Nic nie możesz ponowić, faza aplikowania i losowania się skończyła. Za to od wtorku 13. marca możesz spróbować szczęścia w nowej fazie sprzedaży na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy": szukasz biletu na interesujący Cię mecz, jak znajdziesz to płacisz i masz bilet.ADPB74 pisze: 09.03.2018, 22:04 Dzisiaj dostałem info o braku szczęścia w losowaniu.
Nie ogarniam tego. Czy muszę ponowić aplikacje na mecze, ktore chce Moskwa i Kazań czy wystarczy to co już było ?
MŚ ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: MŚ ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne
Witam
Wybieramy sie do kazania na na mecz. Wyjazd 21 powrot 25 czerwca, jest nas 2ch, planujemy jechac autem i posiadamy jeszcze 2 miejsca, zainteresowanych prosze o kontakt 662119620. jestesmy z olsztyna
Pozdrawiam
Wybieramy sie do kazania na na mecz. Wyjazd 21 powrot 25 czerwca, jest nas 2ch, planujemy jechac autem i posiadamy jeszcze 2 miejsca, zainteresowanych prosze o kontakt 662119620. jestesmy z olsztyna
Pozdrawiam
Panowie dwa pytania:
Bilety wysyłają po wyrobieniu Fan ID czy to nie ma znaczenia?
Można bezproblemowo odsprzedać bilet, czy jeżeli jest on imienny, nie ma możliwości żeby inna osoba z niego skorzystała, czyli w takim wypadku odsprzedaż jest niemożliwa?
Można bezproblemowo odsprzedać bilet, czy jeżeli jest on imienny, nie ma możliwości żeby inna osoba z niego skorzystała, czyli w takim wypadku odsprzedaż jest niemożliwa?
ku***, czekam na tą 10, potem 40minut na wejście do aplikacji, wrzucam bilety do koszyka, wszystko w porządku, zaznaczam wszystkie zgody i jak przechodzę do końca to się wyświetliło:
Incomplete Assignment
Something went wrong. Please try again.
I co chwila próbowałem znowu i c***, nic z tego, nie wiem, może za duże przeciążenie mieli w systemie, muszę później próbować.
Incomplete Assignment
Something went wrong. Please try again.
I co chwila próbowałem znowu i c***, nic z tego, nie wiem, może za duże przeciążenie mieli w systemie, muszę później próbować.
Fan id nic nie ma to tego biletów nie można sprzedać ani odpsrzedac tylko Fifie 18 kwietnia będzie specjalna platforma i tam można sprzedaćKozi_KSP pisze: 13.03.2018, 01:04 Panowie dwa pytania:
Witam
Mam pytanie do osób znających temat tzn dzisiaj aplikowałem o dwa bilety na mecz w Moskwie dokonałem płatności i faktycznie pobrało mi z konta równowartość tych biletów.Czy jest to równoznaczne że je posiadam czy będzie jakieś losowanie jeszcze bo do końca tego nie rozumiem. Na razie nie mogę się zalogować na stronę Fifa i sprawdzić status bo serwery są chyba przeciążone. Pozdrawiam
Mam pytanie do osób znających temat tzn dzisiaj aplikowałem o dwa bilety na mecz w Moskwie dokonałem płatności i faktycznie pobrało mi z konta równowartość tych biletów.Czy jest to równoznaczne że je posiadam czy będzie jakieś losowanie jeszcze bo do końca tego nie rozumiem. Na razie nie mogę się zalogować na stronę Fifa i sprawdzić status bo serwery są chyba przeciążone. Pozdrawiam
-
Stalówka1938.
witam mam pytanie z przyczyn losowych nie moge jechać na mecz Polska Senegal kumpel chce jechać na moich biletach zastanawiam sie tylko czy może pojechać na moich biletach i musi mieć moje ID czy lepiej wyrobić na jego dane ID może ktoś coś doradzić ?
Szukam kogoś kto chce przy okazji meczu 19 czerwca pozwiedzać Moskwę i zostać kilka dni albo pozostać w Rosji do meczu w Kazaniu żeby znaleźć wspólnie tańszy nocleg . Dwójka zawsze taniej wychodzi niż jedynka.
Piszcie na PW.
Mam bilety w na samolot od 17 do 26 go
Piszcie na PW.
Mam bilety w na samolot od 17 do 26 go
Cześć, Planuje wyjazd do Wołgogradu z Warszawy swoim autem. Wyjazd w środę rano, w sobotę wieczorem. Szukam trzech osób na ten zajebiście zapowiadający się wyjazd. Kontakt na dm lub [email protected].
Nie aplikowałeś, tylko kupowałeś - bo o to chodzi w tej fazie sprzedaży :-)katama pisze: 13.03.2018, 16:56 dzisiaj aplikowałem o dwa bilety na mecz w Moskwie dokonałem płatności i faktycznie pobrało mi z konta równowartość tych biletów.Czy jest to równoznaczne że je posiadam czy będzie jakieś losowanie jeszcze
Skoro kasa poszła, to masz bilety.
Jak aktualne to daj na pw.jerzman pisze: 13.03.2018, 20:32 Cześć, Planuje wyjazd do Wołgogradu z Warszawy swoim autem. Wyjazd w środę rano, w sobotę wieczorem. Szukam trzech osób na ten zajebiście zapowiadający się wyjazd. Kontakt na dm lub [email protected].
Chętnie się zabiorę.
Może ty p********* rozmawiałem i meilowalem z FIFA po tej dacie to możesz odsprzedać bilety tylko im pacanie a nie komuś i nie można zmienić danych na już zakupione biletykobieta_z_fiutem pisze: 13.03.2018, 20:49Nie wprowadzaj ludzi w błąd tym pierdoleniem.esgrts1 pisze: 13.03.2018, 12:08Fan id nic nie ma to tego biletów nie można sprzedać ani odpsrzedac tylko Fifie 18 kwietnia będzie specjalna platforma i tam można sprzedaćKozi_KSP pisze: 13.03.2018, 01:04 Panowie dwa pytania:
Po 18 kwietnia możesz zmieniać dane właściciela biletów na fife, po tej dacie możesz sprzedawać i kupować bilety jak sie podoba.
Fan ID wyrabiasz na podstawie numeru biletu.
-
grzegorzjanas
Siema. Szukamy we dwóch z kolegą transportu z podkarpacia na mecz w Moskwie z Senegalem. Czy jest ktoś chętny by nas zgarnąć? Jeżeli nie znajdziemy to wybieramy się pociągiem prawdopodobnie przez Kijów. Drugie pytanie: czy z biletem na MŚ przy ewentualnej podróży przez Białoruś potrzebna jest wiza tranzytowa?
[email protected]
[email protected]
-
piekne lata 90-te
Ktoś dziś trafił mecz Polaków czy nic z tego????
-
miro211185
Siemka
MA ktos bilety na wszystkie meczyki Polakow ? Wybieram sie sam od 18 do 30 czerwca.
Fajnie byloby z kims ruszyc, zeby bylo weselej.
Pozdro.
MA ktos bilety na wszystkie meczyki Polakow ? Wybieram sie sam od 18 do 30 czerwca.
Fajnie byloby z kims ruszyc, zeby bylo weselej.
Pozdro.
Witam wraz z kolegą szukamy transportu, możliwie bezpośredniego, do Kazania na mecz z Kolumbią. Możliwy termin 21-26 Czerwca.
Kontakt: [email protected]
Kontakt: [email protected]
Jadę do kaliningradu samochodem z okolic Warszawy, na darmowy pociąg do moskwy 17.06 rano mam wolne miejsca ktoś chętny to pisać [email protected]
-
Malkontencik
Panowie, a słyszeliście może o programie, który informuje np. smsem, że dany bilet nas interesujący, pojawił się na FIFA.COM ?
Podobny pamiętam zakupiłem przed Euro 2012 w naszym kraju, sporo pomógł.
Podobny pamiętam zakupiłem przed Euro 2012 w naszym kraju, sporo pomógł.
Siema
Czy komuś wskoczyły w ostatnich dniach bilety na Polska - Senegal? Chodzi mi o platformę sprzedażową. Widzę cały czas dostępne tylko bilety na Japonię.
Czy komuś wskoczyły w ostatnich dniach bilety na Polska - Senegal? Chodzi mi o platformę sprzedażową. Widzę cały czas dostępne tylko bilety na Japonię.
Kupiłem bilety na viagogo, jestem chętny z kimś się wybrać do Moskwy na Polska-Senegal, ale na Viagogo pisze, że bilety otrzymam w tygodniu meczu... Ktoś ma tak samo ? Wiecie co z tym problemem poradzić ? Jak ktoś może zaplanować sobie podróż, jeżeli bilet otrzyma w tygodniu meczu ?
-
grzegorzjanas
Jeśli kupiłeś na viagogo to możesz mieć spory problem. Bilety możesz nie dostać i dostać zwrot kasy. A dwa to możesz nie mieć biletu na swoje dane osobowe.
Witam Serdecznie,
Razem z dwoma kolegami szukamy transportu na wszystkie mecze Polaków, najlepiej jakiś zorganizowany autokar.
Jest też opcja żeby wynająć autokar większą grupą. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na priv. Pozdrawiam :)
Razem z dwoma kolegami szukamy transportu na wszystkie mecze Polaków, najlepiej jakiś zorganizowany autokar.
Jest też opcja żeby wynająć autokar większą grupą. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na priv. Pozdrawiam :)
Wejdź tutaj - https://www.facebook.com/groups/1706358256324897/ lub tutaj - https://www.facebook.com/groups/131531920853156/ Co chwilę się pojawia że ktoś szuka miejsc lub ktoś je oferuje. Pozdrawiam.
-
Prox27031987
Witam.
Razem że znajomym szukamy transportu na mecz Polska -Senegal 19.06.2018 w Moskwie. Myślimy o autobusie albo busie, większą ekipą będzie ciekawie.
Ma ktoś jakieś miejsca?
Razem że znajomym szukamy transportu na mecz Polska -Senegal 19.06.2018 w Moskwie. Myślimy o autobusie albo busie, większą ekipą będzie ciekawie.
Ma ktoś jakieś miejsca?
a koledzy z komisariatu jadą służbowo czy prywatnie?michal97 pisze: 19.03.2018, 00:13 Witam Serdecznie,
-
adam_wszystko_wie
Kolego a u Wróbla próbowaliście ??Prox27031987 pisze: 20.03.2018, 22:19 Witam.
Ma ktoś jakieś miejsca?
-
Stalówka1938.
ktoś mi podpowie czy można będzie zmienić dane na biletach ? bo chce na kumpla przepisać . Czy na legalu ktoś będzie mógł wejść na moich biletach czy jakoś można dane zmienić I jak zrobić z Id żeby dane się nie gryzły z danymi z biletu ?
Po 18 kwietnia możesz zmienić dane na bilecie dla gościa swojego nie możesz tylko odsprzedać fifieStalówka1938. pisze: 21.03.2018, 14:54 ktoś mi podpowie czy można będzie zmienić dane na biletach ? bo chce na kumpla przepisać . Czy na legalu ktoś będzie mógł wejść na moich biletach czy jakoś można dane zmienić I jak zrobić z Id żeby dane się nie gryzły z danymi z biletu ?
-
kobieta_z_fiutem
Przykładowy działacz PZPN dostaje od fify 50 biletów i rozdaje je po kolegach, oni też mogą mieć spore problemy?grzegorzjanas pisze: 18.03.2018, 23:12 Jeśli kupiłeś na viagogo to możesz mieć spory problem. Bilety możesz nie dostać i dostać zwrot kasy. A dwa to możesz nie mieć biletu na swoje dane osobowe.
Ja też kupiłem na viagogo i dostałem info że bilet dostane ze sporym wyprzedzeniem i wyrobie sobie fanID bez problemu.dzd pisze: 18.03.2018, 14:27 Kupiłem bilety na viagogo, jestem chętny z kimś się wybrać do Moskwy na Polska-Senegal, ale na Viagogo pisze, że bilety otrzymam w tygodniu meczu... Ktoś ma tak samo ? Wiecie co z tym problemem poradzić ? Jak ktoś może zaplanować sobie podróż, jeżeli bilet otrzyma w tygodniu meczu ?
FanID sie wyrabia ok. 3 tygodnie, więc jeżeli nie dostaniesz biletu w połowie maja to radzę wyrobić wize.
Documentary film: Polish Hooligans / 2018 World Cup Russia
https://www.youtube.com/watch?v=TAhLS_e8ICk
https://www.youtube.com/watch?v=TAhLS_e8ICk
-
w miare obiektywny
Przykładowy działacz PZPN będzie miał inny bilet, niż Ty.kobieta_z_fiutem pisze: 22.03.2018, 20:15Przykładowy działacz PZPN dostaje od fify 50 biletów i rozdaje je po kolegach, oni też mogą mieć spore problemy?
W Niemczech podczas MŚ konie pod stadionem sprzedawały bilety bez żadnych danych z logiem FIFA i PZPN, podczas gdy osoby kupujące przez portal miały z danymi i logiem tylko FIFA.
Na 100% bilety rozdzielane z puli rozdanych przeznaczonych dodystrybucji przez PZPN nie będą imienne.
"Ruscy niby rozmawiają z Hooliganami z Argentyny o kolicij na Ms2018 która by miała stawić czoła Polaka i Anglika! Niby Argentynie się to nie widzi a Polaków nie tylko Anglia miał by wspierać ale Meksyk i Niemcy! Bardziej prawdopodobne ze Serbowie wspomogą Ruskich"
Źródło facebook. Chociaż znając życie jakiś farmazon, aczkolwiek wklejone w ramach ciekawostki.
Źródło facebook. Chociaż znając życie jakiś farmazon, aczkolwiek wklejone w ramach ciekawostki.
-
Henio Kogucik
Jakby ktoś miał 2 miejsca wolne do Kazania to priv.
Sprzedam bilet po nominalnej cenie na mecz w Moskwie. Polska Nigeria kat.3
Ktoś się orientuje jakie były ceny biletów na mecze w Kaliningradzie?
Na wszystkie trzy mecze bilety były w tej samej cenie tzn Cat 1 210 dolców cat 2 165dolców i trzecia 105Żakard pisze: 27.03.2018, 10:23 Ktoś się orientuje jakie były ceny biletów na mecze w Kaliningradzie?
-
UraBuraSzefPodwura
No cuz chyba kazdy srednio kumaty kibic z Europy juz teraz wie ze w Rosji nie bedzie mozliwosci nawet piwka w spokoju wypic bo bedzie trzeba miec oczy dookola glowy 24 na dobe.Na bacznosci bedzie trzeba sie miec nie tylko na rosyjskich ulicach,w parkach,restauracjach,pubach czy strefach kibicow ale takze w hotelowych pokojach oraz holach.
Jeszcze niedawno myslalem ze Kreml nie dopusci do tego by jego kraj na calym swiecie byl kojarzony z chuliganami lecz teraz po skandalu z otruciem rosyjskiego super szpiega Sergieja Skripala,Wolodia Putin da zielone swiatlo chuliganom by sie nie pierdolili z przbyszami ze zgnilego zachodu.Jestem niemal pewny ze wsrod kibicow beda takze zolnierze oraz weterani wojsk „specjalnoje naznaczenije” czyli w skrocie Specnazu.
Jak to mowia do odwaznych swiat nalezy takze mozna sie spodziewac ze w Rosji pojawi sie nie malo wariatow z roznych krajow co zwiastuje chyba najciekawszy pod wzgledem kibicowskim mundial w historii.
Jeszcze niedawno myslalem ze Kreml nie dopusci do tego by jego kraj na calym swiecie byl kojarzony z chuliganami lecz teraz po skandalu z otruciem rosyjskiego super szpiega Sergieja Skripala,Wolodia Putin da zielone swiatlo chuliganom by sie nie pierdolili z przbyszami ze zgnilego zachodu.Jestem niemal pewny ze wsrod kibicow beda takze zolnierze oraz weterani wojsk „specjalnoje naznaczenije” czyli w skrocie Specnazu.
Jak to mowia do odwaznych swiat nalezy takze mozna sie spodziewac ze w Rosji pojawi sie nie malo wariatow z roznych krajow co zwiastuje chyba najciekawszy pod wzgledem kibicowskim mundial w historii.
-
UraBuraSzefPodwura
Tak bylo lecz mysle ze forum nie zaszkodzi a wrecz podniesie to jego range gdy od czasu do czasu sie tutaj wpisze dzielac sie z wami swoimi trafnymi spostrzezeniami na jakis temat.