czas_na_okulary pisze: 25.02.2018, 19:49
Hej Śląsku, ogarnijcie się w końcu. Ruch, Lech i Górnik jeżdżą do Was jak na zabawę ,, gramy u siebie". Rozumiem problem ,, wielkiego miasta", ale może poważniej zacznijcie realizować pracę u podstaw. Wasz Andersen, to specjalista od Mistrzów Wszechświata i od porównywań Was z Lubinem, ale jeżeli ktoś z Was myśli, to wie że poprzeczka jest trochę wyżej. Rozkminiacie ilu było ludzi na stadionie Zagłębia ? Nie tędy droga. Dostaliście na tacy mistrza - rozjebaliście szansę. Mam w sercu klub, który uważacie za kosę, ale patrzę ze smutkiem na trybuny podczas Waszych spotkań.
To teraz załóż okulary i zerknij w galerię z tego meczu... Młyn stanowiły CZTERY pełne sektory które są bardzo pojemne. W młynie było kilka tysięcy osób - dla ciebie to smutne? W d**** to mam. Jeżeli chodzi o pozostałe sektory to zerknij może najpierw w tabele ligową i zobacz na którym miejscu jest Śląsk i jakie wyniki w ostatnich meczach osiągał. Gdy już to sprawdzisz to wyggogluj sobie ile rozrywek ma do zaoferowania Wrocław i jaka dzisiaj była temperatura która na pewno nie zachęcała by odwiedzić Stadion Wrocław.
Jeśli chodzi o postać o której wspomniałeś to zauważ że ta osoba napisała kilka książek po które sięgała CAŁA kibolska Polska. To on jako pierwszy zaczął mówić o Żołnierzach Wyklętych (dopiero po jakimś czasie temat podłapali inni i śmiem twierdzić że gdyby nie on to dzisiaj mało ludzi by wiedziało o Żołnierzach Wyklętych) i to on jest autorem oprawy o wyżej wymienionych. To on ma tyle wyjazdów i jestem pewien że ty tej liczby nie pobijesz. To on organizował we Wrocławiu m.in. manifestację anty bauman i to on nagłosnił temat by wiara przyszła na wykład tego zbrodniarza.
Rozumiem że ty oprócz "klepania" w klawiaturę jesteś osobą bardziej aktywną w swojej ekipie i organizujesz wszelakie akcje?
Rozumiem że to ty idziesz np. do PKP i załatwiasz dla swojej ekipy specjale?
Rozumiem że to ty na manifestacjach (jeśli twoja ekipa organizuje w ogóle coś takiego) stoisz w pierwszym szeregu?
ku***, nie chce mi się wymieniać dalej...
I ty kogoś takiego masz czelność obrażać??? To jednak idź jutro do okulisty a następnie do optyka i zmontuj sobie bryle.