"Dziś pojawiliśmy się w Warszawie w 1400 osób, aby wspierać Białą Gwiazdę w szlagierze polskiej ligi.
Wraz z Nami na sektorze obecni byli kibice Widzewa w sile 320 osób, Ruchu 30 osób i Polonii Przemysl w 15 osób.
Kapitalna atmosfera i doping, a także oprawa z pewnością pokazały jak wielką siłą dysponujemy. Pamietajcie razem tworzymy Wielką Wisłę.
Ależ wydarzyło się w tej rundzie, całe siedem stron! No ho ho. Nie ma opcji z mojej strony na przejrzenie tego tak ze względu na czas, jak również dyspozycję (alkohol). Jak byście mili koledzy kumacze internetu przewinęli: było w tej rundzie jakieś pobicie? Jakiś szalik zmienił właściciela? Czy coś cokolwiek ze wskazaniem na remis?
szczerze oddany, nieaktywny z częstochowskiego Tysiąclecia
croxx napisał płętę .
Każdy normalny z miasta czy ze wsi przyzna mi rację ...są ekipy które wybijają się ponad przeciętną na różnej niwie ..LEGIA , LECH , RUCH , WIDZEW , LECHIA ....reszta jest ciekawym tłem ....W ultras Legia jest o lata świetlne przed wszystkimi , Lech , Ruch , Lechia to mocne składy hools , Widzew , Górnik też dają radę a Widzew to fenomen frekfencyjny , jeżdzą na własne i zgód mecze w liczbie nie osiągalnej dla innych ekip . Pozdrawiam normalnych kiboli a nie dzieciaków napinaczy .
VAL0 pisze: 18.03.2018, 20:03
Napisze że nie szanowałem,nie szanuje i zapewne szanował nie bede was ja i 99% ekip z polski.Jesteście skurwiałymi szmatami jak ci co jebia swoje stare z chorzowa z brudnymi ryjami od sadzy.Nie macie honoru wy jak i parchy z chorzowa co byli opluwani na mordy i wyzywani od k**** i c****.W3 czasie kiedy gwiazdy z whs wali mefedron w knajpie pod stadionem a zwykle typy z gtsu kopali w kraty i bluzgali sie hanysamI.Liczba bardzo słaba jak po mobilizacji sporo osob nie dotarło na dworzec z przyczyn jasnych ;)
Napisze że nie szanowałem,nie szanuje i zapewne szanował nie bede was ja i 99% ekip z polski
c*** to kogo interesuje kogo Ty szanujesz.
Nie macie honoru wy jak i parchy z chorzowa.
A wy go macie?
W3 czasie kiedy gwiazdy z whs wali mefedron w knajpie pod stadionem
Byłeś?, widziałeś?
Liczba bardzo słaba jak po mobilizacji.
Nasze liczby wyjazdowe a wasze, to ogromna przepaść. Na dodatek, my potrafimy się zmobilizować i pojechać, wy za to tylko pierdolić o mobilizacjach (Płock tamten sezon).
po mobilizacji sporo osob nie dotarło na dworzec z przyczyn jasnych
PO mobilizacji, czy PRZED mobilizacją? P mobilizacji to pociąg był już w trasie, Ty idioto.
Raven76 pisze: 18.03.2018, 22:29
croxx napisał płętę .
Każdy normalny z miasta czy ze wsi przyzna mi rację ...są ekipy które wybijają się ponad przeciętną na różnej niwie ..LEGIA , LECH , RUCH , WIDZEW , LECHIA ....reszta jest ciekawym tłem ....W ultras Legia jest o lata świetlne przed wszystkimi , Lech , Ruch , Lechia to mocne składy hools , Widzew , Górnik też dają radę a Widzew to fenomen frekfencyjny , jeżdzą na własne i zgód mecze w liczbie nie osiągalnej dla innych ekip . Pozdrawiam normalnych kiboli a nie dzieciaków napinaczy .
Na temat Widzewa nie bede sie wypowiadał , bo cieszy fakt ze inni to widza , ze jakos sie staramy w tym aspekcie.Natomiast pełna zgoda ze wszystkim , co do Legii to prawda , maja dobre zbiory monet na meczach , dobra trybune do ultraski , zdolnych i pomyslowych malarzy , sadze ze ciezko bedzie ich dogonic na ten moment komukolwiek
Jnw1908 pisze: 18.03.2018, 14:18
Nas tydzień temu z Lechem było 300 na mecze u siebie przychodzi koło 4tys ludzi na Widzew przychodzi po 16tys zobaczymy ilu ich będzie dziś z Wisłą i w tedy można sobie będzie uświadomić jaki jest odsetek jeżdżących fanatyków na obu stadionach.
Wraz z Nami na sektorze obecni byli kibice Widzewa w sile 320 osób, Ruchu 30 osób i Polonii Przemysl w 15 osób.
Wisła pojechała pierwszy raz od bardzo dawna w dobrej liczbie a wy się spuszczacie jakby mistrza Polski zdobyli.Kazdy dobrze wie jak jest na Wiśle i ile osób odbiło po zerwaniu zgody ze Śląskiem
Jaworznianin_123 pisze: 18.03.2018, 23:46
Wisła pojechała pierwszy raz od bardzo dawna w dobrej liczbie a wy się spuszczacie jakby mistrza Polski zdobyli.Kazdy dobrze wie jak jest na Wiśle i ile osób odbiło po zerwaniu zgody ze Śląskiem
Nikt sie nie spuszca cycu tylko navalony w necie kontratakuje.
Nie wiem czy to ze mną coś nie tak, czy jak, ale... Czy serio ludzie wychodzą z domów żeby nagrywać przejeżdżające pociągi? :D
Wychodzą to wychodzą są ludzie których jedyna wiedza pochodzi z internetu..
Wychodzi na to, ze jesli ktos pyta ilu gdzie jedzie, bynajmniej nie po to zeby wiedziec czy sie ustawic czy nie, ale po to, by taki ciekawski wiedzial czy warto wyjsc z aparatem i sfilmowac pociag. Dobre
Że wielu odbiło, prawda ale gówno wiesz z jakich powodów.Podpowiem.Koniec zgody ze Śląskiem nie był tym powodem.
Ja p*******. Nic się nie stało a najebaliscie 8 stron. O ku***, nic tylko robić popcorn. Żeby, nie było, że nie w temacie... A w sumie kogo to obchodzi... Wyślijcie jeszcze rakietę z kryminału...
SaviAG pisze: 19.03.2018, 02:23Ciekawe ku*** czy wiecie co to ku*** są andruty?
Andruty są zajebiste. Szczególnie jak możesz wejść na kibice.net, rzucić jakiegoś napinkowego posta i chrupiąc kolejnego wafla pasjonować się kumatością jednego i drugiego ;]
Spójrz kolego kto tam trzepał kapucyna i rozwijał dyskusję? Bądź co bądź niepotrzebne, ale chociaż dotyczyły faktów, a tutaj już mitologię uprawiacie i jeszcze mamy do czegoś co nie istniało przyznawać porażkę. Co za trolle tu siedzą...
pangrzegorz1975 pisze: 18.03.2018, 19:49
Pięć stron pieprzenia,pojechałą Wisła nieźle,ale i tak szczurki sie spinają,byłoby ich 50 to kompromitacja.Tu nie ma jak niektórym łebkom dogodzić.Napiszczie co tam na waszych podwórkach sie dzieje,opiszcie wasze progresy.PS:do Wisły mi bardzo daleko,ale te pieprzenie już mnie słąbi.
Po co się przejmujesz tą bandą trolli?
Z takich meczy jak Legia-Wisła to trzeba się cieszyć.Wypełniony młyn gospodarzy,pełna klatka gości plus piro.Masa kar,zakazów i bojkotów rozjebała tą ligę od środka.Mizerna frekwencja na stadionach,28 kolejkę obejrzało 61,497 tyś widzów,z czego Legia:Wisła 20 175 Widzów,Lech:Lechia 14 104 Widzów.A teraz pomyśl sobie ze Lech gra w Nicieczy a Legia w Gliwicach to byśmy pewnie frekwencja z tej kolejki nie zapełnili jednego stadionu zbudowanego na Euro.Cała ta śmieszna komisja ligi swoimi działaniami szkodzi Polskiej piłce klubowej i de facto działa na jej niekorzyść.Beznadziejny poziom i puste trybuny.T Mobile dawało jako sponsor 15 mil na sezon a Lotto daje teraz 5 mil,skoro podpisano z Lotto taką umowę to widać ze nie ma wielu sponsorów którzy chcą dokładać do tego badziewia pieniądze.Canal plus ma się coraz gorzej finansowo i można się spodziewać ze nowy kontrakt na pokazywanie ekstraklasy będzie o wiele niższy.Dobra liczba Arki na Jadze,szkoda ze nie zrobili żadnej oprawy.
RysiekGrzesiak pisze: 19.03.2018, 10:24
Tak obiektywnie patrząc to jak Łomża trafi busa Jagi to jest klepanie kapucyna na 10 stron że Jaga zmiażdżona i pisanie takiego typu: "nie spinajcie się na necie tylko zacznijcie coś robić" gdzie nikt z Jagi się nie spinał. Gdy sytuacja jest odwrotna zazwyczaj jest cisza a gdy coś się pojawi sekcja internetowa z Łomży próbuje zaprzeczać nie potrafiąc przyjąć porażki.
Trafne, jak w listopadzie nie byli chetni to wyjscia z autokaru to nawet pozniej nie chcieli sie przyznac.
Do _Piast1945
Kiedyś nie było 40 tyś do zapełnienia,kiedyś ludzie nie mieli tylu atrakcji na spędzanie wolnego czasu,kiedyś miałem 20 lat a dziś mam 36 lat.Mogli byśmy walnąć kolejne 9 stron o tym jak było kiedyś a jak jest dzisiaj.Przestań żyć tym jak było kiedyś bo tak już nie będzie,a jak dalej będziesz to porównywał to możesz być wiecznie niezadowolony.