Niebezpieczne dzielnice Polskich miast vol.2
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niebezpieczne dzielnice Polskich miast vol.2
O miano ulicy Trójkąt nie może za bardzo rywalizować,bo to jest raczej obszar, na siłę 3 ulice. Co to tego jak jest napisano już wiele i to w tym temacie.
W ramach ciekawostki napiszę, że Szlachta z Trójkąta to właściwie jedyna 'osiedlowa' (choć nie do końca) flaga, która wisi na trybunach we Wrocławiu.
W ramach ciekawostki napiszę, że Szlachta z Trójkąta to właściwie jedyna 'osiedlowa' (choć nie do końca) flaga, która wisi na trybunach we Wrocławiu.
-
Chyba nikt nie opisał Krakowa. W ostatnich latach jest tu kolosalny postęp jeśli chodzi o bezpieczeństwo. Centrum, dworce a nawet na osiedlach -wszędzie są kamery. Do mało bezpiecznych miejsc dalej zaliczyłbym tradycyjnie Hute ale jest ona też często demonizowana. To oczywiście ogromny teren. Na Starej Hucie można , głównie po zmroku zaliczyć przygodę . Ekip czy też pijących,imprezujących czy też kibicowskich jest sporo. Na Nowej Hucie głównie miejsca między terenami Wisły i Cracovii są newralgiczne. W czasie ligowych kolejek zdarzają się zasadzki, czasem dochodzi do spotkań ekip np Cracovia-Oświecenia kontra Wisła-Prądnik Czerwony i wiślackie osiedla na Hucie. W latach, kiedy Cracovia brutalnie przerzucała kilka Wiślackich osiedli, m. inn Złoty Wiek ciągle coś się działo. Teraz granice są ustalone. W samym mieście , szczególnie po zmroku trzeba tradycyjnie uważać na Kazimierzu, Podgórzu . Po ostatnich wydarzeniach napięta jest też sytuacja na osi-Prokocim, -Bieżanów-Kozłówek-Złocień . Interesująco jest też na zawsze podzielonym Kurdwanowie. Oczywiście oprócz aspektów kibicowskich na wskazanych terenach można zaliczyć po prostu przypadkowy oklep.
-
Jeżeli chodzi o Wrocław to na Trójkącie nie jest już tak hardkorowo jak kiedyś. Pałeczkę przejął Ołbin. Tutaj po zmroku można nabawić się problemów od osiedlowych "pijaczków" czy murkwowców przesiadujących pół nocy na pobliskich bramach, boiskach czy murkach. Ogółem dużo się dzieje nawet w dzień.
-
Mógłby ktoś z Mysłowic opisać jak było kiedyś i jak jest teraz ?
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
Trojkat wymienilem w tym temacie jakis czas temu.Byla to jedna z bardziej hardkorowych miejscowek mysle ze top 10 jakie odwiedzilem w swoim mozna rzec hardokorowym zyciu a odwiedzilem naprawde sporo miejsc zarowno w Polsce jak i Europie.Byly to jednak dawniejsze czasy takze sporo sie zapewne zmienilo od tamtej pory.Z tego miejsca chcialem pozdrowic wariatow z trojkata G. P. I. M. to z tych ktore zapamietalem.Poncyljusz pisze: ↑27.02.2018, 19:03Jeżeli chodzi o Wrocław to na Trójkącie nie jest już tak hardkorowo jak kiedyś. Pałeczkę przejął Ołbin. Tutaj po zmroku można nabawić się problemów od osiedlowych "pijaczków" czy murkwowców przesiadujących pół nocy na pobliskich bramach, boiskach czy murkach. Ogółem dużo się dzieje nawet w dzień.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
No to chwal się gdzie to nie byłeś , bo aż mam wypieki na twarzy czekając za Twoim następnym postem crajzolu. Ja p******* poproś swego lekarza , o zmianę kuracji , bo TAnajwyrażniej nie przynosi efektów. Nie odpowiadaj
-
Podbiję Jelenią Górę (tylko już nie piszcie o walkach jeleni), Legnicę, Wałbrzych, mile widziane też inne mniejsze miasta na Dolnym i w Opolskiem - Nysa, Brzeg.
-
Zgadzam się z tobą w pełni, że place na Kaziku są takie jak rynek-wszystko monitorowane ale chodzi mi o tereny nad Wisłą. Przejdź sie tu po zmroku. Jest wciąż sporo popijających ekip szukających wrażeń. Kiedyś bulwary na Kaziku były bardzo niebezpieczne i zgoda, że dziś jest inaczej ale ciągle jest tu dość niebezpiecznie
-
O Nysie i Jelonce nie powiem Ci nic ale na melanże do Brzegu jeździło się swego czasu, oj jeździło.
Zacznijmy od tego, że jest tam bardzo dużo cyganów którym przyklaskuje władza miasta. Z mojego doświadczenia wiem, że najwięcej wariatów ( trzon FC Brzeg Śląsk Wrocław ) zamieszkiwało ulicę Szkolną ( Pozdro B vel N )Chrobrego ( okolice ZK ) . Pewnie jak w każdym mieście tej wielkości można wyłapać w ryj w każdej bramie - ja natomiast twierdzę, że najwięcej się działo na Szkolnej czyli okolice PKP. Mocna patola mieszkała też na Młyńskiej i Oławskiej, ale to raczej mieszkanka cyganów i pijusów.
-
Jak bede mial wene i czas to opisze pare sytuacji.Jak w jakis wieczor zasiade i pierdolne posta to wypierdoli was z butow.stary zgred pisze: ↑27.02.2018, 22:15No to chwal się gdzie to nie byłeś , bo aż mam wypieki na twarzy czekając za Twoim następnym postem crajzolu. Ja p******* poproś swego lekarza , o zmianę kuracji , bo TAnajwyrażniej nie przynosi efektów. Nie odpowiadaj
-
Wlos to Ci sie zjezy na glowie jak pierdolne moje historie.
-
Pierdolnij sobie pętle na szyje i zdychaj
-
-
Nie zapomnij odpalić cygara.UraBuraSzefPodwura pisze: ↑02.03.2018, 23:42Jak bede mial wene i czas to opisze pare sytuacji.Jak w jakis wieczor zasiade i pierdolne posta to wypierdoli was z butow.stary zgred pisze: ↑27.02.2018, 22:15No to chwal się gdzie to nie byłeś , bo aż mam wypieki na twarzy czekając za Twoim następnym postem crajzolu. Ja p******* poproś swego lekarza , o zmianę kuracji , bo TAnajwyrażniej nie przynosi efektów. Nie odpowiadaj
Opisze ktoś Piotrków Tryb. i Bełchatów?

-
Zamiast cygara to odpale wasa.Musze jednak znalezc troche czasu bo jak zauwazyliscie ostatnio rzadko tutaj zagladam.Interesy.
-
Ja tez sie tym nie chwale bo jakbym mial wszystko po opisywac to by mi czasu braklo.Nie jestem z tych ktorzy przesiaduja calymi dniami na forum.Old tak jak pisalem bede kiedys w Bydgoszczy to dam znac i jak nie pijesz to moze spalimy razem wasa i pogadamy o starych Polakach.
-
Ty k**** debilna, nie pisz już nic tutaj
-
Jeśli chodzi o Piotrków to Starówka i okolice (Wiejska, Jerozolimska), Woja Pola, Sulejowska. W tych okolicach najwięcej pijoczyn.Barnet pisze: ↑04.03.2018, 12:59Nie zapomnij odpalić cygara.UraBuraSzefPodwura pisze: ↑02.03.2018, 23:42Jak bede mial wene i czas to opisze pare sytuacji.Jak w jakis wieczor zasiade i pierdolne posta to wypierdoli was z butow.stary zgred pisze: ↑27.02.2018, 22:15No to chwal się gdzie to nie byłeś , bo aż mam wypieki na twarzy czekając za Twoim następnym postem crajzolu. Ja p******* poproś swego lekarza , o zmianę kuracji , bo TAnajwyrażniej nie przynosi efektów. Nie odpowiadaj
Opisze ktoś Piotrków Tryb. i Bełchatów?
-
Nie wiem kto głupszy, troll UraBura czy te barany co się spinają na jego posty
-
Madeh - a Starowarszawska? wiem, że ją wyburzali stopniowo, ale kiedyś tam była patola, dużo pustostanów itd. Piłeś tam, Urabura? Ja kiedyś bronka na szybkości obaliłem tam koło mostu na rzecze i spierdoliłem.
Wyzwolenia? Też coś tam słyszałem, że nieciekawie. ale nie piłem...
W śródmieściu na Wojska Polskiego wizualnie nieprzyjemnie. plus wąskie uliczki do rynku z ostrzeżeniami o kradzieżach.
I jeszcze tam koło jeziora jak się szlakiem idzie w las był / jest jakiś blok socjalny, trochę takie cygańskie klimaty.
Już tu kiedyś pisałem, że Piotrków to chyba najbardziej oldskulowe miasto w Polsce, gdzie są klimaty lat 90. Rynek wyładniony, ale dzieciaki jak za dawnych lat napierdalają w piłę, w okolicy dużo ruder i slumsów, mnóstwo żuli. Małolaty tłuką się na przystankach. Trochę taka mała Łódź. Coś tam pozwiedzałem z 6 lat temu.
W śródmieściu na Wojska Polskiego wizualnie nieprzyjemnie. plus wąskie uliczki do rynku z ostrzeżeniami o kradzieżach.
I jeszcze tam koło jeziora jak się szlakiem idzie w las był / jest jakiś blok socjalny, trochę takie cygańskie klimaty.
Już tu kiedyś pisałem, że Piotrków to chyba najbardziej oldskulowe miasto w Polsce, gdzie są klimaty lat 90. Rynek wyładniony, ale dzieciaki jak za dawnych lat napierdalają w piłę, w okolicy dużo ruder i slumsów, mnóstwo żuli. Małolaty tłuką się na przystankach. Trochę taka mała Łódź. Coś tam pozwiedzałem z 6 lat temu.
-
Starowarszawska to Starówka .kat. pisze: ↑05.03.2018, 16:47Madeh - a Starowarszawska? wiem, że ją wyburzali stopniowo, ale kiedyś tam była patola, dużo pustostanów itd. Piłeś tam, Urabura? Ja kiedyś bronka na szybkości obaliłem tam koło mostu na rzecze i spierdoliłem.
-
Piotrków jak każde miasto traci swój mroczny klimat. Wszechobecne kamery hamują zapędy rozbónicze. Miasto na codzień uspione coraz większą średnia wieku emigracja młodych ludzi wpływają na to miasto. W okolicach rynku/starówki sporo melin. Ostatnie głośne wydarzenia rozglasniane w mediach to obrazują.
-
Tak jest w wiekszosci polskich miast.Kamery ale jeszcze gorsze sa spoleczniaki z smartfonami.Wywiniesz jakis numer a cie nagra z bloku i taka ku*** ma radoche bo wrzuci to na YT albo da na psiarnie i juz w dupe j***** przykladny obywatel.Kiedys to za osiedlowy monitoring robily panie sasiadki jebane szpiegowskie siatki a teraz to trzeba juz miec oczy dookola glowy bo cie kazdy moze nagrac.
Bedzie juz ze 4 lata jak mnie nagral jeden leb na jednym z osiedli Stolecznego Krolewskiego Miasta Krakowa.
Bedzie juz ze 4 lata jak mnie nagral jeden leb na jednym z osiedli Stolecznego Krolewskiego Miasta Krakowa.
-
Ta? Daj link do filmiku.UraBuraSzefPodwura pisze: ↑05.03.2018, 23:04Bedzie juz ze 4 lata jak mnie nagral jeden leb na jednym z osiedli Stolecznego Krolewskiego Miasta Krakowa.
-
https://www.youtube.com/watch?v=nTKeNkOAxQ8
chociaż wydaje mi się że ura... był świadomy tego że jest nagrywany
chociaż wydaje mi się że ura... był świadomy tego że jest nagrywany
za kim jestes?
-
Prędzej obstawiałbym że jest tym stulejarzem z "Podrywaczek", któremu instalowali butelkę w kiszke.
-
-
Niech wrzucaja i wymyslaja bajki na moj temat rozwalajac calkiem ciekawy temat.
Zakard ten filmik zostal zabezpieczony przez wiadome sluzby jako dowod w sprawie.Byla to bojka pod sklepem z uzyciem niebezpiecznego narzedzia mianowicie zostalem zaatakowany przez typa miedziana rurka.
Zakard ten filmik zostal zabezpieczony przez wiadome sluzby jako dowod w sprawie.Byla to bojka pod sklepem z uzyciem niebezpiecznego narzedzia mianowicie zostalem zaatakowany przez typa miedziana rurka.
-
I wszystko jasne. Mocno musiał walić po glowie
za kim jestes?
-
On mial rurke jednak nie spodziewal sie ze z lowcy lada moment stanie sie zwierzyna.
-
Ura-To ta akcja?
[link]
[link]
-
Doszly mnie sluchy ze urabura introwertyk to w sumie powazna persona w swojej ekipie. Na tej zuzlowej wandzie czy tam wannie Krakow podobno pierwszy garnitur. Dlatego taki w swiecie kibolsko-kryminalnym obyty jakby kogos dziwilo.
-
Jestem raczej typem ekstrawertyka.
-
Ale sztywniutko ziomeczku? Białko masz czyściutkie napewno?
-
Ura bzdura sztywniusio rakiety z kryminału Uwemu wysyła, co by chłopaka na dzielni uważali.
-
Madrala wyslij rakiete do moderacji o usuniecie swojego konta.Od Uwe 3 kroki w bok.
Panowie jak wyglada obecnie sytuacja w Legnicy i okolicach?Te cyganskie ''wioski''-getta lepianki jeszcze istnieja?
Panowie jak wyglada obecnie sytuacja w Legnicy i okolicach?Te cyganskie ''wioski''-getta lepianki jeszcze istnieja?
-
210 postów w 3miesiące to mówi wszystko znawco! farmazon dobry z ciebie hulyganie!UraBuraSzefPodwura pisze: ↑08.03.2018, 22:27Madrala wyslij rakiete do moderacji o usuniecie swojego konta.Od Uwe 3 kroki w bok.
-
- ostatnie ostrzeżenie
A ten co? Spierdolił z obserwacji na Montelupich?
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Siemanko Chicałbym sie Spytać Jak Wygląda Sytuacja w Bochni? (woj Małopolskie) słyszałem że jest tam naprawde liczne fc Wisły
-
Dobrze słyszałeś, od zawsze czołowy FC Wisły. Miasto względnie spokojne.