Komentarze-16-18 marca !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze-16-18 marca !
Na Piasta Wszystkie bilety Wyprzedane!!!!!!
A zobaczysz, że sobie wymienią publikę i będzie wszystko cacy dla zarządu. Wiosną jeszcze nie ale na otwarcie nowego sezonu, bez (ekipy) *(przy Piascie i ekipie to mi cudzysłów uciekł) będzie pikoli cały stadion. Zakład o flaszkę?acrot99 pisze: 16.03.2018, 06:16Bilety na ten mecz są po 1 zł do tego dorzucają szalik. Skoro zaczęli wojnę z ekipą to trzeba ściągnąć na stadion "Januszy" i pokazać że sobie radzą. Ciekawe jak długo wytrzymają z tymi biletami po złotówce. Cena znowu wzrośnie i ludzi ubędzie. Stadion będzie pusty, w magistracie miasta uznają że już nie ma dla kogo tego ciągnąć i można klub zwijać. Wszystkim to wyjdzie na dobre. No może poza tą ekipą która w co drugi weekend tak licznie stawiała się w swoim młynie.jak.wodospady pisze: 15.03.2018, 22:54 To prawda że Piast wyprzedał prawie wszystkie bilety na mecz z Zagłębiem?
Wątpię. Jeden mecz niczego nie zmieni. Janki przyjdą, zbiorą szale i tyle. Na następnym meczu się nie pojawią, jeśli będzie w normalnej cenie. No chyba że Piast chce ciągnąc bilety za złotówkę do końca sezonu, ale wtedy dostaną nieźle po d**** finansowo.SaviAG pisze: 16.03.2018, 11:47A zobaczysz, że sobie wymienią publikę i będzie wszystko cacy dla zarządu. Wiosną jeszcze nie ale na otwarcie nowego sezonu, bez (ekipy) *(przy Piascie i ekipie to mi cudzysłów uciekł) będzie pikoli cały stadion. Zakład o flaszkę?acrot99 pisze: 16.03.2018, 06:16Bilety na ten mecz są po 1 zł do tego dorzucają szalik. Skoro zaczęli wojnę z ekipą to trzeba ściągnąć na stadion "Januszy" i pokazać że sobie radzą. Ciekawe jak długo wytrzymają z tymi biletami po złotówce. Cena znowu wzrośnie i ludzi ubędzie. Stadion będzie pusty, w magistracie miasta uznają że już nie ma dla kogo tego ciągnąć i można klub zwijać. Wszystkim to wyjdzie na dobre. No może poza tą ekipą która w co drugi weekend tak licznie stawiała się w swoim młynie.jak.wodospady pisze: 15.03.2018, 22:54 To prawda że Piast wyprzedał prawie wszystkie bilety na mecz z Zagłębiem?
-
Stary Wyjazdowicz
Jadą specjalem po drodze przystanek w Łodzi gdzie zabiorą ze sobą Widzew......a ile ich bedzie zobaczymy po jak się okreslą....96hhhhhh pisze: 13.03.2018, 20:41 Wisła jedzie do Warszawy specem z tego co wiem
Ale pewnie bedzie jak zwykle nie zbiora wystarczaracej liczby i poleca autokarami mnie tylko ciekawi wsparcie Widzewa i Ruchu.
Bilety na Piasta mają być za 1zł do końca sezonu.Taka decyzja zapadła na sesji rady miejskiej.Prezydent Frankiewicz przyklepał.Szaliki będą rozdawane każdemu nowemu nabywcy biletu.Przegłosowali tą uchwałe ledwo ledwo,30/29.
Gdyby nie fakt ze widzew jedzie za free i sie dosiada to wisła by zrezygnowala ze sprca bo nie bylo by zbyl wielu chetnych max wisly 200 bedzie reszta widzewStary Wyjazdowicz pisze: 16.03.2018, 12:19Jadą specjalem po drodze przystanek w Łodzi gdzie zabiorą ze sobą Widzew......a ile ich bedzie zobaczymy po jak się okreslą....96hhhhhh pisze: 13.03.2018, 20:41 Wisła jedzie do Warszawy specem z tego co wiem
Ale pewnie bedzie jak zwykle nie zbiora wystarczaracej liczby i poleca autokarami mnie tylko ciekawi wsparcie Widzewa i Ruchu.
A Widzewa ile będzie nostradamusie?96hhhhhh pisze: 16.03.2018, 13:33Gdyby nie fakt ze widzew jedzie za free i sie dosiada to wisła by zrezygnowala ze sprca bo nie bylo by zbyl wielu chetnych max wisly 200 bedzie reszta widzewStary Wyjazdowicz pisze: 16.03.2018, 12:19Jadą specjalem po drodze przystanek w Łodzi gdzie zabiorą ze sobą Widzew......a ile ich bedzie zobaczymy po jak się okreslą....96hhhhhh pisze: 13.03.2018, 20:41 Wisła jedzie do Warszawy specem z tego co wiem
-
bez-napinki
a ile będzie Wisły i Widzewa?96hhhhhh pisze: 16.03.2018, 13:33Gdyby nie fakt ze widzew jedzie za free i sie dosiada to wisła by zrezygnowala ze sprca bo nie bylo by zbyl wielu chetnych max wisly 200 bedzie reszta widzewStary Wyjazdowicz pisze: 16.03.2018, 12:19Jadą specjalem po drodze przystanek w Łodzi gdzie zabiorą ze sobą Widzew......a ile ich bedzie zobaczymy po jak się okreslą....96hhhhhh pisze: 13.03.2018, 20:41 Wisła jedzie do Warszawy specem z tego co wiem
-
_Piast1945
Row - Radomiak odwolany?
Jak to policzyłeś ? O.o Z tego co ja słyszałem Wisła ogólnie odpuściła ten wyjazd, z Krakowa rusza pusty pociąg, dopiero Widzewiacy go zapełnią96hhhhhh pisze: 16.03.2018, 13:33Gdyby nie fakt ze widzew jedzie za free i sie dosiada to wisła by zrezygnowala ze sprca bo nie bylo by zbyl wielu chetnych max wisly 200 bedzie reszta widzewStary Wyjazdowicz pisze: 16.03.2018, 12:19Jadą specjalem po drodze przystanek w Łodzi gdzie zabiorą ze sobą Widzew......a ile ich bedzie zobaczymy po jak się okreslą....96hhhhhh pisze: 13.03.2018, 20:41 Wisła jedzie do Warszawy specem z tego co wiem
-
Oberschlesien14
Same flagi jadą w ostatnim wagonie.
-
Cisnę_Bekę
Potwierdzone info. Można robić zasadzkę.
-
_Piast1945
Ja proponuje banowac nic nie wnosza do tematu.
A Ruch niejedzie z Wisla ze tylko o tym Zydzewie pierdolicie?
Po wielkiej mobilizacji niepelny jeden specjal dojedzie do łodzi ;)Gdyby nie wsparcje pod łódzkiego klubu znowu kupa nie liczba :)
-
Polish Power
Powiedział VAfLO, którego ekipa jeździ w super liczbach
Nie ma opcji płacenia kartą ani blikiem! Dopuszczalne są bony podarunkowe.P141171215B pisze: 14.03.2018, 20:05A jak już będzie wrzucone, każdy dostanie talerz pierogów ruskich. A, jak mam tylko kartę, będzie terminal?Pierogiruskie pisze: 14.03.2018, 18:47 W pociągu będzie zbierane po 30zł na chłopaków. Ostatnio się dzieje. Kto nie da to wysiadka poprzedzona liściem.
A kanapki w którym? Zemsta będzie sroga!
-
WODA GAZOWANA2
Za późno żeby robić jakąś większą zapowiedź wyjazdową ,więc napiszę tylko tyle ,że zakaz wyjazdowy mają tylko kibice Górnika w tej kolejce,do Krakowa nie pojada też fani Sandecji solidaryzując się z kibicami Cracovii w proteście !
Zagłębie Lubin,Lechia ,Arka ,Wisła Płock wyjazdy autokarowe !
Wisła Kraków ,Pogoń Szczecin wyjazdy pociągiem !
Zagłębie Lubin,Lechia ,Arka ,Wisła Płock wyjazdy autokarowe !
Wisła Kraków ,Pogoń Szczecin wyjazdy pociągiem !
Dziś wszyscy kibice Piasta mogli nabyć wejściówki za 1 zł. Więc analogicznie kibice Zagłębia powinni zapłacić tyle ile oni bo inaczej daliby się ogolić jak frajerzy kupując za wyższą cenę niż 1 PLN
-
oberschlesien321
Na moje oko to na Piaście dziś ledwo połowa stadionu
-
Abrakadabra1410
No bo wiesz pozostala połowa to ta chuliganska grupa... Zakazy i te sprawy...
Derby Rzeszowa odwołane, mecz przełożony na 16 maja, pytanie czy kibice gości wtedy będą mogli wejść na stadion?
-
obiektywnyFAN
Piast mial mlyn czy bojkot. ?
Derby Rzeszowa odwołane. Niesie to także ze sobą konsekwencje wobec kibiców Stali Rzeszów, ponieważ trzeci mecz z zakazem wypada im do... Lublina na Motor, na który prowadzili konkretną mobilizacje już od miesiąca.Parodia
-
kitakabana
Nie wiem jakie to ma znaczenie ile pojedzie zgód. Zgoda to zgoda jak mają ochotę to niech i sektor wypełnią. Po to są. Bawcie się dobrze i życzę 3pkt na Ł3
-
Tommy Lee Jones
na spokojnie pisze: 16.03.2018, 21:50Ekipy...acrot99 pisze: 16.03.2018, 06:16Bilety na ten mecz są po 1 zł do tego dorzucają szalik. Skoro zaczęli wojnę z ekipą to trzeba ściągnąć na stadion "Januszy" i pokazać że sobie radzą. Ciekawe jak długo wytrzymają z tymi biletami po złotówce. Cena znowu wzrośnie i ludzi ubędzie. Stadion będzie pusty, w magistracie miasta uznają że już nie ma dla kogo tego ciągnąć i można klub zwijać. Wszystkim to wyjdzie na dobre. No może poza tą ekipą która w co drugi weekend tak licznie stawiała się w swoim młynie.jak.wodospady pisze: 15.03.2018, 22:54 To prawda że Piast wyprzedał prawie wszystkie bilety na mecz z Zagłębiem?
Śmiać się czy płakać?
Ileż tej ekipy tam jest na Piaście????
"Na złość babci, odmrożę sobie uszy"
Tak , jak już ktoś wyżej napisał. Wymienią sobie oglądaczy i będą się z was śmiali.
Chyba, że zrobicie jak Łęczna z Motorem i będziecie blokowali wejścia na stadion.
A Ciebie boli napisać NAZWE klubu ? Albo bądź konsekwentny i pisz Gliwice, Łęczna, Lublin, albo używaj nazw bo dla Twojej wiadomośći nie tylko Łęczna blokowała kasy ale też kilka mniejszych miejscowości sympatyzujących z zielono-czarnymi
-
iamcriminal
o co chodzi z transem Lecha?
-
esyfloresy
Podobno Wisła nie ma zgód.kitakabana pisze: 16.03.2018, 21:58 Nie wiem jakie to ma znaczenie ile pojedzie zgód. Zgoda to zgoda jak mają ochotę to niech i sektor wypełnią. Po to są. Bawcie się dobrze i życzę 3pkt na Ł3
Orientuje sie ktoś czy mecz Świtu z Widzewem jest odwołany??
Co do wisly to praktycznie jej juz nie ma
Licza sie jedynie na miescie
Mozn smialo napisac ze wisla stałal sie oficialnym fc ruchu he
Co do widzewa &wisła to mlodzi sa podjarani wisła a wiekszość ma ja w chu...u
ale wszyscy i tak z widzewa pojada specem bo za free i mozna legii przybliżać 
legia przyciaga
Ja nafal stawiam ze wisły 200+- po miesiecznych mobilizaciach he
Licza sie jedynie na miescie
Mozn smialo napisac ze wisla stałal sie oficialnym fc ruchu he
Co do widzewa &wisła to mlodzi sa podjarani wisła a wiekszość ma ja w chu...u
legia przyciaga
Ja nafal stawiam ze wisły 200+- po miesiecznych mobilizaciach he
Ostatnio Odra wspomogła Nas na meczu z Legią w 7 dych, 3 miesiące wcześniej wspomagamy OKS w Głogowie w blisko 200 osób. To tak po krótce.
Tak z boku, to zgoda ma się dobrze, a kolejna sprawa jest taka, że nie o wszystkim wyczyta się na k.net.
Tak z boku, to zgoda ma się dobrze, a kolejna sprawa jest taka, że nie o wszystkim wyczyta się na k.net.
-
bez-napinki
stadionowi popaprańcy, śląskie trybuny jeszcze kilka innych fp., to zwykła banda ciula powielająca tylko ciulstwa z internetów. kilka razy w komentarzach upominałem ich, że wklejają kulawe info i nieprawdę, to mnie zbanowali. :(Oqq pisze: 16.03.2018, 23:02 ZL w Gliwicach 27 osób, w tym dwóch chłopaków z PB. Kilka razy zaznaczamy swoją obecność.
Liczba bardzo, bardzo słaba i nikt z od Nas nie zamierza tego tłumaczyć, rozkminiać.
Stadionowi oprawcy , 12 zawodnik itp podają że 170 osobowa grupa od Nas zalicza nie dojazd. Jest to farmazon. Puszczane info przez te profile, pokazuje tylko ich poziom , który w rzeczywistości jest oparty na farmazonach jak ja p*******.
Pozdrawiam
Nie jest, jedziemy normalnie.
Można się ustawiać na kibice net :) ciekawe kto pierwszy nam przyjebie przez kabel :D
-
PolowaPolski
Ty to mozesz jechac, ale autobusem do szkoly w poniedzialek cieciu :'))
-
zgadnijkto
Jaki zakaz dla Gornika? Chyba KL go dala. A Gornik i tak bedzie w CK
Kibiców Lechii w Poznaniu 245 osób. Co do transparentu - mając na uwadze powstanie olbrzymiego fanklubu Betonów w dość odległej Indonezji - ultrasi Lecha przygotowali dla nich trans z pewnym, bardzo znanym w całym kraju okrzykiem - aby dokładnie wiedzieli jak kibicować Lechii w swoim ojczystym języku.
-
lelunpolelun
Może ktoś z zainteresowanych stron napisać jak wyglądała wczoraj sytuacja w Poznaniu?
Lecha wspierał ŁKS?
Jaka była reakcja rodowitych po bluzgach w kierunku Gdańska?
Coś wiadomo więcej jak wyglaca relacja ŁKS z lechia w świetle zgody z Lechem?
Lecha wspierał ŁKS?
Jaka była reakcja rodowitych po bluzgach w kierunku Gdańska?
Coś wiadomo więcej jak wyglaca relacja ŁKS z lechia w świetle zgody z Lechem?
I zapisał to kibic drużyny gdzie siedmiu w podstawowym składzie to obcokrajowcy.Marceli pisze: 17.03.2018, 08:24 Kibiców Lechii w Poznaniu 245 osób. Co do transparentu - mając na uwadze powstanie olbrzymiego fanklubu Betonów w dość odległej Indonezji - ultrasi Lecha przygotowali dla nich trans z pewnym, bardzo znanym w całym kraju okrzykiem - aby dokładnie wiedzieli jak kibicować Lechii w swoim ojczystym języku.
kolejny raz potwierdzacie ze jesteście zdecydowanym nr 1 w Polsce pod względem napinki.Marceli pisze: 17.03.2018, 08:24 Kibiców Lechii w Poznaniu 245 osób. Co do transparentu - mając na uwadze powstanie olbrzymiego fanklubu Betonów w dość odległej Indonezji - ultrasi Lecha przygotowali dla nich trans z pewnym, bardzo znanym w całym kraju okrzykiem - aby dokładnie wiedzieli jak kibicować Lechii w swoim ojczystym języku.