kropek pisze: 04.03.2018, 10:58
Lubuskie88 pisze: 04.03.2018, 09:53
Do Kibica Zagłębia Lubin Oqq.
,,Co mnie obchodzi co ktoś napisał? Nie pojechaliśmy do Legnicy , bo wyszło że w tym samym czasie mamy swój mecz. Rozumiesz idioto? Tak tak, jeździmy tylko do Legnicy i Głogowa haha. Człowieku, nasze liczby to jest nasza sprawa. Jak tak cię to boli to wiesz co zrobić, czy podpowiedzieć? O ekipę z Partizana się nie martw, ma się na prawdę dobrze. Zajmij się burdelem u siebie,,
Jak czytam twoje wypociny to mam wrażenie ze pisze z pryszczatym 17 latkiem który leczy swoje kompleksy.Myślisz ze jak kogoś zwyzywasz od ,,Idiotów'' to będziesz bardziej wiarygodny?To że podobni do Ciebie pseudo kumacze Ci przytakną Cie dowartościowuje?
Strona Kibole Zagłębia która jest waszą oficjalną stroną jak i inne informują ze ze mieliście jechać wspierać Odrę.Tak jak wcześniej pisałem,obsraliście się ze znów wam ktoś wpadnie pod stadion i tym razem psy mogą was nie uratować,prawda?Pewne przetasowania na własnym podwórku jak widać przyniosły wymierny skutek i ekipa wam się posypała.Nie wspieraliście Odry a i na własnym meczu wypadliście beznadziejnie,ze strachu wywiesiliście tylko jedną flagę :)
A co do ekipy z Partizana,to był jednorazowy wypadł tej grupy po czym już nigdy się nie widzieli.
Nie macie ekipy i taka jest prawda Kreciku,możesz mnie zwyzywać i dowartościować się podobnymi kumaczami jak ty ale prawdy to nie zmieni,wystarczy zabaczyć na wasze ostatnie liczby wyjazdowe.
I ogarnijcie się z Odrą co do relacji z tego wyjazdu bo każdy ma inną wersje wydarzeń :)
Żadne z****** "kibole Zagłębia" nie są oficjalnym kontem, nie p****** farmazonow. O ekipe się nie martw, wszyscy żyją.
,,Kibole Zagłębia''
Wspieramy Oderkę w Legnicy !!!!
Chętni którzy chcą jechać z Oderką do Legnicy moga zapisywać się na ten wyjazd w sklepie w Cuprum Arena . Mecz odbędzie się w najbliższy piątek o godzinie 20:45.
Koszt wyjazdu:
Autokar + bilet - 40zł
Zapisujemy się do środy do godziny 21.
Zagłębie Fanatyków.
Wspieramy Oderkę w Legnicy !!!!
Chętni którzy chcą jechać z Oderką do Legnicy moga zapisywać się na ten wyjazd w sklepie w Cuprum Arena . Mecz odbędzie się w najbliższy piątek o godzinie 20:45.
Koszt wyjazdu:
Autokar + bilet - 40zł
Zapisujemy się do środy do godziny 21.
To nie są wasze oficjalne strony,waszym oficjalnym głosem są konta na kibice net typu Oqq.
To idźmy waszym tokiem myślenia,wasz oficjalny głos trybun Oqq twierdzi ze Zagłębia wraz z Odrą wielkie zero.
Relacja Ody z wyjazdu:
W piątkowy wieczór w Legnicy na wyjeździe obecnych 210 fanatyków Odry, w tym po kilka osób z Polonii Bytom oraz Zagłębia Lubin. Na meczu debiutuje nasza nowa flaga "Społeczność Honorowa". W najbliższym czasie można spodziewać się relacji z wyjazdu na kanale YouTube - JednaOdraTV.