Komentarze-16-18 marca !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
PolishFansTV
Re: Komentarze-16-18 marca !
Kibice Zagłębia Lubin w Gliwicach (16.03.2018 r.)
https://www.youtube.com/watch?v=bAyoBT0 ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=bAyoBT0 ... e=youtu.be
Lech nr 1 pod względem napinki? co ty za brednie piszesz?kilof pisze: 17.03.2018, 11:17kolejny raz potwierdzacie ze jesteście zdecydowanym nr 1 w Polsce pod względem napinki.Marceli pisze: 17.03.2018, 08:24 Kibiców Lechii w Poznaniu 245 osób. Co do transparentu - mając na uwadze powstanie olbrzymiego fanklubu Betonów w dość odległej Indonezji - ultrasi Lecha przygotowali dla nich trans z pewnym, bardzo znanym w całym kraju okrzykiem - aby dokładnie wiedzieli jak kibicować Lechii w swoim ojczystym języku.
gdzie byś nie był u wrogiej ekipy tak jest, ale Kilof pojechał raz do Poznania i z tego wnioski wysuwa. Nie ma co ciągnąć tematu
Kilofie... Przyznaje ci całkowita racje, jestesmy absolutnym numerem 1 jesli chodzi o napinke. Takie mamy hobby. Ale - na boga - gdzie ty widziales jakiekolwiek balkony w drodze na stadion?! Gdzie - jak sam napisales - szla ekipa gosci?!
Teraz czekać tylko na napływ indonezyjskich kibiców do Gdańska hahaha.Marceli pisze: 17.03.2018, 08:24 Kibiców Lechii w Poznaniu 245 osób. Co do transparentu - mając na uwadze powstanie olbrzymiego fanklubu Betonów w dość odległej Indonezji - ultrasi Lecha przygotowali dla nich trans z pewnym, bardzo znanym w całym kraju okrzykiem - aby dokładnie wiedzieli jak kibicować Lechii w swoim ojczystym języku.
-
_Piast1945
Radomiak Radom jest na meczy w Rybniku czy nie pojechali.
Sam jestem ciekaw ile tej Wisły pojedzie a ile Widzewa. Podobno Legia zrobi WRWE. rar tak jak to było z Jagiellonia, potwierdzone info
-
Kapitan Alatriste
3,5 roku temu pod Bydgoszczą po 70 już Ci tak do śmiechu nie było.
8,5 roku temu na kaszubach po 73 Tobie też nie.Kapitan Alatriste pisze: 17.03.2018, 16:43 3,5 roku temu pod Bydgoszczą po 70 już Ci tak do śmiechu nie było.
-
Kapitan Alatriste
Różnica jest taka ze 8,5 roku temu Lech był składem wyjazdowym i dobrze wiesz, ze nie każdy zawsze jedzie na wyjazd a i tak Lech podjął rękawice i szacun dla tych chłopaków a Lechia była wyselekcjonowanym składem bo przygotowywali i planowali to od dawna a i tak walka trwała prawie 7 minut,a 3,5 roku temu dwie ekipy były swoimi najlepszymi składami i wiesz jak to się dla Lechii skończyło...Bardzo szybko i bardzo nieprzyjemnie.Widzisz jakąś różnicę?
Ty chyba dzbanie nigdy na wyjeździe nigdzie nie byłeś. Człowieku wszędzie jest tak, że znajdą się jakieś Janki które są w sąsiedztwie sektora gości i "umilają" gością pobyt czy to wokalnie czy też gestykulując. I Poznań pod tym względem nie odstaje od reszty ligi.kilof pisze: 17.03.2018, 16:22O Jezu typie, autobusem., okno, balkon Jakas różnica? Nie musisz niczego przyznawać, rzeczy oczywiste dla każdego nie wymagają potwierdzenia. Zresztą było to widać wczoraj jak pół meczu to bluzgi i jakies pierdoły jak jakies z d*** transparwnty które każdemu koło czują latają...ale ku***, stac cały mecz i machać środkowym palcem cały mecz to tylko u was takie rzeczy. Ale zawsze jest się z czego pośmiać, jakiś plus tego jest.Marceli pisze: 17.03.2018, 14:54 Kilofie... Przyznaje ci całkowita racje, jestesmy absolutnym numerem 1 jesli chodzi o napinke. Takie mamy hobby. Ale - na boga - gdzie ty widziales jakiekolwiek balkony w drodze na stadion?! Gdzie - jak sam napisales - szla ekipa gosci?!
Ciekawe rzeczy piszesz. Rozumiem że wiesz kiedy Lech dostał telefon i o której godzinie była walka, znasz odległość tej miejscówki od Poznania i dokładnie znasz składy obu ekip że piszesz kto był jakim?Kapitan Alatriste pisze: 17.03.2018, 17:09 Różnica jest taka ze 8,5 roku temu Lech był składem wyjazdowym i dobrze wiesz, ze nie każdy zawsze jedzie na wyjazd a i tak Lech podjął rękawice i szacun dla tych chłopaków a Lechia była wyselekcjonowanym składem bo przygotowywali i planowali to od dawna a i tak walka trwała prawie 7 minut,a 3,5 roku temu dwie ekipy były swoimi najlepszymi składami i wiesz jak to się dla Lechii skończyło...Bardzo szybko i bardzo nieprzyjemnie.Widzisz jakąś różnicę?
Zapomniałeś tylko dodać że za pierwszym razem to nie biła się Lechia tylko "pościągane bramki z całego Pomorskiego" a Lech był w większości "młodym składem"...
Przekładanie rewanżu kilka razy było spowodowane chujową pogodą, czy jednak Lech uznał że na tą słabą i przereklamowaną Lechię trzeba się lepiej przygotować?
Na moment wtrącę się w dyskuje, jako osoba, która wiele razy była w Poznaniu, aczkolwiek nie była wczoraj, moim zdaniem Lech nie ma jakiejś wybitnie napinkowej publiki, jest jak wszędzie, a większa napinka jest choćby na Cracovii. Natomiast, to co napisał Kapitan, to jest właśnie napinka i do tego te żałosne tłumaczenia, które chyba nie były wymyślone w Poznaniu, a u naszej sąsiadki...
-
Kapitan Alatriste
Po pierwsze dzbanie tak wiem kiedy dostał telefon z propozycja walki ,podczas drogi do Gdańska,po drugie nigdzie nie pisałem , ze Lech był tylko młodym składem , bo byli i starzy i młodzi i wyjazdowicze , na pewno nie najlepszy skład tylko wyjazdowy i nigdzie nie napisałem ze Lechia miała tylko skład z bramek , po trzecie pierwszy raz jak Lech jechał w umówione miejsce to ich psy rozkminily i pod Piłą mieli koniec wycieczki ( tak wiem na pewno sami po nich zadzwonili bo się was zesrali) po czwarte przy następnym razie Lech stał 3 godziny w polu i jakoś wy nie dojechaliście prócz małej delegacji od was na rozmowę a po piąte jak już się ten Lech z wami spotkał to wiesz jak się do was to skończyło...Weźcie zadzwońcie do tego Lecha z chęcią rewanżu na pewno wam nie odmówi...
Czyli "dzbanie" w d**** byłeś i gówno widziałeś, nie jesteś nawet z Lecha a wycierasz sobie nimi morde.Kapitan Alatriste pisze: 17.03.2018, 17:55 Po pierwsze dzbanie tak wiem kiedy dostał telefon z propozycja walki ,podczas drogi do Gdańska,po drugie nigdzie nie pisałem , ze Lech był tylko młodym składem , bo byli i starzy i młodzi i wyjazdowicze , na pewno nie najlepszy skład tylko wyjazdowy i nigdzie nie napisałem ze Lechia miała tylko skład z bramek , po trzecie pierwszy raz jak Lech jechał w umówione miejsce to ich psy rozkminily i pod Piłą mieli koniec wycieczki ( tak wiem na pewno sami po nich zadzwonili bo się was zesrali) po czwarte przy następnym razie Lech stał 3 godziny w polu i jakoś wy nie dojechaliście prócz małej delegacji od was na rozmowę a po piąte jak już się ten Lech z wami spotkał to wiesz jak się do was to skończyło...Weźcie zadzwońcie do tego Lecha z chęcią rewanżu na pewno wam nie odmówi...
Przypucuj się lepiej z jakiej jesteś ekipy. Czy może się wstydzisz?
Farmazon. Zrobi kanapki i ciepła herbatę na powrót, potwierdzone infoJanekMLP pisze: 17.03.2018, 15:54 Sam jestem ciekaw ile tej Wisły pojedzie a ile Widzewa. Podobno Legia zrobi WRWE. rar tak jak to było z Jagiellonia, potwierdzone info
-
Kapitan Alatriste
Ty za to wszystko wiesz i widziałeś , szkoda gadać z Tobą dzbanie..
nie kompromituj się już dłużej,wyczerpałeś limitKapitan Alatriste pisze: 17.03.2018, 18:27 Ty za to wszystko wiesz i widziałeś , szkoda gadać z Tobą dzbanie..
Lech i napinka??
Hmmm...
Biorąc pod uwagę, że są mega top pod każdym względem to jakoś nie widzę ich napinki....
Może ślepy jestem.
A trans z humorem, na poziomie :)
Hmmm...
Biorąc pod uwagę, że są mega top pod każdym względem to jakoś nie widzę ich napinki....
Może ślepy jestem.
A trans z humorem, na poziomie :)
Jeśli chodzi o walkę Lechia Lech z tego co pamiętam w tym dniu miało dojść do grilla pomiędzy Lechem a Miedzią Legnica, gdzie udał się pierwszy skład Lecha. Z jakich powodów nic nie wyszło, nie kojarzę.
Lechia wykorzystała sytuację i zaproponowała walkę na którą Lech przystał. Po stronie Lecha nie było topowego składu, porażkę przyjęli honorowo, bez tłumaczeń i nikt nie miał pretensji.
Pamiętam, że mimo wszystko wynik był zaskoczeniem w środowisku.
Lechia wykorzystała sytuację i zaproponowała walkę na którą Lech przystał. Po stronie Lecha nie było topowego składu, porażkę przyjęli honorowo, bez tłumaczeń i nikt nie miał pretensji.
Radomiaka na wyjezdzie 0.
Dokładnie tak było, sami byliśmy zaskoczeni ze się zgodzili, gdyby nie ci bramkarze to c*** wie jak by się skończyło...Jabol1986 pisze: 17.03.2018, 19:18 Jeśli chodzi o walkę Lechia Lech z tego co pamiętam w tym dniu miało dojść do grilla pomiędzy Lechem a Miedzią Legnica, gdzie udał się pierwszy skład Lecha. Z jakich powodów nic nie wyszło, nie kojarzę.
Jabol1986. Coś Ci się pomyliło. Lech walczył z Miedzią w sobotę i walkę wygrał, a z Lechią walka odbyła się dzień później. I nie gadajcie już o słabym czy wyjazdowym składzie Lecha, bo jednak byli dobrą bandą i w walce brały udział czołowe postacie z Lecha. Zresztą Lech nigdy się nie napinał po tej walce, przyznał porażkę i czekał cierpliwie na rewanż.
PCHLG o żadnych bramkach nie napisałem, z mojej perspektywy zapamiętałem sytuację tak jak opisałem. Szczerze byłem święcie przekonany odnośnie mojej wersji.
Nigdy nie podważyłem zwycięstwa Lechii. Bardzo solidna ekipa, na wszystkich płaszczyznach.
Pozdrawiam
Nigdy nie podważyłem zwycięstwa Lechii. Bardzo solidna ekipa, na wszystkich płaszczyznach.
Pozdrawiam
-
WODA GAZOWANA2
zaraz zaraz,a to nie było wtedy tak,że tego samego dnia drugi skład Lecha poleciał uwalić Dynamo Berlin? a do Gdańska przyjechał piąty skład?Jabol1986 pisze: 17.03.2018, 19:18 Jeśli chodzi o walkę Lechia Lech z tego co pamiętam w tym dniu miało dojść do grilla pomiędzy Lechem a Miedzią Legnica, gdzie udał się pierwszy skład Lecha. Z jakich powodów nic nie wyszło, nie kojarzę.
Ciekawe,ale tak szczerze,sam sobie ułożyłeś tą historie czy na prawde ktoś tak Ci przewinął?
I tak jak kolega wyżej napisał - nikt normalny z Lecha nigdy nie próbował wybielać rozwoju wypadków z tamtego słynnego dnia ale zawsze znajdzie się zgraja cymbałów pisząca historie od nowa,w swojej wyśnionej wersji.
-
WileTheBest
Znowu temat rozwalony przez coś, co działo się ładnych parę lat temu. Było i już, życie toczy się dalej. Nie ma sensu się napinać.
http://tylkoradomiak.pl/kibice/aktualno ... ,1420.html
Górnika jakieś 3-4 stówki na zakazie w Kielcach.
Rozsądnych przedstawicieli Lechii i Lecha bardzo proszę o zakończenie tematu. Ani to czas, ani to miejsce, a temat związany jest z obecnie rozgrywaną kolejką. Dziękuję :)
co to znaczy aktywny zakaz wyjazdowy???Unikat pisze: 17.03.2018, 20:16http://tylkoradomiak.pl/kibice/aktualno ... ,1420.html
ŚWIT jak zwykle na plus i to było na tyle w tej kolejce...
-
wiernyioddany
W gwoli ścisłości to osoba od Nas wyskoczyła z sektora po flage Świtu. Dziś po obrzuceniu racami zostali całkowicie wyrzuceni ze swojego młynu jak i chyba(?) stadionu przez psy...dintre pisze: 17.03.2018, 21:20 Świt w tamtym sezonie wyskoczył do Widzewa po flagi, w tym sezonie obrzucili ich racami.. Czekamy na mecz nr 3 :)
No i dobrze :) Niech chłopaki w NDM działają :)
Słuchaj ale to co chłopak z Gdańska wypisuje, to nadużycie. I niestety tak jest. Lech przystał na propozycję walki zmartex.44 pisze: 17.03.2018, 19:37 Jabol1986. Coś Ci się pomyliło. Lech walczył z Miedzią w sobotę i walkę wygrał, a z Lechią walka odbyła się dzień później. I nie gadajcie już o słabym czy wyjazdowym składzie Lecha, bo jednak byli dobrą bandą i w walce brały udział czołowe postacie z Lecha. Zresztą Lech nigdy się nie napinał po tej walce, przyznał porażkę i czekał cierpliwie na rewanż.
Lechem nie będąc swoim topowym składem i tyle w temacie. Lech wyszedł na Lechię, mimo że brakowało chlopaków z ekipy.
Walka trwała 7 minut. ku***, chłopie 7 to jest w c*** czasu. Walka była bardzo wyrównana. Jako ostatni z Lecha na placu został O, wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Lechia zmuszała go, by w końcu bastował, bo już było po wszystkim, a on jak taki koń nie chciał bastować. Rozmawiałem z gościem ze Śląska, z ekipy, powtarzam z ekipy. I powiedział mi, że ekipa z Gdańska była w szoku, co O tam odpierdalał.
Szydzenie z chłopa, że c**** wie jest mało poważne, bo ma duzo racji, co do tego jak to wyglądało. Ja do Poznania mam w c*** daleko, zupelnie nie po drodze mi z nimi, ale jest to banda najlepsza w Polsce. Bez dyskusji. Udowodnili to w rewanżu z Lechią. Przyjechali czysto wyselekcjonowanym składem i rozjechali Lechię.
I by nie pisać, że nie mam szacunku do Lechii, lub do ich zwyciestwa. Za pierwszym razem wygrali z Lechem i chwała im za to. Są zajebistą ekipą.
Pytam poważnie, czy można się od "Normalnych" ludzi dowiedzieć co i jak? Ale zawsze muszą dzbany rozjebać
L1916 Ty to serio napisałeś??? Niech nastanie już cisza o wątku Lechia-Lech.
Super opis, rozumiem że przebieg awantury opowiedział Ci znajomy ze Śląska? Skrobniesz coś może o naszym spotkaniu w drodze na mecz do Nowego Dworu z 2006r.?L1916 pisze: 17.03.2018, 22:02Słuchaj ale to co chłopak z Gdańska wypisuje, to nadużycie. I niestety tak jest. Lech przystał na propozycję walki zmartex.44 pisze: 17.03.2018, 19:37 Jabol1986. Coś Ci się pomyliło. Lech walczył z Miedzią w sobotę i walkę wygrał, a z Lechią walka odbyła się dzień później. I nie gadajcie już o słabym czy wyjazdowym składzie Lecha, bo jednak byli dobrą bandą i w walce brały udział czołowe postacie z Lecha. Zresztą Lech nigdy się nie napinał po tej walce, przyznał porażkę i czekał cierpliwie na rewanż.
Lechem nie będąc swoim topowym składem i tyle w temacie. Lech wyszedł na Lechię, mimo że brakowało chlopaków z ekipy.
Walka trwała 7 minut. ku***, chłopie 7 to jest w c*** czasu. Walka była bardzo wyrównana. Jako ostatni z Lecha na placu został O, wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Lechia zmuszała go, by w końcu bastował, bo już było po wszystkim, a on jak taki koń nie chciał bastować. Rozmawiałem z gościem ze Śląska, z ekipy, powtarzam z ekipy. I powiedział mi, że ekipa z Gdańska była w szoku, co O tam odpierdalał.
Szydzenie z chłopa, że c**** wie jest mało poważne, bo ma duzo racji, co do tego jak to wyglądało. Ja do Poznania mam w c*** daleko, zupelnie nie po drodze mi z nimi, ale jest to banda najlepsza w Polsce. Bez dyskusji. Udowodnili to w rewanżu z Lechią. Przyjechali czysto wyselekcjonowanym składem i rozjechali Lechię.
I by nie pisać, że nie mam szacunku do Lechii, lub do ich zwyciestwa. Za pierwszym razem wygrali z Lechem i chwała im za to. Są zajebistą ekipą.
lepiej tak, bo juz mam pisac o nowym dworze.montee pisze: 17.03.2018, 22:15 L1916 Ty to serio napisałeś??? Niech nastanie już cisza o wątku Lechia-Lech.
No skoro wyskoczyłeś z "opisem" awantury obcych Ci ekip, i tak bardzo chwalisz jedną ze stron (że ekipa niepełna, że 7 minut, że bardzo wyrównana walka itd.), to może opiszesz analogiczną sytuacje z 2006r.?
Czy może to że dotyczy ona Twojej ekipy nie pozwoli Ci na "docenienie" przeciwnika, tak jak doceniłeś postawę Lecha, nie będąc oczywiście naocznym świadkiem.