...... czasy się zmieniają. Smutne. Ps nikogo nie oceniam, jednak pojebane czasy nastały dla kibolki. Pozdrawiam
-
boże jakie pierdolenie..
-
Dokladnie,placz chuliganufff, za chwile beda plakac ze zadymy robią, co za czasy.. co maja kur*** truskawkami handlowac? Leb mi rozpierdala
Górnik Zabrze
-
Wiadomo, że bydło i scierwo handluje narkosami. To takie typowe podludzie jak kolorowi imigranci.
-
Bo się zaraz poplacze ! ; ( ... lata 90 znacie z obrazka lub opowieści nie mówię ze każdy.
"albo plyniesz z prądem albo odpadasz"!
Dziewczyny przestańcie się mazac! ;)
"albo plyniesz z prądem albo odpadasz"!
Dziewczyny przestańcie się mazac! ;)
-
A co ty się dzisiaj obudziłeś? Co mają przemycac ziemniaki przez rosyjską granice? weźcie się pierdolnijcie w łeb jeden z drugim zamiast takie smuty i zale tu pisać albo idź się wyżalić mamie to nie koncik brawoHomer Simpson pisze: ↑19.03.2018, 21:13Ostatnimi czasy coraz to więcej takich akcji. Widać niestety w którą stronę skręca środowisko kibolskie. Wiem, wiem...... czasy się zmieniają. Smutne. Ps nikogo nie oceniam, jednak pojebane czasy nastały dla kibolki. Pozdrawiam
-
Do roboty normalnej a jak za mało kasy to za granicę. Później 90% tych wielkich gangsterów rozpierdala się na kolegów
-
Ja osobiście jestem przeciwny narkotykom i handlowaniu nimi ale z drugiej strony jak 40 procent ludzi niema zdolności kredytowej żeby posiadać podstawowe dobro jak mieszkanie ewentualnie samochód to wiecie.
-
Można wiedzieć skąd ten artykuł jest,bo taki sam jest na stronie policji tylko tam nie ma ani słowa że to kibole Górnika ani że to w ogóle kibole?Chodzi mi tylko o to czy znów jakieś pismaki nie podpieli pod kibiców.Do tych wszystkich płaczków,jak idziecie po jaranie to na komende chodzicie?W latach 90 było to samo tylko może na mniejszą skale.
-
[link]Stara szkoła pisze: ↑20.03.2018, 14:17Można wiedzieć skąd ten artykuł jest,bo taki sam jest na stronie policji tylko tam nie ma ani słowa że to kibole Górnika ani że to w ogóle kibole?Chodzi mi tylko o to czy znów jakieś pismaki nie podpieli pod kibiców.Do tych wszystkich płaczków,jak idziecie po jaranie to na komende chodzicie?W latach 90 było to samo tylko może na mniejszą skale.
-
Chlopie jest wyzysk na ludziach nie widzisz tego? Cos co jest warte20- 50zl jest za 150-200 bo trzebe zyc w bogactwie a ty emerycie czy biedaku plac bo nie masz wyjscia i to jest uczciwosc :] zlodziej jest lepszy od tych niby porządnych ludzi.
-
Ja wiem stary o tym i to bardzo dobrze o czym pisałem kiedyś porównując ceny w PL i w UK. Odniosłem się tylko do zdania, że w Polsce jest wszystko drogie i nie stać nikogo na chate to się pobawię w dragi i rozboje i jest wszystko ok :) Żeby nie było, wali mnie kto jak zarabia ale takie usprawiedliwianie mnie poraża :)
-
Mogę tylko podać,dwie pierwsze litery PG.Mordo moja.Z nieoficjalnych informacji wynika że w kotłowni,koło pieca leżało to zioło.Więcej powiedzieć nie mogę,sami wiecie.Ciał
-
Normalnej pracy? Takie osoby nie potrafiłyby wytrzymać 8 h w robocie bo w większości przypadków maja popalone styki.Dlatego idą na łatwiznę i przez nich niszczy się normalne kibicowanie i wchodzą w to interesy:(
-
-
No i zajebiscie,mnie do obejrzenia niewątpliwie zachęcił teaser gdzie kolo mówił do baby że na pierwszym jest Ruch na drugim Ruch na trzecim jest Ruch A na samym końcu jesteś Ty:)
Lepiej późno niż wcale
Lepiej późno niż wcale
-
Hey! Jest prawda ze na Rojcy byl kiedys duzy fanklub Ruchu Radzionkow ? Przejezdzajac widzialem tylko Polonie chyba ze cos przeoczylem.
-
ja nie wiem co jest w tym forum takiego i jego adminach, że takie kurwisko napinające się jak ty - dalej tu jesteś.
zapewniam cię, że żadnego konfidenta na filmie nie będzie, a teraz W********** i c*** ci w dupe.
Słowa wypowiedziane przez niedawno zmarłego ŚP. Kmiciola / NRŚL.ShefkiKuqi pisze: ↑21.03.2018, 21:00No i zajebiscie,mnie do obejrzenia niewątpliwie zachęcił teaser gdzie kolo mówił do baby że na pierwszym jest Ruch na drugim Ruch na trzecim jest Ruch A na samym końcu jesteś Ty:)
Lepiej późno niż wcale
-
Jeżeli ktoś nie wiedział co to jest ironia, tu mamy klasyczny przykład...bez-napinki pisze: ↑22.03.2018, 08:54ja nie wiem co jest w tym forum takiego i jego adminach, że takie kurwisko napinające się jak ty - dalej tu jesteś.
zapewniam cię, że żadnego konfidenta na filmie nie będzie, a teraz W********** i c*** ci w dupe.
-
Ja ze swojej strony chciałbym zaznaczyć, iż Mentol nie jest nikim znanym w środowisku kibiców Zagłębia i prosiłbym, aby nie łączyć bzdur wypisywanych przez niego z nami.
-
Dawno, dawno temu. Może nie tyle co fan club, a po prostu dzielnica Radzionkowa na której większość to byli kibice Ruchu Radzionków i to w sumie ludzie, którzy mieli dużo do powiedzenia u nas. Później Cidry spadły z ekstraklasy, część z tej ekipy rozjechała się po Europie, inni się przerzucili na Polonię i nic z tego nie pozostało. Po jakimś czasie młodzież z piaskownicy dorosła, wybrała Polonię i teraz ta dzielnica jest prawie w całości za Polonią Bytom. Prawie, bo jakieś jednostki od nas tam pozostały.
Tutaj z naszego forum fotki ekipy z Rojcy. Lata 1996-1998 coś koło tego.

-
Fajnie macie na Slasku Ruch w Katowicach Gornik w Gliwicach Polonia w Radzionkowie.U was to sie naprawde dzieje .fr
-
na Rojcy od zawsze była Polonia. W latach lepszej gry Ruch Radzionków dorobił się jak widać na zdjęciach ekipy.
-
-
A w Jaworznie Pogoń, w Warszawie Bałtyk, w Krakowie LegiaNoga z Familoka pisze: ↑23.03.2018, 09:04[quote=andi post_id=<a href="tel:1261988">1261988</a> time=<a href="tel:1521767138">1521767138</a> user_id=80542]
Fajnie macie na Slasku Ruch w Katowicach Gornik w Gliwicach Polonia w Radzionkowie.U was to sie naprawde dzieje .fr
[/quote]
Gieksa ma szale Zaglebie Dabrowskie:) i pamietam kiedys latalo zdjecie bluzy Ruchu....Niebieski Sosnowiec. Nie wiem czy to byl fejk ale jak ktos ma takie foto to niech wrzuci.
DWA KLUBY-DWA MIASTA-JEDNA PRZYJAŹŃ
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC & BKS BIELSKO
-
Wydaje mi się, że był to fejk (ja na Ruchu nigdy takiej osoby nie spotkałem), była co prawda jakaś strona Niebieski Sosnowiec czy coś tam, ale wiadomo jak się to powinno traktować.
Natomiast na pewno mamy kibiców na Zagłębiu (wykluczając oczywiście Jurrasic Fans).
Natomiast na pewno mamy kibiców na Zagłębiu (wykluczając oczywiście Jurrasic Fans).