Dokładnie tak było, sami byliśmy zaskoczeni ze się zgodzili, gdyby nie ci bramkarze to c*** wie jak by się skończyło...Jabol1986 pisze: ↑17.03.2018, 19:18Jeśli chodzi o walkę Lechia Lech z tego co pamiętam w tym dniu miało dojść do grilla pomiędzy Lechem a Miedzią Legnica, gdzie udał się pierwszy skład Lecha. Z jakich powodów nic nie wyszło, nie kojarzę.
Lechia wykorzystała sytuację i zaproponowała walkę na którą Lech przystał. Po stronie Lecha nie było topowego składu, porażkę przyjęli honorowo, bez tłumaczeń i nikt nie miał pretensji.
Pamiętam, że mimo wszystko wynik był zaskoczeniem w środowisku.
Komentarze-16-18 marca !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-16-18 marca !
-
Jabol1986. Coś Ci się pomyliło. Lech walczył z Miedzią w sobotę i walkę wygrał, a z Lechią walka odbyła się dzień później. I nie gadajcie już o słabym czy wyjazdowym składzie Lecha, bo jednak byli dobrą bandą i w walce brały udział czołowe postacie z Lecha. Zresztą Lech nigdy się nie napinał po tej walce, przyznał porażkę i czekał cierpliwie na rewanż.
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
PCHLG o żadnych bramkach nie napisałem, z mojej perspektywy zapamiętałem sytuację tak jak opisałem. Szczerze byłem święcie przekonany odnośnie mojej wersji.
Nigdy nie podważyłem zwycięstwa Lechii. Bardzo solidna ekipa, na wszystkich płaszczyznach.
Pozdrawiam
Nigdy nie podważyłem zwycięstwa Lechii. Bardzo solidna ekipa, na wszystkich płaszczyznach.
Pozdrawiam
-
Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
-
zaraz zaraz,a to nie było wtedy tak,że tego samego dnia drugi skład Lecha poleciał uwalić Dynamo Berlin? a do Gdańska przyjechał piąty skład?Jabol1986 pisze: ↑17.03.2018, 19:18Jeśli chodzi o walkę Lechia Lech z tego co pamiętam w tym dniu miało dojść do grilla pomiędzy Lechem a Miedzią Legnica, gdzie udał się pierwszy skład Lecha. Z jakich powodów nic nie wyszło, nie kojarzę.
Lechia wykorzystała sytuację i zaproponowała walkę na którą Lech przystał. Po stronie Lecha nie było topowego składu, porażkę przyjęli honorowo, bez tłumaczeń i nikt nie miał pretensji.
Pamiętam, że mimo wszystko wynik był zaskoczeniem w środowisku.
Ciekawe,ale tak szczerze,sam sobie ułożyłeś tą historie czy na prawde ktoś tak Ci przewinął?
I tak jak kolega wyżej napisał - nikt normalny z Lecha nigdy nie próbował wybielać rozwoju wypadków z tamtego słynnego dnia ale zawsze znajdzie się zgraja cymbałów pisząca historie od nowa,w swojej wyśnionej wersji.
-
Znowu temat rozwalony przez coś, co działo się ładnych parę lat temu. Było i już, życie toczy się dalej. Nie ma sensu się napinać.
Września 100% Lech Poznań!
-
Nie. Nazwy drużyn piszemy z wielkiej literykilof pisze: ↑17.03.2018, 19:31Jakby np legia wymiesila transparent "lech to cwele", to by cię to zabolało?krwawaswinia8 pisze: ↑17.03.2018, 18:44Jedyne miasto w jakim byłem na wyjeździe i nie było napinek jeśli chodzi o wrogie tereny to Jaga może przypadek bo byłem tam tylko 2 razy i czułem się dziwnie. Napinka kojarzy mi się z dawnymi latami kiedy maszerowalo sie lub jechalo autobusem przez miasto rywala i nawet jeśli jest to śmieszne bądź żałosne chciałbym żeby tak zostalo. Pamiętam jak w Chorzowie jakiś kolo obrzucal nasz autobus pomidorami niezła beka była. Jeśli chodzi o bluzgi na meczach jesli nie ma ich wiecej niz 1\4 w stosunku do dopingu swoich piłkarzy uważam że jest wszystko w porządku. Co do transparentyu musiał zabolec o czym świadczą komentarze i napinka z Indonezjikilof pisze: ↑17.03.2018, 16:22O Jezu typie, autobusem., okno, balkon Jakas różnica? Nie musisz niczego przyznawać, rzeczy oczywiste dla każdego nie wymagają potwierdzenia. Zresztą było to widać wczoraj jak pół meczu to bluzgi i jakies pierdoły jak jakies z d*** transparwnty które każdemu koło czują latają...ale ku***, stac cały mecz i machać środkowym palcem cały mecz to tylko u was takie rzeczy. Ale zawsze jest się z czego pośmiać, jakiś plus tego jest.
-
http://tylkoradomiak.pl/kibice/aktualno ... ,1420.html
-
Górnika jakieś 3-4 stówki na zakazie w Kielcach.
Audaces fortuna iuvat...
-
Rozsądnych przedstawicieli Lechii i Lecha bardzo proszę o zakończenie tematu. Ani to czas, ani to miejsce, a temat związany jest z obecnie rozgrywaną kolejką. Dziękuję :)
Za Lechem przemierzamy cały świat...
-
co to znaczy aktywny zakaz wyjazdowy???Unikat pisze: ↑17.03.2018, 20:16http://tylkoradomiak.pl/kibice/aktualno ... ,1420.html
-
Ale on ma racje niezależnie jaki klub reprezentuje...PCHLG pisze: ↑17.03.2018, 18:16Czyli "dzbanie" w d**** byłeś i gówno widziałeś, nie jesteś nawet z Lecha a wycierasz sobie nimi morde.Kapitan Alatriste pisze: ↑17.03.2018, 17:55Po pierwsze dzbanie tak wiem kiedy dostał telefon z propozycja walki ,podczas drogi do Gdańska,po drugie nigdzie nie pisałem , ze Lech był tylko młodym składem , bo byli i starzy i młodzi i wyjazdowicze , na pewno nie najlepszy skład tylko wyjazdowy i nigdzie nie napisałem ze Lechia miała tylko skład z bramek , po trzecie pierwszy raz jak Lech jechał w umówione miejsce to ich psy rozkminily i pod Piłą mieli koniec wycieczki ( tak wiem na pewno sami po nich zadzwonili bo się was zesrali) po czwarte przy następnym razie Lech stał 3 godziny w polu i jakoś wy nie dojechaliście prócz małej delegacji od was na rozmowę a po piąte jak już się ten Lech z wami spotkał to wiesz jak się do was to skończyło...Weźcie zadzwońcie do tego Lecha z chęcią rewanżu na pewno wam nie odmówi...
Przypucuj się lepiej z jakiej jesteś ekipy. Czy może się wstydzisz?
-
ŚWIT jak zwykle na plus i to było na tyle w tej kolejce...
-
Świt w tamtym sezonie wyskoczył do Widzewa po flagi, w tym sezonie obrzucili ich racami.. Czekamy na mecz nr 3 :)
Tbm
-
W gwoli ścisłości to osoba od Nas wyskoczyła z sektora po flage Świtu. Dziś po obrzuceniu racami zostali całkowicie wyrzuceni ze swojego młynu jak i chyba(?) stadionu przez psy...
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
No i dobrze :) Niech chłopaki w NDM działają :)
-
W gwoli ścisłości policja zaatakowała Świt nie Widzew...wiernyioddany pisze: ↑17.03.2018, 21:30W gwoli ścisłości to osoba od Nas wyskoczyła z sektora po flage Świtu. Dziś po obrzuceniu racami zostali całkowicie wyrzuceni ze swojego młynu jak i chyba(?) stadionu przez psy...
-
Słuchaj ale to co chłopak z Gdańska wypisuje, to nadużycie. I niestety tak jest. Lech przystał na propozycję walki zmartex.44 pisze: ↑17.03.2018, 19:37Jabol1986. Coś Ci się pomyliło. Lech walczył z Miedzią w sobotę i walkę wygrał, a z Lechią walka odbyła się dzień później. I nie gadajcie już o słabym czy wyjazdowym składzie Lecha, bo jednak byli dobrą bandą i w walce brały udział czołowe postacie z Lecha. Zresztą Lech nigdy się nie napinał po tej walce, przyznał porażkę i czekał cierpliwie na rewanż.
Lechem nie będąc swoim topowym składem i tyle w temacie. Lech wyszedł na Lechię, mimo że brakowało chlopaków z ekipy.
Walka trwała 7 minut. ku***, chłopie 7 to jest w c*** czasu. Walka była bardzo wyrównana. Jako ostatni z Lecha na placu został O, wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Lechia zmuszała go, by w końcu bastował, bo już było po wszystkim, a on jak taki koń nie chciał bastować. Rozmawiałem z gościem ze Śląska, z ekipy, powtarzam z ekipy. I powiedział mi, że ekipa z Gdańska była w szoku, co O tam odpierdalał.
Szydzenie z chłopa, że c**** wie jest mało poważne, bo ma duzo racji, co do tego jak to wyglądało. Ja do Poznania mam w c*** daleko, zupelnie nie po drodze mi z nimi, ale jest to banda najlepsza w Polsce. Bez dyskusji. Udowodnili to w rewanżu z Lechią. Przyjechali czysto wyselekcjonowanym składem i rozjechali Lechię.
I by nie pisać, że nie mam szacunku do Lechii, lub do ich zwyciestwa. Za pierwszym razem wygrali z Lechem i chwała im za to. Są zajebistą ekipą.
-
Pytam poważnie, czy można się od "Normalnych" ludzi dowiedzieć co i jak? Ale zawsze muszą dzbany rozjebać
-
L1916 Ty to serio napisałeś??? Niech nastanie już cisza o wątku Lechia-Lech.
-
Super opis, rozumiem że przebieg awantury opowiedział Ci znajomy ze Śląska? Skrobniesz coś może o naszym spotkaniu w drodze na mecz do Nowego Dworu z 2006r.?L1916 pisze: ↑17.03.2018, 22:02Słuchaj ale to co chłopak z Gdańska wypisuje, to nadużycie. I niestety tak jest. Lech przystał na propozycję walki zmartex.44 pisze: ↑17.03.2018, 19:37Jabol1986. Coś Ci się pomyliło. Lech walczył z Miedzią w sobotę i walkę wygrał, a z Lechią walka odbyła się dzień później. I nie gadajcie już o słabym czy wyjazdowym składzie Lecha, bo jednak byli dobrą bandą i w walce brały udział czołowe postacie z Lecha. Zresztą Lech nigdy się nie napinał po tej walce, przyznał porażkę i czekał cierpliwie na rewanż.
Lechem nie będąc swoim topowym składem i tyle w temacie. Lech wyszedł na Lechię, mimo że brakowało chlopaków z ekipy.
Walka trwała 7 minut. ku***, chłopie 7 to jest w c*** czasu. Walka była bardzo wyrównana. Jako ostatni z Lecha na placu został O, wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Lechia zmuszała go, by w końcu bastował, bo już było po wszystkim, a on jak taki koń nie chciał bastować. Rozmawiałem z gościem ze Śląska, z ekipy, powtarzam z ekipy. I powiedział mi, że ekipa z Gdańska była w szoku, co O tam odpierdalał.
Szydzenie z chłopa, że c**** wie jest mało poważne, bo ma duzo racji, co do tego jak to wyglądało. Ja do Poznania mam w c*** daleko, zupelnie nie po drodze mi z nimi, ale jest to banda najlepsza w Polsce. Bez dyskusji. Udowodnili to w rewanżu z Lechią. Przyjechali czysto wyselekcjonowanym składem i rozjechali Lechię.
I by nie pisać, że nie mam szacunku do Lechii, lub do ich zwyciestwa. Za pierwszym razem wygrali z Lechem i chwała im za to. Są zajebistą ekipą.
-
-
No skoro wyskoczyłeś z "opisem" awantury obcych Ci ekip, i tak bardzo chwalisz jedną ze stron (że ekipa niepełna, że 7 minut, że bardzo wyrównana walka itd.), to może opiszesz analogiczną sytuacje z 2006r.?
Czy może to że dotyczy ona Twojej ekipy nie pozwoli Ci na "docenienie" przeciwnika, tak jak doceniłeś postawę Lecha, nie będąc oczywiście naocznym świadkiem.
-
Radość kibiców Podbeskidzia po golu na meczu w Chorzowie (17.03.2018 r.)
https://www.youtube.com/watch?v=_dqwVre ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=_dqwVre ... e=youtu.be
PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
-
To jakiś dzieciak z Arki.PCHLG pisze: ↑17.03.2018, 22:38No skoro wyskoczyłeś z "opisem" awantury obcych Ci ekip, i tak bardzo chwalisz jedną ze stron (że ekipa niepełna, że 7 minut, że bardzo wyrównana walka itd.), to może opiszesz analogiczną sytuacje z 2006r.?
Czy może to że dotyczy ona Twojej ekipy nie pozwoli Ci na "docenienie" przeciwnika, tak jak doceniłeś postawę Lecha, nie będąc oczywiście naocznym świadkiem.
Niedawno pisał o specjalu Arki z Kościerzyny.
Co do samej walki i rewanżu - zainteresowani wiedzą co i jak w dwumeczu.
Cipkom piszącym o nowych układach L-LG polecam zdjęcie sektora gości na ostatnim meczu. Co nie znaczy, że ktoś z kimś się nie xna, albo rodziny wspìlnej nie ma. Obie ekipy cenią historię.Tą pozytywną jak i negatywną- przeżytą na własnej skórze.
-
W dniu dzisiejszym zostaje przyklepany oficjalny układ pomiędzy GKS Jastrzębie a Piastem Gliwice.Osoby postronne prosimy o nie komentowanie.Ci co mają wiedzieć,wiedzą.każda osoba z Jastrzębia ma być goszczona i szanowana.Po gościnnie każdy bendzie rozliczamy w budynku klubowym,w dolnej części (Kotłowni).Z chuligańskim pozdrowieniem HPG
-
A ja myślę, że to dzieciak z Legii, który tutaj troluje. Beha ja do Ciebie nic nie mam.Beha pisze: ↑17.03.2018, 23:28To jakiś dzieciak z Arki.PCHLG pisze: ↑17.03.2018, 22:38No skoro wyskoczyłeś z "opisem" awantury obcych Ci ekip, i tak bardzo chwalisz jedną ze stron (że ekipa niepełna, że 7 minut, że bardzo wyrównana walka itd.), to może opiszesz analogiczną sytuacje z 2006r.?
Niedawno pisał o specjalu Arki z Kościerzyny.
Co do samej walki i rewanżu - zainteresowani wiedzą co i jak w dwumeczu.
Cipkom piszącym o nowych układach L-LG polecam zdjęcie sektora gości na ostatnim meczu. Co nie znaczy, że ktoś z kimś się nie xna, albo rodziny wspìlnej nie ma. Obie ekipy cenią historię.Tą pozytywną jak i negatywną- przeżytą na własnej skórze.
Piszę tu tylko w swoim imieniu.
-
Weź już W**********. Ani to mądre ani zabawne.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
na spokojnie pisze: ↑16.03.2018, 21:50Ekipy...acrot99 pisze: ↑16.03.2018, 06:16Bilety na ten mecz są po 1 zł do tego dorzucają szalik. Skoro zaczęli wojnę z ekipą to trzeba ściągnąć na stadion "Januszy" i pokazać że sobie radzą. Ciekawe jak długo wytrzymają z tymi biletami po złotówce. Cena znowu wzrośnie i ludzi ubędzie. Stadion będzie pusty, w magistracie miasta uznają że już nie ma dla kogo tego ciągnąć i można klub zwijać. Wszystkim to wyjdzie na dobre. No może poza tą ekipą która w co drugi weekend tak licznie stawiała się w swoim młynie.jak.wodospady pisze: ↑15.03.2018, 22:54To prawda że Piast wyprzedał prawie wszystkie bilety na mecz z Zagłębiem?
Śmiać się czy płakać?
Ileż tej ekipy tam jest na Piaście????
"Na złość babci, odmrożę sobie uszy"
Tak , jak już ktoś wyżej napisał. Wymienią sobie oglądaczy i będą się z was śmiali.
Chyba, że zrobicie jak Łęczna z Motorem i będziecie blokowali wejścia na stadion.
Przeczytaj mój post uważnie to zauważysz że nie jestem z Piasta. Wręcz przeciwnie. Kieruj więc swe uwagi do odpowiednich osób.
-
Mam nadzieje ze BENDZIE to fwoj ostatni post...rajmund pisze: ↑18.03.2018, 00:48W dniu dzisiejszym zostaje przyklepany oficjalny układ pomiędzy GKS Jastrzębie a Piastem Gliwice.Osoby postronne prosimy o nie komentowanie.Ci co mają wiedzieć,wiedzą.każda osoba z Jastrzębia ma być goszczona i szanowana.Po gościnnie każdy bendzie rozliczamy w budynku klubowym,w dolnej części (Kotłowni).Z chuligańskim pozdrowieniem HPG
-
Dobra wygrałeś.To ostatni Post
-
Nie będąc emocjonalnie związanym z żadną ze stron łatwiej zachować obiektywizm. Opisując swoje dokonania może być z tym trudniej. Na tym forum gdzie dyskusja jest na poziomie "dzbanów", "sklej pizde" itp. itd. każdy wyważony głos jest na wagę złota.PCHLG pisze: ↑17.03.2018, 22:38No skoro wyskoczyłeś z "opisem" awantury obcych Ci ekip, i tak bardzo chwalisz jedną ze stron (że ekipa niepełna, że 7 minut, że bardzo wyrównana walka itd.), to może opiszesz analogiczną sytuacje z 2006r.?
-
Jaka liczba Pogoni w Niecieczy?
-
Szumne zapowiedzi Wisły i niecałe 400 osob ruszyło w strone łodzi?Widać licza na silne wsparcie Widzewa.
-
Nie wiem ile Widzewa dosiądzie się w Łodzi ale Wisły z Krakowa wyjechało +- 1500 osób.
a wy dalej dyskutujcie :)
-
-
-
No między 400 a 1500 jest lekka rozbieżność. Aż strach się bać jakie tutaj będa liczby podane po meczu. Wisła wyjechała 1 składem czy więcej?
Kiedyś walczyłem, dziś liczy się przede wszystkim rodzina, i taka kolej rzeczy jest u fanatyka...
-
Bo ktoś uwierzy że Wisły wyjechało 1500 hahaha.Taka liczba może bedzie w warszawie jak Widzew dojdzie i to oczekiwana liczba przez Wisłe.Józek Chrzanów pisze: ↑18.03.2018, 11:53Nie wiem ile Widzewa dosiądzie się w Łodzi ale Wisły z Krakowa wyjechało +- 1500 osób.
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
Oj boli was ten Widzew :/